ntinos_gr4 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Για οσους θελουν πολυ ωραια παραλια για γυμνισμο ειναι λιγο πριν τους αμμολοφους ΚΑΒΑΛΑΣ...Η παραλια λεγεται ΣΑΡΑΚΗΝΑ...Καθωσ κατεβαινετε ειναι στα αριστερα σας...200 μετρα απο την ταβερνα που εχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Και να προσθέσω ότι βρίσκω και πολύ αντισέξ την όλη φάση -ή απλά η παρέα μου είναι όλοι μπάζα :lol: - δεν με φτιάχνει καθόλου να βλέπω 30αρηδες με μπυρόκοιλα, χοντρά οπίσθια και τριχωτές πλάτες. χανεται η εννοια του γυμνισμου ετσι...Ποτε δεν πας για να δεις,πας για την παρτη σου.Αλλωστε θα νιωθεις και λιγο αμηχανα, οταν σε κοιταει καποιος επιμονα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Η αμμος παω στο σωμα δεν ειναι επικινδυνη; Κυριως για τις γυναικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 ^ Εννοείς σε ευαίσθητες περιοχές, να υποθέσω. Γιατί για το υπόλοιπο σώμα είναι το ίδιο, είτε είσαι γυμνός είτε με μαγιό. Δεν είμαι γιατρός και έτσι δεν θα σου πω υπεύθυνη ιατρική γνώμη, απλώς θα αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία και αυτά που έχω ακούσει από γιατρούς. Ναι, μπορεί να είναι επικίνδυνο. Για μύκητες και σχετικές μολύνσεις. Εξαρτάται και από το πόσο πολυσύχναστη είναι η παραλία. Φυσικά, δεν καθόμαστε ποτέ στην άμμο χωρίς πετσέτα ή ψάθα και δεν ακουμπάμε την πετσέτα στην άμμο και μετά σκουπιζόμαστε! Αλλά, και με βρεγμένο μαγιό αν καθήσεις στην άμμο πάλι κινδυνεύεις, μην νομίζεις. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, αν τηρείς ένα-δυο πράγματα κινδυνεύεις όσο και όταν κάνεις μπάνιο με μαγιό. Προσωπικά, δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα, τηρόντας όμως τους κανόνες: όχι πολυσύχναστα, όχι κάθισμα στην άμμο, πάντα πέτσετα (όσο γίνεται) καθαρή, που δεν την ακουμπάω στη άμμο και δεν την δανείζω σε κανέναν! Αντίθετα, από ό,τι μου έχει πει ο γιατρός μου, το δέρμα του στήθους, που είναι πολύ ευαίσθητο, κινδυνεύει πολύ από τον ήλιο! Δεν πρέπει να καίγεται ή να αφυδατώνεται και για λόγους αισθητικής (χάνει την ελαστικότητα του) και για λόγους υγείας (καρκίνους του δέρματος). [πράγμα που έχει οδηγήσει μια φίλη μου να κάνει "ανάποδο" γυμνισμό: φοράει μόνο το πάνω του μαγιό και από κάτω... τίποτα!!! :lol: Περιττόν να σας πω ότι όλοι την κοιτάνε καλά-καλά του τύπου "κοπέλια, κάτι ξέχασες!" ;)] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να εκανα ποτε γυμνισμο :rolleyes: Ισως να ακουγομαι καπως συντηριτικος αλλα το θεωρω πολυ ακραιο. Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Προσωπικά δεν έχω τολμήσει ποτέ να κάνω γυμνισμό , ωστόσο εχω παρατηρήσει οτι αρκετοί γυμνιστές έρχονται στην παρατημένη Β' Πλαζ Βούλας στο σημείο που ενώνεται με την παραλία της Βουλιαγμένης... Παλιά έρχονταν πολύ συχνά, βέβαια τώρα που έχουν βάλει security εχει ελλατωθεί η κίνηση. Πάντως αν κάποιος θέλει την υγεία του θα του πρότεινα να μην κάνει μπάνιο στη Β' Πλαζ Βούλας... ήταν παρατημένη χρόνια ολόκληρα, είχε μαζέψει απίστευτη βρώμα, και ο "καθαρισμός" που κάνανε για να λειτουργήσει απο φέτος ήταν απλά αστείος. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Κάποτε έλεγα "τι βλακεία, δεν γουστάρω καθόλου" και ενώ είχα πάει διακοπές ελεύθερο κάμπιγκ σε παραλία (κυρίως) γυμνιστών εγώ ήμουν συνέχεια με το μαγιώ σαν το ούφο. :ninja: Μετά από 3 χρόνια άλλαξα 180 μοίρες: δεν πάω πλέον ούτε καν ως την παραλία αν είναι να μην υπάρχει πιθανότητα για γυμνισμό -έστω σε βραχάκια στο πλάι της παραλίας :lol:. Δεν συγκρίνεται η φάση, ξενερώνω τρελά με το μαγιώ. Βέβαια, μιλάω μόνο για φρικιάρικη κατάσταση σε απομακρυσμένες παραλίες -μόνο εκεί έχω κάνει, εδώ στην Αθήνα δεν πάω ποτέ για μπάνιο. Και να προσθέσω ότι βρίσκω και πολύ αντισέξ την όλη φάση -ή απλά η παρέα μου είναι όλοι μπάζα :lol: - δεν με φτιάχνει καθόλου να βλέπω 30αρηδες με μπυρόκοιλα, χοντρά οπίσθια και τριχωτές πλάτες. Από την άλλη, δεν έχω πάει και στο σούπερ παραντάις, ακόμα, τι να σας πω... :rolleyes: εμ,συγνωμη αλλα να προσθεσω κατι,δεν πας σε παραλια γυμνιστων για να φτιαχτεις,πας για να κανεις το κεφι σου απλα.δεν σε ενδιαφερει πως ειναι ο αλλος,εισαι απλα ο εαυτος σου και μονο ο εαυτος σου,τιποτα παραπανω.και οπως σχολιαζεις εσυ καποιον που φρικαρεις το ιδιο μπορει και για σενα να γινεται,σε τετοια φαση ο καθενας κανει οτι κανει για τον εαυτο του,οποτε εχω κανει δεν εχω παει για να φτιαχτω η να παρω ματι,εχω παει επειδη μου αρεσει και μαλιστα εχω πιασει και φιλιες με αρκετους-ες ζευγαρια και περναμε υπεροχα.και τις πλακες μας κανουμε κι εχουμε κρατησει και επαφες και εκτος παραλιας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ^ αυτό το ποστ μου έχει γραφτεί σαν χιουμοριστική απάντηση στα ποστ κάποιων νεαρότερων που είχαν γράψει πριν από το δικό μου ποστ κάποια σχόλια σχετικά με το προκλητικό του γυμνισμού. Φυσικά και κάνω γυμνισμό μόνο για μένα και επειδή εγώ νιώθω καλύτερα και ελεύθερα έτσι. Και το καλυτερο μου είναι να είμαι μόνη μου στην παραλία. Θάλασσα, άμμος, ήλιος κι εγώ: μια τέλεια μέρα στην παραλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 μικρες παραλιες, αποκομμενες με βραχια απο τις διπλανες, μια ομπρελα, 2 πετσετες, αντιηλικα, ενα βιβλιο, ενα μπουκαλι νερο, παρεα ή μονος .. μαγιο ? δε θα 'στε με τα καλα σας .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Πρεπει να αυξηθουν αμεσα οι παραλιες γυμνιστων. Ζητω ο γυμνισμος! Τα αντηλιακα αρκουν. Μακρια τα ταμπου κ οι δεσμευσεις. Ο ανθρωπος επιστρεφει στον Αδαμ με γοργα βηματα κ χωρις μαγιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Ξερετε ξενοδοχεια στην Ελλαδα ( Οχι κρητη ) που επιτρεπουν το γυμνισμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ο ανθρωπος επιστρεφει στον Αδαμ με γοργα βηματα κ χωρις μαγιω Η προσωπική μου αίσθηση είναι ακριβώς το αντίθετο: ότι ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νεότεροι κάνουν όλο και λιγότερο γυμνισμό. Μου κάνει πάντα εντύπωση όταν φτάνω σε κάτι δυσπρόσιτες παραλίες και είναι μια παρέα, μόνοι τους στη μέση του πουθενά, και κάθονται όλοι με τα μαγιό :wacko:. Και αυτό μου συμβαίνει 4 στις 5 φορές. Παλιά θυμάμαι, πριν 15-20 χρόνια, σχεδόν πάντα αν έφτανα σε κάποια απομονωμένη παραλία και έβρισκα παρέα να είναι ήδη εκεί, ήταν γυμνιστές. Σύμπτωση ή δεν θυμάμαι καλά; Ή έτσι είναι πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Με ολα αυτα τα παρανομα βιντεο που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, που να κανεις γυμνισμο πια; Λογικο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 ^ θέλεις να μου το εξηγήσεις γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα; Εννοείς ότι κινδυνεύει ο γυμνιστής να τον τραβήξουν εν αγνοία του βίντεο και να το κυκλοφορήσουν στο ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Σαφως. Μαλιστα υπαρχουν και πολλες καμερες παρακολουθησης ( Δε ξερω για ελλαδα ). Σε γνωστα site εχει ολοκληρες ταινιες με 2ωρα απο πλανα γυμνιστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 δεν εχεις κι αδικο .. αν και στην ελλαδα δε νομιζω να ειναι πολυ διαδεδομενο το φαινομενο "beach hunters" .. βεβαια με τοση ανωμαλια δε ξερεις .. αναμφισβητητα ομως υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ παραλιες που οχι περιεργοι δεν πηγαινουν.. αλλα δε παταει ψυχη .. ελλαδα εισαι .. ακομη θυμαμαι την παραλια στη Μηλο "Θειορυχεία" .. ειχα παει με την δικια μου εκει .. και μετα το πρωτο τεταρτο καναμε κανονικα γυμνισμο .. το "καλο" ηταν οτι δεν ειχε πολυ κοσμο.. κατω απο 15 ατομα .. και τα πιο πολλα ζευγαρια .. καλοκαιριαζει λεμεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy123456 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ...ΦΥΣΙΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ... ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ!!! :D ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΙΩΤΙΣΣΑΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΓΥΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..Ο ΦΟΒΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ" ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΟΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ...ΦΥΣΙΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ... ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ!!! :D ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΙΩΤΙΣΣΑΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΓΥΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..Ο ΦΟΒΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ" ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΟΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ... :O Από περιέργεια απλά...το "χωρίς να προκαλώ" σε παραλία μη γυμνιστών, πως ακριβώς το εννοείς; Δεν σου κάνουν παρατήρηση οι υπόλοιποι γύρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Θα έβγαλε μέσα στη θάλασσα το μαγίο του και οι άλλοι ούτε που θα το κατάλαβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Από περιέργεια απλά...το "χωρίς να προκαλώ" σε παραλία μη γυμνιστών, πως ακριβώς το εννοείς; Δεν σου κάνουν παρατήρηση οι υπόλοιποι γύρω; Θα έβγαλε μέσα στη θάλασσα το μαγίο του και οι άλλοι ούτε που θα το κατάλαβαν. Yπάρχει ένα πολύ καλό αστείο που θα μπορούσε να ειπωθεί πάνω στο θέμα "πώς δεν το κατάλαβαν οι άλλοι τριγύρω", αλλά το αφήνω γιατί θα λογοκριθούμε χαχαχαχα :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ...ΦΥΣΙΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ... ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ!!! :D ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΙΩΤΙΣΣΑΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΓΥΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..Ο ΦΟΒΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ" ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΟΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ... :O ΜΥΡΤΙΩΤΙΣΣΑΣ.... έχω να πάω Κέρκυρα μερικά χρόνια αλλά παλιά ήταν η απόλυτη παραλία... Φοβερή θάλλασα, απίστευτη άμμος, πόσιμο νερό να αναβλύζει από το βουνό.... έκανες και περπάτημα αρκετά λεπτά μέχρι την παραλία... Εκεί ήταν σχεδόν μόνο γυμνιστές.... έβγαζες το μαγιό και απολάμβανεςςςςςςςςς ....... Σήμερα δεν ισχύει αυτό? Δεν είναι παραλία γυμνιστών πιά? Προσωπικά φοβερή παραλία για γυμνισμό είναι το Καλαμίτσι (Λευκάδα)... Έχει και άλλες 2 δίπλα.... Εσύ και ο θεός μόνο.... Το ίδιο ισχύει και στους Εγκρεμνους αν πας πιο δίπλα από το λαό που αράζει κάτω από τις ομπρέλες (ήμαρτον ακόμα και εκεί ομπρέλες)..... Στην Αθήνα ..... στα βραχάκια κάτω από το παλιό On The Rock (μετά τη Βάρκιζα πρίν φτάσεις Αγ. Μαρίνα).... Αχ..... Μυρτιώτισσα..... την ερωτεύεσαι αμέσως.... :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Φέτος τον Ιούλιο πήγα στα Κουφονήσια που έχει πολύ όμορφες παραλίες. Στα κάτω Κουφονήσια που πας με το καραβάκι αρκετοί κάνουν γυμνισμό. Εγώ δεν έκανα γιατί είμαι κάπως ντροπαλή και ήταν άλλα τρία ζευγάρια κοντά, αλλά για δεύτερη φορά έκανα topless. Αν είσαι η μόνη στην παραλία που κρατάει το πάνω μέρος του μαγιού της αισθάνεσαι άσχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Θα έβγαλε μέσα στη θάλασσα το μαγίο του και οι άλλοι ούτε που θα το κατάλαβαν. Φαντάσου ότι εγώ αυτό δεν το θεωρώ καν γυμνισμό και είναι κάτι που το κάνω σχεδόν πάντα σε όποια παραλία και να πάω, ακόμα και αν υπάρχουν γύρω αρκετοί άλλοι λουόμενοι, παιδάκια, γιαγιάδες κλπ (βέβαια, δεν έχω κολυμπήσει ποτέ μου σε αληθινά πολυσύχναστες τύπου "ο ένας πάνω στον άλλον", καθώς σιχαίνομαι φρικτά να μπω στο "ίδιο νερό" μαζί με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους, μπλιάχ :ooch:). Βουτάω, αμέσως βγάζω το πάνω, και μόλις πάω λίγο πιο ανοιχτά βγάζω και το κάτω και τα δένω στον αστράγαλο μου. Κολυμπάω και πριν βγω... ξαναντύνομαι. Δεν ξέρω αν με βλέπουν πάντως δεν μου την έχουν πει ποτέ. Η μόνη περίπτωση να μην το κάνω (εκτός από τη βαρεμάρα της διαδικασίας) είναι να έχω πάει μόνη μου για μπάνιο και να υπάρχει δίπλα καμιά παρέα έφηβων αγοριών ή άλλη "ειδική" ομάδα (λαϊκοί τύποι, μερικοί αλλοδαποί κ.α.) -γιατί τους έχω ικανούς να έρθουν κοντά με τίποτα μάσκες για "μάτι" ή ακόμα και να με παρενοχλήσουν επιτόπου ή αφού βγω έξω. Όταν λέμε γυμνισμό εννοούμε να αράξεις σε όλο σου το μπάνιο γυμνός, και μέσα και έξω από το νερό. Μόνο άθληση δεν κάνω γυμνή. Το βρίσκω πολύ αντιαισθητικό κάποιος να τρέχει, να παίζει ρακέτες, να κάνει γυμναστική κοκ, εντελώς γυμνός -και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Επειδη θα παω με την κοπελα μου σαντορινη την αλλη εβδομαδα,υπαρχει καμια παραλια γυμνιστων στο νησι? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Οχι δεν νομιζω να εκανα ποτε, γιατι δεν βρισκω το λογο να με δει γυμνη ο καθε βλακας σε μια παραλια, ουτε εγω εχω ορεξη να δω γυμνους διαφορους ασχετους. Ουτε φυσικα να ρισκαρω να με τραβηξουν φωτο/βιντεο ή κατι τετοιο στα καλα καθουμενα. Σιγουρα η αισθηση ειναι ωραια μεσα στο νερο(μου ειχε λυθει το μπικινι μια φορα οποτε κολυμπησα λιγο ετσι) αλλα γενικα το θεωρω overrated το ολο θεμα και οι περισσοτεροι νομιζουν οτι επειδη κανουν γυμνισμο ακολουθουν καμια ουαου τρεντυ αιρεση ξερω γω.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts