Jump to content

[Εφαρμογή] Νέο ελληνικό quiz

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, έχω φτιάξει ένα ελληνικό quiz γνώσεων και επειδή είναι η πρώτη μου ελληνική εφαρμογή θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και τις παρατηρήσεις σας. https://market.android.com/details?id=dv.qtestgr.dvyzual&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImR2LnF0ZXN0Z3IuZHZ5enVhbCJd. Σας ευχαριστώ.

WCGL5u-V0s5hJiY3n99ay_i5xP_ybwd3zuysor66gupGb1gcQRaMUQLCRQQ_gGsePg=h230RfRokGQbcoX74iES3A4tl4yCOSD2ams5igWpOR98T_YG_EmyTyPU2rr3HT5DXEBOABY=h230

Πολύ καλή φίλε. Προτείνω να μπει online score, χρονόμετρο για την κάθε απάντηση και ένα μαύρο φόντο για την εφαρμογή.

Δεν ειναι συμβατη με samsung galaxy 3 λεει :(

Γενικά λειτουργεί σε οποιοδήποτε android 1.6 και πάνω. Τώρα αν έχεις νεότερη έκδοση και δεν σου παίζει δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, πάντως όπου το έχω τεστάρει παίζει μια χαρά :blink:

Πολύ καλή δουλειά!! Και με πολύ ωραίες ερωτήσεις!!:) Το μόνο μικρό θέματακι είναι ότι πολλές φορές μπορεί να σου ξαναβγάλει την ίδια ερώτηση σε ένα κύκλο ερωτήσεων. Και έχει τύχει μια φορά να μου ξαναβγάλει την ίδια αν και την έχω απαντήσει σωστά. Κατά τα άλλα και πάλι μπράβο! Συνέχισε να την αναπτύσσεις και να βάζεις και άλλες ερωτήσεις!:)

Ευχαριστούμε!!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Πολύ καλή δουλειά!! Και με πολύ ωραίες ερωτήσεις!!:) Το μόνο μικρό θέματακι είναι ότι πολλές φορές μπορεί να σου ξαναβγάλει την ίδια ερώτηση σε ένα κύκλο ερωτήσεων. Και έχει τύχει μια φορά να μου ξαναβγάλει την ίδια αν και την έχω απαντήσει σωστά. Κατά τα άλλα και πάλι μπράβο! Συνέχισε να την αναπτύσσεις και να βάζεις και άλλες ερωτήσεις!:)

Ευχαριστούμε!!:)

Ευχαριστώ. Έχεις δίκιο πάνω σε αυτό που λες με τις ερωτήσεις, δεν υπάρχει έλεγχος να κοιτάζει ποιες περάσαν, και τραβάει τελείως τυχαία ερωτήσεις. Θα κοιτάξω στο update να βάλω τον έλεγχο!

Edited by drymvizion

Γενικά λειτουργεί σε οποιοδήποτε android 1.6 και πάνω. Τώρα αν έχεις νεότερη έκδοση και δεν σου παίζει δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, πάντως όπου το έχω τεστάρει παίζει μια χαρά :blink:

2.3.7 εχω..Κριμα και φαινεται ωραια εφαρμογη :)

• 3 weeks later...
Πατάς εκεί που λέει top100, θα πρέπει να είσαι στο ίντερνετ βέβαια. Και επίσης να έχεις την τελευταία έκδοση γιατί προχθές έγινε update και μεταφέρθηκε ο server

Πάρα πολύ καλή δουλειά που βελτιώνεται ουσιαστικά με τις νέες εκδόσεις! Μπράβο! Συνέχισε έτσι!

Ξέρεις τι θα ήθελα αν είναι εφικτό? Να μπει μια δυνατότητα για pause. Βέβαια, δεν ξέρω αν μπορεί να υλοποιηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να μην το πατάς για να ψάχνεις τις απαντήσεις. Πχ αφού απαντηθεί μια ερώτηση κ πριν βγει η άλλη. Γιατί τυχαίνει να προκύπτει μια δουλειά κι είναι κρίμα να χάνεις ένα καλό παιχνίδι.

Επίσης, μόνο μια ζωή μπορείς να αυξήσεις?? Ας πούμε στις 5 σωστές ερωτήσεις παίρνω μια ζωή, στις επόμενες 5 δεν δίνει άλλη. Αν είναι έτσι στημένο, καλά κάνει.. εγκυκλοπαιδική είναι η διευκρίνηση!:)

Καλή συνέχεια!:)

Πάρα πολύ καλή δουλειά που βελτιώνεται ουσιαστικά με τις νέες εκδόσεις! Μπράβο! Συνέχισε έτσι!

Ξέρεις τι θα ήθελα αν είναι εφικτό? Να μπει μια δυνατότητα για pause. Βέβαια, δεν ξέρω αν μπορεί να υλοποιηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να μην το πατάς για να ψάχνεις τις απαντήσεις. Πχ αφού απαντηθεί μια ερώτηση κ πριν βγει η άλλη. Γιατί τυχαίνει να προκύπτει μια δουλειά κι είναι κρίμα να χάνεις ένα καλό παιχνίδι.

Επίσης, μόνο μια ζωή μπορείς να αυξήσεις?? Ας πούμε στις 5 σωστές ερωτήσεις παίρνω μια ζωή, στις επόμενες 5 δεν δίνει άλλη. Αν είναι έτσι στημένο, καλά κάνει.. εγκυκλοπαιδική είναι η διευκρίνηση!:)

Καλή συνέχεια!:)

Γιαυτό με το pause μιας και υπάρχει ανταγωνισμός για το high score καλό είναι να παραμείνει έτσι. Για το άλλο με τις 5 ζωές έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί κάποιοι έχουν πάει 8000 σκορ με αυτόν τον τρόπο, αν το αλλάξω πόσο θα πάνε;; Παρ'όλα αυτά θα το σκεφτώ μήπως το αλλάξω στο επόμενο update!

Γιαυτό με το pause μιας και υπάρχει ανταγωνισμός για το high score καλό είναι να παραμείνει έτσι. Για το άλλο με τις 5 ζωές έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί κάποιοι έχουν πάει 8000 σκορ με αυτόν τον τρόπο, αν το αλλάξω πόσο θα πάνε;; Παρ'όλα αυτά θα το σκεφτώ μήπως το αλλάξω στο επόμενο update!

Οκ! Απλώς είχα απορία αν έτσι ήταν σχεδιασμένο ή αν απλά δεν λειτουργούσε το ανά 5. Δεν έχεις κι άδικο για το σκορ! Thanks για την απάντηση! Αν έχεις εισερχόμενη φαντάζομαι γίνεται pause..ή όχι? Δεν το έχω δίπλα να το τσεκάρω.