jerichoriginal21 Δημοσιεύτηκε February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 24, 2012 Καλημερα γνωριζει κανεις αυτο το προγραμμα και αν το εχει (Thomson WPA Finder Turbo Mode.apk) το εχω βρει στο market αλλα ειναι με πληρωμη,γνωριζει καποιος που θα το βρω.ευχαριστω πολυ.:rolleyes: ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 αφού το βρήκες στο μαρκετ, που αλλού θες να το βρεις; κατέβασε το απο κει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 και πως το αγοραζουν αφου ειναι με πληρωμη,υπαρχει δωρεαν ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 πληρώνουν και το αγοράζουν διάβασες/είδες κάπου ότι ειναι δωρεαν; γιατί στο μαρκετ βλέπω να είναι επί πληρωμή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Μιας και απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε συζήτηση για σπασμένο λογισμικόκι επιπλέον μιας και εδώ δεν είναι μέρος για να ζητάμε κάποια εφαρμογή, αλλά για να παρουσιάζουμε τις δικές μας, το παρών θέμα κλείδώνεται! :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts