Hollowmans100 Δημοσιεύτηκε March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 13, 2012 Καλησπερα σε ολους.Εχω το συγκεκριμενο μοντελο Seagate Barracuda 7200.11 500 500GB ST3500820AS και μια μερα ξαφνικα εβγαλε error και απο τοτε δεν τον ειδε κανενας υπολογιστης ουτε ως εσωτερικο ουτε ως εξωτερικο, επισης ουτε στα windows ουτε στα Bios.Παρολα αυτα ο σκληρος ακουγεται να δουλευει κανονικα (και να μην χτυπαει καπου) γιαυτο το λογο πιστευω οτι ειναι θεμα πλακετας. Υπαρχει καποιος που να εχει παλιο τετοιο σκληρο να μην το θελει ή να μπορει να μου τον δανεισει για να τεσταρω την πλακετα του και να κανω data recovery? ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ! Εχω τεσταρει και software που σου κανουν ανακτηση αλλα ουτε αυτα τον βλεπουν! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ειχαν αναφερθει πολλά προβλήματα με τον συγκεκριμένο.. Η seagate ειχε κανει και ανακλησεις, ειχε βγαλει και ενα firmware update.. Παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατι εχω παρατήσει το άθλημα.. Καλη τύχη ;) Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts