ioathe Δημ. March 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σε εμένα Γιάννη το έκανε στην stock αλλά και στην Ics που είμαι τώρα..επειδή όμως την stock δεν την κράτησα πολύ η ενημέρωση του μάρκετ μου έγινε στην ics..έκδοση της ρομ...επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο είχα δοκιμάσει πριν και το superuser fixer από μάρκετ και ύστερα από λίγο μου ήρθε η ενημέρωση στο μάρκετ για το superSU..δεν ξέρω όμως αν όντως έπαιξε ρόλο.. Keep walking Greece... Αντώνη σίγουρα στο έκανε στο Stock, το θυμάσαι καλά, θυμάσαι επίσης πότε στο έβγαλε, τι έκανες εκείνη την ώρα? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Μηπως ειναι ευκολο να εχουμε την ics lockscreen με ενα zip στην stock εκδοση της omega 5.2? Οποιοδήποτε πρόγραμμα lockscreen αν κατεβάσεις από το μάρκετ έχει την ics lockscreen. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) ΩνΑντώνη σίγουρα στο έκανε στο Stock, το θυμάσαι καλά, θυμάσαι επίσης πότε στο έβγαλε, τι έκανες εκείνη την ώρα? Ναι μου το έβγαλε σίγουρα στην stock, την οποία είχα βάλει και full wipe..και κάτι που θυμάμαι τώρα μου το είχε κάνει και στην 5.1 αλλά εκεί ήμουν με no wipe..δεν έκανα κάτι εκείνη την στιγμή γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποια θέματα και αφού δεν τα κατάφερα να δουλέψουν πήγα σε ics full wipe..είδα και εκεί το πρόβλημα αλλά προτίμησα να κάνω restore από titanium πρώτα και μετά να ασχοληθώ..σε πρώτη φάση το είδα πάλι μπροστά μου το πρόβλημα όταν πήγα να ανοίξω το market enabler το οποίο μου ζήτησε root και πήρα μήνυμα ότι δεν έχω root αλλά και το γνωστό μήνυμα από πιο πάνω στο superSU όταν δοκίμασα να το ανοίξω..έκανα force fix με το superuser fixer και ύστερα από λίγο μου ηρθε ενημέρωση στο μάρκετ που μόλις την έβαλα λειτούργησαν όλα..ενημέρωση μου είχε έρθει και στην 5.1 αλλά τότε ΔΕΝ μου έφτιαξε το πρόβλημα αλλά το κινητό δουλευε σαν root γιατί είχα το παλαιότερο superuser installed και αναγνώριζε τις εφαρμογές σαν root από εκεί..αύριο θα βάλω την ρομ σε ένα φίλο σε παρθένο s2 και θα δοκιμάσω την στοκ μπας και βγάλω καμιά άκρη.. Edit Γιάννη δες στο thread σου στο xda στο τελευταίο ποστ! Αυτό που λέει φίλος εκεί ΙΣΧΥΕΙ..είχα κάνει ΚΑΙ εγώ search στο μάρκετ και ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όταν δοκίμασα δηλαδή να ανοίξω την εφαρμογή απο το μάρκετ:thumbup: Keep walking Greece... Edited March 23, 2012 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Ων Ναι μου το έβγαλε σίγουρα στην stock, την οποία είχα βάλει και full wipe..και κάτι που θυμάμαι τώρα μου το είχε κάνει και στην 5.1 αλλά εκεί ήμουν με no wipe..δεν έκανα κάτι εκείνη την στιγμή γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποια θέματα και αφού δεν τα κατάφερα να δουλέψουν πήγα σε ics full wipe..είδα και εκεί το πρόβλημα αλλά προτίμησα να κάνω restore από titanium πρώτα και μετά να ασχοληθώ..σε πρώτη φάση το είδα πάλι μπροστά μου το πρόβλημα όταν πήγα να ανοίξω το market enabler το οποίο μου ζήτησε root και πήρα μήνυμα ότι δεν έχω root αλλά και το γνωστό μήνυμα από πιο πάνω στο superSU όταν δοκίμασα να το ανοίξω..έκανα force fix με το superuser fixer και ύστερα από λίγο μου ηρθε ενημέρωση στο μάρκετ που μόλις την έβαλα λειτούργησαν όλα..ενημέρωση μου είχε έρθει και στην 5.1 αλλά τότε ΔΕΝ μου έφτιαξε το πρόβλημα αλλά το κινητό δουλευε σαν root γιατί είχα το παλαιότερο superuser installed και αναγνώριζε τις εφαρμογές σαν root από εκεί..αύριο θα βάλω την ρομ σε ένα φίλο σε παρθένο s2 και θα δοκιμάσω την στοκ μπας και βγάλω καμιά άκρη.. Edit Γιάννη δες στο thread σου στο xda στο τελευταίο ποστ! Αυτό που λέει φίλος εκεί ΙΣΧΥΕΙ..είχα κάνει ΚΑΙ εγώ search στο μάρκετ και ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όταν δοκίμασα δηλαδή να ανοίξω την εφαρμογή απο το μάρκετ:thumbup: Keep walking Greece... Ευχαριστώ Αντώνη, ο φιλος που έκανε το post ειναι στην ομαδα της Omega και με την αναφορά σου το ψάξαμε λιγο και το πρόβλημα ειναι σίγουρα απο το SU και οχι απο την Omega, σ ευχαριστω για την βοήθεια :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 το supersu μου βγαζει "There is no SU binary installed and SuperSU cannot install it" τι πρεπει να κανω? Tο ιδιο και εδω, μετα εβαλα το super user elite και δουλευει:wacko: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Κάνω λάθος ή η φωτεινότητα στην 5.2 είναι πιο χαμηλή΄; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Η μόνη λύση προς το παρόν για τα χαμένα δικαιώματα του super user είναι όντως το superuser elite. Εκεί κατεβάζεις την 3 beta και μέσα από τις ρυθμίσεις καταφέρνεις και κάνεις fix την βάση δεδομένων του superuser και έτσι διορθώνεται. Σε εμένα πάντως χάθηκαν όλα τα παλιά δικαιώματα κάποιων προγραμμάτων αλλά αυτό δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα αν καταφέρουμε και διορθώσουμε τον su. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 @giannis42 Γιάννη σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Κάνω λάθος ή η φωτεινότητα στην 5.2 είναι πιο χαμηλή΄; Η ίδια είναι δεν έχω κάνει αλλαγές :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 @giannis42 Γιάννη σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Η ίδια είναι δεν έχω κάνει αλλαγές :) ΟΚ .Είχε κολήσει μάλλον στη φωτεινότητα του browser.Με μια επανεκίννηση έφτιαξε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Απλά συγχαρητήρια, οτι καλύτερο έχω δεί μέχρι στιγμής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέρει κάποιος να μου προτείνει τι τιμές voltage πρέπει να βάλω στον Tegrak για να το χρονίσω στα 1.4-1.452 ? Επίσης και τις τιμές της gpu που προσφέρει να παραμετροποιήσεις. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Απλά συγχαρητήρια, οτι καλύτερο έχω δεί μέχρι στιγμής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέρει κάποιος να μου προτείνει τι τιμές voltage πρέπει να βάλω στον Tegrak για να το χρονίσω στα 1.4-1.452 ? Επίσης και τις τιμές της gpu που προσφέρει να παραμετροποιήσεις. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Ώπα ,υπάρχει άλλος κέρνελ για ics εκτός του default; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Ώπα ,υπάρχει άλλος κέρνελ για ics εκτός του default; http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/03/22/siyahkernel-v3-0beta6/ ;) Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 ξαφνικα σταματησε να μου δουλευει η καμερα, μου βγαινει μαυρο κι κανει fc. kαmiα ideα? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Ώπα ,υπάρχει άλλος κέρνελ για ics εκτός του default; Δεν έχω περάσει τον kernel Siyah, την εφαρμογή Tegrak έχω όπου έδωσε update και για ics 4.0.3 Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 ξαφνικα σταματησε να μου δουλευει η καμερα, μου βγαινει μαυρο κι κανει fc. kαmiα ideα? Το ιδιο κανει και σε μενα η καμερα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/03/22/siyahkernel-v3-0beta6/ ;) Keep walking Greece... Αυτόν τον ξέρω αλλά δεν τον έβαλα γιατί λέει ότι είναι μόνο για στοκ ρομ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Αυτόν τον ξέρω αλλά δεν τον έβαλα γιατί λέει ότι είναι μόνο για στοκ ρομ. γουατ? :P και στην omega μια χαρα τα παει.. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) γουατ? :P και στην omega μια χαρα τα παει.. και εμένα δείχνει να δουλεύει μια χαρά. Έχει ασχοληθεί κανένας να δώσει τιμές και στο overclock και στη gpu? Καλό θα ήταν όποιος το έχει κάνει να έδινε έναν οδηγό να ξεστραβωθούμε λιγο. Edited March 24, 2012 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 γουατ? :P και στην omega μια χαρα τα παει.. Δηλαδή τον έβαλες; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Έχει ασχοληθεί κανένας να δώσει τιμές και στο overclock και στη gpu. το oc/uc και ov/uv αφορα τον κερνελ μονο και οχι τη ρομ καλυτερα να ρωτησεις τον developer του κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Δηλαδή τον έβαλες; Τον έχω βάλει και εγώ καλά τα πάει.. Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Από χθες που έβαλα την 5,2 δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα Wifi. Προσπαθεί να συνδεθεί και μπαίνει σε loop. έλεγχος ταυτότητας - λήψη IP. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Ίσως να έχει να κάνει με τον superuser που πειράχθηκε. Υπάρχει καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Τον έχω βάλει και εγώ καλά τα πάει.. Keep walking Greece... Είδες καμια διαφορά άξια λόγου; Από χθες που έβαλα την 5,2 δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα Wifi. Προσπαθεί να συνδεθεί και μπαίνει σε loop. έλεγχος ταυτότητας - λήψη IP. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Ίσως να έχει να κάνει με τον superuser που πειράχθηκε. Υπάρχει καμιά λύση; Καμιά επανεκίνηση έκανες; Edited March 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Καλησπέρα. Εντόπισα ένα θέμα με τη 5.2 και θα ήθελα να μου πείτε αν διορθώνεται γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα. Δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή Simtoll kit που επιτρέπει να εναλλάσσουμε της γραμμές σε Sim 2 σε 1. Όπως μπορείτε να καταλάβατε είναι πολύ σημαντικό μιας και o ένας αριθμός είναι o εταιρικός και o άλλος o προσωπικός..... Help..... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Είδες καμια διαφορά άξια λόγου; /QUOTE] Όχι..εκτός από το touch..νομίζω ότι είναι καλύτερο αλλά όχι τίποτα φοβερό.. Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts