giorgio2g Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Την μπαταρία πάντως την πάει αίμα έτσι...? Δεν υπάρχει, το είχα στα 100% φόρτιση πριν κοιμηθώ, το ξεσυνδέω, πέφτω για ύπνο, ξυπνάω μετά από 8 ώρες, και είχε 32% (πάντα έχω ανοιχτό 3G) με gingerbread το πολύ πολύ να είχε πέσει στα 70%... πάμε καλά :P Ειχα διαβασει στο αντιστοιχο thread για το xperia sole οτι οι κατοχοι ειχαν προβλημα με την μπαταρια μολις αναβαθμιζαν απο 2.3 σε ICS. Η λυση απο οτι θυμαμαι ηταν να κανουν clean install την ICS. Δηλαδη επρεπε προτου να περασουν την νεα εκδοση να κανουν μια ολικη επαναφορα του κινητου προκειμενου να διαγραφουν ρυθμισεις, λογαριασμοι κτλ απο μεσα και μετα να αναβαθμισουν τη συσκευη. Δεν θυμαμαι γιατι συνεβαινε αυτο αλλα θυμαμαι που διαβασα σχολια χρηστων που ελεγαν οτι αφου εκαναν clean install η καταναλωση βελτιωθηκε τοσο που μπορει να κραταγε η μπαταρια περισοτερο και απο πριν που ειχαν τη 2.3 εκδοση. Εδω εχει περασει κανεις με clean install τη JB για να μας πει αν το συγκεκριμενο "κολπο" πιανει και στη δικη μας συσκευη; Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AXTIG Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Οταν μου στελνουν μηνυμα εκτος απο τον ηχο που επελεξα να κανει ,βγαζει και μια φωνh που λεει message from και λεει το νουμεροτου αποστολεα . Αυτο το κανει ακομα και οταν ειναι στο αθορυβο, πραγμα που ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο. Εχει κανεις καμια ιδεα πως το σταματω αυτο. Το πηγα στον Γερμανο κατι πειραξε σε μια εφαρμογη σταματησε για λιγο και μετα ξαναρχησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Οταν μου στελνουν μηνυμα εκτος απο τον ηχο που επελεξα να κανει ,βγαζει και μια φωνh που λεει message from και λεει το νουμεροτου αποστολεα . Αυτο το κανει ακομα και οταν ειναι στο αθορυβο, πραγμα που ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο. Εχει κανεις καμια ιδεα πως το σταματω αυτο. Το πηγα στον Γερμανο κατι πειραξε σε μια εφαρμογη σταματησε για λιγο και μετα ξαναρχησε. Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το "driving mode", ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις και θα το βρεις (δεν έχω μπροστά μου τη συσκευή για να σου πω ακριβώς που είναι). Είναι ένα Mode κατά το οποίο σε βοηθάει διαβάζοντας σου notifications όταν οδηγείς για να μη σου αποσπάει την προσοχή και καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Και εμενα εκεί πήγε το μυαλό μου όταν το διάβασα και το δοκίμασα χθες, αλλα όταν το βάζεις στο αθόρυβο δεν μιλάει...οποτε μάλλον κάτι άλλο γίνετε, παρόλα αυτά δοκίμασε το μήπως έχει φάει κάνα σκάλωμα Για να ανοίξεις και να κλεισεις εύκολα το driving mode και να μην ψάχνεσαι, πατα δυο φορες το κεντρικό κουμπί και θα σου βγάλει ένα menu, κάτω δεξιά είναι το driving mode Edited March 4, 2013 by kalober Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antantonakis Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδια καλησπερα ...εχω περασει την beta leaked 4.1.2 ..... και ειμαι και ροοτ..... εδω και κανα μηνα ....ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστιμενος ..... αλλα σημερα ανακαλυψα ενα προβλημα .....δεν μπορω να συνδεθω στο PC με usb ουτε μεσω Kies ..... το Pc δεν βλεπει καθολου το τηλ. και το τηλ δεν αναγνωριζει το usb.... παρα μονο σαν μεσω φωρτισης..... καμια βοηθεια σας παρακαλω...... ευχαριστω εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Μια ερωτηση σχετικα με κατι που προσεξα στο κινητο: Το "προφιλ πτησης" όλοι ξέρουμε τι ειναι, ή έτσι νομιζω. Στην ουσία απενεργοποιούνται όλοι οι "πομποι": GSM, 3G, Wi-Fi, Bluetooth. Το κινητο μπορεις να το χρησιμοποιήσεις σαν MP3 player, σαν φωτογραφική μηχανή κλπ αλλά μέχρι εκεί. Νομίζω ότι ούτε ραδιόφωνο μπορεις να ακούσεις, αλλα δεν ειμαι σίγουρος, ενώ δεν ξέρω και το γίνεται με το GPS. Μαλλον επιτρεπεται Η ερώτηση είναι γιατι ενω εισαι σε προφιλ πτήσης, σου επιτρεπει να χρησιμοποιήσεις Wi-Fi (κανονικά δηλαδή δεν θα έπρεπε να σε αφήνει να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε συχνότητα) και αφού σου επιτρέπει το Wi-Fi, γιατι ΔΕΝ σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις Bluetooth (που υποτίθεται ότι είναι χαμηλοτερης ισχύος από το Wi-Fi). Απ οτι ξερω το iPhone π.χ. σου επιτρεπει και τα δύο, αλλά τότε τι νοημα έχει να λες για "προφιλ πτήσηες" Καμία ιδεα? Ευχαριστω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Σκέφτομαι την αγορά του κινητού αλλά έχω μερικές ερωτήσεις. Τελικά έχει υποστήριξη flash? Έχει zoom στην κάμερα? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Σκέφτομαι την αγορά του κινητού αλλά έχω μερικές ερωτήσεις. Τελικά έχει υποστήριξη flash? Έχει zoom στην κάμερα? Έχει τα παντα ...και ακόμα περισσοτερα σε λιγο που έρχεται η επίσημη jb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Έχει τα παντα ...και ακόμα περισσοτερα σε λιγο που έρχεται η επίσημη jb.. Αν δεν κανω λαθος,οπως πωλειται σημερα με την GB 2.3.6 δεν εχει ζουμ απο οτι ειδα σκαλιζοντας ενα ACE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Τελικά έχει ή δεν έχει; Πιο πολύ με ενδιαφέρει το flash και μετά το zoom Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Έτσι όπως είναι ΔΕΝ έχει ζουμ...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ik25 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλησπέρα παίδες. Η συσκευή έχει φλάς στην φωτογραφική μηχανή και στο 2.3.6 android. Ψηφιακό ζούμ δεν έχει προγραμματισμένο , αλλά το πρόβλημα λύνεται με third party photo app. Ενδεικτικά και μόνον αναφέρω το Camera Zoom Fx που μου έλυσε το πρόβλημα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Τελικά έχει ή δεν έχει; Πιο πολύ με ενδιαφέρει το flash και μετά το zoom Flash έχει. Zoom δεν έχει (ενδέχεται όμως να αποκτήσει) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Με το Camera Zoom Fx έχω πρόβλημα στο ζουμ. Άλλο κομμάτι της εικόνας δείχνει και άλλο φωτογραφίζει. Το αντιμετώπισε κανένας άλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Flash εννοεω το adobe flash εχει τέτοιο; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Flash εννοεω το adobe flash εχει τέτοιο; Adobe Flash Player 11.1 for Android (To βάζεις εσύ σαν ΑΡΚ και τρέχει κανονικά) Edited March 9, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 9 Μαρτιου ειναι σημερα. Για αρχες Μαρτιου ελεγαν. Τι γινεται με την επισημη αναβαθμιση σε Jelly Bean? Ξερει κανεις να μας πει; Θα παει Απριλιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αυτό ήθελα να ξέρω. δλδ δεν υπάρχει πρόβλημα. θα παιζει και το flash player? Και κάτι ακόμα. nfc εχει; Γιατί βλέπω οτι σε κάποια μαγαζιά αλλα λενε οτι εχει και αλλα οτι δεν εχει. Τι ισχυει τελικα; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αυτό ήθελα να ξέρω. δλδ δεν υπάρχει πρόβλημα. θα παιζει και το flash player?; Παίζω κανονικά Farmerama και Settlers από το κινητό μου. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 οκ.. με το nfc τι γίνετε; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 9 Μαρτιου ειναι σημερα. Για αρχες Μαρτιου ελεγαν. Τι γινεται με την επισημη αναβαθμιση σε Jelly Bean? Ξερει κανεις να μας πει; Θα παει Απριλιος; Κάποιο νεο για την επίσημη jb??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Κάποιο νεο για την επίσημη jb??? Επίσημα λένε γύρω στις 22/4/2013 ( http://www.samsung.com/ua_ru/support/newsalert/view?spp_news_seq=43657 ) Edited March 9, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Επίσημα λένε γύρω στις 22/4/2013 ( http://www.samsung.com/ua_ru/support/newsalert/view?spp_news_seq=43657 ) Απο αναβολη σε αναβολη; Παντως όταν και όποτε παρουμε αναβαθμιση, θα ειναι σαν να εχουμε καινουριο κινητο! Ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ik25 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Το ελληνικό μοντέλο δεν έχει nfc. Τo ευρωπαϊκής αγοράς , που έχω και εγώ, έχει nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Και σε τι έκδοση λειτουργικού βρισκόμαστε τώρα στο κινητό επίσημα; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts