tonysac Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ωραίο θέμα Tonysac Χαχα thanks είμαι λίγο του dark theme;) Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά. 5) Και τέλος όπως έχω ξαναπεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την 5.2 είναι ότι δεν υποστηρίζει καθόλου την εφαρμογή της κάρτας Sim της Cosmote 2 σε 1 και έτσι δεν μπορώ να κάνω εναλλαγών μεταξή των 2 γραμμών που έχω στην καρτα. :( Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό? Ευχαριστώ. Λοιπόν βρήκα την λύση.... Απλά εγκατέστησα ξανά την Rom απ την αρχή χωρίς να κάνω Delete Bloatwares και όλα οκ..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 κανε εκκαθάριση δεδομένων στην ΣΥΛΛΟΓH (και στις δυο), εμενα έτσι λύθηκε το πρόβλημα! Γιάννη είσαι ΘΕOΣ! Η Rom πετάει, χίλια ευχαριστώ!!! Menio εν τελει δεν την ακουσε ουτε με εκκαθαριση δεδομενων:( Θα περιμενω την επομενη εκδοση μηπως στρωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Έτοιμος για την καινούρια ωμέγα:rolleyes: Keep walking Greece... Μονο για το myphone σας δίνω το link για την νέα Omega v6.0 http://uploaded.to/folder/8wklrk http://depositfiles.com/folders/LTVPP13Q3 http://www.filefactory.com/f/41207237e974c539/ Torrent link θα έχω αύριο. Changelog http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3984105#post3984105 Κρατήστε τα μόνο για εμάς εδώ γιατί στο xda θα τα ανεβάσω αύριο πρωί ή βράδυ. Η καλύτερη ICS rom που έχω κάνει μέχρι τώρα! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ευχαριστούμε. Άρχισα το κατέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γιαννη στην version 6 γινεται κανονικα restore απο titanium και εχει διορθωθει το θεμα με τα διπλα sms στο handcent?επισης συγχρονιζει γενεθλια με facebook kai ημερολογιο?σε ευχαριστω πολυ για την σκληρη δουλεια που κανεις να μας παρεχεις τις καλυτερες rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλημέρα! Επειδή με το μόντεμ της ics δεν τραβάει ποιο ήταν που χρησμοποιουσαμε με cosmote?? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 καλημερα επειδη εχω περασει την κυπριακη ics και εχω ξενερωσει γιατι μου κολησε το κινητο και μου εκανε restart ολοι την ωρα και θελω να δοκιμασω και την δικια σας ρομ που εχω ακουσει και διαβασει πολλα καλα σχολια αλλα ειμαι ασχετος μπορειτε να μου γραψετε πως μπορω να την βαλω τι πρεπει να κανω η ειναι ο ιδιος τροπος οπωw εβαλα την ics?δεν εχω ιδεα απο ροοτ και τα σχετικα για να βαλω καποια custom rom.Εχω ηδη κατεβασει την rom σας την 2η οχι την blue theme πανω κατω η ιδια ειναι με αυτη που κατεβασα μονο στο τηεμε και καποια Icons αλλαζουν αν δεν κανω λαθος.Ειμαι σε αναμονη παιδια για να την βαλω βοηθηστε με...ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) καλημερα επειδη εχω περασει την κυπριακη ics και εχω ξενερωσει γιατι μου κολησε το κινητο και μου εκανε restart ολοι την ωρα και θελω να δοκιμασω και την δικια σας ρομ που εχω ακουσει και διαβασει πολλα καλα σχολια αλλα ειμαι ασχετος μπορειτε να μου γραψετε πως μπορω να την βαλω τι πρεπει να κανω η ειναι ο ιδιος τροπος οπωw εβαλα την ics?δεν εχω ιδεα απο ροοτ και τα σχετικα για να βαλω καποια custom rom.Εχω ηδη κατεβασει την rom σας την 2η οχι την blue theme πανω κατω η ιδια ειναι με αυτη που κατεβασα μονο στο τηεμε και καποια Icons αλλαζουν αν δεν κανω λαθος.Ειμαι σε αναμονη παιδια για να την βαλω βοηθηστε με...ευχαριστω! Δοκιμασε τη, ειναι αρκετα καλη, και εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο Γιαννης. Πολυ απλα πραγματακια στο πως να τη βαλεις. μπες recovery (vol UP+power+home) κανε ενα Backup (σε περιπτωση που παει κατι στραβα) επειτα, κανε wipe + wipe dalvik και μετα απλα κανεις instal. Edited March 26, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 φιλαρακι επειδη ειμαι εντελος ασχετος μπορεις να μου περιγραψεις τις διαδικασιες γτ δεν το εχω καθολου.Χρειαζεται να εχω sd card?Μετα αν την περασω μπορω να φλασηαρο με odin την official Ics αν βγει για ελλαδα για να μπορω να εχω υποστιριξη απο Kies αν τυχον το δωσω το κινητο η θελει μεγαλη φασαρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει με απλό τρόπο πως μπορούμε να περάσουμε την Omega 6; Αυτή η Rom βγάζει το κίτρινο τρίγωνο; Μπορεί κάποιος να βάλει κάποια screenshots και από τις άλλες εκδόσεις ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο; Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 φιλαρακι επειδη ειμαι εντελος ασχετος μπορεις να μου περιγραψεις τις διαδικασιες γτ δεν το εχω καθολου.Χρειαζεται να εχω sd card?Μετα αν την περασω μπορω να φλασηαρο με odin την official Ics αν βγει για ελλαδα για να μπορω να εχω υποστιριξη απο Kies αν τυχον το δωσω το κινητο η θελει μεγαλη φασαρια? Καταρχην, να φανταστω οτι root εχεις κανει ετσι? Το κινητο εχει ηδη sd Card. την εσωτερικη (16giga) μπες recovery (vol UP+power+home) κανε ενα Backup(backup and restore - Backup) (σε περιπτωση που παει κατι στραβα) επειτα, κανε wipe Data/factory reset + wipe dalvik cashe (advanced-wipe dalvik cashe) πλέον σε Clockwork mod Recovery, επιλέγουμε το "Install zip from SDCARD", έπειτα το "Choose zip from SDCARD'' και τέλος το αρχείο της ρομ που θέλουμε να περάσουμε! Μόλις τελείωση η διαδικασία θα γράψει complete ! πας πίσω reboot system now θα κάνει επανεκκίνηση η όποια θα πάρει κανένα 5λεπτο μερικές φορές λίγο παραπάνω και είναι έτοιμο το εργαλείο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) δεν εχω κανει ποτε root μονο την official ics εχω περασει μεσο odin...root με την ics που εχω κανω με τον 3ο τροπο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Edited March 26, 2012 by turnyourback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Downloading :-) Καποιος που την εχει ηδη περασει να μας πει για τα double sms! Ελπιζω να μην χρειαστει το custom apk αυτη την φορα! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 με τον 3ο τροπο για ics δεν βρισκω το cwm.zip δεν βλεπω κανενα αρχειο φακελο ξερει κανεισ να μου απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 με τον 3ο τροπο για ics δεν βρισκω το cwm.zip δεν βλεπω κανενα αρχειο φακελο ξερει κανεισ να μου απαντησει? δεν εχω χρονο να σε βοηθησω λογω δουλειας. 2.3 φορας τωρα? Γιατι δεν κανεις ροοτ αυτη και μετα να περασεις οποια αλλη θελεις? εκτος αν θελεις να περασεις official. αν κανεις ροοτ, και μετα περασεις οποιαδηποτε custom το ροοτ παραμενει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) αυτη προσπαθω να κανω ροοτ,φοραω την κυπριακη ics vodafone αλλα δεν μου βλεπει τπτ οταν επιλεγω apply update from external storage.Μου γραφει E:FAILED TO MOUNT/SDCARD(NO SUCH FILE OR DIRECTORY)Το εκανα στο φιλο μου και το βλεπει τι γινετε να περασω την ics thn xeo γιατι τωρα εχω την cyo απο sammobile την εχω κατεβασει.Τι να κανω? Edited March 26, 2012 by turnyourback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pokkas88 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 αυτη προσπαθω να κανω ροοτ,φοραω την κυπριακη ics vodafone αλλα δεν μου βλεπει τπτ οταν επιλεγω apply update from external storage.Μου γραφει E:FAILED TO MOUNT/SDCARD(NO SUCH FILE OR DIRECTORY)Το εκανα στο φιλο μου και το βλεπει τι γινετε να περασω την ics thn xeo γιατι τωρα εχω την cyo απο sammobile την εχω κατεβασει.Τι να κανω? κοίταξε στα προσωπικά σου μυνήματα σου έστειλα πληροφορίες εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rofelos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 καλημερες. εξαιρετικη και πολυ γρηγορη δουλεια indie αν και δεν σε παρακολουθω απο τις παλαιοτερες εκδοσεις.θα ηθελα να αναφερω ( δεν ξερω αν διορθωθηκε στην 6.0 την dl twra :) ) για feedback λογους περι της εγγραφης του video το οποιο δεν θελει να γραψει!! η μπροστα camera δουλευει κανονικα.. keep up the good work and thanks so far Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Καλημερα. Μετα την εγκατασταση της 6.0 πανω απο την 5.1 σταματησε να δουλευει το Titanium. απο την πρωτη επανεκινηση εγραφε οτι το Titanium διακοπηκε.Μπαινοντας στη εφαρμογη κολουσαν τα παντα και εκανα απεγκατασταση.Οταν παω να το ξαναβαλω μου λεει οτι "Δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση της εφαρμογης Titanium.Aπελευθερωστε λιγο χωρο και προσπαθηστε ξανα." Αυτο ειναι εντελως κουλο διοτι χωρο εχω παρα πολυ....καποιος αλλος με παρομοιο προβλημα?:mad: Αλλες εφαρμογες και μεγαλυτερες σε μεγεθος, γινονται κανονικα εγκατασταση... Edited March 26, 2012 by stispan1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Πέρασα την 6 όλα καλά τέλεια δουλειά. Μια βοήθεια μόνο δεν μπορώ με τίποτα να σεταρω το email μου, όταν το βάζω και πατάω επόμενο δεν κάνει κάτι...καμιά ιδέα; Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Πέρασα την 6 όλα καλά τέλεια δουλειά. Μια βοήθεια μόνο δεν μπορώ με τίποτα να σεταρω το email μου, όταν το βάζω και πατάω επόμενο δεν κάνει κάτι...καμιά ιδέα; Keep walking Greece... Tony σου δουλεύει το titanium? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Tony σου δουλεύει το titanium? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Από ότι φαίνεται ναι δεν έκανα κάποιο restore γιατί την έβαλα no wipe..δοκίμασα να περάσω το email απο εκεί αλλά τα ίδια.. Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Επιβεβαίωση για διπλά SMS με HANDCENT SMS (με OMEGA 6) : Ναι τα στέλνει πάλι 2 φορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Παίδες μπορεί κάποιος να μου πει αν οι Roms βγάζουν κίτρινο τρίγωνο; Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts