Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμφωνα με το sammobile θα υπάρξει αναβάθμιση και σε 4.2.2 και κάπου εδώ θα τελειώσει με τις αναβαθμίσεις του Android το ace 2.

H εξέλιξη αυτή πάντως είναι πολύ θετική για ένα mid range μοντέλο.

Ασ έρθει η επίσημη 4 1 2 πρώτα. ..και βλέπουμε

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σύμφωνα με το sammobile θα υπάρξει αναβάθμιση και σε 4.2.2 και κάπου εδώ θα τελειώσει με τις αναβαθμίσεις του Android το ace 2.

H εξέλιξη αυτή πάντως είναι πολύ θετική για ένα mid range μοντέλο.

Ναι, απότι φάινεται η Samsung έχει βελτιωθεί πολύ στο θέμα με τις αναβαθμίσεις!

Κυριλλε η κάποιος αλλος θα μας γραψεις αναλυτικα πως θα χρησινοποιησω mb4 με mb2 χρησιμοποιω πολύ wifi και μπαταρία τέλος. ..θα ηθελα να μάθω τι βαζω σε pit pda κλπ...

Η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με την MB2, όπως περιγράφεται αναλυτικά εδώ.

Το κινητό για κάποιο λόγο έχει γίνει αφόρητα unstable... Ώρα για την kyrillosrom7...άντε να δούμε :D

*edit*

κύριλλε ενώ ακολουθώ γράμμα γράμμα τα βήματα που δίνεις, για κάποιο λόγο πάνω που πάω να περάσω την rom από το cwm6, μου βγάζει error και abort :/

Ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό σχετικά με το error που σου βγάζει, είναι το ότι δεν έχεις εγκατεστημένη την MB4. Βάλε πρώτα την stock MB4 στο κινητό και έπειτα ξαναδοκίμασε.

το κινητο εχει διάχυση φωτος σε μαυρο φωντο και στα σκοτεινα ειναι πολυ ενοχληιτικο

προλαβα το doa καθως το παιδι που το ειχα παρει το ειχε παρει πριν 6 μερες απο πλαισιο

ο υπαληλος στο servise εφερε και το demo που ειχαν και εκανε και αυτο διάχυση φωτος σε αλλο σημειο

οποτε δεν το ξαναπηρα.

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα εγώ.

Edited by kyrillos13

Ειχα την εντύπωση οτι μπορώ να συνδιασω τo mb4 και το mb2. ..με καποιο τροπο να εχω δηλαδή την τελευταία έκδοση. .με mb2

Ειχα την εντύπωση οτι μπορώ να συνδιασω τo mb4 και το mb2. ..με καποιο τροπο να εχω δηλαδή την τελευταία έκδοση. .με mb2

Ναι δηλαδη μπορεις να βαλεις τον κερνελ της MB2 στην MB4 και να εχεις ολες τις τελευταιες αλλαγες εκτος απο κερνελ, αλλα αυτο προτεινεται μονο οταν εχεις το bug με τη μαυρη οθονη. Αν δεν εχεις αυτο το προβλημα, μενεις στην MB4

Καλημέρα παιδιά!!!

μόλις χθες αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και εγκατέστησα το skype πιστεύοντας ότι θα μπορώ να κάνω βίντεο κλήση...όμως δυστυχώς δεν μπορώ διότι μου βγάζει μόνο απλή κλήση...

μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται;;;μπορώ να πραγματοποιηση βίντεο κλήση με το συγκεκριμένο μοντέλο;;; και επίσης για να τερματίσω μια κλήση δεν μου βγάζει το κλασσικό κόκκινο τηλ για τον τερματισμό...πως τερματίζω;;;

και μια τελευταία, αστεία, ερώτηση...για το ξυπνητήρι πρεπει να έχω ανοικτό το κινητό;;;αν το κλείσω δεν λειτουργει....

ευχαριστώ!!!

Για να λειτουργει το ξυπνητηρι πρεπει μα ειναι σε λειτουργια η συσκευη.

Αν δε θες να δεχεσαι κλησεις, μπορεις να το βαλεις σε flight mode ;)

Για να λειτουργει το ξυπνητηρι πρεπει μα ειναι σε λειτουργια η συσκευη.

Αν δε θες να δεχεσαι κλησεις, μπορεις να το βαλεις σε flight mode ;)

Οκ φιλε σ' ευχαριστώ!!!!

για το άλλο καμια απάντηση κανείς;;;;

Καλημέρα παιδιά!!!

μόλις χθες αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και εγκατέστησα το skype πιστεύοντας ότι θα μπορώ να κάνω βίντεο κλήση...όμως δυστυχώς δεν μπορώ διότι μου βγάζει μόνο απλή κλήση...

μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται;;;μπορώ να πραγματοποιηση βίντεο κλήση με το συγκεκριμένο μοντέλο;;;

Κάνει κανονικά βιντεοκλήσεις. Απλά το μενού του skype είναι λίγο ... για τα μπάζα...

ΑΦΟΥ συνδεθείς και μιλάς με τον άλλο μέσω skype κατεβάζεις το dropdown μενού του κινητού και θα δεις ένα ξεχωριστό εικονάκι "enable video"

Πάτα το...

Το χρησιμοποιώ τακτικά το skype για βιντεοκλήσεις

Αν έχεις πρόβλημα πες μου...

May The Force Be With You...

ευχαριστώ πολύ! απλά όταν έκανα μια δοκιμαστική κλήση σε ενα φίλο μου δεν μου εμφάνιζαι ούτε καν ρε συ το κομπί τερματισμού κλησης....και με το μενου δεν εχω καταλάβει τι παίζει....θα το δω αυτό που μου λες αλλά δεν ξέρω...όντως το μενου του είναι εντελώς για τα μπάζα...

ευχαριστώ πολύ! απλά όταν έκανα μια δοκιμαστική κλήση σε ενα φίλο μου δεν μου εμφάνιζαι ούτε καν ρε συ το κομπί τερματισμού κλησης....και με το μενου δεν εχω καταλάβει τι παίζει....θα το δω αυτό που μου λες αλλά δεν ξέρω...όντως το μενου του είναι εντελώς για τα μπάζα...

Μονο tango για βιντεοκλησεις. ...καλη αποκριση ευκολο μενού

Όλες σχεδόν οι σσυσκευές τρέχουν επίσημη jb....τα iPhone εχουν ανσβαθμισει το ios περιπου 4 φορές σε 1 χρονο....χωρις να θέλω να κανω συγκρισεις. .η κατασταση είναι απαραδεκτη και ακομα για επίσημη jb ούτε λόγος. ..

Καλησπερα παιδια!

Σημερα επεσε στα χερια μου το ace 2 ενος κολλητου,το εχει κανα μηνα χωρις να το εχει πειραξει..ειτε στο βιντεο,ειτε στην φωτο,οταν πατας το συν και το πλην της εντασης,αντι να (ξε)ζουμαρει,αυξομειωνει την ενταση!!!!!!Τι bugαρα ειναι αυτη?Εχει τυχει σε αλλον?Ξερει κανεις πως διορθωνεται?

Καλησπερα παιδια!

Σημερα επεσε στα χερια μου το ace 2 ενος κολλητου,το εχει κανα μηνα χωρις να το εχει πειραξει..ειτε στο βιντεο,ειτε στην φωτο,οταν πατας το συν και το πλην της εντασης,αντι να (ξε)ζουμαρει,αυξομειωνει την ενταση!!!!!!Τι bugαρα ειναι αυτη?Εχει τυχει σε αλλον?Ξερει κανεις πως διορθωνεται?

Δεν είναι bug. Δεν έχει zoom το τηλέφωνο. Αν δεν κάνω λάθος θα μπει όταν αναβαθμιστουμε σε Jellybean

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν είναι bug. Δεν έχει zoom το τηλέφωνο. Αν δεν κάνω λάθος θα μπει όταν αναβαθμιστουμε σε Jellybean

!!!!Καλα πως καταφεραν τετοια πατατα? Anyway thanks!

Κυριλλε να φλασαρουμε mc8? Ειναι η official? ? Πως θα φλασαρουμε οδηγίες? ??

Εγώ δεν θα την φλασάρω διότι είναι μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας της Πορτογαλίας και έχει μέσα 1002 μαλ***** εφαρμογές και τέτοια και δεν έχω καμία όρεξη. Πάντως είναι μια από της τελικές εκδόσεις όπου απότι φαίνεται είναι σταθερή και πλήρης αφού όσοι είναι πορτογαλία στη συγκεκριμένη εταιρία λαμβάνουν το update μέσω kies. Οι οδηγίες είναι ίδιες με της MB2/MB4. Χωρίς re-partition.

Εγώ δεν θα την φλασάρω διότι είναι μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας της Πορτογαλίας και έχει μέσα 1002 μαλ***** εφαρμογές και τέτοια και δεν έχω καμία όρεξη. Πάντως είναι μια από της τελικές εκδόσεις όπου απότι φαίνεται είναι σταθερή και πλήρης αφού όσοι είναι πορτογαλία στη συγκεκριμένη εταιρία λαμβάνουν το update μέσω kies. Οι οδηγίες είναι ίδιες με της MB2/MB4. Χωρίς re-partition.

Οκ δεν κατεβαζω περιμενω...απλα ρωτάω δεν καταλαβαινω δθαβαζω δεν θέλει λεει pit μονο pda...

Όπου ναναι έρχεται και η ελληνική Jelly Bean....

Απ'οτι βλέπω στο samsung-updates βγήκε η ελληνική jelly bean??

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8160

Edited by TreckeR
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Απ'οτι βλέπω στο samsung-updates βγήκε η ελληνική jelly bean??

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8160

Jelly bean είναι. Ελληνική δεν είναι. Η ελληνική δεν είναι επίσημη.

Edited by spyrosrotary

Άντε αμην παιδια ενημερωστε οτι βγήκε ....να κατεβασουμε δώστε καμία οδηγία Edited by simon74

Εχει κωδικο EUR και απ'οσο γνωριζω αυτος ειναι για Ελλαδα.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Εχει κωδικο EUR και απ'οσο γνωριζω αυτος ειναι για Ελλαδα.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια.

Δεν ειναι επισημη εκδοση.Ειναι leak.Αν ηταν επισημη θα στο εβγαζε OTA ή μεσω Kies.

Το έχω ρωτήσει και παλιά αλλά δεν είχα πάρει απάντηση οπότε ξαναρωταω...

Όταν έρθει η κανονική εγώ που είμαι ακόμα με gb θα πρέπει να την κανω μέσω kies? Μέχρι τώρα έκανα ότι αναβάθμιση έβγαινε μέσω Wi-Fi......

Χωρίς σύνδεση στον υπολογιστή γίνεται;

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)