manos20082 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Συμφωνω φυσικα και οπως ειπα και εγω πριν , ειναι σχεδον δεδομενο οτι θα ξαναφλασαρουμε οποτε ισοι μπορουμε ας περιμενουμε...Εκτος αν αυριο βγει τρομερος Kernel και Cm10.1 αψογη...:p Λες να μας κάνουν κανα τέτοιο χουνέρι ? :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Οι devs ή η LG ;; Κοιτα...ετσι που αργει σε ολα η lg δεν ειναι απιθανο να δουμε καλη καστομ πρωτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 @Μano20082 απαιτώ να αλλάξεις την υπογραφή σου και να βάλεις banner του κινητού μας!!!:rtfm::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rixter20 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 παιδιά μια απορία όταν φορτονι το κινητό μου βγάζει γύρω απο την οθόνη μια κοκκινη γραμμή είναι φυσιολογικό αυτό? μπορει να βοηθησει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 παιδιά μια απορία όταν φορτονι το κινητό μου βγάζει γύρω απο την οθόνη μια κοκκινη γραμμή είναι φυσιολογικό αυτό? μπορει να βοηθησει καποιος ? Όχι δεν είναι. Βγάλε photo και δώσε info του ποια rom έχεις περασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Πέρασα κι εγώ το update με τον οδηγό του Λεωνίδα. Μετά άρχισαν τα προβληματάκια. Ψιλοκολληματακια, ο chrome με το που ανοίγει ξανακλείνει,ο μαμισιος browser κρασαρει κ.α. και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω του κινητό στην έκδοση που είχε. Γίνεται με κάποιο reset ή πρέπει να περάσω την v10 με τον ίδιο τρόπο που πέρασα και την σημερινή; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Αυτο με τον chrome το ειχαν και αλλοι και απλα αφαιρεσαν τις ενημερωσεις που εκανε μονο του απο το Playstore. Για τα αλλα η λυση μπορει να ειναι απλη Factory reset ...Απο ρομ σε ρομ και μαλιστα διαφορετικων εκδοσεων ειναι συνηθισμενο να συμβαινουν τετοια πραγματα...Για αυτο αλλωστε συστηνεται full wipe. Αλλιως αν θες να γυρισεις σε ics υπαρχει τροπος μεν αλλα οχι ο ιδιος που καναμε μεχρι τωρα. Αν θες μπορω να σου δειξω αν δε βρεις πως κανεις downgrade αν και θα συστηνα να το κανεις μονο αν εχεις προβληματα τετοια μετα απο factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 factory reset εννοείς την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα μενού του κινητού ή μέσω του κρυφού μενού της συσκευής; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Μεσω recovery , αυτο που βγαζει οταν το αναβεις με πατημενο το vol - . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 το έκανα και ομολογούμενος τα πράγματα πάνε ομαλά... θα αρχίσω να κατεβάζω πάλι τις εφαρμογές μου και βλέπουμε.. Να ρωτήσω και κάτι άλλο..Αυτή την στιγμή είμαστε εκτός εγγύησης; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Τυπικά και ναι και όχι.Μου περισσότερα εκπρόσωπος της LG μέσω chat πως λογισμικό που δεν είναι από την LG αποποιείται την εγγύηση .Το θέμα είναι ότι έχουμε λογισμικό LG αλλά ακυκλοφόρητα τυπικά. Δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 φίλε σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Χάρη στον οδηγό σου έχω το update. Και ευτυχώς που μου είπες και για το factory reset γιατί είχε αρχίσει να με λούζει κρύος ιδρώτας από το μεσημέρι που είχε αρχίσει τα crasharismata και τα κολλήματα το κινητό. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Χαίρομαι που όλα πάνε καλά πλέον... Τώρα το νου σας όλοι στη σπαρταριστό γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Έγινα κι εγώ κάτοχος του 4x απο σήμερα το πρωί - Το 2x θα το χαίρεται η σύζυγος απο δώ και περα! Ήμουν κι εγώ απο αυτούς που λέγανε όχι lg ξανά αλλά με τά τόσα που διάβασα σε αυτό το θέμα, θα ένοιωθα ***** αν αγόραζα οτιδήποτε άλλο!!! Leo θεωρείσαι ηθικός αυτουργός για την επιλογή μου!!! ;) ΥΓ: Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Χαίρομαι για αυτό γιατί και η δική μου σύζυγος έχει 2Χ ...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) @Μano20082 απαιτώ να αλλάξεις την υπογραφή σου και να βάλεις banner του κινητού μας!!!:rtfm::p OK!!! Πολλοί τα βάλανε μαζί μου!!! :lol: Αλλά θα σας δείξω εγώ :ninja: Από το Σάββατο η την Δευτέρα (Λόγο Courier) θα είμαι επίσημο μέλος με LG Optimus 4X HD, θα σας πρήξω τα π@π@κι@!!! χαχαχαχα :lol: Edited March 7, 2013 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Και όμως οι Κινέζοι τα κατάφεραν. :p Root στο JB leak χωρίς downgrade. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Και όμως οι Κινέζοι τα κατάφεραν. :p Root στο JB leak χωρίς downgrade. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180688Τώρα θες να με σηκώσεις από το κρεβάτι να πάω να το κάνω ;;; Δε μπορούσες να περιμένεις μέχρι αύριο ;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 P88020A !!!!! Λεωνίδα τα καταφέραμε!!!! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Τώρα θες να με σηκώσεις από το κρεβάτι να πάω να το κάνω ;;; Δε μπορούσες να περιμένεις μέχρι αύριο ;; :p Σήκω! 30 δευτερόλεπτα δουλειά είναι. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Το έκανες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Το έκανες ; Ναι. Εκίνησε το τηλ με κάτω volume κρατημένο μέχρι να μπεις στη recovery. Αμέσως μετά επιλέγεις το update from adb και στη συνέχεια τρέχεις το root.bat. Σε μισό λεπτό είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rixter20 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Όχι δεν είναι. Βγάλε photo και δώσε info του ποια rom έχεις περασμένη. τι εννοης φιλε. ειμαι λιγο ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Ναι. Εκίνησε το τηλ με κάτω volume κρατημένο μέχρι να μπεις στη recovery. Αμέσως μετά επιλέγεις το update from adb και στη συνέχεια τρέχεις το root.bat. Σε μισό λεπτό είσαι έτοιμος. Άντε ρε....πάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) τι εννοης φιλε. ειμαι λιγο ασχετος Να βγάλεις με μια camera φωτογραφία την οθόνη και να την ανεβάσεις κάπου ώστε να δούμε τι ακριβώς σου παρουσιάζει. Στη συνέχεια πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και κάτω κάτω έχει μια επιλογή που γράφει "Σχετικά με το τηλέφωνο", μπαίνεις σε αυτό το μενού και επιλέγεις "Πληροφορίες λογισμικού". Μας λες τη γραφεί στην "εκδοσή λογισμικού". Άντε ρε....πάω! Καλορουτάριστος. :D Edited March 7, 2013 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts