Jimmys83 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ποιο λογισμικό έχεις στον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Windows 7- 64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Όταν ενώσεις το κινητό στον υπολογιστή, βγάζει κάνα μήνυμα/επιλογή το κινητό σου για το πώς θέλεις να το χρησιμοποιήσεις όταν ενωθεί σε θύρα usb υπολογιστή? Edited June 4, 2014 by Jimmys83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Όταν ενώσεις το κινητό στον υπολογιστή, βγάζει κάνα μήνυμα/επιλογή το κινητό σου για το πώς θέλεις να το χρησιμοποιήσεις όταν ενωθεί σε θύρα usb υπολογιστή? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απόκρισή σου. Δε βγάζει κανένα μήνυμα. Εντελώς ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς να αλλάξω συνήθειες δε βγάζει το γνωστό autorun για να ανοίξω το φάκελο της κάρτας και να δω το περιεχόμενο. Προσπαθώ πάρα πολύ με Sync Manager αλλά ενώ κάνει ότι το βλέπει, στην ουσία δε μεταφέρει καθόλου αρχεία, ενώ πολλές φορές το «χάνει» το κινητό. Το HTC SYNC δεν το βλέπει καθόλου. Έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς με bugging και unbugging , με όλες τι επιλογές από το "USB network settings", προσπάθησα να ενημερώσω το λογισμικό προγράμματος οδήγησης μέσα από την επιλογή Πίνακας Ελέγχου/Υλικό και Ήχος/Συσκευές και Εκτυπωτές επιλέγοντας τη συσκευή του κινητού αλλά δεν επιτρέπεται η ενημέρωση του λογισμικού My htc. Σήμερα μου απάντησε η htc και κατέβασα αυτό: link http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=19153 αλλά πάλι η μόνη επιλογή είναι να ξανακατεβάσω το sync manager…. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. software number 3.19.401.103 Android version 4.1.1 Παρακαλώ βοήθεια από όπoιον μπορεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έχεις δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλό απόγευμα! Το έχω σκεφτεί και θα το δοκιμάσω. ΔΕν έχω προλάβει γιατί δεν έχω μετακινηθεί για καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλημερα, σημερα το κινητο εκανε ενημερωση λογισμικου. λεπτομεριες δεν εχω δει ακομα. για τσεκαρεται οι ενδιαφερωμενοι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris78 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους! :) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω bluetooth και είμαι μεταξύ των Sony MBH-10 και Plantronics M55. Το πρώτο είναι bluetooth version 1,6 και το δεύτερο version 3.0. Τα έχει δοκιμάσει κανείς με τη συσκευή μας;; Όσο αφορά τη version του bluetooth θα έχω πρόβλημα; Παλιότερο bluetooth που είχα δε μπορούσε να κάνει pairing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ξέρει κανείς πως περνάμε το update με το heartbleed fix σε rooted one s με twrp recovery;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ξέρει κανείς πως περνάμε το update με το heartbleed fix σε rooted one s με twrp recovery;; Μαλλον δεν το χρειαζεσαι. Τι ρομ εχεις περασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μαλλον δεν το χρειαζεσαι. Τι ρομ εχεις περασει? stock rom έχω κρατήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) stock rom έχω κρατήσει 4.2 ειναι η stock? Edited June 16, 2014 by math01141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 4.2 ειναι η stock? Η stock είναι 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkaratzas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ξέρει κανείς πως περνάμε το update με το heartbleed fix σε rooted one s με twrp recovery;; Βρηκες ακρη γιατι το ιδιο θεμα εχω και εγω? Επισης μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως μπορω να γυρισω το κιν μ οπως ηταν μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω αλλη μια γλωσσα γραφης (στο πληκτρολογιο) ? το βρηκα....)) Edited June 19, 2014 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εχω περασει το Elementalx kernel πανω στην maximus hd.Μου τρωει ομως πολυ μπαταρια και θελω να γυρισω στον kernel της ROM που φοραω. Ξερει καποιος πως το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Έχεις δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή? Καλησπέρα, Σε άλλο υπολογιστή δούλεψε και ήταν μια χαρά! Μήπως ξέρεις τί πρέπει να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου για να δουλεύει και δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση ότι έχει σχέση με HTC από τον υπολογιστή σου μ'ένα καλό πρόγραμμα απεγκατάστασης. Στη συνέχει κάνε και ένα καθάρισμα της registry. Επανεκκίνηση του υπολογιστή και μετά εγκατάσταση του τελευταίου sync manager από HTC (ο οποίος περιλαμβάνει και τα τελευταία drivers αν θυμάμαι καλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση ότι έχει σχέση με HTC από τον υπολογιστή σου μ'ένα καλό πρόγραμμα απεγκατάστασης. Στη συνέχει κάνε και ένα καθάρισμα της registry. Επανεκκίνηση του υπολογιστή και μετά εγκατάσταση του τελευταίου sync manager από HTC (ο οποίος περιλαμβάνει και τα τελευταία drivers αν θυμάμαι καλά). Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ!Ήδη το έχω κάνει και θα το ξαναπροσπαθησω. Ίσως να βρω άλλο τρόπο για το registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Απέκτησα το κινητό σήμερα (μεταχειρισμένο) και το οποίο είναι χωρίς Ελληνικά. Έχω δύο ερωτήματα: 1) Με μια ματιά διάβασα στο XDA ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο, η S3 και η S4. Πως μπορώ να ξεχωρίσω ποιο από τα δύο είναι; Σημείωση δεν έχω το κουτί. 2) Υπάρχει περίπτωση, και πώς, να βάλω stock rom η οποία να έχει Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patentas11 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Λοιπόν φίλε. Και δικό μου που είναι απο το Expansys (ευρωπαικό) δεν είχε ελληνικά. Κατεβάζεις απο το Play το "Locale" και επιλέγεις Ελληνικά... 1 λεπτό δουλειά.. Για την έκδοση που έχεις κατέβασε το Cpu-z και κοίτα τα Hz.. Αν έχεις 1,5 είναι ο S4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Λοιπόν φίλε. Και δικό μου που είναι απο το Expansys (ευρωπαικό) δεν είχε ελληνικά. Κατεβάζεις απο το Play το "Locale" και επιλέγεις Ελληνικά... 1 λεπτό δουλειά.. Για την έκδοση που έχεις κατέβασε το Cpu-z και κοίτα τα Hz.. Αν έχεις 1,5 είναι ο S4 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Τελικά έχει επεξεργαστή 1.7, άρα είναι το S3. Αυτό είναι καλό ή κακό;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ!!! Τελικά έχει επεξεργαστή 1.7, άρα είναι το S3. Αυτό είναι καλό ή κακό;; :lol: Ο S3 είναι λίγο παλιότερος από τον S4 και με παλιότερη GPU, οπότε αν πρόκειται να το πειράξεις, βεβαιώσου ότι αυτό αφορά το S3 μοντέλλο. Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη από κάποιον με S4 και root (ή S-OFF που να του δουλεύει το HSPA) : Επειδή το One S που χρησιμοποιώ υποφέρει από το bug HTC One S stuck on EDGE after S-offing, και δεν δουλεύει καμμία από τις μεθόδους που έχω δοκιμάσει, χρειάζομαι dumps του block 0 partition 20 από S4 με λειτουργικό HSPA (το σηματάκι H για το mobile internet) για να δοκιμάσω να το φτιάξω. Για όποιον έχει τη διάθεση να βοηθήσει : 1) Μπαίνετε στο custom recovery για να υπάρχει ADB access (δοκιμασμένο σε TWRP, αλλά μπορεί να υπάρχει και σε CWM) και συνδέετε το καλώδιο USB ή εντός λειτουργικού android με root access, το συνδέετε με usb σε λειτουργία φόρτισης μόνο και χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα της HTC στα windows. Αλλά προτιμότερο είναι να γίνει η διαδικασία από recovery. 2) (Windows Android Tools : https://dl.dropboxusercontent.com/u/77779902/Tools.rar ) Ανοίγετε command prompt το φάκελο που κάνατε extract τα παραπάνω αρχεία και δίνετε την εντολή adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p20 of=/sdcard/mmcblk0p20 Αν το κάνετε μέσω android, χρειάζεται root access : adb shell su dd if=/dev/block/mmcblk0p20 of=/sdcard/mmcblk0p20 exit exit 3) Ανεβάζετε κάπου το αρχειο mmcblk0p20 που έχει δημιουργηθεί στην SD card και ποστάρετε το link εδώ ή μου το στέλνετε με pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Edited June 26, 2014 by Candlemass Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ο S3 είναι λίγο παλιότερος από τον S4 και με παλιότερη GPU, οπότε αν πρόκειται να το πειράξεις, βεβαιώσου ότι αυτό αφορά το S3 μοντέλλο. Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη από κάποιον με S4 και root (ή S-OFF που να του δουλεύει το HSPA) : Επειδή το One S που χρησιμοποιώ υποφέρει από το bug HTC One S stuck on EDGE after S-offing, και δεν δουλεύει καμμία από τις μεθόδους που έχω δοκιμάσει, χρειάζομαι dumps του block 0 partition 20 από S4 με λειτουργικό HSPA (το σηματάκι H για το mobile internet) για να δοκιμάσω να το φτιάξω. Για όποιον έχει τη διάθεση να βοηθήσει : 1) Μπαίνετε στο custom recovery για να υπάρχει ADB access (δοκιμασμένο σε TWRP, αλλά μπορεί να υπάρχει και σε CWM) και συνδέετε το καλώδιο USB ή εντός λειτουργικού android με root access, το συνδέετε με usb σε λειτουργία φόρτισης μόνο και χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα της HTC στα windows. Αλλά προτιμότερο είναι να γίνει η διαδικασία από recovery. 2) (Windows Android Tools : https://dl.dropboxusercontent.com/u/77779902/Tools.rar ) Ανοίγετε command prompt το φάκελο που κάνατε extract τα παραπάνω αρχεία και δίνετε την εντολή adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p20 of=/sdcard/mmcblk0p20 Αν το κάνετε μέσω android, χρειάζεται root access : adb shell su dd if=/dev/block/mmcblk0p20 of=/sdcard/mmcblk0p20 exit exit 3) Ανεβάζετε κάπου το αρχειο mmcblk0p20 που έχει δημιουργηθεί στην SD card και ποστάρετε το link εδώ ή μου το στέλνετε με pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Τελικά τώρα που ξανακοίταξα το CPU-Z είδα ότι είναι στα 1,5 και γράφει S4. Αλλά για αυτά που γράφεις δεν έχω κάνει ακόμα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Αν και υπάρχει και στο xda αν δεν κανω λαθος ανεβασμένο, ορίστε και το δικό μου :) Let us know! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts