Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Εχω αγοράσει το destinator for android (49€) το οποίο όμως (λέει) ότι τρέχει σε android μέχρι 2.3.4. Οπότε έχασα.

Διάβασα επίσης από προηγούμενη συζήτηση στο thread οτι περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση, οπότε ας μην κάνω καν τον κόπο να το δοκιμάσω αν τρέχει.

Φαίνεται ότι έκανα λάθος. Τρέχει σε 2.3.x :O

Οπότε προς το παρόν καλύπτομαι... :)

Αν τώρα βγει firmware update για το ACE2 Βλέπουμε.

Απότι ακούγεται, κάπου τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2013. Έστειλα σήμερα email στη Samsung σχετικά με αυτο το θέμα. Για να δούμε..

Φίλε Kyrillos13, αν έχεις κάποια απάντηση πες μας κι εμάς σε παρακαλώ... :worry:

May The Force Be With You...

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαιρετώ τήν παρέα.Γιά το νέο update της 2.3.6 ξέρει να μου πεί κάποιος ποιό firmware να κατεβάσω(χώρα) και άπο πού?(samMobile ή xda..)???Οχι τίποτ'αλλο μήν κάνω καμία μ.....α καί δέν δουλέψει σωστά.Ευχαριστώ προκαταβολικά... Edited by pakos_

Χαιρετώ τήν παρέα.Γιά το νέο update της 2.3.6 ξέρει να μου πεί κάποιος ποιό firmware να κατεβάσω(χώρα) και άπο πού?(samMobile ή xda..)???Οχι τίποτ'αλλο μήν κάνω καμία μ.....α καί δέν δουλέψει σωστά.Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Γιατι δεν το κανεις μεσω kies?

@pakos

Ρίξε μια ματιά και εδώ.

Αν θες αντικατεστησε το λινκ με το λινκ της ελληνικης LK6 απο sammobile :)

Άρα,έχουμε το πιο πρόσφατο ελληνικό firmware που είναι:

GT-I8160 - Greece

PDA: I8160XXLK6

CSC: I8160OXXLK1

Version: 2.3.6

Date: 2012-11-19

Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom

Download

Φιλικά Βασίλης...

Παιδια εχω καποιες ερωτησεις.

α) Γιατι δεν μπορω να γραψω ελληνικα με μικρα γραμματα; Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω;

β) Γινεται να αλαξω ονομα σε καποιον φακελο που δημιουργω μεσα στο μενου;

γ) Οταν παω να μπω σε μια εφαρμογη που λεγεται "βιβλια play" κανει πως παει να φορτώσει στην αρχη αλλα τελικα με πεταει στο μενου και μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: "Η εφαρμογη βιβλια google play (σε εξελιξη com.google.android.apps.boobks) τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανα" και απο κταω μου λεει αναγκαστικο κλεισιμο. Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν θα μου ειναι χρησιμη αυτη εφαρμογη αλλα ξερω οτι δεν θα επρεπε να με πεταει εξω καθε φορα που προσπαθω να μπω. Καμια ιδεα;

Περιμενω την πολυτιμη βοηθεια σας στα ερωτηματα μου.

SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1

α) Γιατι δεν μπορω να γραψω ελληνικα με μικρα γραμματα; Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω;

Στο κάνει παντού (σημειώσεις, internet κλπ) ή ΜΟΝΟ στα SMS?

Aν στο κάνει μόνο στα SMS είναι φυσιολογικό.

Γίνεται για να μπορείς να στείλεις SMS μέχρι 160 χαρακτήρες.

Μπορείς να αλλάξεις την κωδικοποίηση των sms από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για να στέλνεις και με μικρά γράμματα, αλλά θα έχεις όριο 70 χαρακτήρων ανά SMS.

γ) Οταν παω να μπω σε μια εφαρμογη που λεγεται "βιβλια play"....

Tην εφαρμογή την έβαλες από το android market ή την έβαλες "καρφωτή" (δηλ έτρεξες κάποιο apk που βρήκες κάπου?)

Αρκετες φορές δεν είναι συμβατά όλα τα applications με όλα τα κινητά.

Συνήθως το market φιλτράρει ποιά μας επιτρέπεται να τρέξουμε σε κάθε μοντέλο κινητού και ποιά όχι.

Αν όμως την έβαλες καρφωτή (πχ στην έδωσε κάποιος άλλος) τότε...

Edited by Yoda

Στο κάνει παντού (σημειώσεις, internet κλπ) ή ΜΟΝΟ στα SMS?

Aν στο κάνει μόνο στα SMS είναι φυσιολογικό.

Γίνεται για να μπορείς να στείλεις SMS μέχρι 160 χαρακτήρες.

Μπορείς να αλλάξεις την κωδικοποίηση των sms από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για να στέλνεις και με μικρά γράμματα, αλλά θα έχεις όριο 70 χαρακτήρων ανά SMS.

Ειναι λιγο εκνευριστικο αυτο. Νιωθω σαν να φωναζω οταν γραφω με κεφαλαια. Το ιδιο συνέβαινε και με το προηγουμενο κινητο μου.

Tην εφαρμογή την έβαλες από το android market ή την έβαλες "καρφωτή" (δηλ έτρεξες κάποιο apk που βρήκες κάπου?)

Αρκετες φορές δεν είναι συμβατά όλα τα applications με όλα τα κινητά.

Συνήθως το market φιλτράρει ποιά μας επιτρέπεται να τρέξουμε σε κάθε μοντέλο κινητού και ποιά όχι.

Αν όμως την έβαλες καρφωτή (πχ στην έδωσε κάποιος άλλος) τότε...

Ειναι stock η εφαρμογη. Την ειχε ηδη μεσα οταν το πηρα το τηλεφωνο...

SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1

Ειναι λιγο εκνευριστικο αυτο. Νιωθω σαν να φωναζω οταν γραφω με κεφαλαια. Το ιδιο συνέβαινε και με το προηγουμενο κινητο μου.

Ειναι stock η εφαρμογη. Την ειχε ηδη μεσα οταν το πηρα το τηλεφωνο...

1. Βάλε το go sms free από το play store,είναι πολύ καλό.
  2. Δεν δουλεύει στην Ελλάδα,για μένα είναι άχρηστη εφαρμογή της Samsung.

Φιλικά Βασίλης...

Καλησπερα σε ολη την παρεα

ευτυχης (μεχρι χθες) κατοχος ace2 τριων μηνων.

Απο χθες το απογευμα για εναν ανεξηγητο λογο δεν δουλευει η συσκευη με mobile internet, στο wifi ολα οκ.

Μουλαρωσε και δεν ενεργοποιειται παρολο που απο Ρυθμισεις>Ασυρματη επικοινωνια..>Δικτυα κινητης...>Χρηση δεδομενων πακετ. ειναι τσεκαρισμενο.

Μηπως καποιος εντιμετωπισε το ιδιο προβλημα ???

παιδια το ace 2 εχει εφαρμογη απο μονο του για να διαβαζει QR codes ή πρεπει να του περασουμε εμεις;

Θα πρέπει να του περάσεις μόνος σου από το play store.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.
Φιλικά Βασίλης...

To παρέλαβα (και το έστησα) σήμερα...

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές...

--------

Χμ... Μου δημιουργήθηκε ήδη η 1η σοβαρή απορία

Υποτίθεται ότι έχει 4GB μνήμη.

Στον task manager βλέπω:

Χώρος αποθήκευσης συστήματος 1,20GΒ

Συσκευή αποθήκευσης USB 1,10GΒ

Κάρτα SD 14,83GB

Κάτι δε μου βγαίνει καλά με τα μαθηματικά.

Μου λείπουν 2GΒ.

Δε θα έπρεπε να είχα χώρος αποθήκευσης συστήματος 1GΒ και συσκευή αποθήκευσης USB 3GΒ ??

Edited by Yoda
Προσθήκη ερώτησης

To παρέλαβα (και το έστησα) σήμερα...

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές...

--------

Χμ... Μου δημιουργήθηκε ήδη η 1η σοβαρή απορία

Υποτίθεται ότι έχει 4GB μνήμη.

Στον task manager βλέπω:

Χώρος αποθήκευσης συστήματος 1,20GΒ

Συσκευή αποθήκευσης USB 1,10GΒ

Κάρτα SD 14,83GB

Κάτι δε μου βγαίνει καλά με τα μαθηματικά.

Μου λείπουν 2GΒ.

Δε θα έπρεπε να είχα χώρος αποθήκευσης συστήματος 1GΒ και συσκευή αποθήκευσης USB 3GΒ ??

Στα 4gb ειναι και ο χωρος που πιανει το λειτουργικο συστημα αλλα και τα mb της ram. Αν αφαιρεσεις αυτα τα δυο βγαινουν οι αριθμοι που βλεπεις για τον χωρο για τις εφαρμογες και για τον χωρο για να αποθηκευσεις αρχεια...

Στα 4gb ειναι και ο χωρος που πιανει το λειτουργικο συστημα αλλα και τα mb της ram. Αν αφαιρεσεις αυτα τα δυο βγαινουν οι αριθμοι που βλεπεις για τον χωρο για τις εφαρμογες και για τον χωρο για να αποθηκευσεις αρχεια...

Ουφ και ανησύχησα...

Προς στιγμήν πίστεψα ότι αγόρασα "μούφα" κινητό...

Κοίτα να δεις λέω που στα 220€ (τόσο το αγόρασα) θα έχει βγει καμιά ... lite version και αγόρασα αυτήν...

Ακόμη κι έτσι μου είναι αρκετά...

Το παλιό μου κινητό (ACE1) δεν είχε τόση μνήμη ούτε κατά φαντασία...

Σε ευχαριστώ φίλε giorgio2g που με καθησύχασες... :rolleyes:

Μια ερωτηση. Ποια ειναι η τελευταια επισημη εκδοση που μπορει να περασει καποιος σ´ αυτη τη συσκευη; 4.1 ειναι ή 4.0 ;

Μια ερωτηση. Ποια ειναι η τελευταια επισημη εκδοση που μπορει να περασει καποιος σ´ αυτη τη συσκευη; 4.1 ειναι ή 4.0 ;

2.3.6.... Αν και σύντομα θα βγει η 4.1.

Καλησπερα σε ολη την παρεα

ευτυχης (μεχρι χθες) κατοχος ace2 τριων μηνων.

Απο χθες το απογευμα για εναν ανεξηγητο λογο δεν δουλευει η συσκευη με mobile internet, στο wifi ολα οκ.

Μουλαρωσε και δεν ενεργοποιειται παρολο που απο Ρυθμισεις>Ασυρματη επικοινωνια..>Δικτυα κινητης...>Χρηση δεδομενων πακετ. ειναι τσεκαρισμενο.

Μηπως καποιος εντιμετωπισε το ιδιο προβλημα ???

Βεβαιως μου εχει τυχει 2-3 φορες.

Οπως και το να μη βγαινει απο προφιλ "πτησης". Ετσι οπως το ειπες: μουλαρωνοντας.

Restart και ολα διορθωνονται.

Ουτως ή αλλως το restart σε ενα smartphone πρεπει να γινεται τακτικα.

Καλησπέρα παιδιά . Εχω δύο απορίες σχετικά με το Ace 2 :

1) πρώτα απ' όλα πήγα σήμερα στον γερμανο και μου είπανε οτι εχει σταματήσει η παραγωγή του γιατί λένε ήταν υπερβολικά ακριβό και είχε και κάποια προβληματάκια ... ισχύει αυτό ναι ή οχι . Δεν έχω καταλήξει κάπου στο ιντερνετ δεν βρήκα κάτι τέτοιο.

2) σκέφτομαι να το πάρω απο σκρουτζ ... Να περιμένω τίποτα περίεργο με το κινητό ? Θέλω να πω ποιος ξέρει απο πού τα φέρνουν και είναι τόσο φτηνά ... ή δεν υπάρχει κανένα τετοιο θέμα ?

Από το λίγο που τσέκαρα το φορουμ (από το ΛΙΓΟ ξαναλεω) το Ace 2 "βγάζει" προβληματα ? έτσι ? κατι ειδα για μουσικές...για μια σελίδα που εξαφανίστηκε .... Ε ?

Παραμένει πάντως το τηλέφωνο που με ψήνει περισσοτερο

Καλησπέρα παιδιά . Εχω δύο απορίες σχετικά με το Ace 2 :

1) πρώτα απ' όλα πήγα σήμερα στον γερμανο και μου είπανε ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του γιατί λένε ήταν υπερβολικά ακριβό και είχε και κάποια προβληματάκια ... ισχύει αυτό ναι ή όχι .

To ίδιο μου είπαν κι εμένα όταν πήγα εκεί, οπότε το πήρα από αλλού. (ρίξε μία ματιά στο Σκρούτζ)

Εγώ το πήρα την περασμένη εβδομάδα στα 220€ (Μόνο ακριβό δε το λες αυτό) από Digital-Master.

Έτσι κι αλλιώς απ' όπου και να το πάρεις δεν παίρνεις εγγύηση καταστήματος αλλά εγγύηση αντιπροσωπείας. Οπότε...

----------------------------------

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας.

Στο startup του τηλεφώνου φορτώνονται ένα σωρό εφαρμογές οι οποίες τρώνε μνήμη

και ουσιαστικά θέλω να ξεκινάνε ΜΟΝΟ όταν τις χρειάζομαι και όχι με κάθε startup.

Πχ. Skype, YahooMail κλπ.

Δοκίμασα 1-2 startup managers και όλοι δείχνουν ότι τις απενεργοποιούν (και τις δείχνουν απενεργοποιημένες) αλλά αυτές ξεκινάνε κανονικά.

ΔΕΝ είμαι root αλλά υποτίθεται ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι root για να πειράξεις το startup.

(Οπως άλλωστε το κάνουν και όλες οι εφαρμογές κατά την εγκατάστασή τους.)

Εχετε να προτείνετε κανένα startup manager ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.?

Eχω δοκιμάσει τους

Startup Manager (Free) : https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.startupmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImltb2JsaWZlLnN0YXJ0dXBtYW5hZ2VyIl0.

Startup Cleaner 2.0 : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bright.startup2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5icmlnaHQuc3RhcnR1cDIiXQ..

αλλά ΔΕΝ

Edited by Yoda
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ

φιλε μου Yoda πες μου κάτι σε παρακαλώ ..

Αυτά τα μικροπροβληματάκια που βλέπω να γράφετε εδώ μέσα , για να καταλάβω γιατί δεν ξέρω και πολλά (πρώτη φορά θα πάρω smartphone) , τα έχουν λίγο πολύ όλοι οι χρηστές android ανεξαρτήτως συσκευής , ή το ACE 2 τα "βγάζει" και είναι όντως προβληματικό όπως μου είπε αυτός στο γερμανό ??

φιλε μου Yoda πες μου κάτι σε παρακαλώ ..

Αυτά τα μικροπροβληματάκια που βλέπω να γράφετε εδώ μέσα , για να καταλάβω γιατί δεν ξέρω και πολλά (πρώτη φορά θα πάρω smartphone) , τα έχουν λίγο πολύ όλοι οι χρηστές android ανεξαρτήτως συσκευής , ή το ACE 2 τα "βγάζει" και είναι όντως προβληματικό όπως μου είπε αυτός στο γερμανό ??

Αν θα δεις υπάρχουν πάααρα πολλά θέματα με πάααρα πολλές σελίδες για προβλήματα ΣΕ ΟΛΑ τα κινητά ανεξαρτήτου μάρκας ή λειτουργικού.

Είναι όπως και οι υπολογιστές. Ποτέ δε σταματάνε να έχουν προβλήματα όσο καλοί και να είναι....

Οτι κινητό με ότι λειτουργικό και να πάρεις, από τη στιγμή που θα ασχοληθείς μαζί του, κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσεις σίγουρα κάποιο-α πρόβλημα-τα.

Οπότε μη σε ανησυχεί κάτι στο συγκεκριμένο τηλέφωνο...

Ανέκαθεν είχα smartphones (10 χρόνια τώρα) και ανέκαθεν είχα διάφορα προβλήματα...

To 1o μου "Smartphone" ήταν το Ericsson P800 με Symbian το 2002.

Edited by Yoda

φιλε μου δε συμμετεχω πολυ στο φορουμ αν και ασχολουμαι αρκετο καιρο με κινητα smartphones ξεκινωντας απο το htc wildfire εχω ασχοληθει αρκετα με iphone 4. το κινητο ειναι best value for money..δεν παρουσιαζει καθολου προβληματα ..το εχω 7 μηνες τωρα απο skroutzoμαγαζο με 235 ευρω..προχωρα απροβληματιστα... μπορει μονο καποιος να μας πει για την αναβαθμιση?? ποτε θα την παρουμε τελικα?

Μαααααααλιστα οκ λέω να το χτυπήσω τότε , να το παραγγείλω από σκρουτζομάγαζο δηλαδή . Ούτως 'η 'αλλως μου αρέσει αρκετά.

Αν και δεν μου χει απαντήσει ακόμα η samsung (και ούτε προκειται) για το αν το χουν αποσύρει ...

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)