kollatos Δημ. September 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Οσον αφορα τη Maximus HD ..θα ελεγα να περιμενουμε λιγο ακομη γιατι.. 1) Θελει s-off:mad: 2)Προβληματα με το partition της καρτας sd 3)To σημα 3G μου φανηκε πολυ ασθενες. 1) Προφανώς αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. 2) Το προβλήματα εννοείς; Εγώ δεν έχω κάτι. 3) Σε αυτό μπορεί να έχεις και δίκιο αν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο για την ώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εμφανίζει μέγεθος της sd 2 GB! έχουν προταθεί διάφορες λύσεις καμιά δεν μου δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εμφανίζει μέγεθος της sd 2 GB! έχουν προταθεί διάφορες λύσεις καμιά δεν μου δούλεψε Δεν πέρασες σωστά το firmware.. Ξαναπέρασέ το χειροκίνητα όχι με το .bat και μετά την πρώτη φορά ξανατρέξτο στο καπάκι, θέλει 2 φορές για να περαστεί σωστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 καλά κάνει και δίνει εφόσον μπορεί στο s4 , αλλά είναι σαν να τιμωρεί αυτούς που πήραν τον s3 και δη έν αγνοία τους τον πρώτο καιρό που δεν το είχε ανακοινώσει καν. Τουλάχιστον , εφόσον δεν μπορεί λόγω επεξεργαστή να δώσει αναβάθμιση άς βάλουν κάτω τον ... τους και να δώσουν τουλάχιστον το sense 5 . Συμφωνώ Έχω την έκδοση με τον s3 και το λατρεύω το τηλέφωνο, αλλά η htc θα πρέπει να κόψει το λαιμό της να δώσει τη sense 5 σε όλους. Ειδικά αφού όταν έγινε αντιληπτό πως υπάρχουν δύο εκδόσεις έλεγε πως δεν έχουν διαφορές στην εμπειριά χρήσης, κτλ. Επίσης οι περισσότεροι δεν ήξεραν ποια έκδοση αγόραζαν. Αν δεν δώσει την sense 5 παντού θα βρεθεί επισης αντιμέτωπη με μεγάλη δυσαρέσκεια από δύο τεράστιες αγορες που έχουν την s3 έκδοση: Κίνα και Ινδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δεν πέρασες σωστά το firmware.. Ξαναπέρασέ το χειροκίνητα όχι με το .bat και μετά την πρώτη φορά ξανατρέξτο στο καπάκι, θέλει 2 φορές για να περαστεί σωστά. Δηλαδη να περάσω στην αρχη το zip της ROM , μετα να μπω σε fastboot mode και να περασω χειροκινητα το firmware (2φορες) και την TWRP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δηλαδη να περάσω στην αρχη το zip της ROM , μετα να μπω σε fastboot mode και να περασω χειροκινητα το firmware (2φορες) και την TWRP? Ακριβώς και μετά ξαναπερνάς την rom γιατί θα γίνει wipe το data όταν περάσεις το firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μπορείτε να μου βρείτε κάποιον τρόπο να rootαρω το one s (ville); Επίσης, με την εγγύηση τι παίζει; πότε χάνεται; γίνεται να επαναφερθεί; Τι πρέπει να προσέξω; την θεωρείτε εύκολη διαδικασία; Προέρχομαι από samsung και δεν ξέρω πολλά για root στα htc. Γιαυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μπορείτε να μου βρείτε κάποιον τρόπο να rootαρω το one s (ville); Επίσης, με την εγγύηση τι παίζει; πότε χάνεται; γίνεται να επαναφερθεί; Τι πρέπει να προσέξω; την θεωρείτε εύκολη διαδικασία; Προέρχομαι από samsung και δεν ξέρω πολλά για root στα htc. Γιαυτό ρωτάω. Κοίταξε στη σελίδα 161 στο post #2415. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μετά απο κάποιες προσπάθειες καταφερα και εβαλα τη MaximusHD. Προερχομενος απο Viper ολα βελτιωθηκαν ειδικα η ταχυτητα αποκρισης οποτε η αγορα επομενου smartphone θα καθυστερησει για μενα αρκετα.. Για τους γνωστες του sense 5 εχω καποιες ερωτησεις 1) Οι οθονες ειναι πλεον 3, γινεται να αυξηθουν ? 2) Στα quick settings γινεται να προσθεσουμε και αλλα px to gps? 3) Γινεται στο pull down να βγαινουν τα quick settings και οχι τα notifications? Δοκιμασα με xposed framework αλλα κατι δεν δουλεψε σωστα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Για τους γνωστες του sense 5 εχω καποιες ερωτησεις 1) Οι οθονες ειναι πλεον 3, γινεται να αυξηθουν ? 2) Στα quick settings γινεται να προσθεσουμε και αλλα px to gps? 3) Γινεται στο pull down να βγαινουν τα quick settings και οχι τα notifications? 1) Γίνεται, μέχρι 5 σαν δεν κάνω λάθος. 2) Γίνεται, θα ανεβάσω οδηγό αργότερα γιατί τώρα είμαι από το κινητό. 3) Όταν θες ν' ανοίξεις τα quick settings, απλά τραβάς την μπάρα με 2 δάκτυλα ;-) Edit: Για το 2 δες εδώ. Edited September 25, 2013 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Κοίταξε στη σελίδα 161 στο post #2415. Η σελίδα δεν ταράζει με το ποστ.... Πάντως αυτά που λέει εκεί είναι ενώ έχεις ήδη root. Επίσης δεν με καλύπτει στις υπόλοιπες ερωτήσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Η σελίδα δεν ταράζει με το ποστ.... Πάντως αυτά που λέει εκεί είναι ενώ έχεις ήδη root. Επίσης δεν με καλύπτει στις υπόλοιπες ερωτήσεις μου. Δες εδώ. Ναι η εγγύηση τυπικά χάνεται σύμφωνα με την HTC κατά την διάρκεια του step 1, και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να την επαναφέρεις. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα που ξεκάθαρα δεν προέκυψε εξαιτίας αυτών που θα κάνεις στο κινητό, ίσως και να κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά don't take my word for it! Η διαδικασία δεν θεωρείται η ευκολότερη που υπάρχει, αλλά είναι doable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ξερουμε κανα servise spot ή μαγαζι ή μελος που μπορει να κανει root s-off change cid στο κινητο? Και αν ναι ποσο να κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πως μπορώ να προσθέσω άλλη μια γλώσσα στο πληκτρολόγιο, δηλαδή να έχω Ελληνικά, Αγγλικά + άλλη μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 σε cyanogenmod (και γενικα aosp roms) μπορω να εχω beats audio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioa5 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Παιδία καλησπερα, εδω και ενα 6 μηνο εχω το HTC one S και μπορω να πω οτι είμαι ευχαριστημένος. πριν 15 μερες μπήκα στο gallery kai oi φωτογραφιες υπήρχαν μονο ως μικρογραφίες. τα video είχαν χαθεί ενώ όταν πήγαινα να ανοιξω μια φωτο ειχε μονο ενα τριγωνο στην οθονη με ενα θαυμαστικό στη μέση. πως μπορω να κανω recovery? ολα τα προγραμματα που εψαξα ζητουν να εμφανίζεται το τηλεφωνο ως μοναδα δίσκου... το htc to βλεπουν τα windows mono ως κινητό και όχι ως αφαιρουμενο δίσκο! καμια ιδέα? η βοήθειά σας είναι πολύτιμη! :( καποιο root ισως? το htc εχει το επίσημο λογισμικό με τις αναβαθμίσεις που κατα καιρους έχουν βγει. Edited September 27, 2013 by rioa5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Παιδία καλησπερα, εδω και ενα 6 μηνο εχω το HTC one S και μπορω να πω οτι είμαι ευχαριστημένος. πριν 15 μερες μπήκα στο gallery kai oi φωτογραφιες υπήρχαν μονο ως μικρογραφίες. τα video είχαν χαθεί ενώ όταν πήγαινα να ανοιξω μια φωτο ειχε μονο ενα τριγωνο στην οθονη με ενα θαυμαστικό στη μέση. πως μπορω να κανω recovery? ολα τα προγραμματα που εψαξα ζητουν να εμφανίζεται το τηλεφωνο ως μοναδα δίσκου... το htc to βλεπουν τα windows mono ως κινητό και όχι ως αφαιρουμενο δίσκο! καμια ιδέα? η βοήθειά σας είναι πολύτιμη! :( καποιο root ισως? το htc εχει το επίσημο λογισμικό με τις αναβαθμίσεις που κατα καιρους έχουν βγει. χρησιμοποιησες καποιον file manager να δεις αν υπαρχουν οι φωτο στην sdcard? προσπαθησε να κανεις εκκαθαριση cache της εφαρμογης και μετα δες αν στις εμφανιζει Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioa5 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Μπα τιποτε! ο astro file managerδεν βλεπει τιποτε! και εκκαθαριση τιποτε! κλαψ... δεν εχει sd card το κινητο . εχει εσωτερικο σκληρό.. Edited September 27, 2013 by rioa5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Παιδία καλησπερα, εδω και ενα 6 μηνο εχω το HTC one S και μπορω να πω οτι είμαι ευχαριστημένος. πριν 15 μερες μπήκα στο gallery kai oi φωτογραφιες υπήρχαν μονο ως μικρογραφίες. τα video είχαν χαθεί ενώ όταν πήγαινα να ανοιξω μια φωτο ειχε μονο ενα τριγωνο στην οθονη με ενα θαυμαστικό στη μέση. πως μπορω να κανω recovery? ολα τα προγραμματα που εψαξα ζητουν να εμφανίζεται το τηλεφωνο ως μοναδα δίσκου... το htc to βλεπουν τα windows mono ως κινητό και όχι ως αφαιρουμενο δίσκο! καμια ιδέα? η βοήθειά σας είναι πολύτιμη! :( καποιο root ισως? το htc εχει το επίσημο λογισμικό με τις αναβαθμίσεις που κατα καιρους έχουν βγει. Δοκιμασες με άλλη εφαρμογή φωτογραφιών να δεις μήπως αυτό τις εμφανίζει; Edited September 28, 2013 by Villis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παιδια τωρα διαβασα εδω την επερχομενη αναβαθμιση για τα s4 one s σε 4.2.2 sence5 και χαιρομε διοτι εχω με s4,to ειχα παρατησει το θεμα της αναβαθμισης εδω και καιρο, φανταστειτε τη μπινελίκι εχουνε φαει παγκσμιος μεσω email (εχω στειλει και εγω αρκετα) για να αναγκαστουνε να κανουνε την δουλεια εστω και κατα το ημισι αφηνωντας εξω τους s3. Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε τι θα γινει τελικα και ελπιζω να βαλανε μυαλο οτι οταν πουλαμε ενα κινητο 500ευρω το αναβαθμιζουμε τουλαχιστον 2 χρονια ,αλλιως θα τα εχουνε στις αποθηκες τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Παιδια τωρα διαβασα εδω την επερχομενη αναβαθμιση για τα s4 one s σε 4.2.2 sence5 και χαιρομε διοτι εχω με s4,to ειχα παρατησει το θεμα της αναβαθμισης εδω και καιρο, υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο; το είχα ακούσει και εγώ άλλα μετά δεν...... Edited September 28, 2013 by tempo Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Χαίρετε κύριοι. Εχθές έπιασα μετά από καιρό το κινητό (της γυναίκας μου) και είδα προς μεγάλη μου έκπληξη ότι ακόμα τρέχει την 4.1.1 και βέβαια ίχνος από νέες ενημερώσεις. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το εν λόγω κινητό, μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ με ρουτ κλπ και βέβαια να μου προτείνει μια ελαφριά, καλή και σταθερή ρομ, όπως και βέβαια να έχει επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας. Ευχαριστώ και... άντε να ξαναγοράσεις HTC :mad: :X:wacko: Edited October 5, 2013 by Trendelenburg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Χαίρετε κύριοι. Εχθές έπιασα μετά από καιρό το κινητό (της γυναίκας μου) και είδα προς μεγάλη μου έκπληξη ότι ακόμα τρέχει την 4.1.1 και βέβαια ίχνος από νέες ενημερώσεις. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το εν λόγω κινητό, μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ με ρουτ κλπ και βέβαια να μου προτείνει μια ελαφριά, καλή και σταθερή ρομ, όπως και βέβαια να έχει επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας. Ευχαριστώ και... άντε να ξαναγοράσεις HTC :mad: :X:wacko: Maximus hd, δες την στο νήμα του XDA, λένε πως είναι από τις καλύτερες. Έχεις κάποιο πρόβλημα με την συσκευή, ας πούμε κολλάει, σέρνεται, γιατί θέλεις να αλλάξεις την στοκ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Κολλάει πού και πού και γενικά είναι σαν να έχει μπει μέλι στα γρανάζια του... Πού θα βρω λινκ με τη ρομ που λες;; :confused: Εσύ με την 4.1.1 είσαι θέλεις να μου πεις;; :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Κολλάει πού και πού και γενικά είναι σαν να έχει μπει μέλι στα γρανάζια του... Πού θα βρω λινκ με τη ρομ που λες;; :confused: Εσύ με την 4.1.1 είσαι θέλεις να μου πεις;; :blink::blink: Οι περισσότεροι από εδώ μέσα....το κινητό πάει super, ούτε κατά διάνοια κόλλημα.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts