treelooos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας. Αξίζει το κινητό; (Το έχω βρει γύρω στα 100 ευρώ). Δεν το θέλω για κάποια ιδιαίτερα απαιτητική χρήση. Μόνο για internet ουσιαστικά και να μην τρώει μεγάλα κολλήματα κάνοντας απλώς τα βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2616 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μην το ματιάσω το κινητό, αλλά μετά την xxna1 έκδοση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ μόνο το greenify και δεν διαγράφω τα cache αρχεία. Επίσης διαπίστωσα ότι το gravity box δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 καλησπέρα..... εχω το κινητό εδώ και ένα χρόνο και με την GB ομολογώ οτι το κινητό φύσαγε... θεωρούσα ότι ηταν η πιο καλή αγορά μου, μετά την αναβαθμιση σε JB εχω αγανακτήσει.... φυσικά δεν τολμώ να φυγω απο την stock ram γιατι ειμαι εντελώς σκράπας απο αυτα.... το μονο που εκανα ηταν να μεγαλώσω την ραμ με το αρχειακι που ειχε ποσταρει καποιος φιλος εδω στο forum... πάντως θεωρω οτι η samsung hellas(αν ευθυνεται για την εκδοση αναβαθμισης) εκανε πολυ ασχημα να μας κρεμασει ετσι.... ειδικα μετα απο τοση αναμονη μηνων που περιμεναμε τα καλουδια της JB. Τον τελευταιο καιρο εχω ερθει σε τετοια απογνωση που σκεφτομαι να παω στο service της samsung να μου το ξαναγυρισουν σε GB.... με το κινητο αυτο ειχα καταργησει υπολογιστη και ειχα αυτο για τα μειλ ιντερνετ κλπ..... τωρα καθε φορα που προσπαθω να δω ενα βιντεο στο youtube τρωει κολλημα ....fb κολλημα ακομα και στα μειλ πλεον.... κριμα γιατι πλεον δεν υπαρχουν χρηματα για αντικατασταση κινητου και η samsung επρεπε να το λαβει υποψιν .... δεν λεω και αυτοι πρεπει να πουλήσουν αλλα μην καις τους αγοραστες σου με αναβαθμισεις που δεν σηκωνουν οι συσκευες.... σορρυ που κουρασα... αλλα αγανακτησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 καλησπέρα..... εχω το κινητό εδώ και ένα χρόνο και με την GB ομολογώ οτι το κινητό φύσαγε... θεωρούσα ότι ηταν η πιο καλή αγορά μου, μετά την αναβαθμιση σε JB εχω αγανακτήσει.... φυσικά δεν τολμώ να φυγω απο την stock ram γιατι ειμαι εντελώς σκράπας απο αυτα.... το μονο που εκανα ηταν να μεγαλώσω την ραμ με το αρχειακι που ειχε ποσταρει καποιος φιλος εδω στο forum... πάντως θεωρω οτι η samsung hellas(αν ευθυνεται για την εκδοση αναβαθμισης) εκανε πολυ ασχημα να μας κρεμασει ετσι.... ειδικα μετα απο τοση αναμονη μηνων που περιμεναμε τα καλουδια της JB. Τον τελευταιο καιρο εχω ερθει σε τετοια απογνωση που σκεφτομαι να παω στο service της samsung να μου το ξαναγυρισουν σε GB.... με το κινητο αυτο ειχα καταργησει υπολογιστη και ειχα αυτο για τα μειλ ιντερνετ κλπ..... τωρα καθε φορα που προσπαθω να δω ενα βιντεο στο youtube τρωει κολλημα ....fb κολλημα ακομα και στα μειλ πλεον.... κριμα γιατι πλεον δεν υπαρχουν χρηματα για αντικατασταση κινητου και η samsung επρεπε να το λαβει υποψιν .... δεν λεω και αυτοι πρεπει να πουλήσουν αλλα μην καις τους αγοραστες σου με αναβαθμισεις που δεν σηκωνουν οι συσκευες.... σορρυ που κουρασα... αλλα αγανακτησα... κατεβασε την CM 10.2 (JB 4.3.1) που ειναι πιο σταθερη. αφου εβαλες την jb αυτο δεν το χρειαζεσαι για stock (εργοστασιακη) βαλε την MG2 (JB 4.1.2) που ειναι επισης πιο σταθερη απο την MF1 (ελληνικη) I8160XXMG http://d-h.st/rGZ Size: 473.94 MB Uploaded By: kyrillos13 (xda dev) CM 10.2 (120131208) http://d-h.st/dTS Gapps for 4.3.x (package 2013.08.13) http://goo.im/gapps/gapps-...813-signed.zip Video κοιτα το βιντεακι να δεις πως γινεται για να περασεις αυτα τα gapps και την cm κανεις αυτα Put the zip files on your SDCard (cm/gapps) Reboot on Recovery Wipe Data / Factory Reset Select "Install the Zip from External Storage" Choose CM zip file Choose GApps zip file Reboot to system Enjoy! ;) πληροφοριακα οσο σκραπας να σαι αν δεις το βιντεο θα τα καταλαβεις,και εγω ημουν αλλα βημα βημα και ειναι πολυ ευκολο το κινητο ροοτ και με custom rom την συγκεκριμενη που σ εδωσα απλα πεταει χωρις κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 φιλε Neokosmitis σε ευχαριστω πολυ.... μια ερωτηση μονο... αν κανω αυτο που λες φυσιολογικα χανονται ολα τα δεδομενα της συσκευης... μετα ανακτονται απο τον λογαριασμο google ο τηλεφωνικος καταλογος κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Οσοι θελετε επισημη ρομ βαλτε την ΝΒ1 του απριλιου της Σλοβακιας (αυτην δοκιμασα και δεν εχω αποψη για την ΝΒ1 Μαρτιου). Θεωρω πως πετώντας ολες τις αχρηστες εφαρμογες ειναι το ιδιο γρηγορη με την ginger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 κατεβασε την CM 10.2 (JB 4.3.1) που ειναι πιο σταθερη. αφου εβαλες την jb αυτο δεν το χρειαζεσαι για stock (εργοστασιακη) βαλε την MG2 (JB 4.1.2) που ειναι επισης πιο σταθερη απο την MF1 (ελληνικη) I8160XXMG http://d-h.st/rGZ Size: 473.94 MB Uploaded By: kyrillos13 (xda dev) CM 10.2 (120131208) http://d-h.st/dTS Gapps for 4.3.x (package 2013.08.13) http://goo.im/gapps/gapps-...813-signed.zip Video κοιτα το βιντεακι να δεις πως γινεται για να περασεις αυτα τα gapps και την cm κανεις αυτα Put the zip files on your SDCard (cm/gapps) Reboot on Recovery Wipe Data / Factory Reset Select "Install the Zip from External Storage" Choose CM zip file Choose GApps zip file Reboot to system Enjoy! ;) πληροφοριακα οσο σκραπας να σαι αν δεις το βιντεο θα τα καταλαβεις,και εγω ημουν αλλα βημα βημα και ειναι πολυ ευκολο το κινητο ροοτ και με custom rom την συγκεκριμενη που σ εδωσα απλα πεταει χωρις κανενα προβλημα! Neokosmitis πες μου αν ειμαι σωστός το πρωτο λινκ αφορά stock rom την MG2? τα υπόλοιπα λινκ αφορούν custom rom μαζί με google apps? το λινκ με τα google apps γραφει ότι δεν λειτουργεί... :-( επίσης την stock rom (MG2) πως την περνάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 παιδιά κάποιος να βοηθήσει?????? προσπαθώ να περάσω με Odin την I8160XXMG απο το λινκ που εβαλε πιο πανω ο φιλος Neokosmitis αλλα εμφανίζει μονο ένα αρχείο με την κατάληξη tar .... περνάω μονο αυτό ? και το βαζω στο ODIN στο PDA ή στο CSC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Στο PDA, δες αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139448 Αν δεν έχεις CSC αρχείο δεν βάζεις τίποτα εκεί, απλά φλασάρεις το PDA. το *.tar είναι κάτι σαν το zip, θέλει αποσυμπίεση να πάρεις το περιεχόμενο αρχείο. Edited April 28, 2014 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 ok παιδιά το εφτιαξα.... thanks..... τώρα που είδα την σχετική ευκολία να αλλάξεις rom λέω να πειραματιστώ λίγο... μια ερώτηση μόνο ... σε περίπτωση που φορτώσεις μια custom rom αν δεν σου κάνει πως ξαναγυρίζεις σε stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 ξανακάνεις ότι έκανες πριν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εχε το νου σου πως αν οι drivers της οθονης σου ειναι οι s6d το 99% των ρομ δεν θα σε αφηνουν να μπαινεις σε recovery αλλα θα εχεις μαυρη οθονη. Αν θυμαμαι καλα η εκδοση του kyrillou δεν εχει θεμα που βασιζεται και στην στοκ ρομ και η 10.1 εχει καλυτερα ποσοστα επιτυχιας. Δηλαδη αν θα θες να πηγαινεις απο την μια custom rom στην αλλη το πιο πιθανο σεναριο θα ειναι να πρεπει πρωτα να ξαναπερνας την επισημη ρομ και μετα την custom που θες και ξανα τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 ok το καταλαβα.... εκανα ομως το εξης... περασα τωρα να δω αυτη του kyrillou πανω στην MG2 οπως εδειχνε στο βιντεακι... περασα τα gapps αλλα δεν εμφανιζει καμια εφαρμογη της google... gmail , play store και τετοια ... εκανα κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 ok το καταλαβα.... εκανα ομως το εξης... περασα τωρα να δω αυτη του kyrillou πανω στην MG2 οπως εδειχνε στο βιντεακι... περασα τα gapps αλλα δεν εμφανιζει καμια εφαρμογη της google... gmail , play store και τετοια ... εκανα κατι λαθος? ελα φιλος συγνωμη τωρα ειδα τα μυνηματα.. για τα gapps αν δν στα δειχνει μεσω απο recovery κανε ενα wipe data και δες να στα εμφανισε αλλιως ξαναπερνα τα gapps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 οκ το βρήκα... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Παντως αν δεν μου ελειπαν το quick panel και καποια αλλα πραγματακια απο τις νεες ρομ τοτε θα εβαζα σιγουρα την επισημη ΝΒ1 που ειναι εξαιρετικη Έχεις το λινκ? Ποιας χώρας είναι? Της Σλοβακίας; Edited April 29, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=27460 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=27460 Σε ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 παιδες sos!ειχα την 2.3.6 ελληνικη στο ace 2 της γυναικας μου δεν ανοιγε πηγα να ξαναπερασω μεσω odin την ρομ και σταματησε στην μεση δεν ανοιγει!ειναι εκει στην οθονη με το κινητο ερωτηματικο και οθονη που λεει wirmware upgrade encountered an isue.please select recovery mode in kies and try again!θυμαμαι παλια που το ειχα εγω μου το χε ξανακανει αλλα το επανεφερα αλλα δεν θυμαμαι πως!αν μποορει καποιος να μου πει!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 καλησπερα.... ειμαι απο χθες με την 10.2 .... πεταει το κινητο, η μονη μου ενσταση ειναι στο πιξελιαρισμα που κανει στα βιντεακια του youtube... υπαρχει γιατρειά ή ζουμε με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 παιδες sos!ειχα την 2.3.6 ελληνικη στο ace 2 της γυναικας μου δεν ανοιγε πηγα να ξαναπερασω μεσω odin την ρομ και σταματησε στην μεση δεν ανοιγει!ειναι εκει στην οθονη με το κινητο ερωτηματικο και οθονη που λεει wirmware upgrade encountered an isue.please select recovery mode in kies and try again!θυμαμαι παλια που το ειχα εγω μου το χε ξανακανει αλλα το επανεφερα αλλα δεν θυμαμαι πως!αν μποορει καποιος να μου πει!ευχαριστω βγαλε μπαταρια ξαναβαλε,μπες download mode και περνα την στοκ ρομ ..αν δεν κανε οτι σου λεει.. @dreamlord1970 το εχουν πολλα αυτομο αυτο,αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχει καποιο fix για το πιξελιαρισμα στο ytube.. εγω προσωπικα που το ειχα το κινητο μεχρι και πριν κατι μερες δεν ειχα καταλαβει κανενα πιξελιαρισμα :P btw το κινητο με την συγκεκριμενη ρομ ειναι πολυ καλο και γρηγορο στις ανταποκρισεις του στα βασικα (τηλεφωνα-μυνηματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 @neokosmitis..... ok καλυφθηκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δεν συνηθιζω να βλεπω στο youtube αλλα ειδα τωρα ενα τρειλερ καπου στα 3 λεπτα χωρις πιξελιασμα στην 10.1 η οποια σημερα βγηκε με δυνατοτητα overclock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 βγαλε μπαταρια ξαναβαλε,μπες download mode και περνα την στοκ ρομ ..αν δεν κανε οτι σου λεει.. @dreamlord1970 το εχουν πολλα αυτομο αυτο,αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχει καποιο fix για το πιξελιαρισμα στο ytube.. εγω προσωπικα που το ειχα το κινητο μεχρι και πριν κατι μερες δεν ειχα καταλαβει κανενα πιξελιαρισμα :P btw το κινητο με την συγκεκριμενη ρομ ειναι πολυ καλο και γρηγορο στις ανταποκρισεις του στα βασικα (τηλεφωνα-μυνηματα) πως?με kies?με τι τροπο?με odin μου βγαζει fail.αν εχεις κανενα μικρο οδηγο γιατι το χρειαζεται η γυναικα!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 καλησπερα.... ειμαι απο χθες με την 10.2 .... πεταει το κινητο, η μονη μου ενσταση ειναι στο πιξελιαρισμα που κανει στα βιντεακια του youtube... υπαρχει γιατρειά ή ζουμε με αυτο? Κατεβασε κ περνα το supertube απο το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts