Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

5) Και τέλος όπως έχω ξαναπεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την 5.2 είναι ότι δεν υποστηρίζει καθόλου την εφαρμογή της κάρτας Sim της Cosmote 2 σε 1 και έτσι δεν μπορώ να κάνω εναλλαγών μεταξή των 2 γραμμών που έχω στην καρτα. :( Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό?

Ευχαριστώ.

Λοιπόν βρήκα την λύση....

Απλά εγκατέστησα ξανά την Rom απ την αρχή χωρίς να κάνω Delete Bloatwares και όλα οκ..... :)

κανε εκκαθάριση δεδομένων στην ΣΥΛΛΟΓH (και στις δυο), εμενα έτσι λύθηκε το πρόβλημα!

Γιάννη είσαι ΘΕOΣ!

Η Rom πετάει, χίλια ευχαριστώ!!!

Menio εν τελει δεν την ακουσε ουτε με εκκαθαριση δεδομενων:( Θα περιμενω την επομενη εκδοση μηπως στρωσει...

Έτοιμος για την καινούρια ωμέγα:rolleyes:

Keep walking Greece...

Μονο για το myphone σας δίνω το link για την νέα Omega v6.0

http://uploaded.to/folder/8wklrk

http://depositfiles.com/folders/LTVPP13Q3

http://www.filefactory.com/f/41207237e974c539/

Torrent link θα έχω αύριο.

Changelog

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3984105#post3984105

Κρατήστε τα μόνο για εμάς εδώ γιατί στο xda θα τα ανεβάσω αύριο πρωί ή βράδυ.

Η καλύτερη ICS rom που έχω κάνει μέχρι τώρα!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Γιαννη στην version 6 γινεται κανονικα restore απο titanium και εχει διορθωθει το θεμα με τα διπλα sms στο handcent?επισης συγχρονιζει γενεθλια με facebook kai ημερολογιο?σε ευχαριστω πολυ για την σκληρη δουλεια που κανεις να μας παρεχεις τις καλυτερες rom!

Καλημέρα! Επειδή με το μόντεμ της ics δεν τραβάει ποιο ήταν που χρησμοποιουσαμε με cosmote??

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα επειδη εχω περασει την κυπριακη ics και εχω ξενερωσει γιατι μου κολησε το κινητο και μου εκανε restart ολοι την ωρα και θελω να δοκιμασω και την δικια σας ρομ που εχω ακουσει και διαβασει πολλα καλα σχολια αλλα ειμαι ασχετος μπορειτε να μου γραψετε πως μπορω να την βαλω τι πρεπει να κανω η ειναι ο ιδιος τροπος οπωw εβαλα την ics?δεν εχω ιδεα απο ροοτ και τα σχετικα για να βαλω καποια custom rom.Εχω ηδη κατεβασει την rom σας την 2η οχι την blue theme πανω κατω η ιδια ειναι με αυτη που κατεβασα μονο στο τηεμε και καποια Icons αλλαζουν αν δεν κανω λαθος.Ειμαι σε αναμονη παιδια για να την βαλω βοηθηστε με...ευχαριστω!

καλημερα επειδη εχω περασει την κυπριακη ics και εχω ξενερωσει γιατι μου κολησε το κινητο και μου εκανε restart ολοι την ωρα και θελω να δοκιμασω και την δικια σας ρομ που εχω ακουσει και διαβασει πολλα καλα σχολια αλλα ειμαι ασχετος μπορειτε να μου γραψετε πως μπορω να την βαλω τι πρεπει να κανω η ειναι ο ιδιος τροπος οπωw εβαλα την ics?δεν εχω ιδεα απο ροοτ και τα σχετικα για να βαλω καποια custom rom.Εχω ηδη κατεβασει την rom σας την 2η οχι την blue theme πανω κατω η ιδια ειναι με αυτη που κατεβασα μονο στο τηεμε και καποια Icons αλλαζουν αν δεν κανω λαθος.Ειμαι σε αναμονη παιδια για να την βαλω βοηθηστε με...ευχαριστω!

Δοκιμασε τη, ειναι αρκετα καλη, και εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο Γιαννης.

Πολυ απλα πραγματακια στο πως να τη βαλεις. μπες recovery (vol UP+power+home) κανε ενα Backup (σε περιπτωση που παει κατι στραβα) επειτα, κανε wipe + wipe dalvik και μετα απλα κανεις instal.

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλαρακι επειδη ειμαι εντελος ασχετος μπορεις να μου περιγραψεις τις διαδικασιες γτ δεν το εχω καθολου.Χρειαζεται να εχω sd card?Μετα αν την περασω μπορω να φλασηαρο με odin την official Ics αν βγει για ελλαδα για να μπορω να εχω υποστιριξη απο Kies αν τυχον το δωσω το κινητο η θελει μεγαλη φασαρια?

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει με απλό τρόπο πως μπορούμε να περάσουμε την Omega 6; Αυτή η Rom βγάζει το κίτρινο τρίγωνο; Μπορεί κάποιος να βάλει κάποια screenshots και από τις άλλες εκδόσεις ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο; Ευχαριστώ πολύ!!!

φιλαρακι επειδη ειμαι εντελος ασχετος μπορεις να μου περιγραψεις τις διαδικασιες γτ δεν το εχω καθολου.Χρειαζεται να εχω sd card?Μετα αν την περασω μπορω να φλασηαρο με odin την official Ics αν βγει για ελλαδα για να μπορω να εχω υποστιριξη απο Kies αν τυχον το δωσω το κινητο η θελει μεγαλη φασαρια?

Καταρχην, να φανταστω οτι root εχεις κανει ετσι?

Το κινητο εχει ηδη sd Card. την εσωτερικη (16giga)

μπες recovery (vol UP+power+home) κανε ενα Backup(backup and restore - Backup) (σε περιπτωση που παει κατι στραβα) επειτα, κανε wipe Data/factory reset + wipe dalvik cashe (advanced-wipe dalvik cashe)

πλέον σε Clockwork mod Recovery, επιλέγουμε το "Install zip from SDCARD", έπειτα το "Choose zip from SDCARD'' και τέλος το αρχείο της ρομ που θέλουμε να περάσουμε!

Μόλις τελείωση η διαδικασία θα γράψει complete !

πας πίσω reboot system now θα κάνει επανεκκίνηση η όποια θα πάρει κανένα 5λεπτο μερικές φορές λίγο παραπάνω και είναι έτοιμο το εργαλείο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχω κανει ποτε root μονο την official ics εχω περασει μεσο odin...root με την ics που εχω κανω με τον 3ο τροπο εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Edited by turnyourback

Downloading :-) Καποιος που την εχει ηδη περασει να μας πει για τα double sms! Ελπιζω να μην χρειαστει το custom apk αυτη την φορα!
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

με τον 3ο τροπο για ics δεν βρισκω το cwm.zip δεν βλεπω κανενα αρχειο φακελο ξερει κανεισ να μου απαντησει?

με τον 3ο τροπο για ics δεν βρισκω το cwm.zip δεν βλεπω κανενα αρχειο φακελο ξερει κανεισ να μου απαντησει?

δεν εχω χρονο να σε βοηθησω λογω δουλειας. 2.3 φορας τωρα? Γιατι δεν κανεις ροοτ αυτη και μετα να περασεις οποια αλλη θελεις? εκτος αν θελεις να περασεις official.

αν κανεις ροοτ, και μετα περασεις οποιαδηποτε custom το ροοτ παραμενει

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτη προσπαθω να κανω ροοτ,φοραω την κυπριακη ics vodafone αλλα δεν μου βλεπει τπτ οταν επιλεγω apply update from external storage.Μου γραφει E:FAILED TO MOUNT/SDCARD(NO SUCH FILE OR DIRECTORY)Το εκανα στο φιλο μου και το βλεπει τι γινετε να περασω την ics thn xeo γιατι τωρα εχω την cyo απο sammobile την εχω κατεβασει.Τι να κανω? Edited by turnyourback

αυτη προσπαθω να κανω ροοτ,φοραω την κυπριακη ics vodafone αλλα δεν μου βλεπει τπτ οταν επιλεγω apply update from external storage.Μου γραφει E:FAILED TO MOUNT/SDCARD(NO SUCH FILE OR DIRECTORY)Το εκανα στο φιλο μου και το βλεπει τι γινετε να περασω την ics thn xeo γιατι τωρα εχω την cyo απο sammobile την εχω κατεβασει.Τι να κανω?

κοίταξε στα προσωπικά σου μυνήματα σου έστειλα πληροφορίες εκεί

καλημερες. εξαιρετικη και πολυ γρηγορη δουλεια indie αν και δεν σε παρακολουθω απο τις παλαιοτερες εκδοσεις.θα ηθελα να αναφερω ( δεν ξερω αν διορθωθηκε στην 6.0 την dl twra :) ) για feedback λογους περι της εγγραφης του video το οποιο δεν θελει να γραψει!! η μπροστα camera δουλευει κανονικα..

keep up the good work and thanks so far

Καλημερα.

Μετα την εγκατασταση της 6.0 πανω απο την 5.1 σταματησε να δουλευει το Titanium.

απο την πρωτη επανεκινηση εγραφε οτι το Titanium διακοπηκε.Μπαινοντας στη εφαρμογη κολουσαν τα παντα και εκανα απεγκατασταση.Οταν παω να το ξαναβαλω μου λεει οτι "Δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση της εφαρμογης Titanium.Aπελευθερωστε λιγο χωρο και προσπαθηστε ξανα."

Αυτο ειναι εντελως κουλο διοτι χωρο εχω παρα πολυ....καποιος αλλος με παρομοιο προβλημα?:mad:

Αλλες εφαρμογες και μεγαλυτερες σε μεγεθος, γινονται κανονικα εγκατασταση...

Edited by stispan1
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρασα την 6 όλα καλά τέλεια δουλειά.

Μια βοήθεια μόνο δεν μπορώ με τίποτα να σεταρω το email μου, όταν το βάζω και πατάω επόμενο δεν κάνει κάτι...καμιά ιδέα;

Keep walking Greece...

Αντώνης

Πέρασα την 6 όλα καλά τέλεια δουλειά.

Μια βοήθεια μόνο δεν μπορώ με τίποτα να σεταρω το email μου, όταν το βάζω και πατάω επόμενο δεν κάνει κάτι...καμιά ιδέα;

Keep walking Greece...

Tony σου δουλεύει το titanium?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tony σου δουλεύει το titanium?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Από ότι φαίνεται ναι δεν έκανα κάποιο restore γιατί την έβαλα no wipe..δοκίμασα να περάσω το email απο εκεί αλλά τα ίδια..

Keep walking Greece...

Αντώνης