ipred Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 @aenaos15, με ελληνικά γράμματα έχεις τα τραγούδια που λες?Ποιος music player σου τα εμφανίζει κανονικά? Αν πας στον υπολογιστή σου μπορείς να δεις τα ελληνικά τραγούδια που σου εμφανίζονται σωστά τι κωδικοποίηση χαρακτήρων έχουν? Πχ Unicode ή UTF8,UTF16,ΙSO κτλ? Εγώ έχω το ίδιο θέμα με τα παιδιά αλλά δεν το έχω ξαναναφέρει γιατί μόνο 2 τραγούδια είχα με ελληνικούς χαρακτήρες ( κανονικά τα έχω όλα με greeklish και είχα ξεχάσει να αλλάξω τα δύο αυτά) οπότε δεν με ενόχλησε.Λογικά αν μπορείτε με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας να μετατρέψετε τους χαρακτήρες σε Unicode θα σας λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα το L9 πήρε νέα αναβάθμιση τη v20c άρα σε κάνα 2 εβδομάδες να περιμένουμε και εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Για να καταλάβω λιγο γιατί μπερδεύτηκα. Και το cwm για να περαστεί δε πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Καλημέρα το L9 πήρε νέα αναβάθμιση τη v20c άρα σε κάνα 2 εβδομάδες να περιμένουμε και εμείς; Τωρα το ειδα και εγω αυτο...Εχουμε μια ελπιδα παραπανω...Δεν μιλαω για drivers....αλλα για qsile η οτι αλλο τελος παντων(bootloader). Σαν να παρατηρω σε tapatalk η browsing να μην πεφτει η μπαταρια κατακορυφα...Πχ καθεται για 2-3 λεπτα στο ιδιο ποσοστο. Edited April 8, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 @aenaos15, με ελληνικά γράμματα έχεις τα τραγούδια που λες?Ποιος music player σου τα εμφανίζει κανονικά? Αν πας στον υπολογιστή σου μπορείς να δεις τα ελληνικά τραγούδια που σου εμφανίζονται σωστά τι κωδικοποίηση χαρακτήρων έχουν? Πχ Unicode ή UTF8,UTF16,ΙSO κτλ? Εγώ έχω το ίδιο θέμα με τα παιδιά αλλά δεν το έχω ξαναναφέρει γιατί μόνο 2 τραγούδια είχα με ελληνικούς χαρακτήρες ( κανονικά τα έχω όλα με greeklish και είχα ξεχάσει να αλλάξω τα δύο αυτά) οπότε δεν με ενόχλησε.Λογικά αν μπορείτε με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας να μετατρέψετε τους χαρακτήρες σε Unicode θα σας λυθεί το πρόβλημα. Οι τιτλοι των τραγουδιων ειναι και σε ελληνικα και σε αγγλικα.Music player εχω τον μαμισιο.Για τον υπολογιστη θα σου πω το απογευμα γιατι δεν ειμαι σπιτι. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα το L9 πήρε νέα αναβάθμιση τη v20c άρα σε κάνα 2 εβδομάδες να περιμένουμε και εμείς; Θα την πάρουμε λογικά κι εμείς.Άντε factory reset,φλασάρισμα και ξαναστήσιμο πάλι ( φάση έχει βέβαια ).Ελπίζω να είναι για καλό.Περισσότερη πιθανότητα δίνω κι εγώ να πάρουμε qslide, κάποια πιθανότητα για bootloader και μηδαμινή για nvidia drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Το δικο μου μεσα στο σπιτι με βροχη εξω δειχνει 13 με 14 δορυφορους [ATTACH]31513[/ATTACH] [ATTACH]31514[/ATTACH] τσεκαρε και εδω και πες μου να δουμε διαφορες [ATTACH]31515[/ATTACH] η τελευταία εικόνα είναι ίδια και σε εμένα.. Και εμενα 14δορυφορους πιανει μεσα στο σπιτι με βροχη εξω τωρα.αν το εχεις φλασαρει οπως λες και δεν εστρωσε μαλλον φταιει κατι αλλο .νομιζω οτι μετα απο ολες αυτες τις προσπαθειες που εκανες γνωμη μου να το πας για σερβις ποσο καιρο το εχεις το τηλ? το έχω περίπου έναν μήνα και το gps δεν είχε πρόβλημα ούτε με την ics ούτε με leaked jb. Ρε παιδιά δεν ξέρω τι να πώ.. Ξανά μπήκα στο hidden menu να κάνω το test και έχει βρει 10 δορυφόρους.ο μέσος όρος σήματος όμως είναι 15%. Παρόλα αυτά έχει κλειδώσει το gps. Δεν το γλιτώνω το service μάλλον. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σε περιπτωση που βγαλει καινουρια αναβαθμιση ( λεμε τωρα ) και εχουμε κανει root τι κανουμε ? μπορουμε να την κανουμε την αναβαθμιση χωρις factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εκανα παπα....ριά... και εξηγούμαι. Μόλις το ρουταρα μετά απο εγκατάσταση της κανονικής ο Θεός να την κάνει JB. Σβήνοντας διάφορες εφαρμογές, έσβησα καταλάθος και το search του google market. Οχι το google search, αλλά το search του google market. Τα έσβησα απο τον ES , και δεν έχω back up πλέον. Μπορεί κάποιος να μου στείλει την εφαρμογή και το δευτερο αρχειάκι, με ένα email ? Νομίζω οτι πρέπει να είναι κάτι kb. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εγω δεν εκανα κανενα ρεσετ οταν περασα την official .Αν ειναι κανενα πακετο ενημερωσης και δοθει ασυρματα δεν νομιζω να αλλαξουν πολλα ισως και τιποτα. Αν βγαλουν παλι εκδοση 600ΜΒ κλπ μετα ειναι 50-50 αν θα χρειαστει ρεσετ η οχι.Ρουτ θα χρειαστει ξανα σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εκανα παπα....ριά... και εξηγούμαι. Μόλις το ρουταρα μετά απο εγκατάσταση της κανονικής ο Θεός να την κάνει JB. Σβήνοντας διάφορες εφαρμογές, έσβησα καταλάθος και το search του google market. Οχι το google search, αλλά το search του google market. Τα έσβησα απο τον ES , και δεν έχω back up πλέον. Μπορεί κάποιος να μου στείλει την εφαρμογή και το δευτερο αρχειάκι, με ένα email ? Νομίζω οτι πρέπει να είναι κάτι kb. Ξερεις πιο συγκεκριμενα πως το λενε ; Εχω feedback , Loginservice , partnersetup . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ξερεις πιο συγκεκριμενα πως το λενε ; Εχω feedback , Loginservice , partnersetup . Έλα ρε Λεώ. Απο οτι θυμάμαι, είχε σχέση με κάτι ''GoogleSearch...κάτι'' και νόμιζα οτι ήταν η εφαρμογή Google Search. Το market δουλευει, αλλά χωρίς αυτό, κρασάρει το search του, και γίνεται σπαστικό. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Λοιπον κοιτα στον οδηγο ρουτ , σε καποιο ποστ εχει εικονες απο αυτα που δεν ειχα αφαιρεσει.Κοιτα να δεις τι εχω εκει και δεν εχεις εσυ . Περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Λοιπον κοιτα στον οδηγο ρουτ , σε καποιο ποστ εχει εικονες απο αυτα που δεν ειχα αφαιρεσει.Κοιτα να δεις τι εχω εκει και δεν εχεις εσυ . Περιμενω... Αυτα νομιζω οτι ηταν επί ICS. Τώρα με JB, νομίζω δεν ισχυουν ολα ή καποια έχουν προστεθεί. Τα λέμε στο skype Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα το L9 πήρε νέα αναβάθμιση τη v20c άρα σε κάνα 2 εβδομάδες να περιμένουμε και εμείς; Κοίταξε που φτάσαμε να ακολουθούμε το mid rage L9 και όχι αυτό εμάς. LG, μας έχεις αποτελειώσει τελείως ....................:blink::blink::blink: Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 παιδια το κινητο τωρα ξεκιναει απο 309 ευρω καινουργιο στα σκρουτζομαγαζα πως το βλεπεται θα πεσει και αλλο η τιμη του? αξιζει να περιμενω πχ ως το πασχα να το χτυπησω φτηνοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Το κινητό για να γίνει ροοτ δεν πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 παιδια το κινητο τωρα ξεκιναει απο 309 ευρω καινουργιο στα σκρουτζομαγαζα πως το βλεπεται θα πεσει και αλλο η τιμη του? αξιζει να περιμενω πχ ως το πασχα να το χτυπησω φτηνοτερα? Ναι θα πεσει καμια 10 15ευρ πανω κατω παραπανω δυσκολα μετα απο ενα 6μηνο θα ειναι στα270 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Το κινητό για να γίνει ροοτ δεν πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader; Oχι. Αν είσαι σε ICS, δες παρακάτω απο την αρχή. Αν έχεις JB, δες το ποστ #13 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356894 Ο Lεω εχει κανει ολη την δουλεια. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Περι καιρου ο λογος, για οποιον θελει μπορει να δοκιμασει το android weather απο το market δωρεαν. Συγκριτικα δινει τις ιδιες θερμοκρασιες με weatherservices που ειχα απλως αυτο το βρισκω πιο ομορφο το widget του. Εχω βαλει να ειναι εντελως διαφανο και δειχνει μια χαρα. Φυσικα το παραπανω γιατι με τον go launcher υπαρχει το γνωστο προβλημα με το widget του μαμα προγραμματος καιρου του 4X. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ο bootloader γιατί δε ξεκλειδώνει; το έχουν κρυπτογραφημένο; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ξεκλειδωνει αλλα οχι σε ολους ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 καλησπερα σας.εχω αλλη μια ερωτηση σημερα:το TV-out πως δουλευει?εννοω δειχνει τα παντα κανονικα στην τηλεοραση αν το συνδεσεις η δειχνει μονο φωτο και βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SERIAL NO.ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ?ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ PC SUITE TO KINHTO KAI MOY ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ UPDATE 10H.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ UPDATE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Περι καιρου ο λογος, για οποιον θελει μπορει να δοκιμασει το android weather απο το market δωρεαν. Συγκριτικα δινει τις ιδιες θερμοκρασιες με weatherservices που ειχα απλως αυτο το βρισκω πιο ομορφο το widget του. Εχω βαλει να ειναι εντελως διαφανο και δειχνει μια χαρα. Φυσικα το παραπανω γιατι με τον go launcher υπαρχει το γνωστο προβλημα με το widget του μαμα προγραμματος καιρου του 4X. Όντως πολύ ωραίο, αν και μου αρέσει η κίνηση στο 4x οταν το ανοιγεις σε πληρη οθονη για να δεις τον καιρο. Τελικα το εβαλα στο xoom :lol: Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts