Jump to content

Πρόβλημα με τα fonts στο Photoshop

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και 2 μέρες, έτσι στην ψύχρα, όταν πάω να γράψω κάτι στο Photoshop, τα γράμματα βγαίνουν ψείρες, ότι μέγεθος και font και να διαλέξω. :wacko:

Wtf? Καμιά λύση;

μήπως η ανάλυση της εικόνας στην οποία πάς να γράψεις είναι τεράστια και έτσι οι "μεγάλοι χαρακτήρες" είναι και πάλι μικροί; Αν γράψεις τελικά και μεγενθύνεις, τί γίνεται;

Αν αφού γράψεις παραμορφώσεις-μεγενθύνεις τον layer του κειμένου...;

Τελικά το ξαναέκανα install αλλά πάλι δεν δούλευε σωστά.

Τελικά παρατήρησα ότι μου το έκανε όταν πήγαινα να γράψω στην εικόνα που έχω στην υπογραφή μου.

Όταν το έκλεινα και ξεκινούσα να γράψω σε οποιαδήποτε άλλη εικόνα δεν είχε πρόβλημα!

Who knows...

Οπότε η λύση είναι να μην την επεξεργάζομαι προς το παρών. :lol: :p

Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει.

Πηγαινε μια βολτα απο το site της adobe παντως

http://www.adobe.com

Και εγω το 7.0 εχω αλλα δεν μου εχει βγαλει ποτε τετοιο προβλημα.

Μηπως φταει καποιο Plug-in που εχεις εγκαταστησει?????

P@niS

Παράξενο... :confused: Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τί φορμά είναι η εικόνα αυτή, αν έχει πολλά layers, τί ανάλυση και τί μέγεθος έχει, τί μέγεθος γραμματόσειρας δοκιμάζεις να γράψεις, τί γραμματοσειρά είναι (αν ήταν μουσική γραμματοσειρά π.χ. πολύ πιθανό να ήταν μικρά τα σύμβολα εξ αρχής).

Επίσης, αν γράψεις σε ένα αρχείο κενό ίδιου μεγέθους και ανάλυσης το κείμενο σε κάποιο layer και μετά το κάνεις copy & paste στο περί ου ο λόγος αρχείο, θα αντιμετωπίσεις το ίδιο πρόβλημα;

Εφ' όσον δεν υπάρχει πρόβλημα σε άλλες εικόνες δεν πρέπει να είναι το θέμα σε κάποιο plug-in γιατί ούτως ή άλλος φορτώνεται εξ'αρχής. Βέβαια, αναφερόμενοι στην έκδοση, αν και νομίζω ότι είναι άσχετο με το πρόβλημα το οποίο συζητάμε, έχεις κάνει το update στην έκδοση 7.0.1;

Τι σχέση έχει το αν είναι αυθεντικό ή όχι; Εξάλλου δεν υπάρχουν μη αυθεντικές εκδόσεις.

.psd είναι, 4 layers, και ότι font και μέγεθος δοκιμάζω μου τα βγάζει ψείρες. Αφού το κάνει μόνο στη συγκεκριμένη εικόνα δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Από τη στιγμή που δουλεύει κανονικά στις υπόλοιπες, το πρόβλημα θεωρείται λυμένο πλέον. :p

O.K. Τότε φτιάξε ένα άλλο αρχείο απ' αυτό κάνε flaten image, σώσε το σαν TIFF ή καλύτερα JPEG, αφού θα το χρησιμοποιήσεις στο internet και κάνε τη δουλειά σου εκεί. Θα μείνεις με ένα layer, αλλά τί είχες τί έχασες.

Όλα αυτά βέβαια αν διαθέτεις την όρεξη για κάτι τέτοιο.

Δικιά σου δουλειά και συγνώμη αν σε πρήξαμε... :)

Ναι, αν ξαναχρειαστεί να την επεξεργαστώ πάλι, αυτό θα κάνω.

Δε με πρήξατε, αλλά αφου το πρόβλημα θεωρείται λυμένο πλέον, δεν υπάρχει λόγος να κάθεστε να ασχολείστε χωρίς λόγο. ;)

Thanx για το ενδιαφέρον :)