isolove Δημοσιεύτηκε March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2012 Εκανα την νεα συνδεση στα 800kb/s. Συνδεσα με 5 μετρα καλωδιο το pc μου,και με 10 μετρα του νοικιαρη φοιτητη αφου εγινε και η απαραιτητη τρυπα στον τοιχο:lol: Η ερωτηση μου ειναι αν με καποιον τροπο μπορω να περιορισω την ταχυτητα που παει στον νοικιαρη,ας πουμε στα 100 kb/s για να εχω μονιμα τα 700 kb/s. H συνδεση ειναι on telecoms. Το εκανα για να αναβαθμισω την αξια της γκαρσονιερας αφου μενω διπλα στα τει αθηνων και την δινω μονο σε φοιτητες. Εγινε με δικη μου πρωτοβουλια και επιβαρυνση.Ειναι υπερ-ευχαριστημενος και μονο που εχει πλεον ιντερνετ επι 24ωρου. Περι wi-fi ουτε κουβεντα να γινεται,ακτινοβολια!:wacko: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 αυτό που ψάχνεις λέγεται QoS (Quality of Service). Πρέπει να την υποστηρίζει το modem σου, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ καθώς δεν έχω πειραματιστεί. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts