basoula_85 Δημοσιεύτηκε March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2012 Καλησπερα παιδια! Συγνώμη αν ρωταω σε λάθος μερος! Ειμαι στη γερμάνια και πηρα απο την Telecom.de ενα στικακι για να μπαίνω στο ίντερνετ! Το μοντελο που γραφει πανω το στικακι ειναι Huawei e173s-1. Εψαξα ολο το ιντερνετ και στην Huawei και στη Telecom και δεν βρηκα καποιο manual για να δω οταν αναβει πρασινο η μπλε λαμπακι εχει καλυτερο σημα! Γιατι και με τα δυο χρωματα το λαπτοπ μου δειχνει το ιδιο σημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Καλησπερα παιδια! Συγνώμη αν ρωταω σε λάθος μερος! Ειμαι στη γερμάνια και πηρα απο την Telecom.de ενα στικακι για να μπαίνω στο ίντερνετ! Το μοντελο που γραφει πανω το στικακι ειναι Huawei e173s-1. Εψαξα ολο το ιντερνετ και στην Huawei και στη Telecom και δεν βρηκα καποιο manual για να δω οταν αναβει πρασινο η μπλε λαμπακι εχει καλυτερο σημα! Γιατι και με τα δυο χρωματα το λαπτοπ μου δειχνει το ιδιο σημα! το βλέπεις από το πρόγραμμα του ή από των windows ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts