Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν βγει η επίσημη τελική έκδοση θα κάνει update το κινητό ή θα χρειαστεί πάλι να την περάσουμε με τον τρόπο που περάσαμε αυτή ?:)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά μια απορία όταν φορτονι το κινητό μου βγάζει γύρω απο την οθόνη μια κοκκινη γραμμή είναι φυσιολογικό αυτό? βοηθεια παρακαλω

Εχω win 8 64bit μπορω να φλασαρω την καινουρια ρομ και αν ναι με τον τροπο που αναγραφετε παραπανω επειδη σε κανενα φορουμ δεν ειδα για win 8?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όταν βγει η επίσημη τελική έκδοση θα κάνει update το κινητό ή θα χρειαστεί πάλι να την περάσουμε με τον τρόπο που περάσαμε αυτή ?:)
Μα δεν έχει κάτι κακό ο τρόπος που το κάναμε έτσι...Απλά συνήθως σε κάποιους έρχεται πιο νωρίς και σε άλλούς μια μέρα μετά. Αν μπορείς να περιμένεις οκ, αν σε τρώει ο .......το κανείς όπως τώρα. Προσωπικά πάντα έτσι αναβαθμίζομουν. Ποτέ ΟΤΑ.. Ποτέ αυτόματα από υπολογιστή...

Φίλε spanop Νομίζω ο ipred το έκανε σε 8.

εβαλα κι εγω τη νεα εκδοση. ολα καλα απο οτι ειδα. αυτο το γαμ***νο χωρο που μας τρωει η αρχικη οθονη στο πανω μερος δεν αλλαξε. επισης δεν θα ηταν κακο να βαλουν και κανα νεο σετακι με νεα εικονιδια. ετσι για να μας αλλαζει η διαθεση ρε παιδι μου!!!

το φοντο των εφαρμογων παντως το εκαναν παραμετροποιησιμο και το αλλαζεις. Επισης το κλειδωμα δεν εχει κατι να συρεις παρα μονο το δαχτυλο σου αοριστα καπου πανω στην οθονη. αν δω κατι αλλο ενδιαφερον θα επανελθω.

ΜΦίλε spanop Νομίζω ο ipred το έκανε σε 8.

Ναι σε 8άρια Pro 64 την έκανα την αναβάθμιση.:)

Μόνο σε 2 σημεία κόλλησα :

1) Χρειαζόταν να βγάλω για λίγο τη μπαταρία όταν συνέδεσα το κινητό ώστε να δει ο υπολογιστής το κινητό σαν modem στο device manager.Tην έβγαλα, το είδε το κινητό ,ξαναέβαλα τη μπαταρία και συνέχισα κανονικά στα επόμενα βήματα.

2)Στο βήμα όπου πρέπει να τρέξουμε το αρχείο ΚΔΖ_FW_UPD το αρχείο δεν έτρεχε ούτε όταν το κλίκαρα ως admin είτε απλά.Mετά πάτησα δεξί κλικ πάνω του->troubleshoot compatibility και του έθεσα να τρέξει σε περιβάλλον windows 7.Το έκανα ξανά run ως admin και πάλι τίποτα.Έκανα restart τα windows και μετά έτρεξε κανονικά όταν το έτρεξα ως admin.Πιθανόν σε άλλον με 8άρια να μη χρειαστεί να του θέσει compatibility ή να μη χρειαστεί να κάνει restart τον υπολογιστή του.

Αν θες Leolipop πρόσθεσε τα παραπάνω στον οδηγό σου για να γίνει ακόμα πιο πλήρης και να μην ταλαιπωρείσαι και εσύ.Για αυτό που ρώτησα ( το αν θα κάνουμε την ίδια διαδικασία για την official έκδοση ) δεν το είπα για κακό.Απλά ήθελα να ξέρω.:)

εβαλα κι εγω τη νεα εκδοση. ολα καλα απο οτι ειδα. αυτο το γαμ***νο χωρο που μας τρωει η αρχικη οθονη στο πανω μερος δεν αλλαξε

Βάλε Nova ή κάποιον άλλον launcher που να παραμετροποιεί το grid και θέσε μηδενικά περιθώρια πάνω κάτω δεξιά και αριστερά ώστε να εκμεταλλεύεσαι όλο το χώρο της αρχικής οθόνης. :-)

Edited by ipred

Ναι πρεπει να γινει αυτο αλλα να το κανει ενας μοδερατορας γιατι δεν μπορω εγω να επεξεργαστω το μηνυμα μου πλεον.

Προσπάθησα να κάνω το update μέσω lg suite. Αφού έκανε την ανάλυση και άρχισε το downloading σταμάτησε στο 36%. Όσες φορές το προσπάθησα πάντα σταματάει στο 36%. Σε win7 το προσπαθώ. Έχει συμβεί σε κανέναν;
When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

Τώρα να το πω να μη το πω....

Ρε παιδιά σαν να μου φαίνεται πως η μπαταρία πέφτει με αργότερους ρυθμούς ! :confused: :)

Πάω στη 2η μέρα και μου λέει 44% !!! :happy:

Με μόνιμα ανοιχτό wi-fi , και καμια ωρίτσα 3D games !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

ΠΟΤΕ ?? ΠΟΥ ??

To μονο που ειδα σε ρουτ ειναι μεσω μεταφορας του απο ics προ ενημρωσης ....

Για δειξε κατι , κανα λινκ ....

Για ρουτ θελει ΟΟΟΛΗ την διαδικασια με την ics οποτε για την ωρα δε με απασχολει πολυ...και δεν καιγομαι για recovery.

Ελευθερώθηκε το τηλέφωνο! Αυτό είναι το point, πλήρης ελευθερία σε kernels και roms. Ούτε εγώ πρόκειται να μπω στην διαδικασία πριν αρχίσουν να βγαίνουν οι πρώτες roms και kernels.

Ρε συμφωνοι ....αλλα ενα ρουτ θα το ηθελα για αρχη...Ελπιζω να το κανουν πιο ευκολο αν γινεται και να μην επαναπαυθουν σε αυτη την ιστορια...

Ρε συμφωνοι ....αλλα ενα ρουτ θα το ηθελα για αρχη...Ελπιζω να το κανουν πιο ευκολο αν γινεται και να μην επαναπαυθουν σε αυτη την ιστορια...

Δεν έχει να κάνει με τους developers η λύση. Το παρών leak δεν επιτρέπει cp καθώς και move commands ώστε να ενσωματώσεις busybox στο system. Τεχνικά είναι αδύνατο να ροοταρεις τουλάχιστον το παρών leak. Δε ξέρω αν βέβαια αλλάξει αυτό σε κάποιο επερχόμενο leak η στην official. Οπότε αν κάποιος θέλει root στο jb leak η διαδικασία είναι μονόδρομος. Επί τη ευκαιρία όποιος μπει στη διαδικασία καλό είναι να ξεκλειδώσει bootloader και να περάσει cwm για να είναι έτοιμος για τα μελλοντικά φλασαρισματα. :D

Αξιζει ολη αυτη η διαδικασια ρε συ, ηδη πιθανολογουμε πως δεν εχουμε final version ...οταν βγει , ολα αυτα θα πανε περιπατο και αν ειναι επιτελους ξεκλειδωτος , τσαμπα ολος αυτος ο κοπος....Επειδη εχω βοηθησει πολυ κοσμο να φλασαρει ,δεχομαι προσφορες να μου το κανει καποιος ρουτ , και μονο :p Edited by Leolipop

Αξιζει ολη αυτη η διαδικασια ρε συ, ηδη πιθανολογουμε πως δεν εχουμε final version ...οταν βγει , ολα αυτα θα πανε περιπατο και αν ειναι επιτελους ξεκλειδωτος , τσαμπα ολος αυτος ο κοπος....Επειδη εχω βοηθησει πολυ κοσμο να φλασαρει ,δεχομαι προσφορες να μου το κανει καποιος ρουτ , και μονο :p

Μπα ;;; Εσύ δεν μπορείς ;;; :lol:

Στην επερχόμενη αναβάθμιση είναι σίγουρο οτι θα έχει ξεκλείδωτο bootloader!!!

Άντε να δούμε και λίγη δράση επιτέλους!!! :p

Το αν αξίζει είναι τελείως υποκειμενικό θέμα. Το ξέρει ο εκάστοτε χρήστης. Χρησιμοποιείς εφαρμογές που απαιτούν root? Το κάνεις. Δε χρησιμοποιείς? Μένεις σε stock. Γενικά αρκετός κόσμος ροοταρει χωρίς να έχει τη παραμικρή ιδέα του τι είναι ροοτ. Κολλητάρι με έβαλε προχθές να του κάνω ροοτ ένα atrix γιατί πίστευε ότι το τηλέφωνο θα μεταμορφωνόταν σε 4 πύρινο με 2gb ram. :p

Προσωπικα το κανω για να εχω μια stripped εκδοση αλλα και μερικες εφαρμογες για την cpu και διαφημισεις. Για αυτο λεω οτι δε με απασχολει πολυ , ακομα .Η συμβιωση με στοκ μεχρι στιγμης περα απο τις διαφημισεις , δε με χαλαει καπου.

Και επαναλαμβάνω, για αυτό το λόγο είναι υποκειμενικό το αν αξίζει η όχι. Για ένα adblock και μόνο ούτε εγώ θα έμπαινα στη διαδικασία μιας και είναι λίγο χρονοβόρα και ότι έστησα το τηλέφωνο.

Συμφωνω φυσικα και οπως ειπα και εγω πριν , ειναι σχεδον δεδομενο οτι θα ξαναφλασαρουμε οποτε ισοι μπορουμε ας περιμενουμε...Εκτος αν αυριο βγει τρομερος Kernel και Cm10.1 αψογη...:p

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)