Jump to content

connection sharing

okapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εψαξα αλλα δεν βρηκα, πως μπορω να μοιρασω την σνδεση του pc στο pocket pc ? εχω την εντυπωση πως ο exposed_bone πρεπει να ξερει, αυτο γιατι μετα απο μια εκπομπη που ακουσα ανησυχω για ακτινοβολια κινητων και καλυτερα να τρωω bluetooth παρα Gsm...

Φιλικα ,

okapi

sta connection settings tu active sync thekaris to pass through connection : the internet ;)

Y.G. xrisimopoiite ke tin anazitisi.

thnx a lot. Alexis :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

popo ine poli aplo ke pragmatika aksizei!!!!!thanks alex:)

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Μάι. 2004 , 18:58)

sta connection settings tu active sync thekaris to pass through connection : the internet ;)

alex αυτο που λες δεν ειναι ακριβως internet connection sharing. απλα εχεις internet στο ppc μεσω bt active sync και εφοσον εχεις συνδεθει απο πριν στο pc σου. εγω πλεον δεν μπαινω ετσι στo net απο το ppc. ο καλυτερος τροπος κατα τη γνωμη μου ειναι αυτος που θα πω παρακατω:

ανοιγουμε τον bt manager στο ppc και παταμε new->connect. απο τις διαθεσιμες λειτουργειες επιλεγουμε "explore a bluetooth device". απο τις συσκευες που θα βρει, επιλεγουμε το Pc μας και αυτοματα θα μας βγαλει τις διαθεσιμες υπηρεσιες. απο αυτες επιλεγουμε "dial up networking" και μετα finish για να ολοκληρωθει η συνδεση. αν δεν εμφανισει την επιλογη "dial up networking" σημαινει οτι δεν ειναι εωεργοποιημενο αυτο το προφιλ στο pc και θα πρεπει να το ενεργοποιησετε απο το my bluetooth places.

το αλλο βημα που πρεπει να κανουμε ειναι να φτιαξουμε μια συνδεση στο ppc πχ την ιδια που εχουμε και στο pc μας και απλα απο το select a modem επιλεγουμε bluetooth dial up modem.

αυτο ηταν ολο. τωρα οποια στιγμη θελουμε επιλεγουμε τη συνδεση που φτιαξαμε και μπαινουμε net χωρις να ειναι το pc μας συνδεμενο. ετσι δεν χρειαζεται να πλησιασεις καθολου το pc, ουτε για συνδεση αλλα ουτε για αποσυνδεση.

υπαρχει και αλλος τροπος για συνδεση στο νετ με το "my network access profile" αλλα δυστυχως δεν κανει αποσυνδεση αυτοματα και γι αυτο δεν τον χρησημοποιω!!

ελπιζω να βοηθησα και φυσικα α εγινα κατανοητος!!! ;)

αυτό δυστιχώς διαφέρει από ππσί σε ππσί και το 2020 δεν έχει αυτή την λειτουργία απόσο θυμάμε (δεν έχει widcomm BT drivers :( )

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (20 Μάι. 2004 , 00:09)

αυτό δυστιχώς διαφέρει από ππσί σε ππσί και το 2020 δεν έχει αυτή την λειτουργία απόσο θυμάμε (δεν έχει widcomm BT drivers :( )

εχεις δικιο, δεν το τονισα αυτο!! το toshiba σου τι εχει?

το τοσίμπα μου έχει ότι και τα λάπτοπ της (απόσο ξέρω) το toshiba stack και είναι καταπληκτικό. μέχρι 9 συνδέσεις ταυτόχρονες :)

Alex = the best!

ναι, αυτο με τις 9 συνδεσεις το ξερω. ειναι ομως το ιδιο φιλικοι με τους drivers της widcomm? τωρα που εχω γινει expert στο bt δεν ξερω αν ειμαι διατεθιμενος να τους αλλαξω ποτε.

εχεις δοκιμασει να κανεις κατι πορομοιο με αυτο που περιγραφω παραπανω? θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω αν γινεται.

και κατι ασχετο. την αλλη εβδομαδα περιμενω το tdk go blue usb adaptor 250m range, ΚΟΛΑΣΗ :o

auto pou lete gia tin sindesi meso bt kai to 2020 den isxioi..

to exo kani poles fores akoma kai tora ime connected me auton ton tropo..

apla gia drivers vazis default bt modem.rithmizis ta port pou kani sindesi to bt kai ise arxodas!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος N1GHTM4R3 (20 Μάι. 2004 , 00:58)

auto pou lete gia tin sindesi meso bt kai to 2020 den isxioi..

to exo kani poles fores akoma kai tora ime connected me auton ton tropo..

apla gia drivers vazis default bt modem.rithmizis ta port pou kani sindesi to bt kai ise arxodas!!

μα ειδες οτι το διευκρινησαμε οτι αυτα που ειπα ισχυουν για τα ipaq και γενικα για ppc που χρησημοποιουν widcomm drivers. qtek δεν εχω δει ποτε και δεν ξερω πως δουλευουν.

δουλεύει αλλά με τον τελευταίο τρόπο :)

(network) και έχει και επιλογή στο stack για end.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Μάι. 2004 , 18:58)

ευχαριστω.... σημερα μονο μπορεσα να ψαξω την ρυθμιση λογω εξετασεων, αλλα δεν τη βρηκα στα settings του activesync του pc ουτε του ppc :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi (23 Μάι. 2004 , 21:37)

ευχαριστω.... σημερα μονο μπορεσα να ψαξω την ρυθμιση λογω εξετασεων, αλλα δεν τη βρηκα στα settings του activesync του pc ουτε του ppc :(

πας στα options του AS στο pc σου. στο tab rules->pass through και επιλεγεις "the internet"

?

δλδ το: sta connection settings tu active sync thekaris to pass through connection : the internet

δεν ήταν κατατοπιστικό?

οκ. :p :whistle:

Alex = the best!