PITHELLAS Δημοσιεύτηκε May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2004 Τοποθετώ ένα CD και βλέπω τα αρχεία που περιέχει. Βγάζω το CD και τοποθετώ ένα άλλο. Τα αρχεία όμως παραμένουν τα ίδια ( του πρώτου CD ), από όπου και αν τα δω, είτε από τον Windows Explorer είτε από το My Computer και αναγκάζομαι να κάνω restart για να δω το δεύτερο. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή κάτι έχει χαλάσει ? :worry: Έχω τα WINDOWS XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Αυτό συνέβαινε παλιά στο φίλο μου τον dread και δεν μπορέσαμε να βρούμε τι ακριβώς έφταιγε... :worry: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις το DMA και να κοιτάξεις και τις ρυθμίσεις μέσω bios, αν και όπως είπα είναι πολύ μυστήριο αυτό που γίνεται και μάλλον μόνο με φορμάτ διορθώνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Ειναι συνηθες κολλημα των windows ειδικοτερα αν στην αναγνωση του πρωτου cd ειχε καποιο προβλημα!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PITHELLAS (14 Μάι. 2004 , 14:46) Τοποθετώ ένα CD και βλέπω τα αρχεία που περιέχει. Βγάζω το CD και τοποθετώ ένα άλλο. Τα αρχεία όμως παραμένουν τα ίδια ( του πρώτου CD ), από όπου και αν τα δω, είτε από τον Windows Explorer είτε από το My Computer και αναγκάζομαι να κάνω restart για να δω το δεύτερο. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή κάτι έχει χαλάσει ? :worry: Έχω τα WINDOWS XP. οποια και να ειναι η αιτία δεν χρειάζεται restart.ενα view---->refresh αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Συνηθως εχει σχεση με το autorun.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts