Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιση μερα με την αναβαθμιση και ρουτ αρκετα ικανοποιημενος!

την περασα χτες το βραδυ, ειχα ρουτ 4.0.3 εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και περασα την 4.1.2 και μετα ρουτ..

ολα καλα απλα μου εβγαλε λιγο την παναγια γιατι για μια ωρα εψαχνα να βρω γιατι καθε φορα που εγραφα κατι που εκφωνουσε καθε γραμμα που πληκτρολογουσα..

τελικα εφταιγε οτι ειχα στο lg touch led notifications στον on στην προσβασιμοτητα...

λιγα Lags στην αρχη αλλα μετα απο 1-2 επανεκινησεις εστωσε, λογικα εφταιγε οτι ειχα βαλει να εγκαθιστανται και να κατεβαινουν συνεχεια εφαρμογες απο το store και παραλληλα κατεβαζε και 500mb το navigon...

οπως ειπα πριν στις εφαρμογες μεσα απο τις ρυθμισεις βρικα το qslide framework που μαλλον σημαινει οτι συντομα θα λαβουμε αναβαθμιση που θα το ενεργοποιει..

για major update περιμενα περισσοτερα αλλα οκ..

αυτο που με νοιαζει ειναι το tegra optimization και το ξεκλειδωμα του bootloader!

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για major update περιμενα περισσοτερα αλλα οκ..

Δεν ειναι με την καμια major , Qslide που εχει το L9 , δεν εχουμε , ξεκλειδωτο bootloader , δεν εχουμε , το l9 πηρε την οθονη κλειδωματος απο το G που μακαρι να παρουμε.Driver update αναμενεται απο nvidia στο 3μηνο που διανυουμε αλλα και το πρωτο πακετο που υπαρχει 3 μηνες τωρα, δεν το πηραμε ποτε....

Μας χρωσταει πολλα ακομα τοσο που και Minor να χαρακτηρισεις , υπερτιμημενο τιτλο το θεωρω.

Δεν ειναι με την καμια major , Qslide που εχει το L9 , δεν εχουμε , ξεκλειδωτο bootloader , δεν εχουμε , το l9 πηρε την οθονη κλειδωματος απο το G που μακαρι να παρουμε.Driver update αναμενεται απο nvidia στο 3μηνο που διανυουμε αλλα και το πρωτο πακετο που υπαρχει 3 μηνες τωρα, δεν το πηραμε ποτε....

Μας χρωσταει πολλα ακομα τοσο που και Minor να χαρακτηρισεις , υπερτιμημενο τιτλο το θεωρω.

Οπως τα λες ειναι...

Φίλε μου η γνώμη μου είναι γνωστή πλέον στο φόρουμ και δεν αλλάζει, όσο παίζει καθημερινά η διαφήμιση του G τόσο αργότερα θα λάβουμε και μεις τα παραπάνω προνόμια. το L9 δεν είναι αντίπαλος του G για αυτό τα πήρε όλα με τη μία, ενώ το 4Χ που είναι ο ισχυρός αντίπαλος κατά τη γνώμη μου θα τα παίρνει σιγά σιγά όσο περνάει ο καιρός. Βέβαια και το κράξιμο βοηθάει αρκετά όπως φάνηκε με την διάθεση τελικά της JB. Θα δείξει .....!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

Προσωπικα , χωρις βεβαια να συγκρινω την δυνητικη οικονομικη κατασταση του λαου μας με αλλες χωρες , δεν πιστευω οι ελλειψεις που αναφερει ο καθενας μας και δεν παρατηρουνται σε χαμηλοτερης καταγοριας συσκευες , να σπρωξουν στην τσεπη μας 300€ ωστε ελαφρα τη καρδία να πουλησουμε το 4Χ και να παρουμε οοοοοολοι το G.

Δε ζηταμε απο την LG να χωρεσει στο κινητο μας 5αρα οθονη η αλλο 1GB ram. Ζηταμε για 10 μερες να εστιασει στο λογισμικο το οποιο μπορει να απογειωσει το τηλ ....Μονο καλο θα της κανει αφου θα αποκομισει καποια καλη κριτικη παραπανω για την υποστηριξη λογισμικου που λογοκρινεται αλλα και θα απογειωσει κατα την γνωμη μου τις πωλησεις του 4Χ (οσα κομματια εχουν μεινει) μιας και σε πολλες χωρες την χρονικη στιγμη που μιλαμε ακολουθειται η τιμολογιακη πολιτικη που υφισταται και εδω , ωστε να το θελει σαν value for money συσκευη.

Αν θελει να πουλησει τα G για εμενα , με 2 απλες κινησεις το κανει πανευκολα σε σχεση με τωρα :

1) Δειχνεις στο κοινο οτι δεν εχεις εγκαταλειψει εστω την προηγουμενη ναυαρχιδα (δε λεμε facelift οπως εχει κανει τωρα σε JB) , ωστε ο επιδοξος αγοραστης να ελπιζει τουλαχιστον οτι μετα την ελευση του G pro δε θα ξεχαστει οπως συμβαινει με εμας τωρα. (Πειτε μου ειλικρινα με την τωρινη αντιμετωπιση , ποσοι εχετε πει εστω απο μεσα σας , "δεν ξανααγοραζω LG") Θα αγοραζε κανενας το G ;

2) Πεσιμο της τιμης του , χωρις να ευθυνεται η LG για αυτο.

Κατι γκριζολευκα σαν σκονη αλλα πιο μεγαλα , και αλλα πιο μικρα. Μου αλλαχτηκαν τα εξης :

touch window assembly white

Cover assembly , front white

Damper

Tape ,window

Tape

Tape

Eγινε αλλαγη προσοψης αφης .

Τωρα το πηρα το κινητο και εμενα αυτα μου αλλαξανε τελικα οθονη αφης ηθελε.ελπιζω να μην ξαναγινει...οσο για το update πως θα το κανω δεν ξερω ειναι γερμανικο και δεν μου βγαζει τιποτα help pls

Προσωπικα , χωρις βεβαια να συγκρινω την δυνητικη οικονομικη κατασταση του λαου μας με αλλες χωρες , δεν πιστευω οι ελλειψεις που αναφερει ο καθενας μας και δεν παρατηρουνται σε χαμηλοτερης καταγοριας συσκευες , να σπρωξουν στην τσεπη μας 300€ ωστε ελαφρα τη καρδία να πουλησουμε το 4Χ και να παρουμε οοοοοολοι το G.

Δε ζηταμε απο την LG να χωρεσει στο κινητο μας 5αρα οθονη η αλλο 1GB ram. Ζηταμε για 10 μερες να εστιασει στο λογισμικο το οποιο μπορει να απογειωσει το τηλ ....Μονο καλο θα της κανει αφου θα αποκομισει καποια καλη κριτικη παραπανω για την υποστηριξη λογισμικου που λογοκρινεται αλλα και θα απογειωσει κατα την γνωμη μου τις πωλησεις του 4Χ (οσα κομματια εχουν μεινει) μιας και σε πολλες χωρες την χρονικη στιγμη που μιλαμε ακολουθειται η τιμολογιακη πολιτικη που υφισταται και εδω , ωστε να το θελει σαν value for money συσκευη.

Αν θελει να πουλησει τα G για εμενα , με 2 απλες κινησεις το κανει πανευκολα σε σχεση με τωρα :

1) Δειχνεις στο κοινο οτι δεν εχεις εγκαταλειψει εστω την προηγουμενη ναυαρχιδα (δε λεμε facelift οπως εχει κανει τωρα σε JB) , ωστε ο επιδοξος αγοραστης να ελπιζει τουλαχιστον οτι μετα την ελευση του G pro δε θα ξεχαστει οπως συμβαινει με εμας τωρα. (Πειτε μου ειλικρινα με την τωρινη αντιμετωπιση , ποσοι εχετε πει εστω απο μεσα σας , "δεν ξανααγοραζω LG") Θα αγοραζε κανενας το G ;

Ενδεχομένως να έχεις δίκιο άλλα τα παραπάνω είναι αυτά που θα έκανες εσύ ή κάποιος άλλος, όχι όμως η LG όπως φαίνεται. Πλέον την έχουμε μάθει αρκετά και από τη συμπεριφορά της σε προηγούμενα μοντέλα, απλά νομίζαμε ότι κάτι άλλαξε αμ δε όμως ........!!!!!!!!! τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα, ο Γιάννης ίδιος μένει!!!!!!!!!!:lol::lol::cool:

frastgr

Τωρα το πηρα το κινητο και εμενα αυτα μου αλλαξανε τελικα οθονη αφης ηθελε.ελπιζω να μην ξαναγινει...οσο για το update πως θα το κανω δεν ξερω ειναι γερμανικο και δεν μου βγαζει τιποτα help pls

Για την προέλευση του κινητού δες εδώ:

φίλε πήγαινε στο παρακάτω λινκ και μετά το (= ) πάνω στον browser βάλε το ΙΜΕΙ της συσκευής και πάτα enter. Εκεί θα σου βγάλει το μοντέλο, την έκδοση κ.λπ. Τα Ελληνικά τηλέφωνα έχουν AGRCBK (μαύρα), AGRCWH (λευκά). Το δικό σου αν είναι Γερμανικό και μαύρο θα έχει ADEUBK. Εκεί είναι και το λινκ για το τελευταίο firmware.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=

και μενα το κινητο μου ειναι απο γερμανια μπαινω σαυτη τη διευθυνση βαζω το ιμει και υπαρχει λινκ μονο για την v10h....γτ? μηπως ειναi branded το κινητο? Στο κρυφο μενου λεει :factory version LGP880AT-00-V10h-262-000-NOV-19-2012...το 262 τι ειναι? κανονικα αποτι ξερω σε εκεινο το σημειο δεν επρεπε να λεει π.χ GRE, DEU...μπορει να βοηθησει καποιος??

και μενα το κινητο μου ειναι απο γερμανια μπαινω σαυτη τη διευθυνση βαζω το ιμει και υπαρχει λινκ μονο για την v10h....γτ? μηπως ειναi branded το κινητο? Στο κρυφο μενου λεει :factory version LGP880AT-00-V10h-262-000-NOV-19-2012...το 262 τι ειναι? κανονικα αποτι ξερω σε εκεινο το σημειο δεν επρεπε να λεει π.χ GRE, DEU...μπορει να βοηθησει καποιος??

φίλε, διάβασε μερικά ποστ πιο πίσω έχω αναφέρει ότι δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα όλα τα ΙΜΕΙ ιδίως από Γερμανία. Όχι δεν έπρεπε να λέει αυτό που γράφεις. Η προέλευση φαίνεται πάνω στο κουτί της συσκευής και στο λινκ που έχω δώσει παραπάνω βάζοντας το ΙΜΕΙ της συσκευής.

frastgr

εμενα αν και εκανα επαναφορα ρυθμισεων πριν βαλω την αναβαθμιση μερικες φορες οταν γυρναω στην αρχικη οθονη μου ξαναφορτωνει τα εικονιδια και επισης οταν αφησω για ωρα το κινητο και πατησω το κουμπι να αναψει η οθονη αργει λιγο..

ειναι λογικα αυτα??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ειναι γερμανικο λεει.να το κατεβασω να το φλασαρω η να περιενω να γινει μεσα απο το update. Της lg θα βγει λογικα ετσι δεν ειναι?

εμενα αν και εκανα επαναφορα ρυθμισεων πριν βαλω την αναβαθμιση μερικες φορες οταν γυρναω στην αρχικη οθονη μου ξαναφορτωνει τα εικονιδια και επισης οταν αφησω για ωρα το κινητο και πατησω το κουμπι να αναψει η οθονη αργει λιγο..

ειναι λογικα αυτα??

Το gps δεν μου lockαρει για κανεναν λόγο

Εμένα το gps lockάρει σε δευτερόλεπτα μέσα σε κλειστό χώρο. Θα πρότεινα όσοι έχετε προβλήματα να κάνετε factory reset κανά δυο φορές απανωτά και ρυθμίστε ξανά τη συσκευή σιγά σιγά χωρίς επαναφορά back up.

ΥΓ

παίδες εντάξει δεν είναι και η καλύτερη JB που θα μπορούσαμε να έχουμε θέλει το φινιρισματάκι της εκτός από έξτρα λειτουργίες. Ελπίζω σε λίγο καιρό να βγουν μικρά updates που να διορθώνουν την κατάσταση όπως στην ICS άλλωστε.

Edited by frastgr
frastgr

Παιδια help θελω να παρω μια καρτα sd 8gb.απο οτι εχω διαβασει παιζει κατι με της'ταχυτητες ποια καρτα να παρω?βρηκα διαφορες καρτες αλλα δεν εχω ιδεα'...τι πρεπει να προσεξω?τι θα γινει με αυτο το update γιατι ρε lg δεν το δινεις σε ολους μια και καλη γ@μ???την τρελα μου θελουν να πουλησουν και το g μα δεν το παιρνω ομως αμα σοβαρευτουν καμια φορα σοβαρα το ξανα σκεφτομαι και απο οτι διαβαζω ειναι και χαλια δωσανε ενα update της πλακας για να γλυ ωσουν το κραξιμο και να πουλησουν το g.καλα κρασια.θελω να το περασω αλλα αν τρωει μπαταρια πολυ οπως λενε μερικοι τι να το κανω να το περασω η οχι?η να αλλαξω κινητο αρχισα να βαριεμαι περιμενοντας κατι σωστο απο την lg

Παιδια help θελω να παρω μια καρτα sd 8gb.απο οτι εχω διαβασει παιζει κατι με της'ταχυτητες ποια καρτα να παρω?βρηκα διαφορες καρτες αλλα δεν εχω ιδεα'...τι πρεπει να προσεξω?τι θα γινει με αυτο το update γιατι ρε lg δεν το δινεις σε ολους μια και καλη γ@μ???την τρελα μου θελουν να πουλησουν και το g μα δεν το παιρνω ομως αμα σοβαρευτουν καμια φορα σοβαρα το ξανα σκεφτομαι και απο οτι διαβαζω ειναι και χαλια δωσανε ενα update της πλακας για να γλυ ωσουν το κραξιμο και να πουλησουν το g.καλα κρασια.θελω να το περασω αλλα αν τρωει μπαταρια πολυ οπως λενε μερικοι τι να το κανω να το περασω η οχι?η να αλλαξω κινητο αρχισα να βαριεμαι περιμενοντας κατι σωστο απο την lg

Εγώ έχω Verbatim 16gb class 10 και ''πετάει'', την είχα πάρει με προσφορά στο e-shop πριν κανά μήνα γύρω στα 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

frastgr

Λογικα θα είναι ATMDBK (T-Mobile δηλαδή...) οπότε η περνάς την EUR OPEN η περιμένεις και εσύ :)

Perfection has no age.....

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω... Μας γράψανε!

Nα ξαναρωτησω και εγω κατι.....Την καρτα SD που την βλεπετε ; Εμενα την βγαζει στον φακελο storage που δεν μπορει να προσπελαστει χωρις root .Οσοι δεν το εχετε κανει root που την εμφανιζει ;

Nα ξαναρωτησω και εγω κατι.....Την καρτα SD που την βλεπετε ; Εμενα την βγαζει στον φακελο storage που δεν μπορει να προσπελαστει χωρις root .Οσοι δεν το εχετε κανει root που την εμφανιζει ;

Σχεδόν όλες οι JB (αυτές που ξέρω τουλάχιστον από άλλα τηλέφωνα) εκεί τη βγάζουν, έτσι και αυτό. Τι εννοείς να προσπελαστεί; εγώ τη βλέπω κανονικά, αντιγραφή-επικόληση όλες τις λειτουργίες μπορώ να κάνω χωρίς root.

Edited by frastgr
frastgr

Kαι πες οτι θες κατι να στειλεις σε ενα φιλο απο την καρτα . μια φωτο , ενα ηχο .... Πως το βρισκεις αν δεν εχεις root ;

ειναι λογικα αυτα??

Και εδώ τα ίδια! Τρεις φορές έκανα redrawing ο Nova όταν γυρνούσα από τις Ρυθμίσεις. Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν είναι άσχημη η JB, απλά νομίζω ότι η ICS ήταν τόσο καλή που εμφανής διαφορά στη χρήση δεν υπάρχει - εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω, πέραν των λειτουργικών βελτιώσεων.

Να σημειώσω ότι έκανα 2 hard reset και wipe επίσης, αν και θεωρώ ότι είναι αδύνατον να μην κάνεις επαναφορά με το TItanium τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους - σε αυτή την περίπτωση θα ήθελες 2 μέρες να ξαναστήσεις το κινητό, πέρα από το γεγονός ότι θα χάνονταν και τα όποια data είχε κάποιος στις διάφορες εφαρμογές.

Edited by kost7

Kαι πες οτι θες κατι να στειλεις σε ενα φιλο απο την καρτα . μια φωτο , ενα ηχο .... Πως το βρισκεις αν δεν εχεις root ;

ή μέσω Es file manager (ο καλύτερος τον χρησιμοποιώ χρόνια είναι και free) ή από το άλμπουμ του κινητού απευθείας. Αν πχ είναι φώτο πας στο άλμπουμ στη φωτο που θέλεις (της κάρτας sd) με συνεχόμενο πάτημα διαλέγεις κοινή χρήση και τέλος.

ΥΓ

στο άλπουμ των φωτο κάτω δεξιά όπως βλέπεις τους φακέλους δείχνει αν είναι από την κάρτα sd (σχεδιάκη κάρτας) ή από την εσωτερική μνήμη.

Επίσης τώρα είδα οτι γίνεται και από την εφαρμογή διαχείρισης φακέλων του κινητού.

Edited by frastgr
frastgr

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)