Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια. Εχω το p880 απο αρχες Σεπτεμβρι ...στην αρχη ηταν αλαγκαριστο ...τις τελεφτεες 15 μερες με ζοριζει πολυ και χορεις να εχω παρα πολυ βαριες εφαρμογες...δεν το εχω ροοταρει αλλα αν χριαστει θα το κανω ...τελος σε περιπτοση που το ροοταρω οταν θα χριαστει να το στειλω για σερβις θα το δεχτουν;;; Edited by giwrgos1111

Καλημερα παιδια. Εχω το p880 απο αρχες Σεπτεμβρι ...στην αρχη ηταν αλαγκαριστο ...τις τελεφτεες 15 μερες με ζοριζει πολυ και χορεις να εχω παρα πολυ βαριες εφαρμογες...δεν το εχω ροοταρει αλλα αν χριαστει θα το κανω ...τελος σε περιπτοση που το ροοταρω οταν θα χριαστει να το στειλω για σερβις θα το δεχτουν;;;

θα το δεχτουν μονο αν το στειλεις χωρις root.. με τον οδηγο αυτον:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042

το ροοταρα μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να έχω καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας και να μην έχω αυτά τα λαγκαρίσματα συνέχια? Edited by giwrgos1111

το ροοταρα μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να έχω καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας και να μην έχω αυτά τα λαγκαρίσματα συνέχια?

Κατεβασε για αρχη Titanium Backup και Greenify. Με το Titanium παγωσε οποιες εφαρμογες δεν χρησιμοποιεις που ρουφανε την μπαταρια Google maps και τα διαφορα τετοια. Και με το Greenify να κανεις αδρανοποιηση οσες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο. Γυρισε το κινητο να δουλευει μονο σε 2G και οχι σε 3G που ειναι απο προεπιλογη, θα δεις αισθητη διαφορα στο σημα και στις συνομιλιες σου και στην μπαταρια. Που ακριβως παρατηρεις τα κολληματα?

Κατεβασε για αρχη Titanium Backup και Greenify. Με το Titanium παγωσε οποιες εφαρμογες δεν χρησιμοποιεις που ρουφανε την μπαταρια Google maps και τα διαφορα τετοια. Και με το Greenify να κανεις αδρανοποιηση οσες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο. Γυρισε το κινητο να δουλευει μονο σε 2G και οχι σε 3G που ειναι απο προεπιλογη, θα δεις αισθητη διαφορα στο σημα και στις συνομιλιες σου και στην μπαταρια. Που ακριβως παρατηρεις τα κολληματα?

όταν μπαίνω στο μενού και όταν έχω έναν browser ανοιχτό και πάω να μπω στην αρχική οθόνη

Καλημέρα σας.

Αγόρασα το P880 (skroutz), πριν 4 μήνες. Επειδή συχνά, δεν με ακούνε καθαρά από το μικρόφωνο ή πολύ "βαθιά" , όταν καλώ με ή χωρίς hands free, Υπάρχει σχετική ρύθμιση βελτίωσης από το μενού 3845#*880# , τι πρέπει να κάνω ;

όταν μπαίνω στο μενού και όταν έχω έναν browser ανοιχτό και πάω να μπω στην αρχική οθόνη

Αυτο παρατηρειται στον stock launcher γενικα σε πολλες συσκευες εχει προαναφερθει και εδω περα. Δοκιμασε καποιον αλλον launcher της αρεσκειας σου και δες αμα συνεχιζεται το προβλημα:)

Καλημέρα και χρόνια πολλά!σε καρμπον Ρομ τις ρυθμίσεις advanced της htc δεν μπορω να τις αλλάξω.αυτό το smartdimmer ήθελα να δω τι λέει.μονο για το one x είναι διαθέσιμο?

καλησπέρα και χρόνια πολλά

λόγω μικρής αυτονομίας ενδιαφέρομαι να αγοράσω δεύτερη μπαταρία από το ιντερνετ. έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα που να μην χρειάζεται να αλλάξω και το πίσω κάλυμα?

ευχαριστώ πολύ

καλησπέρα και χρόνια πολλά

λόγω μικρής αυτονομίας ενδιαφέρομαι να αγοράσω δεύτερη μπαταρία από το ιντερνετ. έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα που να μην χρειάζεται να αλλάξω και το πίσω κάλυμα?

ευχαριστώ πολύ

Εχω αυτη αλλα θα σου προτεινα να παρεις την αυθεντικη γιατι παρολο που ειναι 2300 mah η γερμανικη, η αυθεντικη μου κραταει περισσοτερο. Παρε και εξωτερικο φορτιστη για να εισαι καλυμενος μια για παντα και ουτε καλωδιο να μη χρησιμοποιεις.

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Καλημέρα και χρόνια πολλά!σε καρμπον Ρομ τις ρυθμίσεις advanced της htc δεν μπορω να τις αλλάξω.αυτό το smartdimmer ήθελα να δω τι λέει.μονο για το one x είναι διαθέσιμο?

Τι ακριβως εννοεις? :p

Στο tegra overclock ,οταν βάλω minimum hz επεξεργαστη, δείχνει στο πάνω μέρος πως «πηρε τη ρυθμιση» , ενω αν βγω απο το συγκεκριμενο μενού κ ξαναμπώ, δείχνει πάλι minimum 1500 maximum 1500. Το προγραμμα/κινητο εχει δεχτεί τη ρυθμιση που ε΄κανα πριν ή οχι? :worry:

Επισης «ξεπαγωσα» την εφαρμογη για ενημερωση κινητου, και μου βγαζει μια ενημερωση με ημερομηνια ιουλιο 2013. Αξιζει να την κανω; Αυτη τη στιγμη εχω την jelly bean που εβαλα απ τον οδηγο του φορουμ μας!

:superman:

Τι ακριβως εννοεις? :p

Στις ρυθμίσεις συστήματος\advanced τέρμα κάτω γράφει nvidia smartdimmer.αλλά δεν με αφήνει να το πειραξω.carbon 4.2.2

1)Restart έκανες αφού το έβαλες;

2)Σίγουρα αντικατέστησες το σωστό αρχείο;Για πάρε το από εδώ : http://www.mediafire.com/?r6ynb08a83no9q0 και βάλε το στη θέση του άλλου.

3)Αν τα παραπάνω τα έχεις κάνει ήδη τότε δοκίμασε κάτι άλλο : Βγάλε τους google χάρτες από το κινητό αν δεν τους χρειάζεσαι ή αν έχεις Τitanium πχ απενεργοποίησε την υπηρεσία των χαρτών.

συγνώμη που άργησα αλλά έχω μπλέξει κ δεν βρίσκω χρόνο. Το κατέβασα πάλι και το έκανα αντιγραφή το αρχείο και τπτ πάλι δεν δουλεύει. Και λογικά δεν θα είναι hardware πρόβλημα. Γιατί την τοποθεσία μου την βρίσκει μια χαρά. Αλλά όταν είναι για navigation δεν γίνετε τπτ...

Στις ρυθμίσεις συστήματος\advanced τέρμα κάτω γράφει nvidia smartdimmer.αλλά δεν με αφήνει να το πειραξω.carbon 4.2.2

Σε μενα δεν εχει τετοια επιλογη μεσα στις Ρυθμισεις ειμαι σε Carbon 4.3 μηπως την εβγαλε ο demetris_l.

Σε μενα δεν εχει τετοια επιλογη μεσα στις Ρυθμισεις ειμαι σε Carbon 4.3 μηπως την εβγαλε ο demetris_l.

Κμαλλον τα έβγαλε γιατί δεν υπάρχει λογος να υπάρχουν στο 4χ

Καλημερα παιδια. Εχω το p880 απο αρχες Σεπτεμβρι ...στην αρχη ηταν αλαγκαριστο ...τις τελεφτεες 15 μερες με ζοριζει πολυ και χορεις να εχω παρα πολυ βαριες εφαρμογες...δεν το εχω ροοταρει αλλα αν χριαστει θα το κανω ...τελος σε περιπτοση που το ροοταρω οταν θα χριαστει να το στειλω για σερβις θα το δεχτουν;;;

βαλε nova launcher

Πως περνανε launcher??κανα link με οδηγο??

Κατεβαζεις οποιον Launcher σου αρεσει ειναι κανονικη εφαρμογη .apk και την κανεις εγκατασταση οπως κανεις μια κοινη εφαρμογη. Στη συνεχεια για να κανεις καποιον launcher προεπιλεγμενο δεν εχεις παρα να πατησεις μια φορα το κουμπι Home για να σε παει στην αρχικη, εκει θα σου βγαλει σε ποια αρχικη θελεις να σου παει σε ποιον launcher δηλαδη οποτε απο εκει επιλεγεις τον δικο σου launcher που εχεις κανει εγκατασταση και τον κανεις προεπιλεγμενο τσεκαροντας το κουτακι που εχει απο κατω (νομιζω λεει "Για παντα" η "Για μια φορα") εσυ επιλεγεις για παντα.

Καλησπερα μπορω να ρωτησω αν ξερεις κανεις πως βγαλεις screenshot σε P880..??Στην προηγουμενη συσκευη που ειχα παλι LG(P720) ηταν αρκετα ευκολο..!

Καλησπερα μπορω να ρωτησω αν ξερεις κανεις πως βγαλεις screenshot σε P880..??Στην προηγουμενη συσκευη που ειχα παλι LG(P720) ηταν αρκετα ευκολο..!

Πατας το power και αυτο που χαμηλονει ο ηχος ταυτοχρονα

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)