Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω ειχα παρει κινεζικα φιλμ, μου εβγαλε την πιστη να βαλω ενα αλλα απο τοτε ειναι κομπλε.Αν θελει ο φιλος , του δινω εγω να δοκιμασει...

εγω αναμενω τα σχολια σας και βλεπω

Με το juice defender ενεργοποιημένο δεν διαπίστωσα διαφορά.....

Μπορεί να έκανα και περισότερη χρήση , δεν είμαι σίγουρος......

Tελικα εγω ειτε με τον go locker ειτε με καποιον αλλο locker για την οθονη (για να αποφυγω το συρσημο στον τροπο απαντησης κλησης κυριως), οταν κλεινω την οθονη ή οταν κλεινει μονη της (μετα απο τοχρονικο διαστημα που χρειαζεται) αναβει απο μονη της οποτε της ερθει...:mad:

Στον lockerpro lockscreen για να μην το κανει αυτο πρεπει να κλεινω εγω το wifi χειροκινητα πριν κλεισω την οθονη.

Ενω κανονικα οταν κλεινει η οθονη μπαινει και σε off mode το wifi, ε στον locker pro δεν μπαινει και η οθονη σβηνει...μενει σβηστει κανα 3λεπτο 5λεπτο και ξανα αναβει.

ΟΥΦ!!!Κριμας και ειδικα ο δευτερος ειναι πολυ βολικος locker.

Ασχετο εχει βαλει κανενας τον Apex?

Εχω τον GO launcer και λεω να τον δοκιμασω...ειναι εξισου βολικος/παραμετροποιησιμος κτλ?

root ειμαιαν λες σε εμενα για τον aspex.

Eνα widget που βγαζει error ειναι του καιρου παντως. (βγαζει error και στον go και στον nova)

Ποια αλλα σου εβγαζαν στον aspex?

root ειμαιαν λες σε εμενα για τον aspex.

Eνα widget που βγαζει error ειναι του καιρου παντως. (βγαζει error και στον go και στον nova)

Ποια αλλα σου εβγαζαν στον aspex?

Εγώ που τρέχω nova δεν μπορω να πω οτι βλέπω διάφορα με τον apex παίρνουν και τα ίδια θέματα...

Αυτός ο καιρός μονο στον στοκ φαίνεται οτι παίζει.

Του καιρου και το ημερολογιο που δοκιμασα δεν τα ανοιγε. Πρόβλημα φόρτωσης widget. Επιστροφη στον stock λοιπόν από τον όποιον δεν εχω κανενα παραπονο απλα ηθελα να τσεκαρω διαφορες στην κατανάλωση.

Του καιρου και το ημερολογιο που δοκιμασα δεν τα ανοιγε. Πρόβλημα φόρτωσης widget. Επιστροφη στον stock λοιπόν από τον όποιον δεν εχω κανενα παραπονο απλα ηθελα να τσεκαρω διαφορες στην κατανάλωση.

Προσωπικα αν κι εγω πιστευω οτι το μαμισιο widget καιρου ειναι τοπ, προτιμησα να βρω καποιο αλλο προγραμμα για τον καιρο και να κρατησω τον go.

Τα + του συγκριτικα με τον (πολυ καλο αν μη τι αλλο μαμισιο launcer) ειναι πολλα και τα προτιμω.;)

Για ημερολογιο δεν μου ελεγε ετσι κι αλλιως κατι το μαμα και απο την αρχη ειχα βαλει αλλο.

φιλοι μου γεια. απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του lg 4x και απο πρωτες ματιες μου φαινεται μια χαρα.

Μια απορια ομως που ισως το εχετε αναφερει αλλα ειναι πολλα τα ποστ για να τα διαβασω ολα.

οταν σβηνει η οθονη και μετα για καποιο λογο παω να χρησιμοποιησω τη συσκευη βλεπω οτι εχει χασει τη συνδεση στο ιντερνετ.

ειναι κατι που ρυθμιζεται, ειναι καποιο bug που δεν μπορουμε να κανουμε κατι ή ετυχε και εχω εγω πιθανως προβλημα?

περιμενω τις αποψεις σας.

Μιλας για το wifi ;

Μάλλον αυτό εννοεί ρε Leo...

Φιλαράκο, λογικά στις ρυθμίσεις θα πρέπει να είνει ενεργοποιημένη η επιλογή να σβήνει το wifi για εξοικονόμηση μπαταρίας...

Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!

ΥΓ: Άντε να το πάρω και εγώ... :rolleyes:

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Δεν εχεις παρει ακομα ; Δεν ειχα τετοια εντυπωση...

Με τα ταξίδια δεν έχω προλάβει... :O:O

Μου μιλάς άσχημα και με πληγώνεις

χαχααχαχ

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Σύντροφοι 4XHDάδες, όσοι χρησιμοποιείτε Nova Launcher στο κινητό μας, θα ήθελα μια χάρη αν μπορείτε :

1) Βάλτε στο κινητό σας προσωρινά τον Vire Launcher beta μόνο και μόνο για να δείτε το κρυστάλλινο εφφέ κύλισης των οθονών.

Θα τον βρείτε εδώ :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vire.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aXJlLmxhdW5jaGVyIl0.

2) Aν σας εντυπωσιάσει το εφέ όπως εμένα τότε αν δεν βαριέστε ψηφίστε στο suggestion που έκανα να το αποκτήσει ο Nova μας.:) Έχω φάει τόση πώρωση με το γυάλινο εφέ που με έχει κάνει να διατηρώ το Vire έναντι του Nova παρόλο που είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και του λείπουν πάρα πολλά στοιχεία.

Ψηφίστε εδώ : http://feedback.novalauncher.com/forums/145180-nova-feature-requests/suggestions/3665800-glass-transition-effect-like-the-one-in-vire-launc

Ήδη έχω στείλει και mail στη Vire Labs ltd να προσθέσουν τα στοιχεία του Nova και μου απάντησαν πως ήδη πολλά από αυτά που πρότεινα βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης και μάλιστα τα δοκιμάζουν πάνω στο 4Χ.( αυτό λένε έχουν σαν κινητό δοκιμών - δεν ξέρω κατά πόσο μου λένε αλήθεια βέβαια):)

ναι για το wifi μιλαω. Στις ρυθμισεις που ακριβως ειναι? δεν το βρησκω.

Πας στις ρυθμίσεις /εξοικονόμηση ενεργειας(πατάς εκει ) και ξε-τικαρεις την επιλογή που λέει να απενεργοποιείται το Wi-Fi όταν κλείνει η οθόνη.πρέπει να είναι το πρώτο πρώτο.το έχει για εξοικονόμηση μπαταρίας.;)

Πας ρυθμισεις - wifi , πατας το κουμπι με τις 3 παυλες διπλα στο home στο τηλεφωνο διαλεγεις "για προχωρημενους" και απο την πρωτη επιλογη διαλεγεις τι θες να κανει.

Αυτο που λες mario νομιζω ειναι σε περιπτωση οικονομιας ενεργειας.

Τρομερο ειναι και πραγματικα δε θες να μην το βλεπεις...Παρ'ολο που εχω μια οθονη μονο , θα εβαζα 10 με αυτο με ενα εικονιδιο σε καθε μια ισα ισα να τις ψαχνεις ολες.Κατα τα αλλα πολυ στειρο.Δεν εχει καν καποια ρυθμιση για το συρταρι εφαρμογων.Μακαρι να μας ακουσουν και να το βρουν συντομα!

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)