Giannoulisboy Δημοσιεύτηκε April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2012 Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να κλείσω τον υπολογιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα, Σφάλμα χρόνου εκτέλεσης, γραμμή: 52, σφάλμα:απαιτείται αντικείμενο, επίσης έχω παρατηρήσει ότι το ανωτέρω σφάλμα σχετίζεται με το skype, έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει, έχει κάποιος να προτείνει καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να κλείσω τον υπολογιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα, Σφάλμα χρόνου εκτέλεσης, γραμμή: 52, σφάλμα:απαιτείται αντικείμενο, επίσης έχω παρατηρήσει ότι το ανωτέρω σφάλμα σχετίζεται με το skype, έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει, έχει κάποιος να προτείνει καμιά ιδέα; Δοκίμασε το cCleaner...μήπως διορθώσει κάποιο σφάλμα στο μητρώο... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannoulisboy Δημ. May 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Το έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 αυτό που σου ζητάει, μπορεί να υπάρχει στο dvd των windows ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts