Jump to content

Wave : [Bada 1.2 & 2.0] Αλλάξτε user-agent στον Browser

ptmax13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tο δοκίμασα και σε wave 723 και λειτουργεί

Ωραίος... Ευχαριστώ που το ανέφερες...

Τι έκδοση bada έχεις?

Αποστόλης

bada 1.1 Το ότι λειτουργεί είναι σίγουρο πάντως μη φανταστείς ότι είναι και πολύ καλύτερο, εγώ χρησιμοποιώ μόνο Opera,έχει ένα πρόβλημα ότι αν το αλλάξεις δεν θα δουλεύουν τα widget του καιρού,και για αυτό το επανέφερα.

• 2 weeks later...

εβαλα κι εγω του iPhone και δεν νομιζω να το αλλαξω

αψογο !!

και παλι ενα ευχαριστω στον φιλο ptmax13 για το κολπακι που μοιραστηκε μαζι μας

:thanks:

RIDE HARD_LIVE FREE

• 1 month later...
εβαλα κι εγω του iPhone και δεν νομιζω να το αλλαξω

αψογο !!

και παλι ενα ευχαριστω στον φιλο ptmax13 για το κολπακι που μοιραστηκε μαζι μας

Καλησπέρα σε όλους .

Αξίζει τον κόπο να το κάνω στο s8600 Wave 3 ?

Θα είναι καλύτερα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα σε όλους .

Αξίζει τον κόπο να το κάνω στο s8600 Wave 3 ?

Θα είναι καλύτερα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα φίλε μου,

Όπως λέω και στον οδηγό, η όλη διαδικασία είναι πλήρως αναστρέψιμη. Το δοκιμάζεις και εάν δεν σου αρέσει το ξαναγυρίζεις έυκολα στον παλιό. Αρκεί να κρατήσεις σε μια σημείωση τον παλιό σου user-agent πριν τον αλλάξεις.

Το δικό σου τηλέφωνο είναι πιο δυνατό και αξίζει πραγματικά να δεις πόσο καλύτερες θα είναι πολλές σελίδες. Δοκίμασε τον user-agent του iphone πρώτα.

Αποστόλης

Καλησπέρα φίλε ptmax13 . Έβαλα τον user-agent του iphone . Η ταχύτητα είναι απίστευτη στο wave 3 , όμως υπάρχει ένα πρόβλημα . Δεν μπορώ να μπώ σε μερικές σελίδες πχ. στο samsungapps ( δεν μπαίνω , μου γράφει σφάλμα ) . Τι κάνω ?

Υπάρχει λύση η μήπως να επαναφέρω τον παλιό user-agent ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα φίλε ptmax13 . Έβαλα τον user-agent του iphone . Η ταχύτητα είναι απίστευτη στο wave 3 , όμως υπάρχει ένα πρόβλημα . Δεν μπορώ να μπώ σε μερικές σελίδες πχ. στο samsungapps ( δεν μπαίνω , μου γράφει σφάλμα ) . Τι κάνω ?

Υπάρχει λύση η μήπως να επαναφέρω τον παλιό user-agent ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δεν ξέρω αν εννοείς την σελίδα samsungapps.com ή την εφαρμογή samsung apps του κινητού, πάντως μπήκα και στα 2 και λειτουργούν κανονικά. Και γω του iphone έχω βάλει και εδώ και 1.5 μήνα το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Widgets, εφαρμογές, browser κτλ λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Δοκιμασμένο και από Wifi και από 3G.

Συγκεκριμένα έχω πειράξει λίγο τον UA του iphone, σε αυτόν:

Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_5 like Mac OS X; el-gr) AppleWebKit/534.20 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8L1 Safari/6533.18.5

αν και με αυτόν που δίνω στον οδηγό δεν είχα προβλήματα, απλά τον πείραξα για κάποιες σελίδες που ήθελα να φαίνονται καλύτερα.

Αποστόλης

Δεν ξέρω αν εννοείς την σελίδα samsungapps.com ή την εφαρμογή samsung apps του κινητού, πάντως μπήκα και στα 2 και λειτουργούν κανονικά. Και γω του iphone έχω βάλει και εδώ και 1.5 μήνα το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Widgets, εφαρμογές, browser κτλ λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Δοκιμασμένο και από Wifi και από 3G.

Συγκεκριμένα έχω πειράξει λίγο τον UA του iphone, σε αυτόν:

Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_5 like Mac OS X; el-gr) AppleWebKit/534.20 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8L1 Safari/6533.18.5

αν και με αυτόν που δίνω στον οδηγό δεν είχα προβλήματα, απλά τον πείραξα για κάποιες σελίδες που ήθελα να φαίνονται καλύτερα.

Φίλε ptmax13 καλησπέρα.

Μπήκα μέσω της εφαρμογής του κινητού και μου έγραφε ότι υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης . Θα δοκιμάσω με το καινούργιο που έγραψες .

Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση