singer Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Νέα έκδοση Omega v23 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Aντε παλι φορματ....:mad: ή μηπως να την περασω απο πανω???:blink: Edited April 6, 2013 by singer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Αν εννοείς την εγγραφή συνομιλίας δουλεύει άψογα. Μήπως ξέρεις να μου στείλεις το ρολόι ; οχι βρε..την ηχογραφηση φωνης λεω!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Εγκαταστάθηκε η rom , guys; Εμένα, δε λέει να κάτσει σωστά. Τελειώνει η εγκατάσταση και κάνει επανεκκίνηση. Όμως δε βγάζει το ρομποτάκι αλλά το σήμα της Samsung και εκεί κολλάει. Δύο προσπάθειες έκανα, επανέφερα το backup μου από την Omega 22. Θα ξανακάνω άλλη μία προσπάθεια και βλέπουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Εμένα όλα καλά...μήπως να την κατεβάσεις πάλι? ίσως να έχει κανένα πρόβλημα το zip σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Εμένα όλα καλά...μήπως να την κατεβάσεις πάλι? ίσως να έχει κανένα πρόβλημα το zip σου Την ξανακατεβάζω από torrent. Αν και είχα ελέγξει το md5sum. Με torrent την κατέβασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Την ξανακατεβάζω από torrent. Αν και είχα ελέγξει το md5sum. Με torrent την κατέβασες; Όλα καλά. Τα μυστήρια των εγκαταστάσεων rom... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Την ξανακατεβάζω από torrent. Αν και είχα ελέγξει το md5sum. Με torrent την κατέβασες; ωχ και εμενα τα ιδια κανει εκανα full wipe και εχει κολλησει στο logo της samsung δεν μου εβγαλε καν το ρομποτακι και δεν μπαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Όλα καλά. Τα μυστήρια των εγκαταστάσεων rom... :) τι εκανες?την ξανακατεβασες η ξαναδοκιμασες και απλα την περασε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 τι εκανες?την ξανακατεβασες η ξαναδοκιμασες και απλα την περασε? Την ξανακατέβασα με torrent, αν και δε νομίζω ότι χρειαζόταν αφού το checksum έβγαινε σωστό. Επανέφερα την 22 και μετά ξαναμπήκα σε recovery και την ξαναεγκατέστησα με full wipe. Την πρώτη φορά μου έβγαλε μήνυμα λάθους, τη δεύτερη έπιασε και ολοκληρώθηκε σωστά η εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Την ξανακατέβασα με torrent, αν και δε νομίζω ότι χρειαζόταν αφού το checksum έβγαινε σωστό. Επανέφερα την 22 και μετά ξαναμπήκα σε recovery και την ξαναεγκατέστησα με full wipe. Την πρώτη φορά μου έβγαλε μήνυμα λάθους, τη δεύτερη έπιασε και ολοκληρώθηκε σωστά η εγκατάσταση. Και στο XDA τα ίδια λένε. Όλοι λένε ότι έπιασε μετά από 2-3 προσπάθειες. Δεν κάναμε εμείς κάτι λάθος. Περίεργο πάντως... :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Θέλει υποχρεωτικά full wipe;;; γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 εγω την πέρασα χωρίς full wipe πάνω από την 21. κατέβασα τον τελευταίο κερνελ philz v4.92.8, πέρασα πρωτα τον κερνελ μετα την ρομ αφου εκανα τα απαραίτητα wipe και καπάκι πάλι τον κερνελ πριν κάνει reboot και όλα οκ. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Εγώ την πέρασα με την μία χωρίς full wipes αλλά με wipe cashe και dalvik. Όλα καλά για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampa7 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 παιδες και εμενα ειμουν απο 21 και δεν μου την περναει με τπτ εχω δοκιμασει τα παντα...καμια σίγουρη λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλημέρα Τα συγχαρητήρια μου στον Γιάννη για την καινούργια rom ,δεν πρέπει όμως όταν ανεβαίνει μια rom νέα να γράφονται και οι διαφορές με την προηγούμενη. Κάθε εβδομάδα και μια νέα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Και σε μένα από την 22 στην 23 με no full wipe κόλλησε στο σήμα της Samsung. Επανέφερα την 22. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην εγκατάσταση της 23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 εγω παιδες εβαλα πρωτα την 22 custom κ χθες περασα παλι custom την 23 απο πανω χωρις κανενα wipe. Ολα δουλευουν τελεια! Δεν χαθηκαν ουτε οι ρυθμισεις μου ουτε τιποτα. Επισης Εκδοση κερνελ λεει 3.0.31-1069234 DPI@DELL237#3 SMP PREEMPT Tue Mar 19 Υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτον τον κερνελ για περισσοτερη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 παιδες και εμενα ειμουν απο 21 και δεν μου την περναει με τπτ εχω δοκιμασει τα παντα...καμια σίγουρη λυση?? Και σε μένα από την 22 στην 23 με no full wipe κόλλησε στο σήμα της Samsung. Επανέφερα την 22. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην εγκατάσταση της 23 γιατι δεν κανετε αυτα που γραφω μερικα ποστ πιο πριν Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 γιατι δεν κανετε αυτα που γραφω μερικα ποστ πιο πριν Νικήτα, έτυχε και την πέρασες επιτυχημένα, όπως προτείνεις. Υπάρχουν αναφορές ότι κι έτσι κάποιοι δεν τα καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Εμένα, π.χ., ολοκληρώθηκε -μυστηριωδώς- την τρίτη φορά, επαναλαμβάνοντας τα ίδια βήματα, wipe κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Νικήτα, έτυχε και την πέρασες επιτυχημένα, όπως προτείνεις. Υπάρχουν αναφορές ότι κι έτσι κάποιοι δεν τα καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Εμένα, π.χ., ολοκληρώθηκε -μυστηριωδώς- την τρίτη φορά, επαναλαμβάνοντας τα ίδια βήματα, wipe κτλ. δεν ξερω τι να πω. μπορει να ειναι και οπως τα λες. εχω ομως την εντηπωση οτι οσες φορες και να την περασω με τον τροπω που αναφερω θα περαση κανονικα. μπορει να κανω και λαθος. παντως την πρωτη φορα που προσπαθησα χωρις να αλαξω κερνελ δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια, μετα που εβαλα αυτον τον κερνελ PhilZ-cwm6 v4.92.8 XWLSN - fixed for bootloop ολα πηγαν μια χαρα. νομιζω ομως οτι το σημαντικο ειναι αφου ολοκληρωθη η διαδικασια και πριν κανουμε reboot να παμε παλι πισω σε cwm recovery και να φλασαρουμε παλι τον κερνελ PhilZ-cwm6 v4.92.8 XWLSN - fixed for bootloop γιατι η ρομ μεσα εχει πιο παλια εκδοση και αυτο ειναι που διμηουργει το προβλημα Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 δεν ξερω τι να πω. μπορει να ειναι και οπως τα λες. εχω ομως την εντηπωση οτι οσες φορες και να την περασω με τον τροπω που αναφερω θα περαση κανονικα. μπορει να κανω και λαθος. παντως την πρωτη φορα που προσπαθησα χωρις να αλαξω κερνελ δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια, μετα που εβαλα αυτον τον κερνελ PhilZ-cwm6 v4.92.8 XWLSN - fixed for bootloop ολα πηγαν μια χαρα. νομιζω ομως οτι το σημαντικο ειναι αφου ολοκληρωθη η διαδικασια και πριν κανουμε reboot να παμε παλι πισω σε cwm recovery και να φλασαρουμε παλι τον κερνελ PhilZ-cwm6 v4.92.8 XWLSN - fixed for bootloop γιατι η ρομ μεσα εχει πιο παλια εκδοση και αυτο ειναι που διμηουργει το προβλημα Μα, όπως είπα πριν, με τον παλιό τα κατάφερα την τριτη φορά. Τωρα βέβαια , εκ των υστερων ,έβαλα κι εγώ τον τελευταίο 92.8 για καλό και για κακό. .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 νομιζω ομως οτι το σημαντικο ειναι αφου ολοκληρωθη η διαδικασια και πριν κανουμε reboot να παμε παλι πισω σε cwm recovery και να φλασαρουμε παλι τον κερνελ PhilZ-cwm6 v4.92.8 XWLSN - fixed for bootloop γιατι η ρομ μεσα εχει πιο παλια εκδοση και αυτο ειναι που διμηουργει το προβλημα Έχουμε link για το συγκεκριμένο kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έχουμε link για το συγκεκριμένο kernel? NAI http://www.mediafire.com/?dnro9retruo0r7f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Τελικά την πέρασα αλλα ως εξής :αφού εγινε τουβλο πάλι (bricked) έκανα επανεκκίνηση και μπήκα σε kernel. Εκεί εκανα wipe cash format και μετά boot και έτσι πήρε την 23. Στο boot screen επανήλθε το ρομποτακι αλλά μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 παιδια ξαναρωταω...ειναι λογικο να τελειωνει τοσο γρηγορα η μπαταρια? Ουτε μιση μερα δεν κραταει... Φταιει κατι? μπορω να ρυθμισω κατι εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts