Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι το ξέρω αλλά έλεγε πως εάν έχετε ροοτ συνεχιζεται αλλιώς κάντε αυτό εγκατάσταση ή κάτι τέτοια .... δεν ήταν ροοτ και τώρα ήταν μου βγάζει το έρρορ.... το έψαξα και στο ιντερνετ αλλα εχω χαθει...

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπάθησε να κάνεις ενημέρωση λογισμικού κανονικά από pc suite. Αλλιώς επανέλαβε χωρις βιασύνη τη διαδικασία του οδηγού και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

πήγα να το κάνω και με το official αλλά μου λέει ότι το κινητό μου έχει την τελευταία έκδωση V20B αλλά το θέμα είναι πως εγώ είχα την v20B αλλά ήθελα να κάνω roll back στην v20A οπότε για κάποιο λόγο δεν έχει γίνει καν εγκατάσταση η v20a αλλά δεν ανοίγει και το κινητό...

update: Τλκ πήγα να περάσω πάλι την V20B και δούλεψε. Αλλά έχει γίνει το εξής παράδοξο.... Όλες οι ρυθμίσεις,εφαρμογές κτλ. υπάρχουν μέσα κανονικά... Δεν θα έπρεπε να είχαν διαγραφεί;

Edited by orestis1234

πήγα να το κάνω και με το official αλλά μου λέει ότι το κινητό μου έχει την τελευταία έκδωση V20B αλλά το θέμα είναι πως εγώ είχα την v20B αλλά ήθελα να κάνω roll back στην v20A οπότε για κάποιο λόγο δεν έχει γίνει καν εγκατάσταση η v20a αλλά δεν ανοίγει και το κινητό...

update: Τλκ πήγα να περάσω πάλι την V20B και δούλεψε. Αλλά έχει γίνει το εξής παράδοξο.... Όλες οι ρυθμίσεις,εφαρμογές κτλ. υπάρχουν μέσα κανονικά... Δεν θα έπρεπε να είχαν διαγραφεί;

Λογικό γιατι σε κανένα σημείο της διαδικασίας δεν γίνεται wipe

ναι το ξέρω αλλά έλεγε πως εάν έχετε ροοτ συνεχιζεται αλλιώς κάντε αυτό εγκατάσταση ή κάτι τέτοια .... δεν ήταν ροοτ και τώρα ήταν μου βγάζει το έρρορ.... το έψαξα και στο ιντερνετ αλλα εχω χαθει...
Παρανοησες τα λεγομενα μου , λεω οτι αν καποιος εχει κανει ρουτ το τηλεφωνο , τοτε εχει ηδη εγκατεστημενους τους οδηγους που χρειαζονται , αλλιως πρεπει να τους εγκαταστησει ξεχωριστα.

Εβαλα το MOD "CRT εφε κατα το σβησιμο της οθονης" μέσω CWM recovery και το κινητό πλέον είναι σε bootloop. :worry:

Τι να κάνω για να το σταματήσω, άσε που είναι εταιρικό......

Παρανοησες τα λεγομενα μου , λεω οτι αν καποιος εχει κανει ρουτ το τηλεφωνο , τοτε εχει ηδη εγκατεστημενους τους οδηγους που χρειαζονται , αλλιως πρεπει να τους εγκαταστησει ξεχωριστα.

ναι όντως όταν το ξαναδιάβασα το είδα.... εντάξει θα μείνω με την v20b και θα παίξω με greenify,root custom kernel κτλ, για να βελτιώσω αυτονομία...

Καλησπερα σας παιδια,εχει καταφερει κανεις να κανει εγγραφη ραδιοφωνου με το spirit fm?
Samsung Galaxy A50

καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς περνάμε την εφαρμογή qslide se 4.1.2 stock

Εδώ είσαι: http://goo.gl/OvIjfz

Από ότι λένε δουλεύει με κάποια προβληματάκια

τα δικαιώματα πώς τα αλλάζω ;

Με ποιον file browser? Με root explorer και es δεν χρειαζεται καν να κανεις τιποτα...Απλα σε ειδοποιεί όταν κάνεις την αντιγραφη

τα δικαιώματα πώς τα αλλάζω ;

άκυρο το παραπάνω δεν είχα δώσει δικαιοματα su... τα κάνω copy αλλα μου λέει perimision denied καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει >?

Τα δικαιώματα εγώ τα άλλαξα μ'αυτό εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox&hl=el

με το es δν μπορούσα.

Φυσικά είσαι root.

Για Es Explorer απλα επιλεγεις το apk που θελεις πατοντας παρατεταμενα.

κατω δεξια ''περισσοτερα'' κ μετα επελεξε ''ιδιοτητες''.

εκει που λεει ''αδειες'' πατα αλλαγη για να αλλαξεις τα permisions

@fero92 , για δουλειές root να χρησιμοποιείς τον Root browser ( δωρεάν στο play store ) και όχι τον ES.O ES είναι σε όλα άψογος εκτός από κάποιους περιορισμούς που έχει όπως πχ στο copy paste αρχείων συστήματος.

To es έφταιγε τελικά με root explorer όλα καλά αλλά η εφαρμογή δεν λέει κάτι όταν βάζω αναπαραγωγή βίντεο κρασαρει και στο ίντερνετ πάλι δεν λειτουργεί μόνο το ημερολόγιο και οι σημειώσεις δουλεύουν κανονικά... Για να γυρίσω όπως πριν αρκεί να περάσω τα αρχικά αρχεία? Που μπορώ να τα βρω?

To es έφταιγε τελικά με root explorer όλα καλά αλλά η εφαρμογή δεν λέει κάτι όταν βάζω αναπαραγωγή βίντεο κρασαρει και στο ίντερνετ πάλι δεν λειτουργεί μόνο το ημερολόγιο και οι σημειώσεις δουλεύουν κανονικά... Για να γυρίσω όπως πριν αρκεί να περάσω τα αρχικά αρχεία? Που μπορώ να τα βρω?

Τόσο για το video όσο για το internet έχει στο xda(στο thread του qslide- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231472 )οδηγίες για το πως διορθώνονται, ούτε σε μένα δούλευαν αλλά τα έφτιαξα στην πορεία.

Τώρα το πως γυρίζεις δεν ξέρω,λογικά περνάς τα καινούργια αρχεία.

To qslide στο g2 περιλαμβάνει ένα σωρό καινούργιες εφραμογές,λογικά θα τις υποστηρίζουμε και μεις, αν τις βρει κάποιος, ας το γράψει και εδώ.

Edited by bas13

Για δοκιμασε να αλλαξεις μεσα απο το Ηχος > Προεπιλεγμενος Ηχος Ειδοποιησης αμα εχεις τον ES περασμενο σου βγαζει να επιλεξεις απο που θες να βαλεις ηχο απο ES η του συστηματος.

Υπάρχουν κάπου Οδηγίες για το πώς θα περάσω την επίσημη 4.1.2.

Τώρα φοράει 4.0.3.

Είναι χωρίς root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Υπάρχουν κάπου Οδηγίες για το πώς θα περάσω την επίσημη 4.1.2.

Τώρα φοράει 4.0.3.

Είναι χωρίς root.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370543 :D

Ένα ωραίο MOD για τη status bar σε stock http://goo.gl/QEBM4b

+1

Έχω βάλει το μαύρο...

Πολύ ωραίο και υποστηρίζει και τις qslide εφαρμογές.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)