MARIO2981 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Tο δοκίμασα και σε wave 723 και λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Tο δοκίμασα και σε wave 723 και λειτουργεί Ωραίος... Ευχαριστώ που το ανέφερες... Τι έκδοση bada έχεις? Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIO2981 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 bada 1.1 Το ότι λειτουργεί είναι σίγουρο πάντως μη φανταστείς ότι είναι και πολύ καλύτερο, εγώ χρησιμοποιώ μόνο Opera,έχει ένα πρόβλημα ότι αν το αλλάξεις δεν θα δουλεύουν τα widget του καιρού,και για αυτό το επανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 εβαλα κι εγω του iPhone και δεν νομιζω να το αλλαξω αψογο !! και παλι ενα ευχαριστω στον φιλο ptmax13 για το κολπακι που μοιραστηκε μαζι μας Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 εβαλα κι εγω του iPhone και δεν νομιζω να το αλλαξω αψογο !! και παλι ενα ευχαριστω στον φιλο ptmax13 για το κολπακι που μοιραστηκε μαζι μας Καλησπέρα σε όλους . Αξίζει τον κόπο να το κάνω στο s8600 Wave 3 ? Θα είναι καλύτερα ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. May 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους . Αξίζει τον κόπο να το κάνω στο s8600 Wave 3 ? Θα είναι καλύτερα ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλησπέρα φίλε μου, Όπως λέω και στον οδηγό, η όλη διαδικασία είναι πλήρως αναστρέψιμη. Το δοκιμάζεις και εάν δεν σου αρέσει το ξαναγυρίζεις έυκολα στον παλιό. Αρκεί να κρατήσεις σε μια σημείωση τον παλιό σου user-agent πριν τον αλλάξεις. Το δικό σου τηλέφωνο είναι πιο δυνατό και αξίζει πραγματικά να δεις πόσο καλύτερες θα είναι πολλές σελίδες. Δοκίμασε τον user-agent του iphone πρώτα. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Καλησπέρα φίλε ptmax13 . Έβαλα τον user-agent του iphone . Η ταχύτητα είναι απίστευτη στο wave 3 , όμως υπάρχει ένα πρόβλημα . Δεν μπορώ να μπώ σε μερικές σελίδες πχ. στο samsungapps ( δεν μπαίνω , μου γράφει σφάλμα ) . Τι κάνω ? Υπάρχει λύση η μήπως να επαναφέρω τον παλιό user-agent ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. May 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Καλησπέρα φίλε ptmax13 . Έβαλα τον user-agent του iphone . Η ταχύτητα είναι απίστευτη στο wave 3 , όμως υπάρχει ένα πρόβλημα . Δεν μπορώ να μπώ σε μερικές σελίδες πχ. στο samsungapps ( δεν μπαίνω , μου γράφει σφάλμα ) . Τι κάνω ? Υπάρχει λύση η μήπως να επαναφέρω τον παλιό user-agent ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Δεν ξέρω αν εννοείς την σελίδα samsungapps.com ή την εφαρμογή samsung apps του κινητού, πάντως μπήκα και στα 2 και λειτουργούν κανονικά. Και γω του iphone έχω βάλει και εδώ και 1.5 μήνα το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Widgets, εφαρμογές, browser κτλ λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Δοκιμασμένο και από Wifi και από 3G. Συγκεκριμένα έχω πειράξει λίγο τον UA του iphone, σε αυτόν: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_5 like Mac OS X; el-gr) AppleWebKit/534.20 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8L1 Safari/6533.18.5 αν και με αυτόν που δίνω στον οδηγό δεν είχα προβλήματα, απλά τον πείραξα για κάποιες σελίδες που ήθελα να φαίνονται καλύτερα. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Δεν ξέρω αν εννοείς την σελίδα samsungapps.com ή την εφαρμογή samsung apps του κινητού, πάντως μπήκα και στα 2 και λειτουργούν κανονικά. Και γω του iphone έχω βάλει και εδώ και 1.5 μήνα το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Widgets, εφαρμογές, browser κτλ λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Δοκιμασμένο και από Wifi και από 3G. Συγκεκριμένα έχω πειράξει λίγο τον UA του iphone, σε αυτόν: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_5 like Mac OS X; el-gr) AppleWebKit/534.20 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8L1 Safari/6533.18.5 αν και με αυτόν που δίνω στον οδηγό δεν είχα προβλήματα, απλά τον πείραξα για κάποιες σελίδες που ήθελα να φαίνονται καλύτερα. Φίλε ptmax13 καλησπέρα. Μπήκα μέσω της εφαρμογής του κινητού και μου έγραφε ότι υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης . Θα δοκιμάσω με το καινούργιο που έγραψες . Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts