simon74 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Το rootara με jb ...μπορει καποιος να βαλει μια λιστα με τις εφαρμογες που σβήνουμε άφοβα? ?? Παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Βγήκε και για την Κίνα η 4.1.2(κοιτάζω να αναβαθμίσω το κινητο του αδερφου μου γιατι η 2.3.6 είναι χάλια μπροστά στο jelly bean) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παιδιά εσείς με τη Jellybean τι λέτε για την κατανάλωση της μπαταρίας? Εχω ακούσει διάφορα. Αυξήθηκε η κατανάλωση ή δεν επηρεάστηκε? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Παιδιά εσείς με τη Jellybean τι λέτε για την κατανάλωση της μπαταρίας? Εχω ακούσει διάφορα. Αυξήθηκε η κατανάλωση ή δεν επηρεάστηκε? Εγω είμαι με mb4 jellybean..η μπαταρία είναι ασταθής με χρήση WiFi. . Ομως... Edited April 5, 2013 by simon74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 έβαλε κανείς jellybean; υποστηρίζει popup play όπως το s3 mini; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RFPOWER Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 έβαλε κανείς jellybean; υποστηρίζει popup play όπως το s3 mini; Ναι!! πολύ καλά:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Τελικα ξερουμε ημερομηνια αναβαθμισης σε jb ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Για οποιον ενδιαφερεται βγηκε 4.1.2 στο sammobile η οποία δεν ειναι branded.. Ειναι το κινεζικο firmware βεβαια αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Κατεβαζω ηδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Για οποιον ενδιαφερεται βγηκε 4.1.2 στο sammobile η οποία δεν ειναι branded.. Ειναι το κινεζικο firmware βεβαια αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Κατεβαζω ηδη! Θα εχει κανονικα ελληνικα μεσα? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Θα εχει κανονικα ελληνικα μεσα? Θα πρεπει να ξερεις κινεζικα.. :p Ολα τα firmware περιεχουν ολες τις γλωσσες μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Θα πρεπει να ξερεις κινεζικα.. :p Ολα τα firmware περιεχουν ολες τις γλωσσες μεσα.. Να τα ξεσκονισω λιγο τοτε:p Εχεις την καλοσυνη να μου πεις πως θα το κανω? Edited April 6, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Να τα ξεσκονισω λιγο τοτε:p Εχεις την καλοσυνη να μου πεις πως θα το κανω? Θα προτεινα να περιμενετε την ευρωπαικη firmware. ..διαβάζω προβληματα στην κινεζική. .συμβατοτητας δικτυου στην Ευρώπη. .απο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Μόλις βγει κάποια Ευρωπαϊκή θα σου πω, , γιατί διαβάζω για ψιλό ασυμβατότητα στα δίκτυα της Ευρώπης οπως είπε και ο φίλος simon ;) Φαντάζομαι θα βγουν άμεσα και ωια Ευρώπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παιδιά καλησπέρα... τελικα η αναβαθμιση σε JB παει για Μαϊο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παιδιά καλησπέρα... τελικα η αναβαθμιση σε JB παει για Μαϊο? Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι για μέσα-τέλη Απριλίου... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Νομίζω περίπου 24-26 Απριλίου. Κοιτάξτε μήπως βγαίνουν τα updates κάθε 2,3 μέρες γιατί αυτήν την εντύπωση έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 ευχαριστω πολυ παιδια.... :-) επισης θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο, αλλα δεν ξερω αν μπορω σε αυτο το thread, εχει να κανει με ακουστικα in-ear για το Ace 2... τι προτεινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 παιδια ξερει κανεις πως φτιαχνετε το προβλημα οταν ανοιγεις τις επαφες που βγαζει android process acore has stopped working? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδιά εδώ και καιρό κάθε φορά που θα βρει ασύρματο δίκτυο μου πετάει στην οθόνη μήνυμα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και αν έχω απενεργοποιήσει τη σχετική ρύθμιση. Μήπως φταίει κάποιο άλλο πρόγραμμα;;; Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εϊναι απίστευτο αλλά κάθε μέρα όλο και πέφτει η τιμή του, 163 σήμερα! Σε σχέση με κάτι πολύ ακριβότερες μονοπύρηνες μπαχαντέλες είναι μεγάλη ευκαιρία, πάρτε το τώρα! Εμένα συμπληρώνει δύο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 http://www.mydroid.gr/2013/04/xaraktiristika-galaxy-ace-3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εϊναι απίστευτο αλλά κάθε μέρα όλο και πέφτει η τιμή του, 163 σήμερα! Σε σχέση με κάτι πολύ ακριβότερες μονοπύρηνες μπαχαντέλες είναι μεγάλη ευκαιρία, πάρτε το τώρα! Εμένα συμπληρώνει δύο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Και όταν θα πάρει την αναβάθμιση, θα πάρει τα πάνω η αξία του (η αξία, όχι η τιμή). Θα εχουμε καινουργιο κινητο πρακτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 http://www.mydroid.gr/2013/04/xaraktiristika-galaxy-ace-3/ Για το Ace 3 ισως είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο τα specs δεν είναι εντυπωσιακά καλύτερα σε σχέση με το Ace 2 που ηδη έχουμε. Δεν θα έπαιρνα το Ace 3 για να αφησω το Ace 2 με βάση αυτά τα specs που βγήκαν στη δημοσιοτητα. Από την άλλη, ένα midrange κινητό που μου κάνει "κλικ" εμενα είναι το Optimus L7 II της LG με όλο το σεβασμό. Και μεγαλύτερη οθόνη και 8ΜΡ φωτογραφική και ψυλλιάζομαι ότι θα έχει και καλή τιμή. Προς το παρόν και με το Jelly Bean να έρχεται, το Ace 2 δεν το αλλάζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 ένας σημαντικός λόγος που εδώ και χρόνια προτιμώ samsung και δεν έχω πάρει ποτέ μου Nokia είναι και η ακτινοβολία. Μην το ξεχνάμε. Η LG έχει σχετικά χαμηλό SAR αλλά όχι σε όλα της τα μοντέλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aterzimpasis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 παιδιά καλησπέρα! ! ! έχω και εγώ την 2.3.6 στο κινητό ! το θέμα μου ότι όταν το συνδέω με το kies μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση μεσώ kies όταν έρθει η 4.1 πως θα την κατεβάσω ; έχει κάποιος αντιστοιχούν πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts