Zep Δημοσιεύτηκε April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Το router μου το είχε δώσει η forthnet όταν έκανα αίτηση το 2008. Όλα αυτά τα χρόνια δούλεψε πάρα πολύ καλά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι τις τελευταίες 10 μέρες το ανοίγω και ενώ τα λαμπάκια όλα δουλεύουν κανονικά, το λαμπάκι του lan αναβοσβήνει και όσο αναβοσβήνει δεν έχω ίντερνετ. Δείχνει δηλαδή σαν να χάνεται το σήμα της ενσύρματης σύνδεσης. Δοκίμασα να το συνδέσω σε άλλο port και κάνει πάλι τα ίδια. Σε περίπου 5 λεπτά που είναι ανοιχτό το router, φτιάχνει μόνο του και μπορώ να μπω ίντερνετ. Αν προσπαθήσω να συνδεθώ ασύρματα, δεν υπάρχει θέμα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Reset δοκίμασες να το κάνεις; Δεν έχω το συγκεκριμένο, αλλά ίσως και ένα firmware update ή restore να το συνεφέρει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. April 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλησπέρα! Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το κλείνω και το ανοίγω για περίπου 5 λεπτά. Αν λειτουργήσει για τουλάχιστον 5 λεπτά και του κάνω restart δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά πιθανότατα το ίδιο. Διάβασα ότι δεν υπάρχει update. Restore δεν ξέρω τι είναι και πώς γίνεται. Μήπως μπορείς να με συμβουλεύσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Καλησπέρα! Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το κλείνω και το ανοίγω για περίπου 5 λεπτά. Αν λειτουργήσει για τουλάχιστον 5 λεπτά και του κάνω restart δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά πιθανότατα το ίδιο. Διάβασα ότι δεν υπάρχει update. Restore δεν ξέρω τι είναι και πώς γίνεται. Μήπως μπορείς να με συμβουλεύσεις;μπορείς να συμβουλευτείς το εγχειρίδιο του modem γιατί είναι διαφορετικό για το καθένα...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts