ALTUS Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 eisai ok alla mono mhn sbhseis hxoys!!!! mp3 kai midi poy exei to kinhto allios eisai ok!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. August 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Την αντικατάσταση δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις το P2Kman αλλά το ΜPT... στα βίντεο πρόβλημα δεν υπάρχει κανένα. Ήχους όμως μη σβήσεις καθόλου. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Videos: SEEITMOTO.3gp MotoMash.mp4 MTV Triangle Dance.mp4 (δεν θυμάμαι κιόλας αν είναι αυτό το ακριβές όνομα, εσείς πάντως θα βάλετε το κανονικό του) Μετά την μετονομασία τα περνάμε στο κινητό.Όταν περαστούν δεν θα φαίνονται στο MPT όπως οι εικόνες ή οι ήχοι. Καλή επιτυχία! από τα Video και μόνο πόσο χώρο ελευθερώνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. September 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αναλόγως τα triplets... αν έχεις και τα 3 βίντεο αν θυμάμαι καλά λίγο παραπάνω από 1 ΜΒ. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovereign Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την εξαφάνιση των ρυθμίσεων στο v300.. Τελικά υπάρχει κανένα αντίδοτο ή πρέπει να ξαναεγκαταστήσω το software? H Motorola θα το κάνει στο επίσημο service? Επίσης, κάνει το επίσημο service αναβάθμιση σε v600 αν το πάω μέσα στην εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 PAIDIA EIPAME DEN SBHNOYME HXOYS APO TO KINHTO, MONO EIKONES, VIDEO, MHN TO XEXNATE KAI DIAVASTE OLO TO FORUM ! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovereign Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Καλά κάνατε και το είπατε αλλά κι εσείς το πάθατε κάποτε, οπότε μια απάντηση της προκοπής δεν είναι κακή! Λέω μήπως υπάρχει τίποτε καινούριο ως λύση ή απλά πρέπει να το πάω για αναβάθμιση. Δεν είναι τόσο δύσκολη δα η απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Δεν ξέρω ακριβώς Sovereign, ίσως να μην αποφύγεις την αναβάθμηση. Ισως να τους πείσεις στη μοτορολα οτι ήταν ετσι το κινητο απο την αρχη!!! Πάντως εγώ που δοκίμασα να ξαναβάλω ότι έσβησα απο ήχους με το p2kman, απετυχα :(, επιμένει να μην μπαίνει στις ρυθμίσεις ηχων. Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALTUS (16 Οκτ. 2004 , 09:37) PAIDIA EIPAME DEN SBHNOYME HXOYS APO TO KINHTO, MONO EIKONES, VIDEO, MHN TO XEXNATE KAI DIAVASTE OLO TO FORUM ! Περίεργο ! Εγώ έσβησα ΟΛΟΥΣ τους ήχους και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Απλώς όταν καλούσε δεν ακουγόταν τίποτα γιατι δεν υπήρχε κανείς ήχος κλήσης... Τι πρόβλημα παρουσιάζετε σε σας;;; Ασχετο . Η φετινή Ινφοσύστεμ ήταν χειρότερη απο πέρσι που ήταν χειρότερη απο προπέρσι... Καμμιά έκθεση για τηλεπικοινωνίες υπάρχει εκει στην Θεσ/νίκη???? Το μόνο που μου έκανε φέτος εντύπωση ήταν η κοπέλα στο περίπτερο της SAMSUNG :-) Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 MHN EISAI TOSO SIGOYROS KAMIA FORA PAROYSIAZEIS PROBLHMA STO THLEFONIKO KATALOGO (EPEXERGASIA) KAI DEN MPAINEI STOYS HXOYS...... MENOU DONHSH MAKARI PANTOS NA SOY DOYLEPSEI KAI META SOSTA!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts