Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω βρει το κινητο στα 159 ευρω εδω στην θεσσαλονικη. Υπαρχει κανεις που να το βρηκε σε χαμηλοτερη τιμη στην θεσσαλονικη ή στην αθηνα σε τιμη που με τα μεταφορικα να βγαινει πραγματικα φθηνοτερο;

Επισης αν εχει προβληματα η συγκεκριμενη συσκευη ποια ειναι αυτα;

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Αγορασα τη Τριτη το τηλεφωνο απο ελληνικο e-shop.Ειχε προελευση πολωνιας(αρχικη γλωσσα ηταν αυτη) και ειχε τα εξης στοιχεια:

Model Number: GT-I8160

Baseband Version: I8160XXLL2

Kernel version: 2.6.35.7-1218501

dpi@dell205#2

SMP preempt Wed Dec 26 2012 16:08:52 p.m. KST

build number

GINGERBREAD.XXLL2

Εκανα αναβαθμιση μεσω Η/Υ (Samsung Kies) στην εκδοση :

Firmware-Version:

Android 4.1.2 (Jelly Bean)

Baseband-Version

I8160XXMG2

Kernel-Version

3.0.31-1106830

se.infra@SEP-129 #2

SMP PREEMPT Fri Jul 5 14:14:23

KST 2013

Build-Nummer

J2O54K.I8160XXG2

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το τηλεφωνο κανει απο μονο του επανεκκινηση 3-4 φορες τη μερα.Εφαρμογες δεν εχουν περαστει πολλες ωστε να "μπουκωσει" το κινητο απο μνημη κτλ.Candy Crash,Viber,Clean Master μονο.Επειδη το εκανα κατευθειαν αναβαθμιση δε μπορω να ξερω αν φταιει η εκδοση 4.1.2.Μηπως να το κανω hard-reset?Σε ξενα forum αυτη η λυση προτεινεται με αμφιβολα αποτελεσματα.Με root δε θελω να μπλεξω γιατι ειναι και το θεμα της εγγυησης και επειδη δεν εχω ασχοληθει ξανα με root.Τι προτεινετε?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

Αυτό είναι το βασικό πρόγραμμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541

Και αυτή είναι η συλλογή απο tweaks κ διάφορα άλλα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις τι κάνει το καθένα, αξίζει!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

Αυτό είναι το βασικό πρόγραμμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541

Και αυτή είναι η συλλογή απο tweaks κ διάφορα άλλα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις τι κάνει το καθένα, αξίζει!

Ok ευχαριστώ :)

Είναι της γυναίκας μου το τηλέφωνο και λέω να της το στρώσω λίγο χωρίς όμως άλλες ρομ και τέτοια

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλησπερα παιδια,ειχα να μπω καιρο μιας και ειχα βαρεθει να περιμενω ποτε θα βγει η αναβαθμιση.

εδω και ωρα διαβαζω τα πολλα ποστ για την JB.

λοιπον, εχω βαλει στο κινητο την LI2 GB γιατι το ειχα παρει απο cosmote και ειχε την δικη της εκδοση με παραπανω βλακειες.πρεπει να περασω της cosmote ή δεν παιζει ρολο?

τωρα λοιπον κατεβαζω την ΜΒ4 και με odin την περναω και στη συνεχεια κατεβαζω MF1 και με odin την περναω? και τις 2 απο εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I8160 σε περιπτωση που στην MB4 μου βγαζει κορετικο αντι για EUR το αλλαζω με ενα προγραμματακι που αναφερεται πιο πισω και προχωραω στην MF1?οδηγιες για odin που μπορω να βρω?

επισης χωρις root το greenify κανει δουλεια για να κερδισω ραμ? ή πρεπει να γινω root?πιθανοτατα και να το κανω root αλλα απο σεπτεμβρη που θα εχω χρονο περισσοτερο...

και κατι τελευταιο, wipe data + reset που θα κανω?σε ποιο μενου βρισκεται?

ευχαριστω!

Edited by johni41

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω και εγώ το titanium backup, μια από τις λειτουργίες που έχει είναι και η μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα sd. Το καλό είναι ότι μέσω αυτού μπορώ να μεταφέρω στη κάρτα και εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν την μεταφορά, το κακό τώρα είναι ότι αν κλείσω το κινητό και το ξανα ανοίξω δεν μου εμφανίζει αυτές τις εφαρμογές, και εάν έχω συντόμευση στην αρχική οθόνη μου εμφανίζει το σύμβολο του android που αν το πατήσω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο.

Προς το παρόν επειδή έχω περάσει την Rom του kyrillou αυτό το ξεπεράσω κάνω επανεκκίνηση με την επιλογή hot boot.

Πρέπει να κάνω κάποια επιλογή από το titanium backup για να το ξεπεράσω.

Ευχαριστώ

Cubot Dinosaur

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω και εγώ το titanium backup, μια από τις λειτουργίες που έχει είναι και η μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα sd. Το καλό είναι ότι μέσω αυτού μπορώ να μεταφέρω στη κάρτα και εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν την μεταφορά, το κακό τώρα είναι ότι αν κλείσω το κινητό και το ξανα ανοίξω δεν μου εμφανίζει αυτές τις εφαρμογές, και εάν έχω συντόμευση στην αρχική οθόνη μου εμφανίζει το σύμβολο του android που αν το πατήσω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο.

Προς το παρόν επειδή έχω περάσει την Rom του kyrillou αυτό το ξεπεράσω κάνω επανεκκίνηση με την επιλογή hot boot.

Πρέπει να κάνω κάποια επιλογή από το titanium backup για να το ξεπεράσω.

Ευχαριστώ

Μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd???

... το κακό τώρα είναι ότι αν κλείσω το κινητό και το ξανα ανοίξω δεν μου εμφανίζει αυτές τις εφαρμογές, και εάν έχω συντόμευση στην αρχική οθόνη μου εμφανίζει το σύμβολο του android που αν το πατήσω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο.

Μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd???

Mία από τα ίδια κι εγώ...

Εγώ δοκίμασα να τις κάνω move με το titanium.

Eνώ δείχνει ότι πάνε,... χάνονται...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4821767#post4821767

May The Force Be With You...

Εκτός από τα δεδομένα κινητού, απενεργοποιώ κάτι άλλο για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπει ίντερνετ;
Φιλικά, Κατερίνα

Mία από τα ίδια κι εγώ...

Εγώ δοκίμασα να τις κάνω move με το titanium.

Eνώ δείχνει ότι πάνε,... χάνονται...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4821767#post4821767

Δεν χάνονται φίλε μου, εγώ που η Rom μου δίνει δυνατότητα επανεκκίνησης σε hot boot όταν το κάνω μου τις ξανά εμφανίζει πάντα.

Cubot Dinosaur

Καλησπερα.Αγορασα τη Τριτη το τηλεφωνο απο ελληνικο e-shop.Ειχε προελευση πολωνιας(αρχικη γλωσσα ηταν αυτη) και ειχε τα εξης στοιχεια:

Εκανα αναβαθμιση μεσω Η/Υ (Samsung Kies) στην εκδοση :

Firmware-Version:

Android 4.1.2 (Jelly Bean)

Baseband-Version

I8160XXMG2

Kernel-Version

3.0.31-1106830

se.infra@SEP-129 #2

SMP PREEMPT Fri Jul 5 14:14:23

KST 2013

Build-Nummer

J2O54K.I8160XXG2

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το τηλεφωνο κανει απο μονο του επανεκκινηση 3-4 φορες τη μερα.Εφαρμογες δεν εχουν περαστει πολλες ωστε να "μπουκωσει" το κινητο απο μνημη κτλ.Candy Crash,Viber,Clean Master μονο.Επειδη το εκανα κατευθειαν αναβαθμιση δε μπορω να ξερω αν φταιει η εκδοση 4.1.2.Μηπως να το κανω hard-reset?Σε ξενα forum αυτη η λυση προτεινεται με αμφιβολα αποτελεσματα.Με root δε θελω να μπλεξω γιατι ειναι και το θεμα της εγγυησης και επειδη δεν εχω ασχοληθει ξανα με root.Τι προτεινετε?

Ιδιο προβλημα με επανεκκινησεις έχω και εγώ. Όσο ήμουν με 2.3.6 δε μου ειχε κανει ποτε επανεκκινηση. Επισης ειναι πιο αργό, εχει λιγότερη μνήμη και η μπαταρια κρατα λιγοτερο.

Όπως τα λες είναι, άσε το γονάτισε η jelly bean!!

Αφού ακόμα και η γυναίκα μου μου παραπονιέται άστα.

Μόλις βρω χρόνο θα της το κάνω root αν και κάπου διάβασα ότι δε δουλεύει το triangle αν θέλω να επαναφέρω το counter μετά.

Αν έχει κανείς πιο σίγουρη πληροφορία ας τη πει μιας και είναι ημερών το τηλέφωνο και αν χάνει τελείως την εγγύηση δε λέει

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μετά από μερικές μέρες χρήσης εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη JB.

- Υπάρχει κάποια διαφορά στην μπαταρία (καίει παραπάνω) αλλά νομίζω ότι είναι πολύ μικρή έως ασήμαντη.

- Υπάρχει κάποια διαφορά στην ταχύτητα (είναι ελαφρώς πιο γρήγορο).

- Υπάρχει μία επίσης ασήμαντη αύξηση της μνήμης από 555 σε 625.

Λέω ασήμαντη, γιατί αν κι έχει αυξηθεί το σύνολο, τελικά η ελεύθερη μνήμη είναι περίπου η ίδια με πριν.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να πω κάτι αρνητικό, θα έλεγα ένα μικρό λαγκάρισμα που έχω στο άνοιγμα των επαφών.

Να θυμίσω ότι τη διαδικασία την έκανα με LL2->MB4->MF1

May The Force Be With You...

Καλησπέρα παιδιά.

Μόλις παρέλαβα το καινούριο Samsung i8160 galaxy ace 2.

Πολύ ωραίο κινητό και εύχρηστο.

Ωστόσο, έχει ένα θέμα με τα μηνύματα. Δεν γράφει μηνύματα με ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες, μόνο κεφαλαία.

Το πληκτρολόγιο της συσκευής εξ ορισμού δεν γυρίζει σε μικρή γραμματοσειρά - μόνο κεφαλαία. Κάποια πληκτρολόγια που κατέβασα όπως το multiling με το πακέτο για ελληνικούς χαρακτήρες ή το GO Keyboard, είναι λίγο καλύτερα. Δηλαδή καταφέρνουν να γράψουν ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά όταν πάμε να στείλουμε το sms εμφανίζεται το μήνυμα

"ΠΡΟΣΟΧΗ: Το μήνυμα μπορεί να είναι κατεστραμμένο στη συσκευή του παραλήπτη. Αλλάξτε τη λειτουργία εισαγωγής σε αυτόματη".

Αυτόματη, είναι το πληκτρολόγιο του κινητού του ίδιου, οπότε ερχόμαστε στα ίδια.

Καμία επιτυχημένη αποστολή με ελληνικούς χαρακτήρες. Από περιέργεια, το δοκίμασα και στο κυριλλικό αλφάβητο και είναι μια από τα ίδια.

Ξέρεις κανείς γιατί? Λείπει κάτι? Κάποιο προγραμματάκι που θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε για να λυθεί?

Να προσθέσω ότι είμαι κάτοικος γαλλίας, και το κινητό το πήρα από εδώ.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μόλις παρέλαβα το καινούριο Samsung i8160 galaxy ace 2.

Πολύ ωραίο κινητό και εύχρηστο.

Ωστόσο, έχει ένα θέμα με τα μηνύματα. Δεν γράφει μηνύματα με ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες, μόνο κεφαλαία.

Το πληκτρολόγιο της συσκευής εξ ορισμού δεν γυρίζει σε μικρή γραμματοσειρά - μόνο κεφαλαία. Κάποια πληκτρολόγια που κατέβασα όπως το multiling με το πακέτο για ελληνικούς χαρακτήρες ή το GO Keyboard, είναι λίγο καλύτερα. Δηλαδή καταφέρνουν να γράψουν ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά όταν πάμε να στείλουμε το sms εμφανίζεται το μήνυμα

"ΠΡΟΣΟΧΗ: Το μήνυμα μπορεί να είναι κατεστραμμένο στη συσκευή του παραλήπτη. Αλλάξτε τη λειτουργία εισαγωγής σε αυτόματη".

Αυτόματη, είναι το πληκτρολόγιο του κινητού του ίδιου, οπότε ερχόμαστε στα ίδια.

Καμία επιτυχημένη αποστολή με ελληνικούς χαρακτήρες. Από περιέργεια, το δοκίμασα και στο κυριλλικό αλφάβητο και είναι μια από τα ίδια.

Ξέρεις κανείς γιατί? Λείπει κάτι? Κάποιο προγραμματάκι που θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε για να λυθεί?

Να προσθέσω ότι είμαι κάτοικος γαλλίας, και το κινητό το πήρα από εδώ.

Ευχαριστώ.

Πήγαινε στα μηνύματα και μετά ρυθμίσεις, μετά εκεί που λέει εισαγωγή λειτουργίας άλλαξε το από GSM αλφάβητο σε αυτόματο

Cubot Dinosaur

Αμα απο mg2 ρωσικη(η οποια εχει ηδη 624mb) θελω να παω στην ελληνικη με 624mb ποια βηματα πρεπει να κανω? Απλα mb4+mf1? Edited by SpirosRonto

Αμα απο mg2 ρωσικη(η οποια εχει ηδη 624mb) θελω να παω στην ελληνικη με 624mb ποια βηματα πρεπει να κανω? Απλα mb4+mf1?

Νομίζω πας κατευθείαν MF1, ακόμα πιο απλά δηλαδή

Cubot Dinosaur

Νομίζω πας κατευθείαν MF1, ακόμα πιο απλά δηλαδή

Α οκ τοτε θα το δοκιμασω γιατι πιστευω ειναι λιγο αργο στα games(πχ το dead trigger medium και low εχει καποια lag spikes.)

Α οκ τοτε θα το δοκιμασω γιατι πιστευω ειναι λιγο αργο στα games(πχ το dead trigger medium και low εχει καποια lag spikes.)

Παντως παραπάνω κάπου γράφτηκε ότι η MG2 είναι καλύτερη

Cubot Dinosaur

Καλησπέρα στην παρέα!!

Είχα το Ace αγανάκτησα πήγα το πούλησα και πήρα το Ace2 σαφώς από το Ace το βρίσκω καλυτερο από θέμα χώρο κλπ....

Επίσης παντού διαβάζω ότι θα αναβαθμιστεί σε 4.2 αλλά επίσημη ημερομηνία δεν βρίσκω... το έχει κανεις;; Τι λέει;;

Και προς το παρόν θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να χαμηώνει ο ήχος στην camera να μπορούμε να κάνουμε το ψώνιο μας ανενόχλητοι;; Και πριν μου πείτε είναι παράνομο κλπ στα xperia γίνεται :P

Ήθελα κι άλλα να ρωτήσω αλλά ας μη σας κουράσω από τώρα :P

Αν βάλεις στο αθόρυβο το κινητό σου, λογικά και ο ήχος της κάμερας γίνεται mute.

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

...

Και προς το παρόν θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να χαμηλωνει ο ήχος στην camera να μπορούμε να κάνουμε το ψώνιο μας ανενόχλητοι;; Και πριν μου πείτε είναι παράνομο κλπ στα xperia γίνεται :P

Ήθελα κι άλλα να ρωτήσω αλλά ας μη σας κουράσω από τώρα :P

Παρανομο; Ως προς τι; Εγω νομιζα οτι ο ηχος ηταν για τη μοστρα, οχι οτι το επιβαλλει ο νομος. Μιλας για "candids"; Αυτο ειναι το ψωνιο? Εξαρταται τι τραβας και οχι τι ακουγετα! Αν εισαι σαν τον Γερμανο που φωτογραφιζε στρατιωτικες εγκαταστασεις, ναι ειναι παρανομο! Χα!

Φυσικα και στο αθορυβο δεν ακουγεται τιποτα. Και υπαρχει και η εφαρμογη simple notepad που δεν καταλαβσινεις ουτε... εσυ οτι τραβας φωτογραφιες.

Οσο για την 4.2, δεν ξερω? θα παρουμε κσι 4.2? αν κρινω απο την 4.1 που πηραμε ...οχι αλλο καρβουνο! Να λειπει!

Παρανομο; Ως προς τι; Εγω νομιζα οτι ο ηχος ηταν για τη μοστρα, οχι οτι το επιβαλλει ο νομος. Μιλας για "candids"; Αυτο ειναι το ψωνιο? Εξαρταται τι τραβας και οχι τι ακουγετα! Αν εισαι σαν τον Γερμανο που φωτογραφιζε στρατιωτικες εγκαταστασεις, ναι ειναι παρανομο! Χα!

Φυσικα και στο αθορυβο δεν ακουγεται τιποτα. Και υπαρχει και η εφαρμογη simple notepad που δεν καταλαβσινεις ουτε... εσυ οτι τραβας φωτογραφιες.

Οσο για την 4.2, δεν ξερω? θα παρουμε κσι 4.2? αν κρινω απο την 4.1 που πηραμε ...οχι αλλο καρβουνο! Να λειπει!

χιχι...έτσι είχα διαβάσει κάπου ότι είναι παράνομο τι να σε πω??

Και στο αθόρυβο ακόμα ακούγεται!!

(το candids τι ειναι;;)

Τέσπα δεν ξέρω για σας το δικό μου ακόμα έχει 2.3.6

Anyway ας ρωτήσω τα πιο σοβαρά που θέλω :P

Στην συσκευση αποθήκευσης usb του κινητού όχι την επιπλέον που έχω βάλει εγώ μου έχουν μέινει 233ΜΒ κ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...Δεν της έχω κανένα πρόγραμμα μέσα όλα τα έχω στου κινητού και φώτος κλπ αποθηκέυω στην πρόσθετει sd που έχω βάλει... τι παίζει με αυτη την μνήμη οεο;;

Edited by debbie89

χιχι...έτσι είχα διαβάσει κάπου ότι είναι παράνομο τι να σε πω??

Και στο αθόρυβο ακόμα ακούγεται!!

(το candids τι ειναι;;)

Τέσπα δεν ξέρω για σας το δικό μου ακόμα έχει 2.3.6

Anyway ας ρωτήσω τα πιο σοβαρά που θέλω :P

Στην συσκευση αποθήκευσης usb του κινητού όχι την επιπλέον που έχω βάλει εγώ μου έχουν μέινει 233ΜΒ κ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...Δεν της έχω κανένα πρόγραμμα μέσα όλα τα έχω στου κινητού και φώτος κλπ αποθηκέυω στην πρόσθετει sd που έχω βάλει... τι παίζει με αυτη την μνήμη οεο;;

1. Γιατί έχεις ακόμα 2.3.6 αφού έχει βγει και επίσημα πλέον η 4.1.2 και για Ελλάδα, κάνε update μέσω Kies

2. Στην έκδοση 4.1.2 που έχω εγώ έχει στις ρυθμίσεις ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ύχου κλείστρου (κρατάω μια επιφύλαξη μόνο μήπως και είναι λόγω της Kirillos V8 custom rom που έχω)

3. Οσο αφορά την συσκευή αποθήκευσης δές το πάλι γιατι μάλλον κάτι δεν είδες καλά, εγώ που όλες μου τις εφαρμογές τις έχω μεταφέρει στην εσωτερική sd έχω μόλις 300ΜΒ ελεύθερα στην συσκευή και περίπου 900 ελεύθερα στην εσωτερική sd, θποθέτω ότι τα είδες ανάποδα

Cubot Dinosaur

2. Στην έκδοση 4.1.2 που έχω εγώ έχει στις ρυθμίσεις ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ύχου κλείστρου (κρατάω μια επιφύλαξη μόνο μήπως και είναι λόγω της Kirillos V8 custom rom που έχω)

2. Ναι το εχω 'μονταρει' ωστε να εμφανιζει τη ρυθμιση για on/off του shutter sound.

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)