Jump to content

Πρόβλημα με τον Windows Installer

SpecFor21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα φορητό ΙΒΜ με τα ΧΡ προ ΕΝ τα οποία είναι και σε ένα παρτίσιον ζιπαρισμένα.

Μετά από πολύ σκληρή χρήση του η/υ άρχισε να αργεί πολύ και να μην ανοίγει πολλά προγράμματα (photoshop 6.0, nero κλπ) αλλά κολλούσε και ο installer των windows.

Από το πρωί είμαι τώρα στο 3ο install (όλα ήταν μετά από φορμάτ,καθαρά δλδ).

Στο τρίτο κατάφερα να εγκαταστήσω πολλά από αυτά που χρειάζομαι (είχα βγάλλει ότι έξτρα υλικό είχα, όπως 2ο δίσκο, μόντεμ,οτπικό ποντίκι, εκτυπωτή κλπ και τα έβαζα ένα ένα με επανεκίνηση κλπ).

Ωστόσο από κάτι μου ξανακόλησε ο installer και επειδή δεν έχω το κουράγιο να ξανακάνω αυτή την διαδικασία θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω κάτι να επισκευάσω το εν λόγω πρόβλημμα.

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

απο προσωπική εμπειρία, στα windows ΧΡ δεν μπορείς να εγκαταστήσεις ξανα τον windows installer αλλά ούτε και να τον σβησεις.

λύση μόνο να βάλεις το cd των XP και να κάνεις επιδιόρθωση χωρίς όμως σίγουρο αποτέλεσμα.

εγώ έκανα format και τα πέρασα ξανά :'(

κ @ τ @ ν τ ι @

Αρχικό Μήνυμα από τον mavrios

απο προσωπική εμπειρία, στα windows ΧΡ δεν μπορείς να εγκαταστήσεις ξανα τον windows installer αλλά ούτε και να τον σβησεις.

λύση μόνο να βάλεις το cd των XP και να κάνεις επιδιόρθωση χωρίς όμως σίγουρο αποτέλεσμα.

εγώ έκανα format και τα πέρασα ξανά :'(

Έχω βαρεθεί να το κάνω :mad:

Μάλιστα τώρα παρατρήρησα ότι δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση υλικού λόγω του προβλήματος του installer...

Και το κακό είναι ότι δεν έχω το cd των ΧΡ γιατί είναι εγκατεστημένα στον σκληρό και όταν κάνω φορμάτ ξεκινάνε εκ νέου εγκατάσταση μόνα τους...

Μου είπε ένας φίλος να κατεβάσω το αρχείο Msicu.exe απο την σελίδα της μικροσοφτ.

Δεν το δοκίμασα όμως γιατί έκανα επανεγκατάσταση για άλλη μία φορά αλλά το ποστάρω εδώ μιας και μου είπε ότι σε εκείνον δούλεψε μια χαρά.

Μια φορά που είχα ακούσει για προβλήματα με τον windows installer ήταν επειδή υπήρχε κάποιος ιός... Έλεγξε τα προγράμματα που βάζεις μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού.