drymvizion Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 (edited) Παιδιά, έφτιαξα ένα καινούριο application καθαρά Ελληνικό με το οποίο ελπίζω να σας κάνω να γελάσετε. Πρόκειται για μια εφαρμογή με την οποία παίρνεις παραγγελίες από γνωστούς, και πρέπει να τις καταφέρεις αλλιώς κανείς δεν ξέρει τι θα ακούσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Ελπίζω να σας αρέσει! :) Υ.Γ. στο μέλλον θα μπουν περισσότεροι πελάτες καθώς και online high score, και επίσης θα κοιτάξω να παίζει και σε εκδόσεις κάτω από 2.1 Edited March 1, 2012 by drymvizion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaXaS4 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 δεν θα πω ότι με ενθουσίασε, τα γραφικά είναι άθλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 καποτε επαιζα ενα τετοιο πουλεγοταν αν θυμαμαι καλα souvlaki. θα το κατεβασω σε ενος φιλου μου το τηλεφωνο. μαρεσει πολυ να βλεπω τετοιες ελληνικες προσπαθειες. μπραβο σου. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 δεν θα πω ότι με ενθουσίασε, τα γραφικά είναι άθλια! καλα ρε φιλε χαλαρωσε. μια εφαρμογη ερασιτεχνικη και για χαβαλε. εσυ τι θες δηλαδη? φτιαξτη καλυτερα αν μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drymvizion Δημ. March 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 12 νέοι πελάτες προστέθηκαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μια χαρά είναι η εφαρμογουλα και έχει χαβαλέ ,ΜΠΡΑΒΟ φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 δε μπορώ να την κατεβασω στη συσκευή μου. τι απαιτήσεις έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drymvizion Δημ. March 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 2.1 android και πάνω, ίσως θα πρέπει να την τροποποιήσουμε να παίζει και για τις μικρότερες εκδόσεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 2,3,5 ή 2,3,3 είναι η τελευταια επίσημη της htc, αλλά φοραω 4,0,3 :) htc desire Z η συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drymvizion Δημ. March 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Έγινε η μεγάλη αναβάθμιση, μπορείτε να διαβάσετε τις αλλαγές από το "τι νέο υπάρχει" στο μάρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts