coulis Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Vrasidas σε ευχαριστούμε ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... .. αλλά, άλλο να το βλέπεις και άλλο να εννοείται... Ευχαριστούμε!!! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Παρακαλώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 34 προσωρινά δωρεάν και 32 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Έχει ξεχωρίσει το Baldur's Gate: Enhanced Edition στα 5.99€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 39 δωρεάν και 46 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 21 προσωρινά δωρεάν και 28 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 30 προσωρινά δωρεάν και 36 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ. Ubuntu vibes 29/3/2019 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 38 εφαρμογές και παιχνίδια δωρεάν και 60 με έκπτωση εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 15 εφαρμογές και παιχνίδια δωρεάν και 36 με έκπτωση εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Έχω στην συσκευή μου αρκετούς τηλεφωνικός αριθμούς που τους έχω αποκλείσει. Υπάρχει τρόπος με κάποια έφαρμογη να τους αντιγράψω ίσως και όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να τους βάλω αυτοματα ξανά πίσω. Δεν ξέρω αν σας εδοσα να καταλάβετε τι εννοώ; Συγνώμη για το εκτός θέματος. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Έχω στην συσκευή μου αρκετούς τηλεφωνικός αριθμούς που τους έχω αποκλείσει. Υπάρχει τρόπος με κάποια έφαρμογη να τους αντιγράψω ίσως και όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να τους βάλω αυτοματα ξανά πίσω. Δεν ξέρω αν σας εδοσα να καταλάβετε τι εννοώ; Συγνώμη για το εκτός θέματος. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για ποια συσκευή πρόκειται; Χρησιμοποιείς κάποια επιπλέον εφαρμογή για το μπλοκάρισμα των κλήσεων ή μέσα από το λειτουργικό; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Η συσκευή είναι το samsung galaxy note 8 και το κάνω μέσα από το λειτουργικό του. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην λίστα εισερχομένων κλήσεων. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια προσφέρεις. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Η συσκευή είναι το samsung galaxy note 8 και το κάνω μέσα από το λειτουργικό του. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην λίστα εισερχομένων κλήσεων. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια προσφέρεις. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η λύση που λειτουργεί σίγουρα είναι να δημιουργήσεις μια επαφή "black list" και να περνάς εκεί ότι θέλεις να μπλοκάρεις. Σε κάθε επαναφορά ή στήσιμο νέου κινητού η συγκεκριμένη επαφή θα είναι εκεί και μπλοκάροντας την θα κάνεις τη δουλειά σου. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Η λύση που λειτουργεί σίγουρα είναι να δημιουργήσεις μια επαφή "black list" και να περνάς εκεί ότι θέλεις να μπλοκάρεις. Σε κάθε επαναφορά ή στήσιμο νέου κινητού η συγκεκριμένη επαφή θα είναι εκεί και μπλοκάροντας την θα κάνεις τη δουλειά σου. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ αυτό κάνω. Ό,τι μου έρχεται σε spam/ενοχλητικό το αποθηκεύω σε επαφή με ανάλογη σήμανση (blacklist κλπ), και με την επαναφορά του κινητού, είναι πιο εύκολο να εισάγεις τις επαφές αυτές στην εφαρμογή blacklist. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ναι ρε παιδιά δίκιο έχετε αλλά τώρα έχω μπλοκάρει πάνω από 50 νούμερα. Με αυτά τι κάνω; δεν μπορώ να βρω τρόπο να τα κάνω αντιγραφή και επικόλληση ή μεταφορά ας πούμε... μετά την επαναφορά Πρέπει να τα γράψω απ την αρχή ένα ένα σε μια επαφή Black list? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Παιδιά γράφετε σε λάθος θέμα. Εδώ είναι για προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 55 προσωρινά δωρεάν και 29 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 24 προσωρινά δωρεάν και 17 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 29 προσωρινά δωρεάν και 44 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 34 προσωρινά δωρεάν και 54 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 19 προσωρινά δωρεάν και 50 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 17 προσωρινά δωρεάν και 38 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 39 προσωρινά δωρεάν και 73 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 27 προσωρινά δωρεάν και 26 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 26 προσωρινά δωρεάν και 44 με έκπτωση εφαρμογές και παιχνίδια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts