Tassos_lg Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τα σωστά κατέβασες νομίζω Νομιζω πρεπει να κανεις unlock bootloader και να βαλεις CWM , δες το τοπικ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359655 Ελληνικα θα εχει το κινητο μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_bee Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Αν ρωτάς εμένα έχει ελληνικά ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Λοιπον κατεβασα : MK44.4-p880-141223-RELEASE.zip mourta-kernel-3.4-11-27.zip LATEST_MoaAB_ADBlocking_08December2014_R2_CWM.zip Κατεβασα τα σωστα? Θα εχει ελληνικη γλωσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 για όποιων ενδιαφέρετε εδώ η ολοκαίνουρια έκδοση,Αndroid 5 ( CM 12) τα μόνα που δεν δουλεύουν προς το παρόν είναι το NFC, AudioFX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_bee Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Έχει συμβεί και σε άλλους, μην ανησυχείς.Πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο 3845#*880# επέλεξε την πρώτη επιλογή, μετά την τρίτη και βρες αυτό που λέει alc/proximity test ,μπες εκεί και πατα calibrate. Φίλε μου καλησπέρα, επειδή μάλλον το ίδιο συμβαίνει και με εμενα πως ακριβως το κανουμε? Πληκτρολογουμε και μετα παταμε κληση η καπου αλλου? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μόλις το γράψεις σε πάει μόνο του, δεν πατάς τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ROM: MoKee Karnel:Mourta-Kernel-3.4 βαλε αυτον τον συνδυασμό και σαν δωρο βαλε και αυτο Mother of All AD-BLOCKING μετα δεν θα το αναγνωριζεις το p880,να ειναι καλα ο Mourta το ατομο κανει θαυματα!!! Υπάρχει ένα θέμα με τους 160 χαρακτήρες στο SMS, είναι θέμα KERNEL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 καλημερα αγαπητα παιδακια...Θα ηθελα μια βοηθεια εαν ξερει καποιος..εχω αυτο κινητο και θελω να μπορω να βλεπω οτι εχω στην οθονη μου στο κινητο να αντανακλαται στην τηλεοραση ασυρματα.Γινεται?τι χρειαζεται να εχει η τηλεοραση που θα αγορασω??πρεπει να ειναι smart tv οπωσδηποτε??Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 καλημερα αγαπητα παιδακια...Θα ηθελα μια βοηθεια εαν ξερει καποιος..εχω αυτο κινητο και θελω να μπορω να βλεπω οτι εχω στην οθονη μου στο κινητο να αντανακλαται στην τηλεοραση ασυρματα.Γινεται?τι χρειαζεται να εχει η τηλεοραση που θα αγορασω??πρεπει να ειναι smart tv οπωσδηποτε??Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει παρακαλω! Σε LG smart tv γίνεται σίγουρα. Σε άλλες μάρκες μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορείς βέβαια να το διαπιστώσεις πηγαίνοντας σε κατάστημα που έχει σε λειτουργία την τηλεόραση που πρόκειται να αγοράσεις και να δοκιμάσεις αν συνεργάζεται με την εφαρμογή LG remote που έχει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 πρεπει να ειναι οπωσδηποτε smart tv δηλαδη?μπορει να συνδεθει το lg 4x ενσυρματα με τηλεοραση?με hdmi?παντως σε ευχαριστω πολυ aggmano! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 μπορει να συνδεθει και ενσυρματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Το τηλ. μου έχει την έκδοση P88020b-EUR-XXX με android 4.1.2 και kernel 3.1.10. Μπορώ να αναβαθμιστώ σε android 4.2 ή 4.4 και να ξεκλειδώσω bootloader ? Επειδή το τηλ. κάνει περίεργα τώρα τελευταία όπως όταν ενώ έχω κλήση κόβεται το σήμα και γράφει οργάνωση εσωτερικών λειτουργιών παρακαλώ περιμένετε (για 1-2 λεπτά) και δεν μπορώ ούτε εγώ να καλέσω. Συγγνώμη που ρωτώ αλλά 400+ σελ. είναι πολλές να διαβαστούν όλες. Ευχαριστώ Edited January 17, 2015 by geco007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1314 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλημερα!αγόρασα εχθές από έναν φίλο αυτό το smartphone και είχε μέσα το tegra overclock μπόρει κάποιος να μου πει πως να το ρυθμίζω;;;δεν παίζω παιχνίδια θέλω απλά να μην τρώει μπαταρία και να μην αρχίσει να κολάει...επίσεις πως μετα από την αλλαγή μπορώ να το φέρω στις αρχηκές ρυθμίσεις;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolouzos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το συγκεκριμένο κινητό περίπου δύο χρόνια και μέχρι πρόσφατα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τελευταία το κινητό καθυστερεί πολύ και ορισμένες φορές κάνει επανεκκίινηση μόνο του. Το κινητό είναι ακριβώς όπως το πήρα, δεν το έχω ρουτάρει και δεν έχω αλλάξει τπτ, μόνο κάποια applications και αρχεία. Μπορώ να κάνω κάτι με το λειτουργικό και να το αναβαθμίσω; Αν ναι υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός καθώς είμαι παντελώς άσχετος! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν περασεις custom εκδοση μπορεις να περασεις τα παντα .Σε επισημη εκδοση πιθανοτατα εχεις την τελευταια ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 ειχε βγει και η αυστριακη v20c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν αλλαζε κατι νομιζω ετσι και αλλιως...Αν θυμαμαι καλα ειχε μερικα google apps επιπλεον σε σχεση με ποιο παλιες εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εχω android 5 παταω 3845#*880# Και μου λεει αδυναμια συνδεσης η μη εγκυρος κωδικος mmi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το Hidden menu που θες να ανοίξεις υπάρχει μόνο σε στοκ εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το Hidden menu που θες να ανοίξεις υπάρχει μόνο σε στοκ εκδοσεις. λοιπον εχω θεμα με την οθονη digitizer (και οπως διαβασα και αλλοι) πως μπορω να το λυσω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δηλαδη τι ακριβως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dma Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το τηλ. μου έχει την έκδοση P88020b-EUR-XXX με android 4.1.2 και kernel 3.1.10. Μπορώ να αναβαθμιστώ σε android 4.2 ή 4.4 και να ξεκλειδώσω bootloader ? Επειδή το τηλ. κάνει περίεργα τώρα τελευταία όπως όταν ενώ έχω κλήση κόβεται το σήμα και γράφει οργάνωση εσωτερικών λειτουργιών παρακαλώ περιμένετε (για 1-2 λεπτά) και δεν μπορώ ούτε εγώ να καλέσω. Συγγνώμη που ρωτώ αλλά 400+ σελ. είναι πολλές να διαβαστούν όλες. Ευχαριστώ Και τι δικό μου το ίδιο. Έχει κανείς να προτείνει κάτι για αυτό το πρόβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δοκιμάσατε factory reset ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dma Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ναι αλλά δυστυχώς δεν διορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Τότε μπορείτε πει καταφύγετε σε ξεκλείδωμα να ξανα περάσετε την γνήσια έκδοση τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts