frastgr Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παίδες καλησπέρα, έχω βάλει για πούλημα στις αγγελίες το δικό μου 4Χ Ελληνικό-άψογο. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει. Ευχαριστώ!!!!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369327 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αυτος ειναι ο οδηγοσ εαν καταλαβει καποιοσ πωσ γινετε ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231472 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas10 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 γεια σας απο εμενα, νεος χρηστης του Lg 4x, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το ξυπνητηρι του κινητου. αν υπαρχει τροπος να ενεργοποιει το ραδιοφωνο του κινητου. (ραδιοφωνο εννοω το κανονικο , οχι τα προγραμματα που μεταδιδουν σε streaming) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 γεια σας απο εμενα, νεος χρηστης του Lg 4x, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το ξυπνητηρι του κινητου. αν υπαρχει τροπος να ενεργοποιει το ραδιοφωνο του κινητου. (ραδιοφωνο εννοω το κανονικο , οχι τα προγραμματα που μεταδιδουν σε streaming) Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και δεν νομίζω να γίνεται γενικά στο κινητό μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 το εβαλα το Qslide..... ενταξει καλο ειναι αλλα δεν με εντυπωσιασε και τοσο.. :rolleyes: μονο που ειχα ενα προβλημα με τις ρυθμισεις κλειδωματος.. ειχα κανει backup την rom μου και το επανεφερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 το εβαλα το Qslide..... ενταξει καλο ειναι αλλα δεν με εντυπωσιασε και τοσο.. :rolleyes: μονο που ειχα ενα προβλημα με τις ρυθμισεις κλειδωματος.. ειχα κανει backup την rom μου και το επανεφερα.. Με ποιον οδηγο το εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 εαν μπορεισ πεσ οδιγειεσ πωσ το περναμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Με ποιον οδηγο το εβαλες? με αυτον εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231472 αλλα ειχα προβλημα με τις ρυθμισεις κλειδωματος.. ειχα force close.. δεν ξερω γιατι και ειχα δωσει σωστα permisions:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 εαν μπορεισ πεσ οδιγειεσ πωσ το περναμε κατεβασα ολα αυτα που χρειαζονται οπως λεει.. ξεζιπαρα το system.zip αλλα δεν αντεγραψα τον φακελο media στο system αλλα τα αρχεια .ogg που υπηρχαν μεσα του στον αντιστοιχο φακελο του τηλ. μετα αλλαξα τα permisions. Αντεγραψα τα LockScreen3.apk, LockScreenSettings.apk & LGSystemUI.apk στον φακελο system/app του τηλ και αλλαξα τα permisions αλλα μολις τα αντεγραψα πριν αλλαξω τα permisions μου εβγαζε force close στα αρχεια που αντεγραψα, παταγα ok και εκανα αλλαγη στα permisions Και στο τελος αντεγραψα αυτο: com.lge.app.floating.res.apk στο φακελο system/framework.. και επανεκινηση........ ελπιζω σε εσας να δουλεψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 και αυτο ειναι ωραιο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2375611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 αυτΑ που γραφεισ ειναι κ για lock εγω θελω να περασω μονο το qslide... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 οπως σου ειπα και χθες δν θα σου δουλεψει.Καλυτερα να χασεις 1 ωρα(και πολυ λεω) για να ξεκλειδωσεις τον Bootloader και να βαλεις CWM και μετα να φλασαρεις το zipακι για το Qslide παρα να παιδευτεις να κανεις push ενα ενα τα .apk αρχεια και να φτιαξεις τα permissions.Μπορει να σε ζαλιζω αλλα ειναι για την ασφαλεια σου γτ αν κατι παει στραβα με το System ή καποιο προγραμμα σου κανει Force Close μετα το reboot θα πρεπει να ξαναξεκινησεις ολη την συσκευη απο την αρχη φλασάροντας το .kdz αρχειο που ειναι η Stock ROM.Οποτε καλυτερα να κανεις ενα Backup ολης της Rom απο το Recovery και αν κατι παει στραβα ή αν δεν σου αρεσει το mod που εκανες να γυρισεις οπως ησουν πριν παρα να ξαναστηνεις ολο το κινητο απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καταλαβα...θα το κανω με recovery τοτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 αμα θες δοκιμασε αυτον τον οδηγο του Leolipop http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362683 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) αυτΑ που γραφεισ ειναι κ για lock εγω θελω να περασω μονο το qslide... το καταφερα μονο το qslide..:):):).. περνας μονο το LGSystemUI.apk στο τηλ και αλλαζεις permisions:) αλλα καλο θα ηταν να κανεις και ενα backup την rom σου μην εχεις κανενα προβλημα οπως σου ειπε ο φιλος πιο πριν... Edited July 24, 2013 by christos279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδια καλησπερα!!Η αυτονομια της συσκευης μου εχει αυξηθει δραματικα..εχω περασει τις 2 μερες αυτονομια μετρημενο με εφαρμογη κ εχω σε χρηση κοντα 30 ωρα ομιλια καμια 15αρια μηνυματα 45-1(ωρα) ιντερνετ..εγω εχω μεινει ικανοποιημενος.Το greenify με βοηθησε πολυ προσωπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) πωσ αλλαζεισ τα permisions?k περνασ μονο αυτο?τον video player?δουλευει καλα πωσ σου φανηκε?κανα αλλο προβλημα? Edited July 24, 2013 by epica1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Για να αλλαξεις permissions κατεβασε απο το play store το root explorer και πηγαινε system/App βρες το LGSystemUI.apk και πατα πανω το και θα δεις permissions πατα το και βαλε τα σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Να και μια εικονα με το πως ειναι και πως πρεπει να αλλαξεις τα permissions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) to εκανα φιλε μου...αλλα το qslide πουθενα.....δεν το βλεπω?μηπωσ εκανεσ κ κατι αλλο? αστο εκανα βλακεια..εκανα εγατασταση το apk....δεν το περασα στο στο τηλ....οποτε μαλλον για αυτο δεν δουλευει... Edited July 24, 2013 by epica1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ναι!Ξανα καντο και πες μ αν χρειαζεσαι βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 το ξαναεκανα...το εκανα επανεκινηση το τηλ κ οταν παταω στου qslide μου βγαζει η εφΑρμογει σταματησε να λειτουργει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Και εμενα το ιδιο προβλημα μ παρουσιαζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 ολα ενταξει δουλευει μια χαρα...δουλευε σε ολα εκτοσ απο τον video player που ειναι πιο βασικο...οταν πατουσα τον player mou εβγαζε οτι το lg ui σταματησε να λειτουργει απλα θελει να περασεισ κ τον video player απο το οptimus g που εχει στον οδηγω για να δουλευει στον player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 ολα ενταξει δουλευει μια χαρα...δουλευε σε ολα εκτοσ απο τον video player που ειναι πιο βασικο...οταν πατουσα τον player mou εβγαζε οτι το lg ui σταματησε να λειτουργει απλα θελει να περασεισ κ τον video player απο το οptimus g που εχει στον οδηγω για να δουλευει στον player αυτο ακριβως... κατεβαζεις το video.zip και κανεις οτι λεει ο οδηγος... αν τα βρεις 'σκουρα' εδω ειμαστε εμεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts