Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρεπιπτόντως, από που να αγοράσω εγγυημένα γνήσια μπαταρία???

Και ποιον ακριβώς τύπο.

Στο skroutz βρίσκω "original bulk" που δεν μου γεμίζουν το μάτι.

Εγώ από ebay την πήρα, από Αγγλία, σε σφραγισμένη original συσκευασία και μου βγήκε μια χαρά. Στην αγγελία αναφέρει ότι η νόκια σταμάτησε να βάζει το ολόγραμμα στις νεότερες μπαταρίες της και όντως δεν το έχει.

http://www.ebay.co.uk/itm/251872611389?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Κρίμα όμως που μόλις άλλαξα μπαταρία, μετά από λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί η κάμερα! Δεν ανοίγει το καπάκι του φακού. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, ανοίγει το πρώτο καπάκι του φακού, από κάτω έχει ένα δεύτερο, κάτι σαν φίλτρο που θα έπρεπε να ανοίγει κι αυτό αλλά δεν... Το έλυσα ξανά το τηλ, αποσυναρμολόγησα τελείως την κάμερα, χτυπώντας την άνοιξε τελικά το φίλτρο, αλλά και πάλι δεν λειτουργεί όταν την κουμπώνω.

Τώρα αναμένω από μέρα σε μέρα την κάμερα κι αυτή από ebay.

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ από ebay την πήρα, από Αγγλία, σε σφραγισμένη original συσκευασία και μου βγήκε μια χαρά. Στην αγγελία αναφέρει ότι η νόκια σταμάτησε να βάζει το ολόγραμμα στις νεότερες μπαταρίες της και όντως δεν το έχει.

http://www.ebay.co.uk/itm/251872611389?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Κρίμα όμως που μόλις άλλαξα μπαταρία, μετά από λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί η κάμερα! Δεν ανοίγει το καπάκι του φακού. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, ανοίγει το πρώτο καπάκι του φακού, από κάτω έχει ένα δεύτερο, κάτι σαν φίλτρο που θα έπρεπε να ανοίγει κι αυτό αλλά δεν... Το έλυσα ξανά το τηλ, αποσυναρμολόγησα τελείως την κάμερα, χτυπώντας την άνοιξε τελικά το φίλτρο, αλλά και πάλι δεν λειτουργεί όταν την κουμπώνω.

Τώρα αναμένω από μέρα σε μέρα την κάμερα κι αυτή από ebay.

Χάλασε ο μηχανισμός του φίλτρου nd δηλ

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Χάλασε ο μηχανισμός του φίλτρου nd δηλ

Προφανώς ναι. Για να είμαι ειλικρινής ούτε που είχα ξανακούσει πριν για ND φίλτρο στο N8

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Από που βρήκες κάμερα? Αυτές από το ebay είναι γνήσια module? Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Η συγκεκριμένη που βρήκα είναι γνήσια από μεταχειρισμένο Ν8.

http://www.ebay.co.uk/itm/311363274911?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Από κάποια άλλα sites που βρήκα στο google ήταν μαϊμούδες.

Γνωρίζεις μήπως τι παίζει με το φίλτρο ND; Πως ενεργοποιείται και την χρησιμότητά του;

Μέχρι πριν την ζημιά της κάμερας αγνοούσα ακόμα και την ύπαρξη του.

Γνωρίζεις μήπως τι παίζει με το φίλτρο ND; Πως ενεργοποιείται και την χρησιμότητά του;

Μέχρι πριν την ζημιά της κάμερας αγνοούσα ακόμα και την ύπαρξη του.

Εγώ που ήξερα ότι υπήρχε όσο το είχα (4 χρόνια) και δεν ασχολήθηκα καν, σε τι ακριβώς χρησιμεύει! Απλά ήξερα ότι είχα τη καλύτερη κάμερα, ακόμα κι από πιο καινούργια κινητά!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ένα σκούρο αλλά ουδέτερο σε χρώμα γυαλί ηλίου είναι. Κόβει το φως, όποτε χρειάζεται, επειδή το διάφραγμα είναι σταθερό και το μηχανικό κλείστρο έχει ένα συγκεκριμένο εύρος λειτουργίας δηλ ταχύτητα. Αν δεν υπήρχε το nd στον ήλιο θα βγαίναν όλα καμένα.

Σίγουρα το αποτέλεσμα μετράει. Στα μάτια μου, το Ν8 την ημέρα παράγει πιο ευχάριστες εικόνες από το 808 :)

.....Βαζει ποια καλα απο ποιο καινουργια κινητα....ποσο ποιο καινουργια εννοεί ο φιλος ποιο πανω.Γιατι αν εξαιρεσουμε το πανόραμα κ το hdr το Ν8 εκανε εναν φιλο μου με Νοτε4 να κρεμασει την μασελα του σε φωτο εσωτερικου χωρου οταν το δικο του τα εβγαζε ασπρουλιαρικα......Αν δεν μπει ξενον στα ρομποτακια,χαιρι με λεντ δεν γινεται....

.....Βαζει ποια καλα απο ποιο καινουργια κινητα....ποσο ποιο καινουργια εννοεί ο φιλος ποιο πανω.Γιατι αν εξαιρεσουμε το πανόραμα κ το hdr το Ν8 εκανε εναν φιλο μου με Νοτε4 να κρεμασει την μασελα του σε φωτο εσωτερικου χωρου οταν το δικο του τα εβγαζε ασπρουλιαρικα......Αν δεν μπει ξενον στα ρομποτακια,χαιρι με λεντ δεν γινεται....

Καινούργια τουλάχιστον όσο το είχα (Ιανουάριο 2015).

Σωστά, χωρίς xenon flash δεν λέει, ειδικά στις βραδινές λήψεις! Βλέπω το xenon να το αγνοούν όλες οι εταιρίες, μετά το 1020 και το K-Zoom!

Βλέπω το N8 μου που έδωσα σε ένα φίλο και ζηλεύω το φλας xenon που έχει, τωρα!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ειναι γιατι εχουν δωσει εμφαση στο ιντερνετ.Γιαυτο και εγω εχοντας δοκιμασει ουκ ολιγα αντροιντ και καταλληγοντας στο θεμα καμερα μονο στο Ν8 εχω το Νοτε2 που κανει απροβληματιστα ολα τα υπολοιπα(Νετ,gps κτλ)και για αληθινες φωτο το νοκια.Ειναι τοσο μικρό για τα σημερινα δεδομενα που χανεται στο τσαντακι μου.Συγκριτικα με το Νοτε ειναι μινιατούρα. ....

Δεν υπάρχει αυτό! Έβαλα την νέα κάμερα πάνω και μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν ανοίγει το φίλτρο με αποτέλεσμα στην οθόνη της εφαρμογής να είναι όλα μαύρα.

Επομένως δεν είναι θέμα κάμερας ούτε και software μιας και είχα κάνει hard reset.

Το άσχημο είναι πως τώρα είμαι σε αδιέξοδο. Δε μένει να δοκιμάσω κάτι άλλο.

αν φροντιζε η νοκια να το εξοπλησει με καλυτερο λογισμικο για τις φωτο θα ειχε κορυφαια καμερα ακομα και σημερα.

τα περισσοτερα φθηνα τηλεφωνα σημερα δεν εχουν καλες καμερες αλλα εχουν καλο προγραμμα και το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο

Το ν8 ειναι για πορτραιτα σε εσωτερικο χωρο και βιντεο.Η ποιοτητα του ειναι αξεπεραστη.Τα νεοτερα αντροιντ ακομη και οι ναυαρχιδες υπερτερουν στην πραξη μονον σε πανοραμικες ληψεις και με Hdr λογο λογισμικου.Εφοσον δεν βαζουν ξενον δεν μπορουν να κανουν τιποτε αλλο απο το να μαγειρευουν την φωτο με μεγαλυτερα διαφραγματα κτλ.Την ήμερα ολα τα καλα αντροιντ βγαζουν καλες φωτο,σε εσωτερικο χωρο και σκοταδι ομως ποτε το λεντ δεν θα αντικαταστησει το ξενον.ολοκληρα αλμπουμ εχω με τα παιδια μου απο το Ν8,αριστες.Το νοτε2 που εχω υπερτερει σε μακρο φωτο με φλας,στα πανοραμα κτλ αλλα μεχρι εκει.Σε διακοπες και ειδικες περιστασεις και εν κινηση το Ν8...Οσον αφορα τον φιλο παραπανω μην σκαει.Αν δεν τα καταφερει με την καμερα με 80 ευρω βρισκεις μεταχειρα Ν8 αριστο...

• 4 weeks later...

Ξαναπήρα σήμερα το n8 dark grey από μια αγγελία στα 50 ευρώ. Εχω πάθει πλάκα! Το κινητό είναι πραγματικά σαν να το ξεσφραγίζω εγώ. To παιδί το είχε πραγματικά σε αριστη κατασταση. Πάτησα τον κωδικό *#92702689# και έχει...40 ώρες (!!!) ομιλίας! Αφού φοράει ακόμα την...αννούλα, ούτε καν belle δεν του έχει βάλει. Το κράτησα λίγο με την αννούλα για να την θυμηθώ και αύριο πάμε για belle αδυνατισμένη!

Αισθάνομαι όπως τότε που περιμέναμε πως και πως την αναβάθμιση σε belle:D:D:D

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Καλησπερα.καλομιλητο.το κινητο απλα δεν υπάρχει. Το εχω και εγω σε μαυρο ,το κουβαλαω μαζι μου στο τσαντακι μαζι με το νοτε και το φυλαω σαν τα ματια μου.εχω και δυο καρτες με το ιδιο νουμερο και ειμαι ελευθερος.οποιο θελω δουλευω.Σε φωτο τα παταει ολα κατω....

εχω και δυο καρτες με το ιδιο νουμερο και ειμαι ελευθερος.οποιο θελω δουλευω

Γίνεται να έχεις δύο sim με το ίδιο νούμερο; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μιλάμε για ελληνική εταιρεία;

Καλησπερα.καλομιλητο.το κινητο απλα δεν υπάρχει. Το εχω και εγω σε μαυρο ,το κουβαλαω μαζι μου στο τσαντακι μαζι με το νοτε και το φυλαω σαν τα ματια μου.εχω και δυο καρτες με το ιδιο νουμερο και ειμαι ελευθερος.οποιο θελω δουλευω.Σε φωτο τα παταει ολα κατω....

Από το Δεκέμβριο του 2010 που το αγόρασα για πρώτη φορά και μετά, όλες (όλες όμως!) οι φωτογραφίες από τις διακοπές με τα παιδιά (Χριστ., Πάσχα, καλοκαίρι) είναι με το ν8. Πραγματικό διαμάντι!!!:D

Πολύ καλές και οι φωτογραφίες που βγάζει το s6 αλλά για βραδινές ΜΟΝΟ Ν8! (+ φυσικά 808 ή 1020).

Απλά πλέον το μέγεθος της οθόνης του είναι ξεπερασμένο, αλλά σαν δεύτερο σε καλύπτει απόλυτα!!!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

Απλά πλέον το μέγεθος της οθόνης του είναι ξεπερασμένο, αλλά σαν δεύτερο σε καλύπτει απόλυτα!!!

Μακάρι να μπορούσα να βρω κινητό με 3,5'' οθόνη και την κάμερα του 1020!!

Για περιστασιακό σερφάρισμα μια χαρά είναι η 3,5''. Διαφορετικά επιλέγει κανείς τάμπλετ.

Πλέον τα κινητά τείνουν να γίνουν ακίνητα...

Μακάρι να μπορούσα να βρω κινητό με 3,5'' οθόνη και την κάμερα του 1020!!

Για περιστασιακό σερφάρισμα μια χαρά είναι η 3,5''. Διαφορετικά επιλέγει κανείς τάμπλετ.

Πλέον τα κινητά τείνουν να γίνουν ακίνητα...

αλήθεια. ένας από τους λόγους που δεν σκέφτομαι καν να αφήσω τα symbian μου. Με το ζόρι να με πείσουν ότι χρειάζομαι 5"+

Καλησπερα.εγω με το νοτε κανω αριστα τις δουλειες του ιντερνετ,gps,απο καμερα μακρο φωτο οπου ειναι σουπερ και περιστασιακα βιντεο.οπου δεν με παιρνει εχω σε ενα ραφακι στο τσαντακι μου το Ν8,ουτε το καταλαβαινω οτι το εχω,φωτο το βραδυ,εν κινηση με τα παιδια κτλ σκοτωνει.Με μπλε δοντι τα στελνω στο νοτε και βουαλαα....εχω και 2 καρτες με ενα νούμερο και οταν δεν θελω τσαντακι εχω το νοκια με ολα περασμενα μεσα (πχ παω για τρεξιμο).....

καλησπερα.την διπλη καρτα την δινουν ολες οι εταιτρειες κινητης αν το ζητησεις,με την διαφορα οτι η κοσμοτε τις πληρωνεις εφαπαξ 10 ευρω και δεν εχει παγιο,ενω η βοντα εχει 2.5 παγιο το μηνα.Η wind 3 ευρω...Απιστευτη ευκολια!Σκεψου να θελεις να πας για καφε η σε ενα κλαμπακι και δεν θελεις να κουβαλας πολλα πολλα.κλεινεις το νοτε<στην περιπτωση μου> και ανοιγεις το νοκια.εχεις κινητο και ψηφιακη μαζι....εννοειται το ιδιο νουμερο παιζει και ολες οι επαφες μεσα ....

Δυστυχως δεν βγαζουν δευτερη sim με καρτοκινητη

• 3 weeks later...

Καλημέρα, μετά την αναβάθμιση στο pc στα 10άρια όταν συνδέω το n8 στον υπολογιστή δεν το βλέπει καθόλου ούτε σαν εξωτερικό δίσκο, μόνο φορτίζει. Εννοείται ότι δεν μπορώ να δουλέψω και καθόλου το nokia suite ( 3.8.54). Εχω κρατήσει εναν υπολογιστή στα 8.1 μόνο και μόνο για να δουλεύω το n8!

Ξέρετε εάν υπάρχει κάποιος driver να κατεβάσω προκειμένου να μπορέσω να ξαναλειτουργήσω το n8 σε υπολογιστή με windows 10?

Ευχαριστώ πολύ και σένα και τον φίλο που μας υπέδειξε τον τρόπο! Το έκανα και όλα καλά:)