Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους

έχει κανείς την εφαρμογή backup που είχε η leaked 4.1.2( ίσως την έχει και η επίσημη δε ξέρω) να μου τη στέλει με κάποιο τρόπο. θα του ήμουν ευγνώμων.

είχα κρατήσει backup με αυτήν και τώρα που πέρασα στη zaiben θέλω να κάνω restore αλλα δε μπορώ χωρίς αυτή

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε μάγκες... Έχετε ασχοληθει με το widget του καιρού? Το μαμά εννοώ... Η τοποθεσίες είναι λίγο άλλα ντ' άλλων. πχ βρίσκομαι Ελευσίνα και λέει Μαρούσι, κάνω refresh και καμία αλλαγή

ετσι δουλευει δεν δειχνει τον σωστο καιρο αργει αρκετα και τοποθεσια μονο χειροκινητα.εγω εβαλα το e weather hd και ειναι τελειο βεβαια δεν ειναι δωρεαν αλλα αξιζει και καλη τιμη ουτεδενα πακετο τσιγαρα

Τελικά πρέπει να είμαι πολύ αστέρι χρήστης, μιας που σε μένα η 4.1.2 πάει υπέροχα ή έχω καμία special version του 4Χ και δεν το πήρα χαμπάρι....

Και εγώ μαζί σου

Kι εγώ μαζί σας.Μια χαρά τρέχει η Jb στο κινητό μας.

Βγηκε στην "αγορα" πλεον το "πληρωμενο" tegra overclock που αγορασαμε μερικοι .Μπορειτε να δειτε τι παιζει και με αυτο.

Καλημέρα Λεωνίδα. Μπορείς να με βοηθήσεις με το tegra overclock; Προσπαθώ να αλλάξω τους χρονισμός στη cpu αλλά δεν μου το κάνει σωστά. Επίσης όταν πειράζω τις επιλογές που αφορούν τη gpu δεν μου τις διατηρεί. Τι παίζει μήτε αυτή την εφαρμογή; Άμα δεν δω προκοπή θα ζητήσω refund...

Δεν φταει φιλε το προγραμμα , ολα κατι περιεργο κανουν.Εγω δεν το χα καν εγκατεστημενο και σημερα που το ξαναπερασα , ειχε να φανταστεις σε maximum και Minimum 1500Μhz .To εβαλα σε min:51 , max:1200 , cap:1300 και απο την πρωτη κατηγορα εθεσα 2 cores.Για να ξερεις οτι ουτε οι πυρηνες ουτε η συχνοτητα λαγκαρει την συσκευη αλλα προκαλειται απο το underclock της ram (απο 533 , στα 266 η 200 που εχει) .

Την gpu που την τσεκαρα τωρα μου την ειχε στα 50 και το csr που το παιζω τωρα , μου το λαγκαρε λιγακι (περιπου με 10-15 fps) σε μενου και πριν το αγωνα αλλα ελαχστη διαφορα στο παιξιμο.Το εβαλα 150 να δω πως ειναι τωρα

ΑΑΑ οταν πατας apply ,πατα το συνεχεια μεχρι να βγαλει μηνυμα απο το superuser.Δεν πιανει ποτε με την πρωτη...

Και εγω σκεφτομουν να ζητησω επιστροφη αλλα ειμαι υπομονετικος για βελτιωσεις και καλυτερα αποτελεσματα στο μελλον.

Edited by Leolipop

Πριν κάνετε τα παραπάνω posts ( συγχρονιστήκαμε Leolipop ) είχα συνομιλία με τον developer του Tegra Overclock.Σκεφτόμουν να αγοράσω την εφαρμογή ώστε να έλυνα μόνιμα το θέμα της πτώσης της φωτεινότητας χωρίς να κάνω το γνωστό τρικ σε κάθε restart.Του ανέφερα πως το ίδιο θέμα έχει και το Optimus G ( 5:29

) και ότι η φωτεινότητα πέφτει από το 100% στο 87% ακόμα και αν η θερμοκρασία βρίσκεται στους 30 βαθμούς χωρίς να είναι ζεστό το τηλέφωνο.Η απάντησή του ήταν :

Your problem doesn't seem to be unsolvable as our software has the thermal management that allow changing these files on fly and applying this on boot too.The whole issue appears to be temperature cum max power dissipation related. You can do a trick for that! Ιn your case you cannot decrease the brightness but you can surely reduce graphics clock or cpu cores! that will help you to get lower heat and power consumption and will block that problem from getting kicked. Still it is possible that nothing we mention worked out, so for that we will ask you to go ahead purchase the app and check if it solves your problem meanwhile we will work in tandem with you. If the app cannot solve your issue then we will refund no matter three day or four days past as its meant for user satisfaction.

Η απάντηση να πω την αλήθεια δεν με κάλυψε πλήρως αλλά θα αγοράσω την εφαρμογή αύριο.Ούτε ή άλλως μου είπε πως θα μου κάνει refund αν δεν λυθεί το θέμα που με απασχολεί.

Ηθελα να αναφερω πως εχει και τα ορια θερμοτητας που μπορει κανεις να τα αλλαξει.Περα απο τα αλλα ρολογια.

Έχεις κάνει πείραμα να παίξεις για μισή ώρα κανένα ράλι και να δεις αν η φωτεινότητα πέσει κάτω από 100%?:) Αν ναι να μου πεις όποτε μπορείς τι settings έχεις θέσει στα όρια θερμότητας.

Λοιπον , εχω τις εξης ρυθμισεις :

Core count : 2 cores

Cpu clock : Max freq 1200000 , min freq 51000 , Tegra cap : 1300000 , governor : Conservative

GPU clock : 150mhz (3d+2d)

Σε παιχνιδι δεν αργησε ακομα και με αυτες τις κομμενες ρυθμισεις να μου την ριξει (2-3 λεπτα) και ηθελα να δω ποτε μπαινει ο κοφτης.

Εκανα διαφορα εκει στα μενου,ηθελα να κλάταρει το τηλ (δεν το εκανε) και τελικα παρατηρησα οτι οταν παει στος 50 βαθμους την ριχνει στο 87% . Αν βρεθει που ειναι αυτο το οριο και το σηκωσουμε εχει καλως , γιατι τα αλλα που εχει το προγραμμα να αλλαξει καποιος ειναι το ποτε θα κοπουν οι επιδοσεις του επεξεργαστη (75) και ποτε θα κλεισει αυτοματα το τηλ (85)

Eμένα πάντως πριν το τρικ του πειράγματος των αρχείων του Tegra Thermal , ο κόφτης έπεφτε στους 30 βαθμούς κι έριχνε τη φωτεινότητα στο 87%. Στους 40C την έριχνε στο 70%.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει έχεις καταφέρει να ανεβάσεις το όριο του κόφτη κατά 20C ? Lags ή καθυστερήσεις έχεις στην απλή χρήση ( πχ στο internet browsing και στις εφαρμογές πλην παιχνιδιών ) με αυτές τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει?

Στη χρηση του τηλ δεν εχει αλλαξει σχεδον τιποτα...Σε παιχνιδι που παιζω εχει διαφορα αρκετη αλλα δε με χαλαει τοσο ωστε να το ξαναρυθμισω , αλλωστε αν θελω κατι καλυτερο στο παιχνιδι θα ανεβασω μονο το χρονισμο GPU.

Mιλαω για θερμοκρασιες επεξεργαστη και οχι μπαταριας...

Edited by Leolipop

Έχω μπερδευτεί.Η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι αυτή που προκαλεί την πτώση φωτεινότητας ή η θερμοκρασία του επεξεργαστή?Νομίζω πως ο κόφτης έχει μπει για την προστασία της μπαταρίας και έχω υποθέσει λόγω αυτού ότι εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε ( στη θερμοκρασία της μπαταρίας ) και όχι στη θερμοκρασία του επεξεργαστή.Για να μη σε βάζω εσένα να κάνεις πειράματα θα αγοράσω αύριο την εφαρμογή, θα θέσω τις τιμές που ανέφερες και θα κάνω τεστ όσο αφορά τη σχέση θερμοκρασίας μπαταρίας και κόφτη και όχι τη σχέση θερμοκρασίας επεξεργαστή και κόφτη.Εκτός αν οι 2 θερμοκρασίες είναι άμεσα αλληλοσυνδεόμενες.

Εγω ανεφερα πως ο επεξεργαστης στους 50 κοβει την φωτεινοτητα.Η μπαταρια δεν ξερω ποσο ειναι εκεινη την στιγμη , δεν την βγαζει.Αλλα δεν νομιζω να εχει τοσο σημασια.Η μπαταρια ρευμα δινει και δεν ζοριζεται για κατι τετοιο οποτε δε νομιζω να εχει ιδιαιτερη σημασια το ποσο ζεστη ειναι.

Τέλος πάντων, θα κάνω κι εγώ πειράματα και βλέπουμε.Τη θερμοκρασία μπαταρίας θα τη βλέπω σε κάθε τεστ μέσω του GSAM Battery Monitor.Tη θερμοκρασία της CPU φαντάζομαι την καταγράφει το Overclock ε? ( μην κατεβάσω καμιά εξωτερική εφαρμογή )

Μου ξαναπάντησε ο developer και φαίνεται η λύση να είναι κοντά !

Ok so it seems that problem still remains even if you lower the system settings, hmm we believe that we can do a trick in stealing the brightness function from the system, since we are Rooted and are supreme even over the system itself! We already know a way that will stop system from decreasing the brightness, we look forward to accompany you solving this issue without the need for even degrading the system performance.

Ήδη του είχα πει ότι ακόμα και αν δεν βρισκόταν λύση θα αγόραζα την εφαρμογή γιατί ασχολήθηκε με το πρόβλημα.:) Έκανα και σχετικό θέμα στο XDA μέσω του οποίου εκτός της εύρεσης λύσης στο πρόβλημά μας αποσκοπώ και να διαφημίσω την εφαρμογή :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2268330

Παιδια επειδη το κοιταω το κινητο να το αποκτησω..εχω δυο αποριες..

1) ειδα στα specs οτι για φωτο εχουν ιδια χαρακτηριστηκα με το s3 η το note 2 που το τελευταιο το ειχα...η καμερα ειναι υποδυεστερη η τα ιδια...???

2) Η μπαταρια με wifi συνεχεια ανοιχτο και με σκαλισμα του κινητου βγαζει την ημερα...????

android or ios or wm......who cares.....???

1) Υποδεέστερη κάμερα σε σχέση με τα Samsung που αναφέρεις.

2) Όχι με Wifi ανοιχτό και σκάλισμα όλη μέρα.

Το 4Χ κατά την προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει μόνο για όσους δεν δίνουν πολλή σημασία σε 3 θέματα : 1)Κάμερα 2)Μπαταρία σε χρήση, 3)GPS δέκτης.

Αντίθετα για όσους θέλουν μια πολύ κατασκευή με πολύ καλή οθόνη και μηδενικά lags ή σβησίματα και με τιμή 300 ευρώ τότε το 4Χ πρέπει να είναι οπωσδήποτε η επιλογή τους.

1) Υποδεέστερη κάμερα σε σχέση με τα Samsung που αναφέρεις.

2) Όχι με Wifi ανοιχτό και σκάλισμα όλη μέρα.

Το 4Χ κατά την προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει μόνο για όσους δεν δίνουν πολλή σημασία σε 3 θέματα : 1)Κάμερα 2)Μπαταρία σε χρήση, 3)GPS δέκτης.

Αντίθετα για όσους θέλουν μια πολύ κατασκευή με πολύ καλή οθόνη και μηδενικά lags ή σβησίματα και με τιμή 300 ευρώ τότε το 4Χ πρέπει να είναι οπωσδήποτε η επιλογή τους.

Με καλυψες πληρως..και τα τρια που αναφερες ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την επιλογη μου....:(

android or ios or wm......who cares.....???

Με καλυψες πληρως..και τα τρια που αναφερες ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την επιλογη μου....:(

Το gps σε εμένα είναι άριστο, η κάμερα είναι πολύ καλή για τα γούστα μου. Η μπαταρία όντως είναι τραγική αλλά με τη χρηση του next launcher βλέπω καλύτερη αυτονομία.

Το gps σε εμένα είναι άριστο, η κάμερα είναι πολύ καλή για τα γούστα μου. Η μπαταρία όντως είναι τραγική αλλά με τη χρηση του next launcher βλέπω καλύτερη αυτονομία.

Όσο αφορά την κάμερα, η ερώτηση του φίλου δεν ήταν αν μας ικανοποιεί αλλά αν είναι υποδεέστερη των καμερών του S3 και του Note 2.:)Διαφωνεί κανείς σε αυτό?

Όσο για το gps, δεν είμαι μόνο εγώ που έχω αναφέρει καθυστερήσεις κλειδώματος αλλά και άλλοι πολλοί χρήστες εδώ στο forum και στο XDA όπου έχει γίνει ολόκληρο θέμα.Ίσως να μην το έχεις χρησιμοποιήσει όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει εγώ γιατί και σε μένα είχαν υπάρξει φορές που κλείδωνε στα 30 sec αντί για τα 5 λεπτά.Επίσης εννοείται ότι μιλάμε για 1ο κλείδωμα κάθε φορά ύστερα από κλειστό GPS και πάντα χωρίς χρήση δεδομένων. Ίσως πάλι να παίζει κάτι άλλο :Σε κάποια 4X τεμάχια ο δέκτης gps σήματος να είναι καλύτερος.Πως να εγγυηθώ όμως σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή ότι δεν θα του πέσει τεμάχιο από τα πολλά που δεν έχουν δυνατό δέκτη?

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)