Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πολύ χρειάζεται όμως να είμαι root?

όχι, ούτε root ούτε τίποτα..απλά ακολουθείς τις οδηγίες..είναι 1 λεπτό υπόθεση.

Μια ερώτηση ακόμα το αρχείο που βάζω στο PDA που μπορώ να το βρω ? γιατί έχω την εκδοσή I8160PXXMF1 γαλλικό

Είναι η μαμά εκδοσή του λογισμικού JB?

Edited by akis_89

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535553

Την εχω βαλει απο το πρωι. Εχει λιγα θεματακια αλλα θα δωσει αυριο update.

Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι ποσο ευκολο ηταν το swap στις μνημες με το αρχειο που εχει.

Φιλικά, Κατερίνα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535553

Την εχω βαλει απο το πρωι. Εχει λιγα θεματακια αλλα θα δωσει αυριο update.

Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι ποσο ευκολο ηταν το swap στις μνημες με το αρχειο που εχει.

Δεν την εχω δοκιμάσει αλλα όντως φαινεται καλή, απλά εγώ έχω κολλησει με την καθαρη CM, μπορεί όμως να την δοικάσω καποια στιγμή όταν διορθωθουν τα όποια θεματάκια έχει

Cubot Dinosaur

Μια ερώτηση ακόμα το αρχείο που βάζω στο PDA που μπορώ να το βρω ? γιατί έχω την εκδοσή I8160PXXMF1 γαλλικό

Είναι η μαμά εκδοσή του λογισμικού JB?

κάτω απο την περιγραφή έχει τα αρχειάκια σε attachment.. κατεβάζεις το P_V1

ναι αυτό το έκανα άλλα λέει Select the stock ROM as PDA and 624MEM_VX.tar.md5 as CSC. που θα βρω την stock rom μου για να την βάλω στο PDA... αυτό δεν βρίσκω! ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!

ναι αυτό το έκανα άλλα λέει Select the stock ROM as PDA and 624MEM_VX.tar.md5 as CSC. που θα βρω την stock rom μου για να την βάλω στο PDA... αυτό δεν βρίσκω! ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!

sammobile ίσως;

Εγώ δεν πολύ χρησιμοποιώ GPS αλλα κάποιοι άλλοι που χρησιμοποιούν λένε ότι με την τελευταία έκδοση (18/11) εστρωσε αρκετά και αυτό το θέμα, για δοκήμασε το να το δεις και μόνος σου, κράτα το CM10.1 με CWM και απλά βάλε την CM10.2 από πάνω κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik, αν δεν ικανοποιηθείς επιτρέφεις στην προηγούμενη. Ειναι πάνως αρκετά καλή και με την τελευταία έκδοση εξαφανηστίκανε και τα random reboot όπως φαίνεται.

Ειναι σιγουρο αυτο που λες να την περαση απο πάνω γιατι εχει τα gaps τις 10.1 δηλ. 4.2

Κατι αλλο εχω την 10.2 [teamconjica] και δεν μου δουλευει το ραδιο το spirit fm ενω δειχνει οτι δουλεύει το rts δεν εχω ηχο στο ακουστικο και στο μεγαφωνο υπαρχη κατι αλλο σε ραδιο δοκιμασμενο

Βγηκε και το τελευταιο release για την CM 10.1 (22/11/2013) απο τη TeamCanjica. Ένα βήμα πιο κόντα στο να πάμε για CM 11!!

EDIT: Προς το παρον δεν ειναι διαθεσιμη για download γιατι κατι δεν πηγε καλα

Edited by doumatso

Ειναι σιγουρο αυτο που λες να την περαση απο πάνω γιατι εχει τα gaps τις 10.1 δηλ. 4.2

Κατι αλλο εχω την 10.2 [teamconjica] και δεν μου δουλευει το ραδιο το spirit fm ενω δειχνει οτι δουλεύει το rts δεν εχω ηχο στο ακουστικο και στο μεγαφωνο υπαρχη κατι αλλο σε ραδιο δοκιμασμενο

Ναι ρε απλά περνάει και τα gapps για 4.3.1.

Το ραδιο δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου στην 10.2

Cubot Dinosaur

ωραία το βρήκα :) σε περίπτωση που το πάω για service που έχω ακόμα εγγύηση την χάνω με αυτό το patch?

σε περίπτωση που πας για service δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το patch. Πάντως έχεις ήδη stock rom. Δεν υπάρχει λόγος να περάσεις άλλη. με το Odin περνάς μόνο το Patch

λεπτομερείς οδηγίες στα ελληνικά απο τον φίλο στο post 1799 εδω..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4851043#post4851043

Edited by ulalume

καλησπέρα παιδιά . είμαι σε στοκ rom root MG2 cosmote . προσπάθησα να βάλω την cm 10.1 . πέρασα του κυρίλου το cwm την έβαλα και με wipe κανονικό και με full wipe/cache-data και τα σχετικά . και της 2 φορές ενώ μπένω στη ρομ με πιξελιαζή και αναβοσβίνει η οθόνη . και πιξελιαζει και cwm στρώνει για 3 δευτερόλεπτα και αρχίσει και εκεί τα ίδια δεν μπορώ να κάνω τίποτα. στρωνει μονο οταν ξαναπερασω με odin την MG2 . μπορεί κάποιος να γράψει τα βήματα αναλυτικά σας παρακαλω ?

ευχαριστω

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά . είμαι σε στοκ rom root MG2 cosmote . προσπάθησα να βάλω την cm 10.1 . πέρασα του κυρίλου το cwm την έβαλα και με wipe κανονικό και με full wipe/cache-data και τα σχετικά . και της 2 φορές ενώ μπένω στη ρομ με πιξελιαζή και αναβοσβίνει η οθόνη . και πιξελιαζει και cwm στρώνει για 3 δευτερόλεπτα και αρχίσει και εκεί τα ίδια δεν μπορώ να κάνω τίποτα. στρωνει μονο οταν ξαναπερασω με odin την MG2 . μπορεί κάποιος να γράψει τα βήματα αναλυτικά σας παρακαλω ?

ευχαριστω

Χωρίς να είμαι σίγουρος, εχω διαβάσει στα νήματα των Cm ότι το τηλέφωνό μα βγαίνει με δυο διαφορετικούς οδηγους για την οθόνη και στα τηλέφωνα με την μια έκδοση παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφέρεις, κάπως λύνεται αυτό αλλά δες πρώτα στα νήμαta που σου λέω πως θα βρεις τι οδηγό έχεις και θα βρεις και την λύση του προβλήματος σου εκεί

Cubot Dinosaur

Sniaf αυτό που ζητάς έχει γίνει μερικές σελίδες πίσω...

ο ROX γράφει ότι ο η CM10.2 έκδοση 23/11 είναι bug free πλέον! Νομίζω ήρθε η ώρα της δοκιμής...:)

Καλησπέρα!! Έχω υποψιες οτι καποιος παρακολουθει το κινητο μου (samsung ace 2).. πως μπορω να το διαπιστωσω και αν υπάρχει κάποιο προγραμμα να το αφαιρέσω (εκτος απο επαναφορα) ευχαριστω!

ο ROX γράφει ότι ο η CM10.2 έκδοση 23/11 είναι bug free πλέον! Νομίζω ήρθε η ώρα της δοκιμής...:)

Ναι ειναι πλέον σταθερή, εξαφανίστηκαν τα random reboot που είχε

Cubot Dinosaur

ευχαριστω

Χωρίς να είμαι σίγουρος, εχω διαβάσει στα νήματα των Cm ότι το τηλέφωνό μα βγαίνει με δυο διαφορετικούς οδηγους για την οθόνη και στα τηλέφωνα με την μια έκδοση παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφέρεις, κάπως λύνεται αυτό αλλά δες πρώτα στα νήμαta που σου λέω πως θα βρεις τι οδηγό έχεις και θα βρεις και την λύση του προβλήματος σου εκεί

Αυτο το προβλημα με την οθόνη(αν ειναι οντως εκει το θεμα σου) παρουσιαστηκε στην τελευταια εκδοση της CM 10.1 αρα αν θες δοκιμασε τν 17/11 οπου δεν εχει καποιο προβλημα συμβατότητας . Για να δεις τους drivers της οθόνης σου θα χρειστεις ενα root browser και να πας στην τοποθεσια /sys/devices. Αν εκει λεει pri_lcd_ws2401.0 εισαι οκ διαφορετικα αν λεει s6d27a1 μαλλον εκει οφειλεται το προβλημα οποτε και καλη τύχη :P

Αυτο το προβλημα με την οθόνη(αν ειναι οντως εκει το θεμα σου) παρουσιαστηκε στην τελευταια εκδοση της CM 10.1 αρα αν θες δοκιμασε τν 17/11 οπου δεν εχει καποιο προβλημα συμβατότητας . Για να δεις τους drivers της οθόνης σου θα χρειστεις ενα root browser και να πας στην τοποθεσια /sys/devices. Αν εκει λεει pri_lcd_ws2401.0 εισαι οκ διαφορετικα αν λεει s6d27a1 μαλλον εκει οφειλεται το προβλημα οποτε και καλη τύχη :P

Ωραίος εγώ δεν τα θοιμόμουνα όλα αυτα, μπραβο

Cubot Dinosaur

Καλησπέρα!! Έχω υποψιες οτι καποιος παρακολουθει το κινητο μου (samsung ace 2).. πως μπορω να το διαπιστωσω και αν υπάρχει κάποιο προγραμμα να το αφαιρέσω (εκτος απο επαναφορα) ευχαριστω!

όταν λες υποψίες;

Ευχαριστώ πολύ τον Κύριλλο για την πολύτιμη συνδρομή του... Είναι πραγματικά απίστευτος επιφυλλασομαι να ανταποδώσω... Μακάρι στην Ελλάδα να υπάρχουν τέτοιοι developers... Σου εύχομαι να δημιουργήσεις Κυριλλε

καλά πραγματικά τη να πω . τουλάχιστον ούτε στο xda δεν έλεγε καν για αυτό το πρόβλημα και αν λύνετε . έχασα 2 ώρες από το να flasharo και να περνάω με odin της rom για να στρωσει το κιν . τεσπα δεν θα μπω καν στο κόπο για 10.2 για να μην με τύχει κανένα παρόμοιο και δεν έχω να χάσω τόσο χρόνο πάλι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα θα ηταν οπως ειπε και ο παραπανω φιλος,να μας πεις λιγα πραγματα παραπανω για τις υποψιες που εχεις,καθως και λιγα πραγματα για την συμπεριφορα της συσκευης σου που σου γεννουν αυτες τις υποψιες (οπως π.χ αν σου εμφανιζει διαφορα μηνυματα στην οθονη και αν σε προτρεπει να κανεις διαφορα πραγματα με αυτα κλπ,η αν αναβει το φλας της χωρις εσυ να κανεις κατι,η αν αισθανεσαι οτι τραβα φωτογραφιες απο μονη της και αλλα τετοια περιεργα πραγματα..).

Θα μπορουσε καποιος με τον ευκολο τροπο,να εγκαταστησει διαφορες εφαρμογες στην συσκευη σου,οπως π.χ σαν και αυτην ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el υπαρχουν και αλλες..) και κατα καποιον τροπο να μπορει μεσω απομακρυσμενου ελεγχου αυτης,να ελεγχει την συσκευη σου και οχι μονο. Ειναι ενας συνηθισμενος τροπος,που καποιοι midrange users θα μπορουσαν να το κανουν εφοσον και εαν ειχαν τους λογους τους.

Φυσικα αυτο προυποθετει να κανεις εγκατασταση αυτου του τυπου εφαρμογων (και οχι μονο),η να πεσει η συκευη σου στα χερια τους ! Σε αυτην την περιπτωση,αλλες φορες μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,αλλα για 100% ακομα καλυτερα αποτελεσματα η εγκατασταση εκ νεου του λογισμικου της συκευης σου,διωχνει εντελως το προβλημα και πλεον εισαι απαλαγμενη απο τις υποψιες σου!

Αν η συσκευη σου εχει μπει στην διαδικασια παρακολουθησης οχι απο midrange users,αλλα απο αλλου ειδους users και υπηρεσιες ;),τοτε δεν υπαρχει κανενας τροπος προστασιας σου,εκτος απο το να παψεις να χρησιμοποιεις τετοιου ειδους συσκευες. Σε αυτην την περιπτωση οπως καταλαβαινεις,δεν θα ειχες και καμια απολυτως υποψια!

Αρα τελικο συμπερασμα,απο τις υποψιες σου ισως καταφερεις να το διαπιστωσεις και εσυ και εμεις εφοσον τις γνωριζουμε και οχι απλα με επαναφορα,αλλα με εξ ολοκληρου και εκ νεου εγκατασταση του λειτουργικου της συσκευης σου,θα καταφερεις να απαλαγεις απο τις υποψιες σου 100%. Στην ευκολη περιπτωση. Στην ειδικη και των ειδικων περιπτωση,η απολαυσε το η πετα την συσκευη σου !

Αν η συκευη σου ειναι root και μας δωσεις λιγες πληροφοριες παραπανω για το system app/ data app / συμπεριφορα της και καποια αλλα που ισως σου ζητησουμε μετα,μπορει να σε βοηθησουμε να αποφυγεις την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η και λειτουργικου αυτης. Μιας και στην περιπτωση του τυπου των εφαρμογων που σου εστειλα παραπανω,μπορει να γινει αυτο.

Χωρις καποιο ειδικο προγραμμα,μπορεις εσυ απο μονη σου να σταματησεις τον απομακρυσμενο ελεγχο της συσκευης,απο οποια εφαρμογη και αν το κανει αυτο,αλλα θα πρεπει να μας πεις περισσοτερα πραγματα για την συσκευη σου και για αυτα που σου εγραψα παραπανω!

edit

Με τον ορο "καποιος" εννοεις φιλος,φιλη,κοπελα σου,αγορι σου ? Αν αυτη η υποψια σου εμπεριεχει την ενοια ενος τετοιου ατομου και αν αυτος ο "καποιος",σου κινησε την υποψια οτι γνωριζει καποια πραγματα που αφορουν την γεωγραφικη σου θεση σε τακτα χρονικα διαστηματα,τα μηνυματα καθημερινης αποστολης σου,τις κλησεις που καθημερινα κανεις και λαμβανεις,αλλα και καποια στοιχεια του διαλογου που κανεις με τριτα προσωπα,ακομα και οταν οι διαλογοι σου αυτοι,δεν αποτελουν μερος των συνομιλιων σου με την συσκευη σου,αλλα γινονται κοντα σε αυτην ? Τοτε οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να ευθυνονται για τους λογους αυτους,οι εφαρμογες του τυπου που σου προανεφερα. Φυσικα για να το κανει αυτος ο "καποιος" ολο αυτο,θελει να διαθετει και αρκετο χρονο,καθως και η συκευη σου να παρουσιαζει πολλα περιεργα συμπτωματα με αυτα που σου προανεφερα,καθως και αλλα που δεν ειχα τον χρονο να σου γραψω. (οπως π.χ συχνα πυκνα και χωρις να τα θετεις εσυ σε λειτουργια,να ενεργοποιουντε απο μονα τους wifi / 3g / gps και αλλα τετοια περιεργα και διαφορα..).

Με λιγες παραπανω απαντησεις σου σε ολα τα παραπανω,θα μας βοηθουσες πολυ περισσοτερο (οταν εχεις τον χρονο φυσικα για αυτο..).

Υ.Γ

Ρίξε και εδώ μια ματιά.

http://www.thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11517:kinito-korios&catid=38:technology&Itemid=58

Απλα αυτό που λέει στο τελος του άρθρου (Link),οτι με το να βγάλεις την SIM card και να την τοποθετήσεις σε αλλη συσκευή,μιας και το αναφερόμενο λογισμικό υποκλοπής,αφορούσε τις καθε αυτού συσκευές παρακολουθησης μετα την εγκατασταση του. Ακόμα και σε αυτην την περίπτωση, δεν εισαι 100% απαπαλλαγμένος,αφου μπορώ να σου στείλω και αλλο αρθρο (Link), που αναφέρεται σε λογισμικό που υποκλεπτει / παρακολουθεί την συγκεκριμένη/ στοχοποιημενη SIM card,καθως και άλλα πολλα.

Επίσης αυτό που αναφέρει στο άρθρο οτι απο τους αναλυτικους λογαριασμούς χρέωσης των sms σου,αλλα ακόμα και τους αριθμούς κλήσης που έχεις κάνει,μπορείς να καταλάβεις αν η συσκευή σου παρακολουθείται.Πρέπει όμως να δείξεις σε αυτούς την δέουσα προσοχή.Ολα οσα αναφέρει στο άρθρο είναι αληθή και ακριβές,αλλά δεν εχω χρόνο να σου γραψω και άλλα τόσα.

Edited by fma

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)