shyster Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 προσπάθησα πριν πολυ καιρό αλλά δεν τα κατάφερα, κάποιος οδηγός υπάρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovich Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 πως πέρνω screenshot στο κινητό μου με την v24? υπάρχει κάποια επιλογή να εμφανίζεται ότνα πατάω το power button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Πώς μπορώ να πάω απο ν13 AOKP σε ν24 ομεγα. Όταν πέρασα την ν13 μου έχει αλλάξει το recovery mode της συσκευής μου και δεν μπορώ να περάσω την ν24 ούτε και με full wipe. Βοήθεια παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 τι έγινε ρε παιδιά ξεχάστηκε τελείως το s2 από την omega team? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μάλλον... Αλλά να μου πείς τί περιμένεις αφού υπάρχουν ήδη 2 νεότερα μοντέλα και σε τρείς μήνες πάμε και για τρίτο (S5). Κρίμα πάντως γιατί το S2 είναι πολύ δυνατό τηλέφωνο και ακόμα μας κάνει τα κέφια. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Tην καλησπερα μου σε ολους.Μετα απο προβλημα με το ακουστικο και αντικατασταση σημερα στην αντιπροσωπεια ερχομαι να σας ρωτησω ποια ρομ θα βαζατε και πως θα την στηνατε...τι εννοω?> απο μαμα ρομ θα βαζατε ομεγκα 24 π.χ. η καποια αλλη πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Tην καλησπερα μου σε ολους.Μετα απο προβλημα με το ακουστικο και αντικατασταση σημερα στην αντιπροσωπεια ερχομαι να σας ρωτησω ποια ρομ θα βαζατε και πως θα την στηνατε...τι εννοω?> απο μαμα ρομ θα βαζατε ομεγκα 24 π.χ. η καποια αλλη πρωτα? Η Omega έχει να πάρει update απ' το καλοκαίρι νομίζω. Αν θες stock 4.1.2, βάλε Neat Rom Lite και Neat Rom Aroma για ακόμη περισσότερη παραμετροποίηση. Αν θες AOSP, πρέπει να διαλέξεις πρώτα αν θα βάλεις 4.2.2, 4.3.1 ή 4.4. Για 4.2.2 και 4.3.1 προτείνω SlimSaber (βασισμένη στην official Slim με κάποιες προσθήκες) και για 4.4 Pound. Συνέχισε όμως εδώ όπου μιλάμε γενικά για custom ROM. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Oκ ευχαριστω φιλε μου.ερχομαι απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Omega v24 καλα τα παει η μπαταρια του; Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts