rimpo9 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 παιδια sos....εκανα μια ******* με το κιν...εγγατεστησα ενα προγραμμα που λεγετε sim unlock και το κανα...το αποτελεζμα ηταν να μη βρει το κωδικο τις SIM ΚΑΙ ΤΩΡΑ βαζω το Pin της σιμ το δεχετε η σιμ αλλα μετα μου ζηταει αλλο κωδικο....λεει:εισαγωγη αριθμου-κλειδιου ελενγχου κλειδωματος δικτυου....εχει κανεις ιδεα απο αυτο το πραγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 παιδια sos....εκανα μια ******* με το κιν...εγγατεστησα ενα προγραμμα που λεγετε sim unlock και το κανα...το αποτελεζμα ηταν να μη βρει το κωδικο τις SIM ΚΑΙ ΤΩΡΑ βαζω το Pin της σιμ το δεχετε η σιμ αλλα μετα μου ζηταει αλλο κωδικο....λεει:εισαγωγη αριθμου-κλειδιου ελενγχου κλειδωματος δικτυου....εχει κανεις ιδεα απο αυτο το πραγμα; Δοκίμασε 0000, 00000, 12345, 8888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 To NEKI...... flash από CWM το κατεβαζω απο την κουζινα αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστήσω. παρακαλω μια βοηθεια αν μπορείτε. δεν το βρίσκω και σε καπoιο λινκ να το κανω με CWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) υπαρχει appzorter για ics? [edit] ok μου εβγαλε update η λιστα για το τι μπορει να γινει uninstall απο τις stock εφαρμογες ειναι ιδια με αυτη της GB? Edited March 18, 2012 by chilavert_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 υπαρχει appzorter για ics? [edit] ok μου εβγαλε update η λιστα για το τι μπορει να γινει uninstall απο τις stock εφαρμογες ειναι ιδια με αυτη της GB? πανω κάτω ναι είναι ιδια... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δοκίμασε 0000, 00000, 12345, 8888 τα βαλα και ενα ενα και ολα μαζι...για να τα βαλω ξεχωριστα τα βαλες;παντως ξεχωριστα που τα βαλα δεν εγινε τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Νέα έκδοση Omega Series v5.1 Changelog Omega Series v5.1: Based on firmware XXLPQ Android 4.03 (Date: 09/03/2012) Modem: XXLPQ New: Kernel: CF-Root XXLPQ LPQ Proper Multi csc XXLPQ (43 countries included) Added: Apex Launcher v1.0.2 to all roms Updated: hosts Fixed: Problem changing dbi (lcd density) thanx to ecips Fixed sdmount bug and titanium restore bug Mods: Contacts with English + Greek Back to Samsung Lockscreen (only in Stock and Black Blue) Weather in lockscreen (only in Stock and Black Blue) Theme: Black Blue -> Scrollbar handle Theme: Black Blue -> Fixed accuweather widget background Rom is no Full Wipe Omega Files kitchen Updates NEW: Remove Bloatware - Make rom light - Customize Omega Kernel: CF-Root LPQ PROPER-v5.4 Modems: XXLPJ Modems: XXLPQ Keyboards: Samsung Keyboard XXLPQ Launcher: Apex Launcher: Nova NEW: Remove Bloatware - will be updated soon Removed Samsung apps: Samsung Stock Calendar Widget Mods: CRT Off Animation Themes: Omega Stock v5.1 Restore Theme Themes: Omega Black Blue v5.1 Restore Theme Themes: Omega ICS v5.1 Restore Theme Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v5.1 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Απολαύστε με την νέα Omega :cool: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Γιάννη η ics είναι ok; Μπαίνουν κανονικά τα mods απ την kitchen; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Γιάννη η ics είναι ok; Μπαίνουν κανονικά τα mods απ την kitchen; Ναι, όλες είναι οκ, δοκίμασες κάτι και δεν δουλεύει? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Όχι απλά ρωτάω για να κατεβάσω την black-blue αν είναι. Θα την δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Γιαναρε καλημερα!!!Εκανες μήπως τιποτα αλλαγες στην final 5.1 σε σχέση με την beta testing??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Ρε παιδιά στέλνω SMS και το στέλνει 2 φορές (μέσα από Handcent SMS, από μαμίσιο δεν δοκίμασα). Βρήκε κανένας λύση στο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καποιο fix εστω και προσωρινο για το παραπάνω προβλημα με 3rd party sms apps εχει βρεθεί? Επίσης πως μπορούμε να βρούμε τη lockscreen από την omega 3.x 4.x rom ? Προσωπικα με βόλευε απίστευτα και ηταν και πιο ομορφη. Φχαριστωωωω :) Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δοκιμασα διαφορα μοντεμ και τελικα κατεληξα με το xxlpb.Για wind μου δουλευει μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Υπαρχει πουθενα σε λιγκ το kitsen τιν 5.1 γιατί δεν μου το περασε στην ρομ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Ειμαι στην 10,4 χρειαζεται να κανω κατι για να περασω την 5,1 full wipe μου φαινεται πρεπει να κανω ? Μετα μενει routed το τηλ ? Full wipe πως κανω Ακυρο το βρηκα ευχαριστω Edited March 18, 2012 by Yiorgos Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Υπαρχει πουθενα σε λιγκ το kitsen τιν 5.1 γιατί δεν μου το περασε στην ρομ http://omega.indieroms.net/blog/?page_id=122 Λαθος λινκ...ειναι η παλια...!!!! Edited March 18, 2012 by stispan1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 http://omega.indieroms.net/blog/?page_id=122 εισαι σιγουρος? αυτο αντιστοιχει στην gb:mad: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο μολις βαλω την ics (ειμαι gingerbread ) απο titanium back up κανω restore κανονικα πια χωρις προβληματα (και ρυθμισεις και applications) ? Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogo1970 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Η Omega Files Kitchen (η εφαρμογή)έχει ανανεωθεί;Γιατί σε μένα έχει μείνει πισω και δεν βλεπω τιποτα για την 5.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο μολις βαλω την ics (ειμαι gingerbread ) απο titanium back up κανω restore κανονικα πια χωρις προβληματα (και ρυθμισεις και applications) ? κανεις ολα τα wipe, ξεχνα το titanium.. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Η Omega Files Kitchen (η εφαρμογή)έχει ανανεωθεί;Γιατί σε μένα έχει μείνει πισω και δεν βλεπω τιποτα για την 5.1! ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 κανεις ολα τα wipe, ξεχνα το titanium.. Στησιμο απο την αρχη με λιγα λογια? Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Στησιμο απο την αρχη με λιγα λογια? Το καλυτερο:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Και σε εμένα η κουζίνα έμεινε η παλιά.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts