Jump to content

[Εφαρμογή] Simu - Smartphones στα Ελληνικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα έκδοση Simu

Από σήμερα υπάρχει η νέα έκδοση της εφαρμογής στο Android Play Apps

Προστέθηκαν εφαρμογές που θα παρουσιάζονται εφαρμογές από όλες τις πλατφόρμες και θα παρουσιάζονται και οι Ελληνικές εφαρμογές.

Διορθώθηκαν κάποια bugs.

Αν έχετε κάποιες εφαρμογές που θέλετε να προτείνεται ή που έχετε αναπτύξει εσείς και θέλετε να παρουσιάσουμε, ανεξάρτητα την πλατφόρμα, στείλτε mail στο oinopneuma@gmail.com ή μέσω της εφαρμογής και θα μπουν σίγουρα!

Επίσης, όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην εφαρμογή για ειδήσεις και όχι μόνο επικοινωνήστε μαζί μου.

Σας ευχαριστώ

Όπως πάντα περιμένω εντυπώσεις καθώς και προτάσεις αλλά και προβλήματα που έχετε εντοπίσει.

Επίσης, μην ξεχάσετε να κάνετε like την σελίδα στο Facebook.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γιατί ενώ δείχνει ενεργοποιημένη η επιλογή για SD είναι κλειδωμένη στο τηλ? Αφού δεν έχει και widget θα μπορούσε να πάει νομίζω!:)

Επίσης, επειδή το πέρασα και στο Ray, το οποίο έχει λίγο περίεργη ανάλυση, μένει ανεκμετάλλευτο ένα τμήμα της οθόνης. Δεν εφαρμόζει, δηλαδή, σωστά. Σε έχω φάει λίγο με τις αναλύσεις, αλλά τι να κάνω!!:P

Κατά τα άλλα τα έχουμε πει! Πολύ ωραία και πολύ χρήσιμη!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• 3 weeks later...
Γιατί ενώ δείχνει ενεργοποιημένη η επιλογή για SD είναι κλειδωμένη στο τηλ? Αφού δεν έχει και widget θα μπορούσε να πάει νομίζω!:)

Επίσης, επειδή το πέρασα και στο Ray, το οποίο έχει λίγο περίεργη ανάλυση, μένει ανεκμετάλλευτο ένα τμήμα της οθόνης. Δεν εφαρμόζει, δηλαδή, σωστά. Σε έχω φάει λίγο με τις αναλύσεις, αλλά τι να κάνω!!:P

Κατά τα άλλα τα έχουμε πει! Πολύ ωραία και πολύ χρήσιμη!:)

Λογικά με τη νέα αναβάθμιση θα διορθώθηκε το πρόβλημα με την κάρτα. Σε εμένα μπαίνει κανονικά στην κάρτα μνήμης. Όσον αφορά με την ανάλυση κάτι παίζει με το συγκεκριμένο κινητό, δεν έχω βρει λύση ακόμα βέβαια αλλά το ψάχνω.

Επίσης βγήκε νέα αναβάθμιση!

Σκοπός της είναι η αλλαγή στο domain καθώς πλέον υπάρχει και σελίδα οπότε μπορείτε να ενημερώνεστε έιτε μέσω της εφαρμογή είτε μέσω της σελίδας στο http://www.simugr.com.

Έγιναν κάποιες αλλαγές και διορθώθηκαν κάποια bugs που αντιληφθήκαμε.

Παρακαλώ ενημερώστε όλοι την εφαρμογή καθώς σε λίγο καιρό ειδήσεις και συσκευές θα σταματήσουν για τις παλιές εκδόσεις!!!

εννοείται πως feedback είναι ευπρόσδεκτο!!!

και μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε http://www.simugr.com!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 2 years later...

Υπάρχει ακόμη η εφαρμογή;δεν μου την βγάζει μέσα στο μάρκετ.:/

Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com