Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To baseband_xmm_power παρουσιαζοτανε και σε μένα τυχαία ούτε τα restart μετά από τη φόρτιση,το ανοιχτό συνεχεία wifi είχαν κάποια διαφορά. Κάποιες φορές μπορεί να έκανε 1-2 μέρες να εμφανιστεί άλλες φορές κάθε μέρα. Στη δουλειά δεν εμφανιζόταν ποτέ πάντα στο σπίτι.Στο σπιτι δεν εχει σχεδον καθολου σημα παρα μονο σε 1-2 σημεια που φτανει μια γραμμη πριν το τερμα,στη δουλεια ειναι καμπανα.Αν αφηνω το κινητο στο σπιτι στα 2 σημεια που εχει σημα δεν εμφανιζεται το wakelock αν το αφησω εκει που εχει πολυ χαμηλο ή καθολου μετα απο 1-2 ωρες sleep το wakelock αρχιζει και τρωει την μπαταρια.Ολα ειναι μαμισια στο κινητο μονο root εχω και 20a rom.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια.αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.οταν εχω απενεργοποιημενα τα.δεδομενα.και.τα ενεργοποιω δεν εχω συνδεση αμεσα.πρεπει να περιμενω καποια ωρα,να ξανακανω την διαδικασια καποιες φορες η κατι.δεν εχω αμεση συνδεση ποτε.εχει κανεις αλλος το.ιδιο προβλημα?στοκ 4.1.2

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς να μου πει τι νεο υπάρχει στην V20b σε σχέση με την V20a (stock 4.1.2). Αναβαθμίστηκα πριν λίγο μέσω OTA και δεν έχασα και το root... Απλά πείτε μου τι άλλαξε - διορθώθηκε (ή δωστε κάποιο σχετικό link).

Ευχαριστώ.

ΞΕρει κανεις εαν το παρακατω αυτοκολλητο [εχει 2, ενα λεει car mode κ το αλλο office mode ] το κολλαμε πισω στη συσκευη κατω απ τη μπαταρια;;;; ειναι το λεγομενο nfc?:wacko:

http://stellatech.com/pubs/uploads/eaa62749903-lg-p880-optimus-4x-hd-nfc-tag-label,510fb6cee6a52.jpg

:superman:

ΞΕρει κανεις εαν το παρακατω αυτοκολλητο [εχει 2, ενα λεει car mode κ το αλλο office mode ] το κολλαμε πισω στη συσκευη κατω απ τη μπαταρια;;;; ειναι το λεγομενο nfc?:wacko:

http://stellatech.com/pubs/uploads/eaa62749903-lg-p880-optimus-4x-hd-nfc-tag-label,510fb6cee6a52.jpg

To βαζεις στο γραφειο και στο αυτοκινητο και μετα οταν εχεις το nfc ανοιχτο το περνας απο πανω τους και το κινητο εκτελει καποιες οδηγιες που περνει απο το αυτοκολλητο πχ στο γραφειο μπαινει σε silent mode κτλ...

To βαζεις στο γραφειο και στο αυτοκινητο και μετα οταν εχεις το nfc ανοιχτο το περνας απο πανω τους και το κινητο εκτελει καποιες οδηγιες που περνει απο το αυτοκολλητο πχ στο γραφειο μπαινει σε silent mode κτλ...

αα οκ ευχαριστω πολυ !

:superman:

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου και συγκεκριμένα το gps. όταν πάω στο navigation σχεδόν ποτέ δεν δουλεύει.... μου βγάζει ότι ψάχνει να βρει τη θέση μου αλλά τπτ. ενώ μερικές φορές εάν κάνω restart το κινητό δουλεύει. με clear cache πάλι δεν γίνεται τπτ...

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου και συγκεκριμένα το gps. όταν πάω στο navigation σχεδόν ποτέ δεν δουλεύει.... μου βγάζει ότι ψάχνει να βρει τη θέση μου αλλά τπτ. ενώ μερικές φορές εάν κάνω restart το κινητό δουλεύει. με clear cache πάλι δεν γίνεται τπτ...

Αμα εισαι ροοτ ψαξε στο f.a.q που εχει φτιαξει ο ipred για το gps patch fix.Νομιζω οτι το αναφερει χωρις ν μαο 100% σιγουρος αλλα ειμαι απο κιν οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω

Κατεβασε κατευθειαν αυτο το αρχειο και καντο αντιγραφη στο φακελο system/etc/. Φροντισε να εχεις δωσει Permisions Write στο system για να το κανεις αντιγραφη.

http://www.fileswap.com/dl/7zq5oNaYSo/

Edited by Belaki

Κατεβασε κατευθειαν αυτο παρε το αρχειο gps.conf μεσα απο το φακελο system και καντο αντιγραφη στο φακελο system/etc/. Φροντισε να εχεις δωσει Permisions Write στο system για να το κανεις αντιγραφη.

Καλημέρα,

Ξέρει κανείς να μου πει τι νεο υπάρχει στην V20b σε σχέση με την V20a (stock 4.1.2). Αναβαθμίστηκα πριν λίγο μέσω OTA και δεν έχασα και το root... Απλά πείτε μου τι άλλαξε - διορθώθηκε (ή δώστε κάποιο σχετικό link).

Ευχαριστώ.

Edited by gfaf

Καλημέρα,

Ξέρει κανείς να μου πει τι νεο υπάρχει στην V20b σε σχέση με την V20a (stock 4.1.2). Αναβαθμίστηκα πριν λίγο μέσω OTA και δεν έχασα και το root... Απλά πείτε μου τι άλλαξε - διορθώθηκε (ή δώστε κάποιο σχετικό link).

Ευχαριστώ.

Εδω περα εχει ανοιχτει αυτο το θεμα που ψαχνεις αλλα δεν βλεπω να εχει καποια σημαντικη διαφορα διαβασε και εσυ :p

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2398707

Καλησπερα παδια ! Το παρήγγειλα και εγω

Ηθελα να ρωτησω αμα αξιζει η αναβαθμισει σε Jelly bean ?

Επισης αμα εχετε κανενα αλλο tip περι το θεμα της μπαταριας ( εχω δει βεβαια και τα lg guides ) και θελω να ρωτησω αμα ειναι 'κακο' να αγορασω extended μπαταρια απο

το ebay ?

οτι αλλες συμβουλες εχετε τις δεχομαι !! ευχαριστω !!

Καλησπερα παδια ! Το παρήγγειλα και εγω

Ηθελα να ρωτησω αμα αξιζει η αναβαθμισει σε Jelly bean ?

Επισης αμα εχετε κανενα αλλο tip περι το θεμα της μπαταριας ( εχω δει βεβαια και τα lg guides ) και θελω να ρωτησω αμα ειναι 'κακο' να αγορασω extended μπαταρια απο

το ebay ?

οτι αλλες συμβουλες εχετε τις δεχομαι !! ευχαριστω !!

Η αναβαθμιση σε Jelly Bean αξιζει ειναι πολυ πιο σταθερη απο την Stock Rom. Εχουν παρατηρηθει διαφορα redraws με τον Stock launcher που αυτα διορθωνονται με την αλλαγη του launcher με καποιον αλλον. Οσον αφορα το θεμα της μπαταριας σου προτεινω να το κανεις root, να βαλεις το Greenify απο το Play Store για να κανεις αδρανοποιηση τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Εκτος απο το Greenify σου προτεινω να βαλεις και το Titanium Backup να παγωσεις διαφορες εφαρμογες που δεν θα χρησιμοποιεις. Οσον αφορα την αγορα μιας δευτερης μπαταριας ειναι καθαρα θεμα προσωπικο δεν υπαρχει καποιο προβλημα αν και νομιζω για να περασεις καινουργια μπαταρια θα πρεπει να αλλαξεις και το πισω καλυμα του κινητου που ερχεται με την μπαταρια γενικα γινεται λιγο πιο χοντρο αν περασεις μεγαλα mAh μπαταρια. Δες και στο XDA (εχουν ανοιξει το θεμα μια μπαταριας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2431384). Και για να σε προλαβω επειδη πιστευω θα εχεις και εσυ γενικα με το Gps Lock κατεβασε αυτο http://www.fileswap.com/dl/mBwf0lM6p/ και παρε το Gps.conf που βρισκεται μεσα στο φακελο system και καντο αντιγραφη στο System/etc. Μπορει να βιαζομαι με τις πληροφοριες μιας και ακομα δεν εχεις παρει το κινητο στα χερια σου αλλα καλα θα ηταν να τα ξερεις :)

Edited by Belaki

Αυτο το root ολη την ωρα το βλεπω ..τι κανει ακριβως ?

αμα μπορεις στειλε κανενα guide

το gps lock αμα δεν το κανω αυτο μου το κλειδωνει και δεν με βρισκει δηλαδη ?

ευχαριστω !

Αυτο το root ολη την ωρα το βλεπω ..τι κανει ακριβως ?

αμα μπορεις στειλε κανενα guide

το gps lock αμα δεν το κανω αυτο μου το κλειδωνει και δεν με βρισκει δηλαδη ?

ευχαριστω !

Ουσιαστικα το root ειναι οπως λεμε Administrator στα Windows, αποκτας προσβαση σε ολα τα αρχεια του συστηματος και μπορεις να κανεις τα παντα. Και μερικες εφαρμογες χρειαζονται να εισαι Root (admin) οπως το Greenify. Εχει παρατηρηθει οτι το Gps του κινητου δεν κλειδωνει τοσο γρηγορα οποτε με αυτο το αρχειακι το βοηθαμε να βρισκει πιο γρηγορα δορυφορους να κλειδωνει πιο γρηγορα. Οτι ψαχνεις θα το βρεις και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370543

Ωραια δηλαδη κανω root και βαζω greenify κτλπ..Δεν αλλαζει κατι στο κινητο ή εαν εχω καπως καποια προσβαση αλλου.. ? {ουσιαστικα κανονικη περιηγηση ειναι απλα μπορω να μπαινω και αλλου ?}

απλα ειμαι admin και ετσι ? το κινητο ειναι για τον πατερα μου γι αυτο θελω να του το φτιαξω jet να κερδισω οσο γινεται μπαταρια

Παιδιά SOS θέλω τη βοήθειά σας, έχει πρόβλημα το κινητό εδώ και καμιά βδομάδα και μου βγάζει πρόβλημα στις κλήσεις. Δεν με ακούει ο συνομιλητής καθόλου, αν ξανακαλέσω διορθώνεται.Λέω να το πάω στο service αλλά το έχω κάνει root. Πως γίνεται να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση και να το στείλω;

Παιδιά SOS θέλω τη βοήθειά σας, έχει πρόβλημα το κινητό εδώ και καμιά βδομάδα και μου βγάζει πρόβλημα στις κλήσεις. Δεν με ακούει ο συνομιλητής καθόλου, αν ξανακαλέσω διορθώνεται.Λέω να το πάω στο service αλλά το έχω κάνει root. Πως γίνεται να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση και να το στείλω;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370543 Μπες εδω και πηγαινε στην κατηγορια Αποριες σχετικα με.... και διαβασε το 2 πως κανω hard reset στο τηλεφωνο. Δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται με αλλον τροπο αν ξερεις καποιος καλυτερα ας βοηθησει. Νομιζω γινεται αλλα δεν θυμαμαι :p

Πληροφοριακά το έκανε και σε μένα.

Δεν είχα όρεξη να το στείλω στο servis ενώ παρατήρησα ότι βγάζοντας/ξαναβγάζοντας τα ακουστικά διορθωνόταν..

Αρχικά το έλυσα χρησιμοποιώντας άλλον dialer από το μάρκετ.

Τελικά την Πέμπτη έκανα reset για άλλους λόγους αλλά λύθηκε κ αυτό,ελπίζοντας να μην ξαναεμφανιστεί.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές, αλλά χρειάζεται άλλη μία: το root ΔΕΝ φεύγει με factory reset. Πρέπει να ξαναφλασάρεις την επίσημη Rom. Κατατοπιστικούς οδηγούς έχει ανεβάσει ο Leolipop εδώ.

Κατεβασε κατευθειαν αυτο το αρχειο και καντο αντιγραφη στο φακελο system/etc/. Φροντισε να εχεις δωσει Permisions Write στο system για να το κανεις αντιγραφη.

το δοκίμασα.... πάλι τα ίδια :(

το δοκίμασα.... πάλι τα ίδια :(

Χρησιμοποιεις το Gps Fix? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix βαλτο και πες μας αποτελεσματα. Εγω μεσα σε 10 sec στο δρομο εξω πιανω 10-12 δορυφορους.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)