simon74 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Σύμφωνα με το sammobile θα υπάρξει αναβάθμιση και σε 4.2.2 και κάπου εδώ θα τελειώσει με τις αναβαθμίσεις του Android το ace 2. H εξέλιξη αυτή πάντως είναι πολύ θετική για ένα mid range μοντέλο. Ασ έρθει η επίσημη 4 1 2 πρώτα. ..και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Σύμφωνα με το sammobile θα υπάρξει αναβάθμιση και σε 4.2.2 και κάπου εδώ θα τελειώσει με τις αναβαθμίσεις του Android το ace 2. H εξέλιξη αυτή πάντως είναι πολύ θετική για ένα mid range μοντέλο. Ναι, απότι φάινεται η Samsung έχει βελτιωθεί πολύ στο θέμα με τις αναβαθμίσεις! Κυριλλε η κάποιος αλλος θα μας γραψεις αναλυτικα πως θα χρησινοποιησω mb4 με mb2 χρησιμοποιω πολύ wifi και μπαταρία τέλος. ..θα ηθελα να μάθω τι βαζω σε pit pda κλπ... Η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με την MB2, όπως περιγράφεται αναλυτικά εδώ. Το κινητό για κάποιο λόγο έχει γίνει αφόρητα unstable... Ώρα για την kyrillosrom7...άντε να δούμε :D *edit* κύριλλε ενώ ακολουθώ γράμμα γράμμα τα βήματα που δίνεις, για κάποιο λόγο πάνω που πάω να περάσω την rom από το cwm6, μου βγάζει error και abort :/ Ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό σχετικά με το error που σου βγάζει, είναι το ότι δεν έχεις εγκατεστημένη την MB4. Βάλε πρώτα την stock MB4 στο κινητό και έπειτα ξαναδοκίμασε. το κινητο εχει διάχυση φωτος σε μαυρο φωντο και στα σκοτεινα ειναι πολυ ενοχληιτικο προλαβα το doa καθως το παιδι που το ειχα παρει το ειχε παρει πριν 6 μερες απο πλαισιο ο υπαληλος στο servise εφερε και το demo που ειχαν και εκανε και αυτο διάχυση φωτος σε αλλο σημειο οποτε δεν το ξαναπηρα. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα εγώ. Edited March 19, 2013 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ειχα την εντύπωση οτι μπορώ να συνδιασω τo mb4 και το mb2. ..με καποιο τροπο να εχω δηλαδή την τελευταία έκδοση. .με mb2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ειχα την εντύπωση οτι μπορώ να συνδιασω τo mb4 και το mb2. ..με καποιο τροπο να εχω δηλαδή την τελευταία έκδοση. .με mb2 Ναι δηλαδη μπορεις να βαλεις τον κερνελ της MB2 στην MB4 και να εχεις ολες τις τελευταιες αλλαγες εκτος απο κερνελ, αλλα αυτο προτεινεται μονο οταν εχεις το bug με τη μαυρη οθονη. Αν δεν εχεις αυτο το προβλημα, μενεις στην MB4 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arsenis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημέρα παιδιά!!! μόλις χθες αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και εγκατέστησα το skype πιστεύοντας ότι θα μπορώ να κάνω βίντεο κλήση...όμως δυστυχώς δεν μπορώ διότι μου βγάζει μόνο απλή κλήση... μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται;;;μπορώ να πραγματοποιηση βίντεο κλήση με το συγκεκριμένο μοντέλο;;; και επίσης για να τερματίσω μια κλήση δεν μου βγάζει το κλασσικό κόκκινο τηλ για τον τερματισμό...πως τερματίζω;;; και μια τελευταία, αστεία, ερώτηση...για το ξυπνητήρι πρεπει να έχω ανοικτό το κινητό;;;αν το κλείσω δεν λειτουργει.... ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Για να λειτουργει το ξυπνητηρι πρεπει μα ειναι σε λειτουργια η συσκευη. Αν δε θες να δεχεσαι κλησεις, μπορεις να το βαλεις σε flight mode ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arsenis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Για να λειτουργει το ξυπνητηρι πρεπει μα ειναι σε λειτουργια η συσκευη. Αν δε θες να δεχεσαι κλησεις, μπορεις να το βαλεις σε flight mode ;) Οκ φιλε σ' ευχαριστώ!!!! για το άλλο καμια απάντηση κανείς;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημέρα παιδιά!!! μόλις χθες αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και εγκατέστησα το skype πιστεύοντας ότι θα μπορώ να κάνω βίντεο κλήση...όμως δυστυχώς δεν μπορώ διότι μου βγάζει μόνο απλή κλήση... μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται;;;μπορώ να πραγματοποιηση βίντεο κλήση με το συγκεκριμένο μοντέλο;;; Κάνει κανονικά βιντεοκλήσεις. Απλά το μενού του skype είναι λίγο ... για τα μπάζα... ΑΦΟΥ συνδεθείς και μιλάς με τον άλλο μέσω skype κατεβάζεις το dropdown μενού του κινητού και θα δεις ένα ξεχωριστό εικονάκι "enable video" Πάτα το... Το χρησιμοποιώ τακτικά το skype για βιντεοκλήσεις Αν έχεις πρόβλημα πες μου... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arsenis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ευχαριστώ πολύ! απλά όταν έκανα μια δοκιμαστική κλήση σε ενα φίλο μου δεν μου εμφάνιζαι ούτε καν ρε συ το κομπί τερματισμού κλησης....και με το μενου δεν εχω καταλάβει τι παίζει....θα το δω αυτό που μου λες αλλά δεν ξέρω...όντως το μενου του είναι εντελώς για τα μπάζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ευχαριστώ πολύ! απλά όταν έκανα μια δοκιμαστική κλήση σε ενα φίλο μου δεν μου εμφάνιζαι ούτε καν ρε συ το κομπί τερματισμού κλησης....και με το μενου δεν εχω καταλάβει τι παίζει....θα το δω αυτό που μου λες αλλά δεν ξέρω...όντως το μενου του είναι εντελώς για τα μπάζα... Μονο tango για βιντεοκλησεις. ...καλη αποκριση ευκολο μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Όλες σχεδόν οι σσυσκευές τρέχουν επίσημη jb....τα iPhone εχουν ανσβαθμισει το ios περιπου 4 φορές σε 1 χρονο....χωρις να θέλω να κανω συγκρισεις. .η κατασταση είναι απαραδεκτη και ακομα για επίσημη jb ούτε λόγος. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπερα παιδια! Σημερα επεσε στα χερια μου το ace 2 ενος κολλητου,το εχει κανα μηνα χωρις να το εχει πειραξει..ειτε στο βιντεο,ειτε στην φωτο,οταν πατας το συν και το πλην της εντασης,αντι να (ξε)ζουμαρει,αυξομειωνει την ενταση!!!!!!Τι bugαρα ειναι αυτη?Εχει τυχει σε αλλον?Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπερα παιδια! Σημερα επεσε στα χερια μου το ace 2 ενος κολλητου,το εχει κανα μηνα χωρις να το εχει πειραξει..ειτε στο βιντεο,ειτε στην φωτο,οταν πατας το συν και το πλην της εντασης,αντι να (ξε)ζουμαρει,αυξομειωνει την ενταση!!!!!!Τι bugαρα ειναι αυτη?Εχει τυχει σε αλλον?Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Δεν είναι bug. Δεν έχει zoom το τηλέφωνο. Αν δεν κάνω λάθος θα μπει όταν αναβαθμιστουμε σε Jellybean Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δεν είναι bug. Δεν έχει zoom το τηλέφωνο. Αν δεν κάνω λάθος θα μπει όταν αναβαθμιστουμε σε Jellybean !!!!Καλα πως καταφεραν τετοια πατατα? Anyway thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Στο jb leak που εχει βγει και έχουμε τώρα εχει zoom x4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Κυριλλε να φλασαρουμε mc8? Ειναι η official? ? Πως θα φλασαρουμε οδηγίες? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Κυριλλε να φλασαρουμε mc8? Ειναι η official? ? Πως θα φλασαρουμε οδηγίες? ?? Εγώ δεν θα την φλασάρω διότι είναι μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας της Πορτογαλίας και έχει μέσα 1002 μαλ***** εφαρμογές και τέτοια και δεν έχω καμία όρεξη. Πάντως είναι μια από της τελικές εκδόσεις όπου απότι φαίνεται είναι σταθερή και πλήρης αφού όσοι είναι πορτογαλία στη συγκεκριμένη εταιρία λαμβάνουν το update μέσω kies. Οι οδηγίες είναι ίδιες με της MB2/MB4. Χωρίς re-partition. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Εγώ δεν θα την φλασάρω διότι είναι μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας της Πορτογαλίας και έχει μέσα 1002 μαλ***** εφαρμογές και τέτοια και δεν έχω καμία όρεξη. Πάντως είναι μια από της τελικές εκδόσεις όπου απότι φαίνεται είναι σταθερή και πλήρης αφού όσοι είναι πορτογαλία στη συγκεκριμένη εταιρία λαμβάνουν το update μέσω kies. Οι οδηγίες είναι ίδιες με της MB2/MB4. Χωρίς re-partition. Οκ δεν κατεβαζω περιμενω...απλα ρωτάω δεν καταλαβαινω δθαβαζω δεν θέλει λεει pit μονο pda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Όπου ναναι έρχεται και η ελληνική Jelly Bean.... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Απ'οτι βλέπω στο samsung-updates βγήκε η ελληνική jelly bean?? http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8160 Edited April 1, 2013 by TreckeR Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Απ'οτι βλέπω στο samsung-updates βγήκε η ελληνική jelly bean?? http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8160 Jelly bean είναι. Ελληνική δεν είναι. Η ελληνική δεν είναι επίσημη. Edited April 1, 2013 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Άντε αμην παιδια ενημερωστε οτι βγήκε ....να κατεβασουμε δώστε καμία οδηγία Edited April 1, 2013 by simon74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εχει κωδικο EUR και απ'οσο γνωριζω αυτος ειναι για Ελλαδα.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εχει κωδικο EUR και απ'οσο γνωριζω αυτος ειναι για Ελλαδα.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Δεν ειναι επισημη εκδοση.Ειναι leak.Αν ηταν επισημη θα στο εβγαζε OTA ή μεσω Kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Το έχω ρωτήσει και παλιά αλλά δεν είχα πάρει απάντηση οπότε ξαναρωταω... Όταν έρθει η κανονική εγώ που είμαι ακόμα με gb θα πρέπει να την κανω μέσω kies? Μέχρι τώρα έκανα ότι αναβάθμιση έβγαινε μέσω Wi-Fi...... Χωρίς σύνδεση στον υπολογιστή γίνεται; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts