Leolipop Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Το εκανα ηδη και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Το εκανα ηδη και εγώ... Τα ιδια κι εγώ,για να δούμε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Γίνατε όλοι πειραματόζωα ή μου φαίνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Γίνατε όλοι πειραματόζωα ή μου φαίνεται;;; Γιατι πειραματοζωα? Τοσο κακο ειναι η δοκιμη? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 για να καλυτερευσει η ποιοτητα ληψης της καμερας εχετε καμια καλη εφαρμογη να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 για να καλυτερευσει η ποιοτητα ληψης της καμερας εχετε καμια καλη εφαρμογη να προτεινετε? Δοκιμασε απο το market το pro capture ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 οκ,θα το δοκιμασω,ειχα ακουσει και για καποια που ηθελε ρουταρισμενο τηλεφωνο αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την καμερα...Αλλα παραλληλα εχω και το snap camera επειδη μπορω να βαλω την εστιαση στο απειρο πχ (να μην κανει εστιαση) κυριως για βιντεο χωρις κανενα θολωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 παίδες σε ότι αφορά την μπαταρία, φταίει ο Launcher της LG. Τον ίδιο είχα βάλει και στο razr και δεν μου πήγαινε ούτε μισή μέρα. Τρώει πολύ ram και μπαταρία, βέβαια είναι πάρα πολύ γρήγορος και smooth άλλα δοκιμάστε Nova ή apex pro και ύστερα πείτε για την μπαταρία του κινητού, θα δείτε μεγάλη βελτίωση. Η κάμερα της LG θα έλεγα ότι είναι καλή, εγώ χρησιμοποιώ παράλληλα την camera zoom fx, βέβαια είναι επί πληρωμή, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Θα το τσεκαρω και αυτο και μιας και εγινε αναφορα σε ραμ....δοκιμασα το kii keyboard.Πολυ καλο αλλα οχι τοοοοσο καλο σε σχεση με το stock αν ειναι να θελει 80ΜΒ ραμ εναντι 16 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 παίδες σε ότι αφορά την μπαταρία, φταίει ο Launcher της LG. Τον ίδιο είχα βάλει και στο razr και δεν μου πήγαινε ούτε μισή μέρα. Τρώει πολύ ram και μπαταρία, βέβαια είναι πάρα πολύ γρήγορος και smooth άλλα δοκιμάστε Nova ή apex pro και ύστερα πείτε για την μπαταρία του κινητού, θα δείτε μεγάλη βελτίωση. Λες γι' αυτό εμένα δεν μου πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία? Nova έχω.:) Θα το τσεκαρω και αυτο και μιας και εγινε αναφορα σε ραμ....δοκιμασα το kii keyboard.Πολυ καλο αλλα οχι τοοοοσο καλο σε σχεση με το stock αν ειναι να θελει 80ΜΒ ραμ εναντι 16 !! Εμένα το Swype Beta τρώει 39 αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα!Με έχει βολέψει πάρα πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Συμφωνώ, το Swype Beta είναι όλα τα λεφτά. Η ταχύτητα που γράφεις είναι αξεπέραστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ναι , κι εγώ το απόγευμα που έπαιζα 3-4 ώρες "NFS Most Wanted" , "Asphalt 7" και "Real Racing 2" από το 85% πήγε στο 35% :( Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.... , μήπως φταίει η 4,7 οθόνη με ανάλυση 1280x720 , μήπως οι 4 πυρήνες , ο Tegra 3 , το Wi-Fi ??!! :worry: :( Τί να πω... ?! :rolleyes: Με αφορμή το ποστ σου, είπα και εγώ να κάνω ένα παρόμοιο τεστ. Κάθισα λοιπόν και έπαιξα το NOVA 3. Από το 100% η μπαταρία πήγε στο 5% μεσα σε 3 ώρες και 50 λεπτά! Όπου η οθόνη ήταν ανοικτή στο 35% φωτεινότητα για 2:25 ώρες και η πραγματική διάρκεια παιχνιδιού μόνο με το NOVA 3 ήταν 1:32 λεπτά. Ειναι ελαττωματική η μπαταρία μου; Έχω κάνει freeze/disable τόσα πράγματα της LG και έχω και το autorun manager για να ελέγχω τι τρέχει στο παραακηνιο. Φταίει το Seeder που εχω μόνιμα ανοικτό; Ο GoLauncher που έχω μαζί με LockerPro; Το facebook; Δεν είχα καν wofi/3G ανοικτά. Φταίει κάτι αλλο;Πως εσένα κράτησε τόσο πολύ παίζοντας με αυτά τα παιχνίδια που είναι σχεδόν εξίσου απαιτητικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παίδες σε ότι αφορά την μπαταρία, φταίει ο Launcher της LG. Τον ίδιο είχα βάλει και στο razr και δεν μου πήγαινε ούτε μισή μέρα. Τρώει πολύ ram και μπαταρία, βέβαια είναι πάρα πολύ γρήγορος και smooth άλλα δοκιμάστε Nova ή apex pro και ύστερα πείτε για την μπαταρία του κινητού, θα δείτε μεγάλη βελτίωση. Η κάμερα της LG θα έλεγα ότι είναι καλή, εγώ χρησιμοποιώ παράλληλα την camera zoom fx, βέβαια είναι επί πληρωμή, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Nova χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς,ποτε δεν αφήνω Μαμα launcher σε κινητο γιατι πολυ απλα όλους τους θεωρώ άθλιους. Για να δούμε με το Πρόγραμμα που περάσαμε μήπως δούμε φως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εμένα ρε παιδιά όλα τα smart phones μία μέρα μου κρατάνε , άντε μιάμιση..... Και το HTC Legend και το Desire S που είχα και τώρα το LG 4X που έχω τόσο πάνε... , αφού τα σκαλίζω συνέχεια... ! :happy: Τη μία οι κλήσεις , την άλλη τα mail και γενικά browsing , την άλλη οι παιχνιδάρες με HD γραφικά.... πως να αντέξει η μπαταρία πάνω από 20-30 ώρες ! :worry: :) Sorry κιόλας , πάμε WC και παίρνουμε και το LG μαζί ! Το απόγευμα καθόμουν στη "χέστρα" και έπαιζα "PRO 2012" Αργεντινή - Ελλάδα ! :O Τί να λέμε τώρα...... :lol: :happy: Το έχω πάρει απόφαση εδώ και 2-3 χρόνια. Αφού θέλεις ρε φίλε κινητά με μεγάλες οθόνες , wi-fi , και HD games ρούφα το αυγό σου και μη μιλάς . Και αν σου πάει η μπαταρία και 25-30 ώρες να λες και χίλια ευχαριστώ... :whistle: :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 θα ηθελα πολυ το κινητο μου να κρατουσε 3,4,5,6 μερες οι μπαταρια και ενω θα το ελιωνα αλλα νταξ'...:p Προσωπικα τηνοθονη την εχω ψηλα σε φωτισμο τις περισσοτερες φορες.Διαβαζω για 25-30-40% αλλα εγω εαν δεν εχω στο μυαλο μου οτι θα πρεπει να κανω "οικονομια" την εχω στο 60-70% (και στο αυτοματο φυσικα), γιατι αυτη την οθοναρα ΘΕΛΩ να την χαιρομαι. Η μπαταρια εμενα παιρνει την κατηφορα μονο οταν παιζω παιχνιδια και ειδικα βαρια παιχνιδια, ή αν βλεπω καμια ταινια. Μουσικη απο το κινητο δεν ακουω, και στην πλοηγηση στο ΝΕΤ δεν μπορω να πω οτι την ξεσκιζει. Γενικα ναι μεν η μπαταρια μπορει να μην κραταει οσο θα "ηθελα", αλλα αν βαλω κατω την δυναμη του κινητου, την οθονη και την χρηση που του κανω ΔΕΝ μπορω να πω οτι μου δινει κατι λιγοτερο ή εστω κατι πολυ κατω απο αυτο που θα περιμενα. (Στο κινητο που η μπαταρια του με ειχε αφησει απολυτα ικανοποιημενο ηταν το Ε90, αλλα δεν μπορει να γινει συγκριση,ειπαμε...) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 εχετε να προτεινετε καποιο καλο mhl ανταπτορα σε hdmi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George4o Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 καλησπερα και απο εμενα!Αυριο λεω να το παρω και εγω απο τον Γερμανο.Ξερει κανεισ αν εκει to κινητο ειναι branded με cosmote η ειναι unbranded?Δεν θελω να εχει σαβουρεσ τησ cosmote μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν εχει κανενος δικτυου , τιποτα μεσα. Για ανταπτορα σκεφτομαι αυτον. http://viewitem.eim.ebay.gr/HDMI-To-Micro-HDMI-Adapter-MHL-Media-Converter-Smart-Phone-To-HDTV/400388701249/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspriest Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 καλησπερα παιδια καινουργιος κατοχος του εκπληκτικου lg εχω μια ερωτηση γνωριζει καποιος αν η οθονη εχει screen protector απο το εργοστασιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspriest Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ναι χθες το πηρα σαν καινουργιο ηταν αγρατζουνιστο αλλα πριν λιγο που το ειδα δυστυχως εντοπισα την πρωτη θα εγινε μεσα στην τσεπη αυριο θα παω να αγορασω γιατι θα καταστρεψω την οθοναρα του κ ειναι κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ναι χθες το πηρα σαν καινουργιο ηταν αγρατζουνιστο αλλα πριν λιγο που το ειδα δυστυχως εντοπισα την πρωτη θα εγινε μεσα στην τσεπη αυριο θα παω να αγορασω γιατι θα καταστρεψω την οθοναρα του κ ειναι κριμα Ειδες κανενα βιντεο με xperia ; Εδω και μηνες ψαχνω καποιον να δωσω προστατευτικα αλλα δεν εχω βρει… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ναι χθες το πηρα σαν καινουργιο ηταν αγρατζουνιστο αλλα πριν λιγο που το ειδα δυστυχως εντοπισα την πρωτη θα εγινε μεσα στην τσεπη αυριο θα παω να αγορασω γιατι θα καταστρεψω την οθοναρα του κ ειναι κριμα Πως τα κατάφερες........:eek: Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspriest Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 καλημερα ξερει κανεις αν το πλαισιο εχει screen protector της προκοπης η να παρω απ εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 καλημερα ξερει κανεις αν το πλαισιο εχει screen protector της προκοπης η να παρω απ εξω Κάτι sentio της πλάκας. Δεν αποφεύγεις τις φούσκαλίτσες με τίποτα. Θολούρα στην οθόνη. Χαράζονται ακόμη και με το χαρτάκι εφαρμογής που έχουν μέσα για την τοποθέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts