undergroundland Δημοσιεύτηκε March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2012 Καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος, Σε ένα site chat που είμαι, με έχουν κάνει block, και ένας φίλος μου είπε πως το block γίνετε βάση της IP, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω την IP μου, ώστε να μην αναγνωρίζομαι από το συγκεκριμένο site? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος, Σε ένα site chat που είμαι, με έχουν κάνει block, και ένας φίλος μου είπε πως το block γίνετε βάση της IP, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω την IP μου, ώστε να μην αναγνωρίζομαι από το συγκεκριμένο site? Ευχαριστώ. παιζει ρολο η συνδεση με τον παροχο ιντερνετ που εχεις νομιζω. εσυ εχεις static ip. πληρωνεις παραπανω χρηματα για να εχεις διαφορετικη ip. αν κανω λαθος διορθωστε με Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undergroundland Δημ. March 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 δεν ξερω αν έχω static ip, και να σου πω την αλήθεια ούτε που ξέρω τι είναι αυτό....:) η σύνδεσή μου είναι ασύρματη της cosmote (στικάκι)...αν αυτό βοηθάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 κάθε φορά που κλείνεις την σύνδεση σου,αλλάζεις ip...συνήθως.... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undergroundland Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 όταν μπαίνω με άλλο προφιλ στο συγκεκριμένο site, πάλι μου λέει πως είμαι μπλοκαρισμένος, οπότε ή δεν αλλάζει η IP όταν ανοιγοκλείνω την σύνδεση, ή έχουν κάποιο άλλο τρόπο να αναγνωρίζουν τον υπολογιστή που μπαίνει ο καθένας μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καθάρισε τα cookies του προγράμματος που χρησιμοποείς και ξαναδοκίμασε Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts