papias Δημοσιεύτηκε March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2012 Γειά χαρά Εχώ ένα τεράστιο txt με 5000 καταχωρήσεις της μορφής: %Ελέφαντας Μεγάλος Γκρι Μεγάλα αυτιά Αργός %Ελάφι Γρήγορο Καφέ Κέρατα %Γάτα Αιλουροειδές Ουρά %Κότα Πτηνό Καφέ Φτερά Ράμφος Θέλω να έχω 3 dropdown lists καθεμία με όλα τα διαφορετικά χαρακτηριστικά πχ (Μεγάλος,Ουρά, Πτηνό,Καφέ,Φτερά,Ράμφος) ωστέ να μπορώ να κάνω συνδυαστικές αναζητήσεις. Πχ. αν διαλέξω Πτηνό(Dropdown1) Φτερά(Dropdown2) Ράμφος(Dropdown3) να μου δείχνει κότα. Γίνεται, εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Δεν είναι κάτι δύσκολο. Μια αναζήτηση στη βάση θα κάνεις έχοντας σαν κριτήριο τις τιμές από τα dropdown. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts