kyrillos13 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 http://www.sammobile.com/2013/02/25/android-4-2-1-jelly-bean-leak-galaxy-ace-2/ :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 http://www.sammobile.com/2013/02/25/android-4-2-1-jelly-bean-leak-galaxy-ace-2/ :) Τι καινούργιο έχουμε μ αυτό? ? Βελτίωση υπάρχει? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Τι καινούργιο έχουμε μ αυτό? ? Βελτίωση υπάρχει? ? Έχουν διορθωθεί αρκετά bugs και φαίνεται πιο σταθερή και γρήγορη. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Το τηλεφωνο δεν εχει σχέση. ..ειναι όντως σαφώς βελτιωμενο....και ταχυτατατο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Το τηλεφωνο δεν εχει σχέση. ..ειναι όντως σαφώς βελτιωμενο....και ταχυτατατο.... Ναι, απλά μου εμφανίζει πολλές φορές το bug της μαύρης οθόνης, κάτι που δεν μου εμφάνιζε στην MB2. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chdimis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Μετά από μια βδομάδα με την 4,1,2 μπορώ να πω πως υστερεί κατα πολύ απ την 2,3,6.Η μπαταρία δεν βγάζει 24 ώρες, δεν δουλεύει το bluetooth και τρώει και κολλήματα.Ίσως αν βγει επίσημο πακέτο με την προτροπή της samsung να το περάσω αλλιώς δεν. Πάει ποιο γρήγορα αλλά περισότερο φαίνεται να το πουσάρει παρά να αποδίδει καλύτερα. Με τη βοήθεια του Kyrillos (και σ ευχαριστώ) μπόρεσα και το γύρισα στην 2.3.6 και δουλεύει άψογα. Επανήλθε σε 3 μέρες η αυτονομία και δουλεύουν όλα χωρίς κολλήματα. How to εδώ για όποιον θέλει: http://forum.xda-developer....php?t=2141930 όπως μου πρότεινε ο kirillos. Απλά για να μη σας μείνει Ρώσικο to region πρέπει μετά να περάσετε την XXLL2 . Αυτό που'μ άρεσε στην JB είναι πως είχε στο τηλέφωνο διακόπτη για το APN χωρίς να χρειάζεται εφαρμογή τύπου apndroid κλπ και ανοίγει το gprs.Επίσης δείχνει το ποσοστό μπαταρίας με νούμερα και είναι ποιο "τζιβιτζιλίδικη" η έκδοση. Edited February 26, 2013 by chdimis Παράθεση By Mitsos Βέροια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Χωρις να ειμαι σχετικος, εχω καταλήξει ότι αν ένα λογισμικο σε ένα τηλέφωνο δεν ειναι "απο τη μάνα του", τότε έχει προβλήματα. Εχω καταλαβει λάθος; Με αυτα που ακουω δηλαδή, μάλλον θα μείνω στο Gingerbread (και ας υπάρξει αναβαθμιση στο μελλον), και όταν έρθει η ώρα, (σε κανα χρόνο ας πούμε). θα αγοράσω καινουργιο τηλέφωνο με το νέο λογισμικό. Αν ειναι να βαλω Jelly Bean στο Ace 2, και να δυσλειτουργει το τηλέφωνο, καλυτερα να μου λειπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Στο antutu σκορ 5800 βελτίωση δηλαδή αισθητή με το ΜΒ4...λιγο μπαταρία βλέπω να τρώει όμως. .δεν ξερω αν έχουμε καμία λυση από xda πλευρά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Χωρις να ειμαι σχετικος, εχω καταλήξει ότι αν ένα λογισμικο σε ένα τηλέφωνο δεν ειναι "απο τη μάνα του", τότε έχει προβλήματα. Εχω καταλαβει λάθος; Ναι έχεις καταλάβει λάθος. Το λογισμικό που δοκιμάζουν τα παιδιά είναι επίσημο της Samsung αλλά δεν είναι τελική έκδοση, είναι δοκιμαστική. Λογικό είναι να έχει ατέλειες και προβλήματα, ο λόγος ύπαρξης της δοκιμαστικής έκδοσης είναι να λυθούν αυτά πριν βγει η τελική που θα κυκλοφορήσει μέσω ΚIES. Φαντάζομαι πως η δεύτερη έκδοση που βγήκε τώρα έχει λιγότερα θέματα από την πρώτη και όταν το πάρουμε όλοι σαν τελικό release θα είναι εντάξει όλες οι λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ερώτηση... Πως μπορούμε να κάνουμε overclock την cpu? ότι προγραμματάκι και να έχω κατεβάσει το maximum που τις δίνει είναι 800mhz... Είχα κιόλας την εντύπωση ότι η cpu μας είναι underclocked ενώ κανονικά είναι στο 1ghz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ερώτηση... Πως μπορούμε να κάνουμε overclock την cpu? ότι προγραμματάκι και να έχω κατεβάσει το maximum που τις δίνει είναι 800mhz... Είχα κιόλας την εντύπωση ότι η cpu μας είναι underclocked ενώ κανονικά είναι στο 1ghz.. Πρεπει να αλλαξεις κερνελ και να βαλεις καποιον που το υποστηριζει... Για πιο ολοκληρωμενη απαντηση περιμενε τον kyrillos13 που ειναι "μανουλα" σε αυτα και μπορει να ξερει και καποια link απο xda που θα σε κατατοπισουν .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ερώτηση... Πως μπορούμε να κάνουμε overclock την cpu? ότι προγραμματάκι και να έχω κατεβάσει το maximum που τις δίνει είναι 800mhz... Είχα κιόλας την εντύπωση ότι η cpu μας είναι underclocked ενώ κανονικά είναι στο 1ghz.. Ναι είναι underclocked από την Samsung, έλεος. Δεν έχει βγει ακόμα overclock, μολις βγει θα ενημερώσω. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Ένταξη δεν είναι και τόσο "έλεος" μου φαίνεται κάπως λογικό και για λόγους marketing αλλα και για εξοικονόμηση μπαταρίας. Αυτή την στιγμή δουλεύω την leaked JB και το έχω κάνει και root... Πέρα από κάποια σκαλώματα που τρώει που και που, και την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, όλα καλά. Πιστεύω στην τελική έκδοση θα τα φτιάξουν αυτά... Έχω πάθει πλακα με το ποσο καλύτερα αναποκρίνεται το UI με την JB Πίστευα ότι με αυτά θα ήταν αρκετό για να το κάνω ένα overclock Πάντως σε ευχαριστώ και εγώ εκ μέρους και τον υπολοιπων για το όσα έχεις προσφέρει για αυτήν την τίμια συσκευή ;) Edited February 27, 2013 by kalober Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Πάντως σε ευχαριστώ και εγώ εκ μέρους και τον υπολοιπων για το όσα έχεις προσφέρει για αυτήν την τίμια συσκευή ;) Αν ειχες και το galaxy 3 (i5800) που ηταν το πρωην κινητο του .....θα καταλαβαινες ποσα εχει ακομα να προσφερει μελλοντικα στο Ace2.... Α ρε kyrillos ......εχεις ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη..........;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Αν ειχες και το galaxy 3 (i5800) που ηταν το πρωην κινητο του .....θα καταλαβαινες ποσα εχει ακομα να προσφερει μελλοντικα στο Ace2.... Α ρε kyrillos ......εχεις ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη..........;););) Kαι φυσικά περιμένουμε (όποτε θα έχει τον χρόνο) την V7... Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Kαι φυσικά περιμένουμε (όποτε θα έχει τον χρόνο) την V7... Ετοιμη ειναι, την ανεβαζα πριν αλλα ηρθαν κατι φιλοι μου σπιτι να παιξουμε ενα online game και το εκοψα στο 85% γιατι κολουσαμε αφανταστα. Ειναι πιο καλη (η ΜΒ4) απο την MB2 αλλα μου εβγαζε συνεχεια το blackscreen bug αν σου εχει τυχει. Στην ΜΒ2 δεν μου το εκανε ουτε μια φορα, στην ΜΒ4 μου το εκανε συνεχεια και ετσι αλλαξα τον κερνελ σε ΜΒ2 και εχω βρει την υγεια μου. Δεν ισχυει σε ολους αυτο, αλλοι δεν το εχουν αυτο το bug. Τελος παντων το πρωι θα την ανεβασω. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Προς το παρον με mb4 , apex launcher και το mobile care...το τηλεφωνο πεταει πλην μπαταρίας....που τρώει κάπως. .λοιπά bugs δεν υπάρχουν. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean86 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Καλησπέρα...η τελευταία επίσημη έκδοση ποια είναι? τώρα ειμαι σε 2.3.6... Άν είναι αυτή η τελευταία, τι προτείνετε να βάλω??? Ευχαριστώ!:D Τελικά βρήκα!!! http://theandroidrom.com/install-galaxy-ace-2-xxmb2-android-4-1-2-jelly-bean-leaked-official-firmware/ δουλεύει μια χαρά!ολα!!! Edited February 28, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Σε κάνα multiwindow να ελπίζουμε εμείς η μπααα? τι λέτε? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Σε κάνα multiwindow να ελπίζουμε εμείς η μπααα? τι λέτε? :rolleyes: Εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο αλλα θα εκανα μια προσπαθεια να το κανω πορτ αν το θελουν πολλοι. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) To multiwindow μπορεί να μην είναι τόσο εύχρηστο στην καθημερινή χρήση (εμένα με δυσκολεύει το διαφανή "συρτάρι"),αλλά κανένας δεν θα έλεγε όχι σ' ένα δωράκι από τον kyrillo.Eπίσης αν είχαμε κάτι από inkeffect,κάποιο bootanimation,blue ics dialer,blue glass battery,δεν θα λέγαμε όχι. Απλά ιδέες βάζω...:) edit: Tα bugs από ότι διάβασα στο αντίστοιχο thread στο xda παραμένουν.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Edited March 1, 2013 by vaskef69 Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labpanag Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 επειδη θελω να το αγορασω το κινητο αυτο, τι γινετε με το zoom; το εχω δει στο public και δεν εχει zoom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο αλλα θα εκανα μια προσπαθεια να το κανω πορτ αν το θελουν πολλοι. Να κάνω πολλαπλούς λογαριασμούς και να λέω "ναι ναι και εγώ ενδιαφέρομαι"? :rotfl::rotfl: Επίσης και αυτά που είπε ο vaskef69 θα ήταν ωραία να τα είχαμε... Έβαλα το ripple effect προχθές, έφαγε τρελό κρασαρισμα το κινητό εκείνη την ώρα, το έκανα ένα restart όμως και έστρωσε και όλα δουλεύουν ρολοι... Πολύ μουράτο ναουμ :p επειδη θελω να το αγορασω το κινητο αυτο, τι γινετε με το zoom; το εχω δει στο public και δεν εχει zoom. Εγω παντος με την jelly bean εχω κανονικα 4x zoom...οποτε μην σε φρεναρει, και να μην εχει η gingerbread, απλα για λιγο προσωρινά να μην εχεις το πολυ πολυ... Edited March 2, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Σύμφωνα με τις παρακάτω πηγές: http://www.phonearena.com/news/Samsung-rolls-out-4.1-Jelly-Bean-update-to-Galaxy-Note-S-II-in-March-Ace-2-in-April_id39393 http://www.gforgames.com/gadgets/samsung-galaxy-ace-2-jelly-bean-release-date-android-4-1-30906/ Samsung Galaxy Ace 2 to Jelly Bean επίσημα στην Ουκρανία 22/4/2013 (Σε άλλες χώρες μπορεί και νωρίτερα) Edited March 2, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Την μπαταρία πάντως την πάει αίμα έτσι...? Δεν υπάρχει, το είχα στα 100% φόρτιση πριν κοιμηθώ, το ξεσυνδέω, πέφτω για ύπνο, ξυπνάω μετά από 8 ώρες, και είχε 32% (πάντα έχω ανοιχτό 3G) με gingerbread το πολύ πολύ να είχε πέσει στα 70%... πάμε καλά :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts