Jump to content

Nero 6

vale
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia voitheia simera evala cd-r kai o texnikos mou evale to Nero dokimasa na kano copy ena cd omos otan to evala sto cd player den mporousa na allaxo tragfoudi ektos an teleiosei to ena kai proxorhsie sto epomano pls pes te mti kano la8os

Τι θες να κανεις να αντιγραψεις μουσικο CD?

Αυθεντικο ή αντιγραφη?

Αν μπορεις γραφε ελληνικα θα βοηθουσε πολυ.

επελεξε nero burning rom

βαλε το αδειο cd στο recorder και αυτο πουθελεις να αντιγραψεις στο αλλo drive

απο το παραθυρο που ανοιγει

διαλεξε cd copy, πατα το κουμπι πανω δεξια (burn / write)

OK, a job well done :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Πάντως και από το nero express μπορείς να το κάνεις.... Είναι πολύ απλούστερο και λειτουργικό, ειδικά για άπειρους χρήστες

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vale (21 Μάι. 2004 , 23:37)

Paidia voitheia simera evala cd-r kai o texnikos mou evale to Nero dokimasa na kano copy ena cd omos otan to evala sto cd player den mporousa na allaxo tragfoudi ektos an teleiosei to ena kai proxorhsie sto epomano pls pes te mti kano la8os

Στην κάρτα της εγγραφής,ακριβώς κάτω απο εκεί που επιλέγεις την ταχύτητα εγγραφής υπάρχει η μέθοδος εγγραφής. Εκεί δέν βάζεις "track at once" αλλα "disk at once" ;)

Που είναι?

Επαναλαμβάνω ότι από το nero express μπορείς απλά να πατήσεις copy entire disk και τελειωσες....

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αν θέλει να γράψει ενα cd απο κομμάτια mp3 έχει στο υπολογιστή του; Ακόμα και στο nero express χρειάζεται να επιλέξει disk at once.
Που είναι?

καλημερα!εχω το NEC DVD-RW ND 1300A. εχω χρησιμοποιησει γυρω στα 5 προγραμματα για να αντιγραψω ταινιες * αλλα δεν το εχω καταφερει ποτε! κανω ολες τις ρυθμισεις κ μετα το τελευταιο κλικ η διαδικασια σταματαει κ μου βγαζει το μηνυμα 'unsupported format..' . υποψιν οτι data dvd γραφω χωρις κανενα προβλημα. please βοηθεια ειναι πολυ κριμα να μου χαραμιζεται το dvd-rw.ευχαριστω προκαταβολικα!

*dvd shrink,clone dvd,imgtool burn,nero,dvddecrypter

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu (27 Μάι. 2004 , 13:06)

καλημερα!εχω το NEC DVD-RW ND 1300A. εχω χρησιμοποιησει γυρω στα 5 προγραμματα για να αντιγραψω ταινιες * αλλα δεν το εχω καταφερει ποτε! κανω ολες τις ρυθμισεις κ μετα το τελευταιο κλικ η διαδικασια σταματαει κ μου βγαζει το μηνυμα 'unsupported format..' . υποψιν οτι data dvd γραφω χωρις κανενα προβλημα. please βοηθεια ειναι πολυ κριμα να μου χαραμιζεται το dvd-rw.ευχαριστω προκαταβολικα!

Λοιπον για να κανεις back up ;) στις ταινεις που εχεις ακολουθησε αυτην την απλη διαδικασια....

Βαλε το dvdακι σου και ριπαρε το με το DVDshrink!(ελπιζω να ξερεις τη διαδικασια..)

Επελεξε το back up να το κανεις σε ενα directory του σκληρου σου.

Η διαδικασια αυτη θα παρει περιπου 1 ωρα(αναλογα με τη συμπιεση).

Τωρα απο το Nero επιλεγεις dvd,αυτο που λεει dvd-video.

Τελος βρες το φακελο που εκανες back up την ταινια και βαλε τα περιεχομενα του στο Video_TS.

Προσεχε μονο τα περιεχομενα του φακελο και οχι ακομα εναν φακελο!

Ελπιζω να βοηθησα...(πες αν τα καταφερες τελικα.) :cool:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος takissam (27 Μάι. 2004 , 13:34)

Λοιπον για να κανεις back up ;) στις ταινεις που εχεις ακολουθησε αυτην την απλη διαδικασια....

Βαλε το dvdακι σου και ριπαρε το με το DVDshrink!(ελπιζω να ξερεις τη διαδικασια..)

Επελεξε το back up να το κανεις σε ενα directory του σκληρου σου.

Η διαδικασια αυτη θα παρει περιπου 1 ωρα(αναλογα με τη συμπιεση).

Τωρα απο το Nero επιλεγεις dvd,αυτο που λεει dvd-video.

Τελος βρες το φακελο που εκανες back up την ταινια και βαλε τα περιεχομενα του στο Video_TS.

Προσεχε μονο τα περιεχομενα του φακελο και οχι ακομα εναν φακελο!

Ελπιζω να βοηθησα...(πες αν τα καταφερες τελικα.) :cool:

φιλε τακη δεν γινεται τιποτα :wacko: τι αλλο να κανω;παλι μολις αρχισα την διαδικασια εβγαλε μηνυμα error. ευχαριστω παντως πολυ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu ( 9 Ιούν. 2004 , 23:40)

φιλε τακη δεν γινεται τιποτα :wacko: τι αλλο να κανω;παλι μολις αρχισα την διαδικασια εβγαλε μηνυμα error. ευχαριστω παντως πολυ

Γινε λιγο συγκεκριμενος....

Σε ποιο ακριβως σημειο σου βγαζει το error??Στο dvd shrink??

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Κατέβασε το DVD Decrypter, και με αυτό κάνε rip την ταινία. Μετά κατέβασε το clone dvd και απο εκεί κανέ copy entire DVD. όταν σου ζητήσει τα αρχεία της ταινίας δώσε τον φάκελο VIDEO_TS απο την ταινία που έκανες rip στο σκληρό. Μετά διαλέγεις τι υπότιτλους και τι γλώσσες θα κρατήσεις και είσαι έτοιμος! ΚΑΛΑ BACK UP!!! ;) :whistle: :cool:

καλημερα!εχω το NEC DVD-RW ND 1300A. εχω χρησιμοποιησει γυρω στα 5 προγραμματα για να αντιγραψω ταινιες * αλλα δεν το εχω καταφερει ποτε! ....

Στο forum υπάρχουν πολλά threads σχετικά με το θέμα... Ρίξε μια ματιά στα links που δίνω εδώ...

• 2 months later...
Διάβασε πάλι τους κανόνες του computing forum και αν έχει κανείς κάτι πάνω σ'αυτό που ρωτάς, υπάρχουν και τα pm.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...