macattack Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδες ουτε εγω εχω την επιλογη να στειλω φωτο με bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδες ουτε εγω εχω την επιλογη να στειλω φωτο με bluetooth... Σκέφτηκα κάτι. Μήπως θέλει να είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth για να βγάζει την επιλογή αποστολής μέσω Bluetooth; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Σκέφτηκα κάτι. Μήπως θέλει να είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth για να βγάζει την επιλογή αποστολής μέσω Bluetooth; Ούτε εγώ έχω την επιλογή αυτή. Τι παίζει με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ούτε εγώ έχω την επιλογή αυτή. Τι παίζει με αυτό; Στο 2368 post o Αντώνης έχει ανεβάσει screenshot όπου φαίνεται το εικονίδιο του Bluetooth στην πάνω δεξιά γωνία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Γεια σας παιδια πριν απο λιγο εβαλα την v18 και ολα καλα εκτος απο οτι το κινητο σε ανυποψιαστες στιγμες συνηθως οταν το χρησιμοποιω σβηνει και το ανοιγω και λεει οτι εχει 15% ενω πριν κλεισει ελεγε οτι εχει 70-80% και αμα δεν το βαλω στον φορτιστη δεν ερχεται στα ισια του.Λεει οτι εχει 12-15% καθεται λιγο και ξανασβηνει.Το εχει παθει κανεις αυτο?Μου το ειχε κανει και στην πιο παλια omega την 4.0.3 που ειχα κανα δυο φορες.Λετε να θελω μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Γεια σας παιδια πριν απο λιγο εβαλα την v18 και ολα καλα εκτος απο οτι το κινητο σε ανυποψιαστες στιγμες συνηθως οταν το χρησιμοποιω σβηνει και το ανοιγω και λεει οτι εχει 15% ενω πριν κλεισει ελεγε οτι εχει 70-80% και αμα δεν το βαλω στον φορτιστη δεν ερχεται στα ισια του.Λεει οτι εχει 12-15% καθεται λιγο και ξανασβηνει.Το εχει παθει κανεις αυτο?Μου το ειχε κανει και στην πιο παλια omega την 4.0.3 που ειχα κανα δυο φορες.Λετε να θελω μπαταρια? Ναι και μενα μου εχει τυχει πολλές φορές.Τωρα σου λεει 15% σωστά!Τωρα που θα κοιμηθεις βαλτο σε λειτουργια πτήσης για να σαι σιγουρος οτι δεν θα σου τραβάει πολυ μπαταρια και το πρωί θα λεει 80% περιπου.Οσο σου ελεγε πριν κανεις επανεκινηση.Αν το προσεξεις απο μονο του μεσα σε ενα δεκαλεπτο μπορει να εχει φτασει και στο 20% η μπαταρία απο μονη της! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Διάβασε τα προηγούμενα posts... Ίσως θέλει battery calibration. Ίσως να είναι o πυρήνας.,Μου το έκανε κι εμένα μέχρι που έβαλα τον πειραματικό (beta) siyah... Μόνο που εμένα έβραζε κιόλας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Το θεμα ειναι οτι αμα δεν το βαλω να φορτισει δεν ανοιγει ποτε.Το ανοιγω καθεται 10 δευτερολεπτα και ξανασβηνει.Τωρα το εβαλα στην φορτιση και μου εβγαλε κατευθειαν 50%.Δεν ξερω τι γινεται ισως αυριο του βαλω καμια official 4.0.4 να ξεμπερδευω..Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) για να πάρουμε screenshot πως γίνεται πρέπει να εκγαταστησουμε κάποιο πρόγραμμα η το έχει η ρομ? οκ! το βρήκα Edited January 21, 2013 by SR10RS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 καλημέρα σε όλους. έχω βάλει την τελευταία έκδοση OMEGA αλλά έχω ένα συνεχόμενο πρόβλημα το οποίο με έχει εκνευρίσει. συνεχώς το κινητό μου βγάζει το μήνυμα: "process cοm.google.process.gapps" not working. τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) καλημέρα σε όλους. έχω βάλει την τελευταία έκδοση OMEGA αλλά έχω ένα συνεχόμενο πρόβλημα το οποίο με έχει εκνευρίσει. συνεχώς το κινητό μου βγάζει το μήνυμα: "process cοm.google.process.gapps" not working. τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ ρυθμίσεις, λογαριασμούς, Google λογαριασμό , απενεργοποίησε το Sync Internet (Απενεργοποίηση συγχρονισμού) , επανεκκίνηση Edited January 21, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω ο DORIMANX 7:43 δεν είναι συμβατός με την omega v18 XXLSJ? γιατί στους XDA Developers σαν να κατάλαβα κάτι τέτοιο. οι ψαγμένοι του forum τι γνώμη έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω ο DORIMANX 7:43 δεν είναι συμβατός με την omega v18 XXLSJ? γιατί στους XDA Developers σαν να κατάλαβα κάτι τέτοιο. οι ψαγμένοι του forum τι γνώμη έχουν? Εγώ μόλις τώρα τον πέρασα!Μια χαρα δουλεύει! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εγώ μόλις τώρα τον πέρασα!Μια χαρα δουλεύει! αν δεις εδω https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtPRc89JYkKLdGYtSlpEbG1PT0R4SUxUaFhxeWVfZFE#gid=5 γραφει για XXLSJ = NOT YET έχω μπερδευτεί:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 αν δεις εδω https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtPRc89JYkKLdGYtSlpEbG1PT0R4SUxUaFhxeWVfZFE#gid=5 γραφει για XXLSJ = NOT YET έχω μπερδευτεί:wacko: Στην σελιδα του xda στο ποστ του dorinmax γραφει οτι ειναι για ολες τις jelly bean.Mαλιστα γραφει οτι δουλευει στην jelly bean leaked.Η leaked οπως ξερουμε ειναι η XXLSJ.Το λινκ που εστειλες δεν γραφει τιποτα για 7.43 εκδοση.Μπορει να ναι κανα παλιο λινκ.Εγώ παντως δοκιμασα το bln,και την αυξηση εντασης ηχου μικροφωνου και ηχειων κλπ,και ολα δουλευουν.Τωρα αμα λειπει κατι που δεν δουλευει τι να σου πω.Θεωρω οτι δουλεύουν όλα κανονικά! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πεί πως παίρνουμε το backup από το titanium σε ext-sd;Και αν σε αυτό το αρχείο θα υπάρχουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την συλλογή και από το hide it pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Στο 2368 post o Αντώνης έχει ανεβάσει screenshot όπου φαίνεται το εικονίδιο του Bluetooth στην πάνω δεξιά γωνία. Ναι την είδα την εικόνα από το screen shot για αυτό λέω τι παίζει. Ούτε εγώ έχω την επιλογή αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taral21 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Το θεμα ειναι οτι αμα δεν το βαλω να φορτισει δεν ανοιγει ποτε.Το ανοιγω καθεται 10 δευτερολεπτα και ξανασβηνει.Τωρα το εβαλα στην φορτιση και μου εβγαλε κατευθειαν 50%.Δεν ξερω τι γινεται ισως αυριο του βαλω καμια official 4.0.4 να ξεμπερδευω..Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας :) Είχα το ίδιο πρόβλημα και δεν βοήθησε η αλλαγή ρομ.... Άλλαξα μπαταρία σήμερα και προς το παρόν δεν μου το έχει ξανακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ναι την είδα την εικόνα από το screen shot για αυτό λέω τι παίζει. Ούτε εγώ έχω την επιλογή αυτή. λοιπον παιδια ...τραβηξτε την φωτο ανοιξτε κατευθειαν και απο τις επιλογες αποστολης επιλεξτε το ΄΄εμφανιση ολων''.απο κει και μετα θα το εμφανιζει παντα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ρυθμίσεις, λογαριασμούς, Google λογαριασμό , απενεργοποίησε το Sync Internet (Απενεργοποίηση συγχρονισμού) , επανεκκίνηση λοιπον ακοκουθησα τις παραπάνω οδηγιες αλλα δυστυχώς δεν εκανε διάφορα. καθε τι κανω κρασαρει και βγάζει ακόμα το μήνυμα αυτό. καμια άλλη πρόταση? με εχει εκνευρίσει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ρε παιδια εχει κανενας θεμα με το titanium???μου λεει οτι η συσκευη δεν αναγνωριζεται ως rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εγω με το Titanium ειμαι οκ. Εχω την εκδοση 5.7.2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Titanium 5.8.0.1 που έχω εγώ δουλεύει μια χαρά!Αν μου απαντούσε και κάποιος στην παραπάνω ερώτηση θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Titanium 5.8.0.1 που έχω εγώ δουλεύει μια χαρά!Αν μου απαντούσε και κάποιος στην παραπάνω ερώτηση θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος... :X Titanium ->menu -> Preferences -> Backup folder location ......διάλεξε που θέλεις να αποθηκεύονται τα backup . Θα σε παρακαλούσα να ρωτάς σε ένα θέμα μόνο, και να εχεις λίγο υπομονή και καποιος θα σου απάντηση . Edited January 22, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 λοιπον ακοκουθησα τις παραπάνω οδηγιες αλλα δυστυχώς δεν εκανε διάφορα. καθε τι κανω κρασαρει και βγάζει ακόμα το μήνυμα αυτό. καμια άλλη πρόταση? με εχει εκνευρίσει. .. full wipe , για να είσαι σίγουρος Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts