FrenzyGr Δημοσιεύτηκε March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2012 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Όταν περνάω φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή τα χρώματα τους και η ποιότητα αλλοιώνουν παρά πολύ και ο υπολογιστης είναι σχεδιασμένος ειδικά για gaming και ταινίες και κόστισε παρά πολλά. Θέλω να πω ότι το πρόβλημα δεν πρέπει να είναι hardware αλλά software, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω για την αντιγραφή και να αντικαταστήσω το απλό copy paste; Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 νομιζεις πως φταει ο υπολογιστης σου επειδη οι φωτογραφιες του κινητου σου φαινονται σε αυτον χαλια? ο υπολογιστης σου μια χαρα ειναι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ακριβώς αυτό λέω στο post από πάνω σου φίλε μου, ότι δεν γίνετε να φταίει αλλά μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει την διαδικασία μεταφοράς καλύτερη από την standar των Windows. Κάποιο πρόγραμμα που ίσως να τις κάνει enhance για την ανάλυση του Υπολογιστή. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 μα δεν φταει ο υπολογιστης. το κινητο σου φταιει που βγαζει μετριες φωτογραφιες. στην οθονιτσα του κινητου με τη μικρη αναλυση φαινονται ευχαριστα αλλα μολις τις περασεις στην οθοναρα του pc με την υψηλη αναλυση τοτε φαινεται το ποσο κακη/μετρια ειναι η φωτογραφια. πρωτη φορα μεταφερεις απο κινητο σε pc? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 8mp με ανάλυση 3264x2448 δεν είναι κ μέτρια για κινητό, και πάλι το θέμα μου δεν είναι αυτό, το θέμα μου είναι να βρω κάποιο πρόγραμμα που βοηθάει στην ανάλυση. Για κάποιο λόγο από το πρώτο post διακρίνω μια επιθετικότητα... Ξέρω την ανάλυση της οθόνης του κινητού του υπολογιστή και το πόση πυκνότητα σε pixel έχουν τα 2 και την διάφορα στα χρώματα. Αν δεν έχεις να μου προτείνεις κάτι που θα με βοηθήσει πάνω σε αυτό που ζητάω θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις να postαρεις στο topic μου. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Όταν συνδέεις το κινητό σου με usb σαν mass storage device και κάνεις copy paste τις φωτογραφίες από τον windows explorer, τα αρχεία μεταφέρονται αυτούσια. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Γενικά ισχύει αυτό που γράφει ο thePRODIGY ότι στην οθόνη του υπολογιστή που έχει μεγαλύτερη ανάλυση ενδεχομένως να φαίνονται πιο έντονα οι όποιες ατέλειες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts